HondenPage baasje kathy

Over kathy

honden foto van kathy ok ik ben kathy, 22 jaar (bijna 23).. ik studeer (liefst nog even) en woon in antwerpen! mijn hondje is een amstaff gemixed met een bull-terrier van 2,5 jaar :-) genaamd Shaye.
2 jaar geleden (06-02-2010), heb ik hem uit het asiel gehaald nadat ie gevonden was ergens in een gracht.. (the bastards!) anyway late we zeggen dat er 1 ding goed aan was: hij heeft nu een warm huisje met een baasje dat dooooool op hem is..
thuis doet ie niets anders dan slapen.. als ik thuiskom na de les is ie heel even speels en als ik zijn speelgoed neem gaat ie liggen tegen me en valt ie in slaap.. duuus mijn hond is slaapverslaafd. luisteren doet ie perfect (thuis toch).. met andere honden heeft ie nogal een paar tegenslagen gehad.. door zijn dominant uitdaaggedrag is hij al een aantal keer aangevallen geweest en dan nog door de vreemdste beesten: een kat, een beagle een labrador en laatst een chihuahua.. nuja zelf bijt ie niet terug en draait ie gewoon zijn kont ertegen met volle macht (chihuahua vliegt dan 20m verder)..
tegenwoordig is ie rustiger geworden op de hondenwei na zijn castratie dus dat is al een opluchting..
verder is ie verslaafd aan eten en koekjes (alles voor n koekje noeme we dat)..
hij knuffelt graag speelt soms graag en slaapt doodgraag..
voila korte introductie. :-)

Krabbels aan kathy


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

kathy heeft 80 ontvangen.

Berichten en online status
kathy was voor het laatst online 11 jaar, 5 maanden, 6 dagen, 17 uur, 45 minuten, 27 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^