HondenPage baasje Blitz

Wat schreven de vrienden van Blitz op het forum

honden page profiel J&SJ&S schreef in Krant in bench s nachts?
" Misschien een uurtje later eruit laten om 3 uur en anders om 4 uur,proberen te achterhalen wanneer pup moet plassen. "Monique  Denk dat ik dat inderdaad maar doe, even ontdekken wanneer ie precies moet. We zullen zien. :-)
honden page profiel J&SJ&S schreef in Krant in bench s nachts?
" Je hond is pas 8 weken! Even doorzetten dus met s nachts naar buiten gaan, het kwartje valt heus wel. En je hoeft niet in de vrieskou te gaan staan, wel? Nu een krant in de bench leggen is wachten op een hoop lol en het buiten plassen opnieuw aanleren. Niet doen dus.  "Hettie & Charlii  Het gaat ook niet om mij hoor, al moest ik wel in de vrieskou staan, doe het graag.
honden page profiel J&SJ&S schreef in Krant in bench s nachts?
" Tja, dan zal hij niet moeten plassen op wekkersignaal, simpel. Wacht tot hijzelf aangeeft dat hij moet. "luz  Dat doet ie dus niet. Piept verder helemaal niet, behalve als ie de bench weer in moet s nachts...
honden page profiel J&SJ&S schreef in Krant in bench s nachts?
Hoi! Na een hele tijd niet actief te zijn geweest, nu weer een Golden pup van net 8 weekjes in huis. Ik slaap s nachts op de bank, puppemans zit dan in de bench. Drie nachten nu de wekker gezet om de twee uur om hem buiten te laten. Dat vindt ie echter veel te gezellig. Wil spelen, gaat liggen en verder dutten en wil vervolgens de bench niet meer in. Als ie er dan toch weer in zit, een hoop gepiep en lawaai. Geen plasjes dus buiten. Ik maak s nachts overigens amper contact met hem, dus enthousiast door mij is het niet. Plassen heeft ie dan s ochtends wel gedaan en heeft er dan ook doodleuk in gelegen. Zelf meldt ie zich dan ook niet. Ik speel nu met het idee om toch een krant in het hoekje van de bench te leggen s nachts. Ik wil hem dat eigenlijk niet aanleren, maar twee keer per nacht in de bench moeten, kan ook een nare ervaring worden. Beetje dubbel dus, aan de ene kant denk ik, zindelijk wordt ie toch wel ondanks een krant, ik vind het belangrijker dat ie s nachts op zijn gemak is. Iemand ervaringen of met tips? Ik weet dat ie nog jong is hoor en het uiteindelijk allemaal goed komt. ;-)
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Mr. Frank Visser doet uitspraak
De uitspraak dat de hond weg moet is volkomen terecht. Dat beest verveelde zich heel erg.  En o wat was zij blij met al die mensen,  wist van gekkigheid niet hoe  zei zich moest gedragen.  De hond was anderhalf jaar, kan me niet voorstellen dat zij daar, haar verdere leven moet doorbrengen. Ze gaan hem helpen de hond te plaatsen en dat is heel fijn. Ik had zo veel medelijden met de hond.   
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Hond net iets te zwaar, maar altijd honger.
Trek eens een blik of pot sperziebonen open en was ze, voor te zout. Je kan ze ook zelf klaarmaken, dan zonder zout. Meng het met het voer wat hij krijgt. Je mag zo veel geven als je wil ,omdat er eigenlijk niets in zit.  Alleen vult het de maag goed. Ik moest minder voer geven en aanvullen met de bonen om af te vallen. Dat hoeft jou hond niet dus gewoon de portie, en aanvullen met boontjes.
honden page profiel J&SJ&S schreef in Schildklier problemen of toch iets anders?
Bedankt voor jullie medeleven... <3 het is echt een gemis, vreselijk. Bij alles denk ik, 'oh ja, Sam'. Maar nee, geen Sam... Ondanks onze kids is het stil en leeg in huis...
honden page profiel J&SJ&S schreef in Schildklier problemen of toch iets anders?
Bedankt allemaal... Sam is inderdaad maar acht geworden, nog te jong. De dierenarts heeft geen onderzoek aangeboden. We hebben dit wel even overwogen, maar toch besloten dit niet te doen. We berusten ons in het feit dat ie niet meer hoeft te lijden...
honden page profiel J&SJ&S schreef in Schildklier problemen of toch iets anders?
Bedankt voor jullie reacties, helaas mag het niet meer baten, we troffen Sam vanmorgen dood aan toen we beneden kwamen... :'( nog gebeld met de dierenarts, waarschijnlijk was er van binnen nog meer schade dan we konden vermoeden en heeft z'n hart het begeven...
honden page profiel J&SJ&S schreef in Schildklier problemen of toch iets anders?
Hoi, Na een tijd niet meer op dit forum te zijn geweest, nu een brandende vraag. Sam krijgt nu tien dagen medicatie voor z'n schildklier. Na bloedonderzoek bleek deze vertraagd te werken. Alle symptomen zijn ook passend, onder andere vacht verlies, lusteloos, kreupelen, overgewicht. Een zielig hoopje hond eigenlijk. Twee maal daags forthyron 400 gram en er zou snel verbetering moeten zijn. Vandaag contact gehad, want er is niks verbetering. De dierenarts gaf aan het ook niet meer te weten en heeft ons naar Hans Kooistra in Utrecht verwezen. Medicatie ophogen was volgens hem geen optie omdat het dus niks werkt. Nu het dilemma, met dit zielige hoopje hond die al extreem bang is in de auto durf ik de lange rit naar Utrecht niet aan. Ik wil sowieso morgen bellen en dit voorleggen, misschien kunnen ze toch iets doen zonder hem te zien, z'n bloed is daar ook al gecheckt overigens. Maar misschien hebben jullie nog advies?
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Nieuwe pup bij oudere hond
Het verschil bij ons was 10 weken en 10 jaar. De pup was onvermoeibaar dus moest ook ik ze vaak scheiden. Veel bijten, maar niet doorbijten. Heel herkenbaar.  Geduld....straks kunnen ze niet zonder elkaar....  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
" Merci al voor de antwoorden! Heeft iemand ook zicht op wat je gemiddeld betaald voor een golden retriever pup?  Of hangt dit sterk af van fokker tot fokker? " Sam Ik denk het dubbele van wat wij betaald hebben. Bij een geregistreerde fokker die aangesloten is bi een rasvereniging, zo`n tussen 1500,00  en de 1750,00. Bij een huisfokker kan je goedkoper terecht, maar of dat zo verstandig is....ik zou het niet doen....
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
Heeft België  geen Rasvereniging van de Golden Retriever. Zij weten waar je betrouwbaar een pup kunt aanschaffen en daar verwijzen ze je naar toe. Je krijgt van hun de adressen waar je kan gaan kijken. In NL kregen wij 3 adressen en de eerste voelde zo goed, dat we daar in totaal 3 pups hebben gehaald over de jaren heen. Ook wij hebben 1 hond jong moeten laten inslapen. Dat een rashond  geen kanker kan krijgen dat is een garantie die niemand kan geven. Een Golden site kan er mooi uitzien, maar je weet nooit of het betrouwbaar is. Ja is de prijs laag, dan weet je het eigenlijk al. Succes 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
"   We hebben het nu toch over de Philips PowerPro Aqua Systeem FC6404/01 ? Die is minder veelzijdig.   Ik kan in de specificaties niet vinden dat daar een 2e accu wordt bijgeleverd.   Wat Glassex betreft ook makkelijk om rvs schoon te maken, " Loesje Zo`n 40 jaar geleden kochten wij een Metabo accu boor en schroef machine, daar zaten al 2 accu's` bij. Decoupeer zaag. Trimmer voor de tuin. Soms moet je iets invullen en een copy van je bon opsturen, dan de tweede gratis. altijd 2 accu`s gehad.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Ja precies daarom één genomen met verschillende opzetstukken. En de oven heeft het nodig want met producten en schrobben gaat niet alles eraf. Glassex, dat product voor de ruiten bedoel je? Gebruik je die op je vloer dan? " Pennygirl Glassex voor de ramen ja. Kan je  voor alles gebruiken. Ook voor hout.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Het apparaat is snoerloos, dus met accu; waarmee je ca. 1 uur kunt werken. Ik vraag me af hoe lang de levensduur van de accu is. Dat is bijv. bij een fiets met elektrische ondersteuning een zwak punt. Nieuwe accu's zijn duur. " Loesje Er wordt een 2de accu bij geleverd, om en om op de lader . Ideaal. Mijn accu van mijn fiets is 9 jaar oud,je moet hem in de winter er wel afhalen en af en toe op laden. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Honden naam labradoodle
Pepper.  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
Niet alleen voor vloeren, ook de badkamer en de keuken, denk aan een oven, gootsteen toilet ,magnetron keukenkastjes. Kleding stomen en trappen, ramen tuinmeubels reinigen....ga zo maar door. Ik doe er alles mee ondanks dat ik geen honden meer heb.   Heb je hardnekkige plekken op plavuizen, neem een schrobber en druk daar 2 schuursponsjes en Glassex op je vloer spuiten en licht schrobben. Glassex werkt geweldig. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Naam voor pupje
De naam van mijn hond moest met een G beginnen. De fokster heeft  er Grinsky van gemaakt. De tweede naam mochten wij bedenken en dat is Djoery geworden, die naam is als tweede bij geschreven. Dat werd dus de roepnaam. Kan dat bij jou ook niet. Je kan je hond noemen hoe je wil. Als de eerste naam maar met een S begint.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Seizoenentopic, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes in het seizoen ...de winter.
Dit was een vergissing.....  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Snuffelen ipv volgen geslaagd.
Of het de gouden tip is weet ik niet, kan je alleen vertellen hoe ik het deed, met name met onze reu. Dat een hond mag snuffelen, ok, maar dat moet niet te lang duren. Ik zei dan naast en flink de pas er in. Ik ben de baas en bepaal dat we lekker gaan doorlopen. Kwam ik andere honden tegen zei ik steeds, doorlopen en braaf. Tot vervelends toe, maar uiteindelijk luisterde hij wel. Nu is de hond nog jong, wees consequent, eigenlijk het belangrijkste. Jij bepaald....Dit moet je dagelijks bij het uitlaten oefenen,dan zal het op cursus ook beter moeten gaan.   
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Overlijden andere hond
" dat had ik ook met mijn honden. de oudste overleed met 11 jaar,de jongste was 2. ze was helemaal van slag,vloog buiten alle honden aan. ik heb het 2 maanden aangekeken en toen weer een hond erbij genomen. ging gelijk goed. hetzelfde komt er nu weer aan. de jongste van toen is nu 12 en de jongste 3,dus als het zover is? " kellie Mag ik je de tip geven de hond bij het overlijden te betrekken. Wij hebben de dode hond in de huiskamer laten staan tot hij op gehaald wordt. Raisa  kon ruiken en snuffelen, dat heeft zij heel veel gedaan. Ze is mee geweest naar het crematorium, heeft nog gekeken toen Djoery opgebaart lag. Wij hadden het gevoel dat zij het begreep. Toen we de as gingen ophalen is ze weer mee geweest. Aan haar niets gemerkt. Wat er in het koppie rond ging weten we natuurlijk niet. Haar manier van leven is het zelfde gebleven. Daar hebben we ook alles aan gedaan...
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Vraag aan hondeneigenaren: voeding & overgewicht
Onze hond is enorm aangekomen door sterilisatie. Dan ga je naar de dierenarts en die zegt geef veel sperziebonen en een stuk minder voer verder niets. Simpel toch, koste ons geen geld. Konden elk moment binnen lopen en even op de weegschaal te gaan. Zo is zij op haar normale gewicht gekomen en gebleven. Dan heb ik het over heel wat kilo's die er te veel aan zaten. Waarom en centrum, als je als baas niet gemotiveerd bent lukt het ook niet bij een speciaal centrum, wat misschien een hoop geld gaat kosten. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Advies gevraagd operatie
Mochten er geen uitzaaiingen zijn..laat het los en vertrouw op de arts. Het enige wat heel belangrijk is dat de hond nuchter is. Succes. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in SEIZOENENtopic , hoog zomer, verhalen over onze vriendjes/ vriendinnetjes, buiten en binnen.
"                                   Zo kan het ook...... " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin Hulde.    
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Puppy 8 maanden en hondenschool
Mijn honden speelde het liefst met lappen, een oude theedoek of zo iets. Konden ze lekker aan trekken. Kan ook kleiner. Bak vol met speelgoed waar geen oog voor was.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Seizoenen topic, wat doen onze vriendjes in deze tijd van het jaar....Mei

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in OP ZOEK naar een golden retriever pup
http://www.goldenretrieverclub.nl/cms25/   Dit is de enige echte. Als je er lid van wordt gaan zij jou betrouwbare adressen geven van erkende fokkers.    http://www.fromthegoldenfuture.nl/ Dit is een fokker, zoek eerst uit of deze aangesloten is bij club.     Ze hebben ook Chihuahua en dat vind ik vreemd, voor een golden fokker.....
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Honden penis
30 mm
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Even voorstellen!
"   oh maar dat ging over de fokker van de herplaatser heel toevallig weet ik waar ze op de wachtlijst staat:P hahaha " JDL  Als je een topic opent , dan zou het leuk zijn als iedereen weet waar het over gaat, zo krijg je bij mij althans  verwarring.   Dat je me  uitlacht vind ik niet fijn, ik ben bloed serieus.....
 

Vrienden van Blitz

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Vivianehonden foto van marionhonden foto van Tessahonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Irene Emma. honden foto van Annet & Samhonden foto van Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoroshonden foto van Greta en Diazhonden foto van Eliefhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van J&Shonden foto van chanel retrieverhonden foto van Elias en Lisa

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^