HondenPage baasje Blitz

Over Blitz

honden foto van Blitz hallo leuk dat je komt kijken...

Ik ben dus een Golden retriever reu van nu 17 mnd, ik woon in de mooie prov zeeland, dus je snapt strand en bos lekker vlakbij..en leef mij daar dan ook regelmatig uit!!
Ik heb lieve baasjes,vrouwtje Aranka en zij is heel de dag bij mij, het baasje werkt, en nog een zoontje van 8 jaar. Ik heb een lekkere grote tuin.

Nou leuk dat je even langskwam, en oja een krabbel vind ik wel leuk hoor...

Krabbels aan Blitz

honden page profiel marionmarion schreef om 03 augustus om 10:08
hoi Blitz wat ben jij een knapperd!!! onze Mandy is een beetje verliefd op je;) wij wonen vlakbij Zeeland dus ook vel strand voor ons! groetjes Marion Mandy en Quinty
honden page profiel Annet & SamAnnet & Sam schreef om 30 juli om 20:09
Hoihoi! Hoe oud is jouw lieve hond op de foto's? Ik ben erg benieuwd! Groetjes Annet
honden page profiel TessaTessa schreef om 04 juni om 09:21
Hoi, ja das idd heel jammer. Maar vriendjes is ook leuk toch? (vind ik wel tenminste) Vandaag krijg ik speciale honden taart. Ben heel allergisch voor bepaalde dingen dus durft mijn vrouwtje het niet aan om mij slagroom of mensentaart te geven. (das ook de reden dat ze mij in mijn appartement stopt zodat de kids mij niet ongeziens kunnen voeren en ik dus niet ziek word) Zwemmen vind ik best leuk. Alleen ik kan niet zo goed tegen de auto. Dan begint het overal te kriebelen en dan ga ik zingen om da gevoel de baas te worden (vind vrouwtje niet heel fijn) Dus in de zee zwemmen zal voor mij niet gaan gebeuren. Maar ik wens jou een hele fijne duik (wil je voor mij een schelpje opduiken? Heel fijn weekend !!
honden page profiel TessaTessa schreef om 03 juni om 13:06
Hey Blitz, Helaas wij zijn geen neefjes ben ik bang. Maar misschien ben ik wel een oom van je haha Ik weet natuurlijk ook niet waar al mijn broertjes en zusjes naar toe verhuisd zijn en hoeveel kinderen ze gekregen hebben ;) Ik ben geboren in Vught. En officieel heet ik dan ook trubbels van bergenshuizen (ofzoiets) Maar de naam van de Fokker was Hooijman. Verder ben ik met dit weer een beetje lam. Veel te warm voor een bejaarde ;) Maar morgen word het een hele leuke dag want dan is 1 van mijn baasjes jarig en komen er kindjes spelen, maar mijn vrouwtje stopt mij dan altijd voor mijn eigen veiligheid (en die vd kindjes) in mijn appartement, maar dan ben ik er toch bij!! en kan ik rustig slapen. En ik weet zeker da ik 's avonds weer een lekkere wandeling krijg en aan mijn vrouwtjes voeten mag liggen. Dus ik ga heeel braaf zijn dit weekend. Jij ook?
honden page profiel TessaTessa schreef om 02 juni om 12:14
Blitz Mag ik vragen bij welke fokker jij bent geboren in Brabant, want mijn vrouwtje vond dat je wel heel erg op mijn familie lijkt. Misschien ben je wel een neefje. Ik ben in Vught geboren. Hoe was de wandeling?
honden page profiel TessaTessa schreef om 01 juni om 13:28
Hallo Blitz (wat een een onwijs leuke naam voor zo'n knappe hond) En wat ben je op een leuke datum geboren ( begin carnavalsseizoen in brabant 11-11) dus dat kan alleen maar veel leuke en maffe dingen betekenen in jou karakter en als ik de foto's zo bekijk......(vooral die in de modder) kunnen ze nog heel veel ondeugende en grappige dingen met je beleven. Ik vind je nu al geweldig!!
honden page profiel ~.* Cindy & Boomer *.~~.* Cindy & Boomer *.~ schreef om 31 mei om 07:48
Wat 'n MOOIE profiel FOTO! Leuk gedaan!
honden page profiel VivianeViviane schreef om 20 mei om 17:26
hey mooierd,wij komen je eens bekijken,wil jij met ons vriendjes worden,wij kunnen goed krabbelen
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef om 16 mei om 20:38
Hoi, bedankt dat je met ons vrienden wil worden. Wat is Blitz een mooie hond zeg! Groeten Diaz en Greta
honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef om 16 mei om 20:17
Wow, ik dacht dat de honden hier me voor een verrassing konden zetten maar ik zie dat het bij jou ook wel aardig lukt.Zo in dat modderbad.Zal je niet echt blij mee zijn geweest.haha!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Blitz heeft 90 ontvangen.

Berichten en online status
Blitz was voor het laatst online 8 jaar, 3 maanden, 2 weken, 6 dagen, 17 uur, 26 minuten, 18 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^