HondenPage baasje Ali & Rocky

Wat schreven de vrienden van Ali & Rocky op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
Beer is bijna jarig (op 4 oktober, ja echt).    Maar... wat geef ik hem??  Kom maar door met die suggesties!!!!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Leven met een herplaatser // welkom Bodhi!
Wat een coole kleur heeft ie! En gefeliciteerd nog trouwens met je nieuwe gezinslid
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Prostaat vergroting Duitse Herder
Wat is erop tegen om de hond te laten castreren? Je hond heeft een probleem, er ís een oplossing (castratie) maar die oplossing wil je niet.. Dan blijft er niet veel over ben ik bang.  Al die pillen zijn heus niet gezonder voor een hond dan een routine ingreep. Overgewicht heb je zelf in de hand. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Kapotte voetzolen
Poeh.. wat lastig. Mijn hond heeft ook problemen met zijn voetzolen.  Ze zijn te glad en slijten veel te snel, kunnen niets hebben. Ik heb wel eens een biotine kuur aangeraden gekregen, maar daar heb je denk ik al naar gekeken..? Ik heb ook geen idee meer. De meeste middelen lijken het alleen maar zachter en weker te maken hier...  Schoenen zou je inderdaad nog kunnen overwegen. Bijvoorbeeld die van Ruffwear, volgens mij zijn die stevig.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
" Erg mooi Hannah! Pampus heeft de paarse maar deze is ook wel errug mooi  " Kiki met Harley D. & Pampus Groene erbij kopen dan maar???
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk ras past bij ons?
" Toevallig vanmorgen 6 fokkers gemaild ben benieuwd naar de reacties. Nee heb geen facebook meer … wel instagram haha. degene die je kent, haalt hij zijn BT bij een specifieke fokker vandaan? Mijn vriend heeft nog wel facebook! dus kan wel via zijn facebook misschien kijken op de pagina?     " Danique Zijn jongste border komt uit jachtlijnen. Voor meer info op www.terrierwerk.nl en thedutchworkingborderterriers op insta.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk ras past bij ons?
" Dank voor je uitleg . Onze tegenstrijdige wensen, van mij en mijn vriend, maken het er niet gemakkelijker op haha. Hoe denk je over de border terriër en loslaten? De BT staat voor mij nu wel op nummer 1. Uiteraard gaan we aan de slag met een consequente training. Ik lees zoveel verschillende dingen over loslopen BT en omgang andere honden. " Danique Een BT is en blijft een terrier en een jachthondje, dus dat instinct hebben ze zeker wel. Misschien kun je eens contact opnemen met een paar fokkers? Het zal wellicht per lijn ook nog wel verschillen, ik ken niet genoeg BT's om daar iets duidelijks over te kunnen zeggen. Ik ken iemand die echt werkt met zijn BT's dus die weet er zeker meer van want die kent er ook veel. Zit je op FB toevallig? Dan kan ik je een pagina doorsturen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk ras past bij ons?
" Heb je zelf goede ervaringen met Spaanse asiels? Ik heb even gekeken naaar de bodeguero, deze past wel in ons straatje! een hond uit het buitenland staan we voor open maar liever wel een pup en geen getraumatiseerd hondje... " Danique https://verhuisdieren.nl/plaatsprofiel/65228-adoptiehond-zoekt-baasje-kruising-velserbroek   https://verhuisdieren.nl/plaatsprofiel/65201-oppashond-zoekt-gastgezin-mix-amsterdam < deze is leuk, er staat dat ze een gastgezin voor hem zoeken maar wellicht kun je contact opnemen voor permanente adoptie?   Ik ken de stichtingen verder niet dus weet ook niet of ze goed/betrouwbaar zijn. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Grommen
Tsja t is niet pedagogisch verantwoord maar dan gaat er hier een lip over de tand heen. Laten ze gauw genoeg los. Opstaan en weggaan. Daarna iets aanbieden om in te knagen, en zien of je het moment vóór kan zijn. Als je pup het bijvoorbeeld altijd doet na 10 minuten spelen dan stop je na 5 minuten, bied je wat te kauwen aan en ga je er zelf rustig naast zitten etc. Zorgen dus dat je pup niet zo hoog in de opwinding komt maar als het eenmaal zover is dat ze in je broekspijpen hangt en niet meer loslaat dan mag je best even laten weten dat dat dus even niet de bedoeling is.  Maar goed, dat is heuuul zielig. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk ras past bij ons?
" Boerenfox is inmiddels afgevallen.   in de race staan momenteel: - border terrier en nieuwe bijgekomen: - parson terrier - fell terrier een markiesje of kooiker was ook voor mij favo maar vriendlief gaat niet akkoord. Is iemand bekend met fell terrier? Is dit überhaupt een erkend ras? " Danique Een fell is inderdaad geen ras maar een type werkende terrier uit de fells van Engeland. En het staat er al: een type werkende terrier, ontstaan uit een aantal andere werkende terriërsoorten. Tamelijk hoog op de poten en met een goede vacht, meestal ruwharig. Enorm gepassioneerde honden met een leuk formaat maar.. komt ie weer: puur gefokt om te functioneren voor de jacht. Mocht je dus op zoek zijn naar een leuke hond die je los kan laten, zou ik verder zoeken. Deze honden moeten aan het werk gezet worden, anders heb je er vrees ik geen leuke hond aan. Ze zijn er wel natuurlijk, fells die puur als huishond gehouden worden en verder niks, maar ik vind het niet in jullie plaatje passen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
" Gaaf! Is dit de nieuwe collectie? Zit zelf nog te twijfelen of die ver genoeg van de oksel afzitten maar zo te zien zit die bij jou hond erg mooi!  " Lola Dit is de vernieuwde Comfort Walk Air :) het is een heel lichtgewicht tuig, de hond voelt het bijna niet zitten.  Voor Beer is er genoeg ruimte bij de oksel, maar misschien dat het ook per hond en de bouw van de hond verschilt?       
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
" Zit mooi zeg, de kleur staat hem ook goed!   Op de site las ik dat hij ook bij de nek geopend kan worden? Is dat inderdaad zo? Kan het niet duidelijk zien op de plaatjes  " Fresta & Link Ja schijnt zo te zijn inderdaad. Ik gebruik het alleen nooit zo en doe hem over zijn hoofd.   Hier zie je wel de sluiting zitten, rechts:   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
Daar is ieeee      
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Castreren? Ja of nee?
Mocht je overgaan tot castratie dan zou ik nog even wachten. Op die leeftijd is een hond nog lang niet uitgegroeid en een hond heeft zijn hormonen echt nodig om goed te groeien, zowel mentaal als fysiek. Ik weet niet wat voor ras je hebt maar de wat grotere honden zijn meestal op hun 2e pas een beetje klaar met groeien.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
Pfff ik heb net weer een nieuw tuigje gekocht voor Beer in mijn favoriete kleur groen. Kan niet wachten tot ie binnenkomt.  Heeft hij nog een tuig nodig? Nou... nee...... maar ja.....
honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully schreef in Val
Ik zou het ook even laten nakijken bij de da
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Een nieuw hondje
" Tja, leuk dat het met die stafford goed gaat, maar dat zegt werkelijk niks over de volgende. Heel wat mensen die thuis komen of naar boven gaan en vervolgens een dood hondje aantreffen, omdat ze de honden samen hebben gelaten, zelfs gevallen waarbij het jaren wel goed ging. Er is maar één trigger nodig en Camilla is een goede trigger.   Training kan instincten en genen niet weghalen, wellicht krijg je het onder controle, maar als de situatie zich voordoet, dan kan de knop zeker omgaan. Vaak vinden gedragsveranderingen plaats in/rondom de puberteit, de periode waarin raseigenschappen naar voren komen. Ik zie het met regelmaat gebeuren dat mensen denken dat socialisatie de sleutel voor een sociale hond is; gooien hun stafford op hondenspeelveldjes ed, zoveel mogelijk contact met andere honden. Gaat super totdat ze een bepaalde leeftijd bereiken, en ""opeens"" gaat het helemaal mis. Het zijn geen honden die een conflict uit de weg gaan en de kans is dus zeker aanwezig dat hij uiteindelijk reageert wanneer Camilla fel doet en dingen gaat claimen. Dus ik zou me zeker niet alleen richten op Camilla en de instincten van een stafford links laten liggen. De stafford hoeft geen moeite te doen om flinke schade aan te richten bij Camilla. Iets om je op voor te bereiden. De kans dat je dus je levensstijl moet veranderen, routine moet aanpassen, huisinrichting moet aanpassen, etc. zit er dik in. " Kekhor Ach,  een stafford bij zo'n hondje zetten is een effectieve manier om met probleemgedrag om te gaan. Ben je d'r in 1 klap vanaf.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Rhodesian ridgeback?Zoektocht gaat door p4
" Dat valt dan best mee ja. Ik heb ook veel verhalen gehoord van mensen met een TM (niet Chinees) die vrijwel geen bezoek meer kunnen ontvangen enzo, dat leek me wel heftig.  Maar fijn om te horen dat dat dus wel meevalt!  " Britt & Maui Als je het zo bekijkt is het eigenlijk zonde dat de TM van West Europa dus zo mild is... 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Een nieuw hondje
Een jaloerse, waakse en territoriale hond en daar een staffordpup bij zetten. Dat kan natuurlijk hartstikke goed gaan, maar heb je eraan gedacht dat de stafford ook ouder wordt en de kans dan groot is dat hij jaloers en territoriaal gedrag niet meer tolereert en dat het in de toekomst dus wel eens omgekeerd kan gaan zijn? Staffords staan niet bekend om hun tolerante aard naar andere honden. Het is sowieso verstandig om een aparte ruimte te hebben zodat je ze altijd gescheiden kan houden als je zelf weg bent, een stafford nooit alleen laten met een andere hond zonder toezicht. Nu zal dat met een pup nog zo snel niet gaan maar het is voor de toekomst zeker iets om rekening mee te houden. Voor nu zou ik zorgen dat ze kennis kunnen maken op vreemd terrein, zodat jullie andere hond niet ineens "overvallen" wordt met de komst van de pup in zijn huis. Speeltjes en voerbakken zou ik voor de zekerheid ook weghalen,  apart voeren. En begeleid het goed, stafford pups zijn vaak onbehouwen en bijten flink, dus  grijp zeker in als de pup te lang doorgaat, in het belang van Camilla.
honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully schreef in Cystes in buik
" Wat enorm fijn zeg! Echt mooi om te lezen hoe goed het gaat. Voor haar hart ook veel beter dat die ellende eruit is. " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje We zijn ook erg blij dat we deze beslissing hebben genomen, maar echt nooit verwacht dat ze het nog weer zo goed zou doen, dat kan je alleen maar hopen!     
honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully schreef in Duimen voor Mootje,.p6 update
Lees dit nu pas, wat een narigheid ook, maar wat fijn dat het nu ook weer wat beter gaat!
honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully schreef in Cystes in buik
" Wat een veelbelovend bericht over Ziva en ze niet meer voor controle bij de dierenarts hoeft te komen. Fijn dat het zo goed met haar gaat. Geniet van elkaar!   " Loesje Doen we zeker, dank je wel!
honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully schreef in Cystes in buik
" Wat een mooie update...en wat lief van je dat je nog even bericht...en tuurlijk blijft de spanning of het goed gaat, genieten hoor, pluk de dag.. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Doen we zeker, dank je wel!
honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully schreef in Cystes in buik
Gisteren weer voor controle geweest met Ziva, altijd weer spannend. Haar hart klonk prima, zelfs met dat het wat sneller klopte door de stress. Beter nieuws kan je toch niet krijgen. Ze mag nu van 2x p dag een halve vochtafdrijver naar 2x p dag een kwart. Dat blijft zo. Hoeft ook niet terug voor controle, als ze weer begint te hijgen wil hij haar weerzien ivm die vochttablet. Ze begon afgelopen week ook weer wat met de bal te spelen en vandaag weer voorzichtig een loopje gemaakt van zo n 10 minuten/ kwartiertje. Wel eng nog want ze kreeg de aanvallen altijd met wandelen, vaak als ze aan het snuffelen was. Maar t ging helemaal goed gelukkig. Dit hadden we echt niet kunnen bedenken dat het nog weer zo zou kunnen gaan, want wat was ze er slecht aan toe. Zo blij!!!
honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully schreef in Amputatie poot
Wat fijn dat het goed gaat na die?zenuwslopende uren. Beterschap met Kilo
honden page profiel Ziva en BullyZiva en Bully schreef in Een pup een lesje leren (op de goede manier)
Haha wat goed van Ziva en een trotse baas!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondenpension omgeving Rotterdam
Hondenspeeltuin Bello
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Waterdichte (wandel)schoenen
Naar een goeie buitensportzaak/wandelzaak gaan en meerdere schoenen passen. Zelf ooit eens de fout gemaakt wandelschoenen online te bestellen maar die pasten helemaal niet zo goed bij mijn voet. Ik ben zelf heel blij met wandelschoenen van Meindl. Lowa heeft ook fijne schoenen! Maar 't is net wat voor paden je wandelt en hoe je voet is. Op de website van Bever.nl kun je aanvinken wat je precies zoekt en de website maakt een selectie van schoenen die daaraan voldoen. Maar ik zou altijd aanraden om ze eerst te passen voordat je ze koopt, het kaartje eraf trekt en ermee gaat wandelen (ik spreek uit ervaring )
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welke hond zou je (n)ooit willen hebben?
Hier op het lijstje: (working) Lakeland terrier, staffordshire bullterrier atletisch, bullterrier van een ander type. En nog wel meer terriërrassen.  Verder ben ik zelf niet zo weg van berghonden of honden met een korte neus, of met veel haar. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Slimme en domme honden
Als ik die hondenpuzzels moet geloven is mijn hond oliedom. Hij pakt ze op aan een uitstekend onderdeeltje, smijt hem weer op de grond en dan is het meestal stuk en vallen dus de brokjes eruit. Vet efficiënt. 
 

Vrienden van Ali & Rocky

honden foto van anita honden foto van Marco Huppertzhonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van deborah en hayduthonden foto van Riethonden foto van lorenzohonden foto van Kevinhonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Yessicahonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Toos (en boxer Kiara)honden foto van Lisahonden foto van Suus, Chaos en Sennahonden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van Shamilla & Zenahonden foto van RVShonden foto van Petra en de platsmoeltjeshonden foto van michel & laikahonden foto van Maarthonden foto van D + L en razzhonden foto van Janet & Boxershonden foto van Sandyhonden foto van S&F.honden foto van bibihonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †honden foto van Janinehonden foto van kathleen en otishonden foto van *niet meer actief*honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Marco & Tobihonden foto van Cheyenna en Mikohonden foto van annegreethonden foto van silke & woody honden foto van Greta en Diazhonden foto van Kellebelhonden foto van dustyhonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Celine & Yacko honden foto van Nikita & Dames honden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van linnekehonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Nataliehonden foto van Chaverahonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Binkhonden foto van Nikki & Herohonden foto van Ringohonden foto van Melissa---Rocco&Ladyhonden foto van Angelicahonden foto van Ronnie & ««Jara»»honden foto van Tahneehonden foto van Caroline & Ninahonden foto van Evita & cohonden foto van Angela & Sumohonden foto van Kellyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rip diesel, King en hummerhonden foto van Iushihonden foto van DIESELhonden foto van Justmehonden foto van Ziva en Bullyhonden foto van C.honden foto van Gwennhonden foto van MaXXhonden foto van Anita***honden foto van [Ggy]honden foto van Michelle & Keanohonden foto van binkhonden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van Maxinehonden foto van anoukhonden foto van Johanna en Charlyhonden foto van Maxine, Mira en Tuur

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^