HondenPage baasje Ali & Rocky

Wat schreven de vrienden van Ali & Rocky op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in is dit een goede brok voor een volwassen hond?
"   Ik  vind dat je Meike van  Voerwijzer  nogal tekort doet.   Haar kennis is gebaseerd op jarenlange studie.   Heb je haar curriculum vitae ooit gelezen?    https://www.voerwijzer.com/over-mij/  Men kiest een brok, waarvan de samenstelling/ingrediënten en analyse goed is. Dan pas probeert men of zijn/haar hond het goed op deze brok doet.   " Loesje Dat bepaal jij toch niet voor een ander. Genoeg voorbeelden van honden die hun poten kapotknagen of zich helemaal leegkakken op een brok die perfect is volgens Voerwijzer. De beste tester is de hond. 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in 10 maanden
echt een prachthond heb je ! En ach, ook wij mensen hebben onze issues hé Werk je ook met een lange lijn ? Dan heeft hij toch wat meer vrijheid en hij is niet los. Toch top dat hij sociaal is naar mens en dier en ook dat jij hem positief opvoedt. Want inderdaad, hoe sommigen omgaan met dit ras is intriest. Veel plezier nog met de mooie kanjer !
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Ver van mij weg
Wat herken ik dit, was met mijn vorige Golden net hetzelfde. Luisterde eigenlijk ook perfect, maar als ik hem losliet, verdween hij zo zelfs de hoek om. Vond ik nogal eng, wilde hem in het oog kunnen houden. Dus lees hier eens graag mee, al durf ik mijn huidige gekke Golden niet loslaten. Ook al denk ik dat zij veel meer bij mij zou blijven dan Tibo vroeger. Ben er te bang voor dat ik haar zou kwijt spelen.   Veel succes !!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Onze puber snapt
Maar de leefregel zou toch niet moeten zijn: ik aai mijn hond als ik daar zin in heb? Ik vind dat regels van 2 kanten moeten komen. In sommige situaties aai je gewoon beter niet, niet omdat je bang bent en je hond alles laat bepalen, maar omdat het voor zowel de hond als de veiligheid van de kinderen beter is. Ook een beetje het respect naar de hond toe dat meespeelt. Als wij willen dat een hond respect voor ons heeft, zullen we dat ook naar de hond toe moeten hebben.   Dan weet de hond ook gelijk, dat in situaties dat er eens iets gedaan moet worden dat je te vertrouwen bent, het mens dat hem begrijpt.   M.i. heeft dat overigens niets met regels leren te maken. Iedereen heeft bepaalde regels, maar dat staat er los van in mijn ogen.   Ik ben het volledig eens met het bovenstaande. Lees hier dingen als "dat zou ik stevig aanpakken", jongens toch. Vraag me af hoe die mensen zouden reageren als ze denken dat hun bord voor hun neus wordt weg genomen of als ze worden gestoord tijdens het eten. Want zo is het toch, onze honden moeten maar alles goed vinden. Ja er zijn regels, maar laat de hond gewoon met rust als hij een botje heeft of wat te eten. Zelfs mijn superlieve Labrador en Golden, konden het bepaald niet hebben als je in de buurt van hun botje kwam, ik liet ze gewoon met rust.   En toen ik nog kind was, hadden we een Peek met een serieus sterk karakter die je ook niet moest storen tijdens het eten. Wel dat werd ik dan geleerd, hoor mijn moeder nog zeggen "als Beauty eet, laat je hem gerust, want luister je niet en hapt hij toch, dan is het je eigen dikke schuld". En ze had gelijk.   Voor de rest was hij heel zijn leven mijn beste maatje, ook een hond mag dingen niet leuk vinden en waarom houden wij mensen ook niet eens rekening met hen ipv enkel andersom. Het zijn honden, geen robotjes.      
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in zouka
Wat is ze een mooie hond ! Heb zelf 14jr lang een herplaats labrador gehad. Zalige honden zijn het, willen echt bij het gezin horen en geven enorm veel liefde. Vertroetel haar maar goed en heel veel plezier samen !!!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Drukke hond na kruisband operatie
Wat herken ik dit probleem, mijn vroegere Labrador heeft 2 keer een kruisbandoperatie gehad en hij was al niet te houden van zodra hij bij de dierenarts buiten kwam. De eerste keer wist ik echt niet wat ik moest doen. Maar de tweede keer heb ik hem echt verplichte benchrust gegeven, het was dat of het liep helemaal mis. Hij was een bench niet gewend, want ik gebruik dat ding normaal nooit. Maar toen had ik een strak plan gemaakt, zoveel tijd in de bench, zoveel korte wandelingen etc. Het schema heeft de specialist indertijd zelfs gekopiëerd omdat het echt werkte.   Ik vond het verschrikkelijk om hem in de bench te zetten, bleef er dan wel bij, maar anders kreeg ik hem nooit zover om genoeg rust te nemen, hij was veel te wild.   Nog veel beterschap voor je mooie maatje !    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Puppy stopt niet met piepen
Ach arm dingetje! Goed warm houden en zorgen dat ze rust en vertrouwen  heeft. Lekker bij haar slapen vannacht.     Krijgt ze melk? Koemelk..? Sommige honden verdragen dat niet goed. Honden hebben ook geen koemelk nodig.  Misschien heeft ze daar wel buikpijn van en piept ze daarom..?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Is dit een goed adres?
Jaaaa, grote bro0dfokker.  https://www.puppy-site.com/portfolio   Kijk eens naar hoeveel rassen ze aanbieden... zodra je een fokker tegenkomt die zoveel soorten honden verkoopt, gauw wegwezen.  Dit soort fokkers doen wel eens ex-fokhondjes weg, of oudere pups die niet meteen verkocht werden toen ze klein waren. Heeft niets met "herplaatsen" te maken hoor, maar gewoon met verkoop.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Nieuwe brokken, maar welke?
Veel vrienden van me hebben zeer goede ervaringen met Wolfsblut. Zo zijn de drie honden van een vriendin van me ook van hun allergische reacties afgeraakt, wel 1 bepaalde smaak genomen dan. Toen ze eens probeerde te wisselen naar Edgard & Cooper, weliswaar ook erg goede brokken, kwamen de allergieën terug. Heb deze brok, in verschillende smaken eveneens aan Freya gegeven die het er ook erg goed op deed, maar toen ze eens niet voorradig waren wisselde ik naar Carnilove Fresh. Zijn wel wat duurder, maar vermits Freya er op floreert en ze erg graag lust, ben ik dan daar maar bij gebleven.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vraag Kruisingras + Wel/Geen Haarverlies.
Bij mijn weten verliezen alle honden met kort haar, haar. Ook windhondjes. Als je per se een hond wilt die echt geen haar verliest, dan zou je voor een poedel kunnen gaan. Hele leuke intelligente hondjes!! Wel moeten honden met krulvachten regelmatig naar de trimsalon.     Maar even naast het verharen, en misschien past een poedel helemaal niet bij je..  Wát zoek je precies in een hond? Ben je allergisch? 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in SOS mijn hond heeft geen uit-knop
Dat ken ik, had hier net hetzelfde met mijn Golden toen ze zo jong was. Nu is het wat beter, maar toch nog steeds 1 brok energie. Je mag niet vergeten dat je maatje nu een pubertje is, lekker gek en alles uitproberen, rust nemen dat vinden ze niet nodig.   Ik heb mijn hond ook hersenwerk gegeven, ze vindt de puzzels geweldig. Of ik doe zoek spelletjes met haar en natuurlijk lange wandelingen, al was ze 's avonds nog niet moe.Liet haar ook erg veel nieuwe indrukken opdoen, daar werd ze wel moe van.   Het is een fase waar je doorheen moet vrees ik. Ook mijn lieve Labje vroeger was 1 brok energie.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Wat zouden jullie hebben gedaan? (Rust zacht lieve Bella)
Ik denk dat je, als liefdevol baasje, het enige hebt gedaan wat je nog kon doen voor je lieve Bella, haar rust geven.   Ze was te ziek, je verhaal doet me ook erg denken aan dat van mijn Tibo, ook ik had hem nog zo graag gehouden, maar wist dat het niet kon. Je hebt jezelf niets te verwijten, je hebt uit liefde je maatje laten gaan en niet langer laten lijden.   Veel en veel sterkte met dit grote verlies
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vraag Kruisingras + Wel/Geen Haarverlies.
Ik vind Thijs heel leuk:  https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/hond/150692/dierenopvangcentrum-t-noordbroek   't Is een druk kereltje volgens de beschrijving, maar daar kan zeker aan gewerkt worden. Qua formaat sluit hij ook aan bij die van de pups die je in eerste instantie had gezien. 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in We hebben ons dwergkeesmeisje Bams moeten laten gaan
Zo vreselijk triest, heel veel sterkte met het grote verlies. Kan me voorstellen hoe moeilijk het is voor je dochter.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Bull Terriër pup
Yo. Hier een lijstje van fokkers:  http://www.btcb.be/Kenneladvertenties.html https://www.bullterrierclub.nl/breeders/breederslist/   Als je er een zoekt met veel downface dan zou ik wel kijken naar een fokker die ouderdieren gebruikt die dit al hebben. Bij bullterriers komen hartproblemen, nierproblemen en doofheid voor, dus houd daar verder wel rekening mee.     Verder, sterkte met je toekomstige landhaai. Koop vast kaplaarzen en handschoenen want die pups bijten hard :) 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Niet eens over opvoeding
Ik zou zeggen, laat ff al je droombeelden over hoe het zou 'moeten' zijn los. Belonen is heel goed en daar is niks mis mee, en een pup hoeft niet vanaf dag 1 beneden te slapen enz dus je bent absoluut op de goede weg! Maar ik heb toen ik mijn pup had (hij is inmiddels 4 jaar) ook zo'n beeld in mijn hoofd gehad van hoe het allemaal moest, volgens boekjes en forums. Niks werkte. Ik beloonde hem, had zelfs een heuptasje om zodat ik altijd beloningen bij me had, probeerde de hele dag alles positief aan te pakken maar het resultaat was eigenlijk niet bijzonder goed. Mijn handen zaten onder de open plekken, mijn armen onder de krassen die ook nog eens gingen ontsteken, mijn enkels waren kapot, mijn sokken werden stukgebeten.... Niet álles hoeft maar leuk en positief te zijn. Na een tijdje mogen ze best weten dat bepaald gedrag niet geaccepteerd wordt. Je kunt proberen direct iets in zijn mond te stoppen waar hij wel in mag bijten, zoals een botje of een flostouw, en belonen zodra hij daarin bijt. Blijft hij maar doorgaan en doorgaan en hangt hij als een hyperactieve dinosaurus in je voeten dan mag een pup, mijns inziens, heus wel even op zijn nummer gezet worden.  Dan doet het maar even pijn en dan is hij maar even overdonderd: genoeg is genoeg.    Soms moet je, vind ik, gewoon even doen wat werkt en resultaat heeft en niet wat verantwoord is volgens een groepje hondenpedadogen op forums. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vraag Kruisingras + Wel/Geen Haarverlies.
Leuke hondjes! Ik denk dat je er niet vanuit kunt gaan dat ze niet verharen. Zeker bij kruisingen zal het per hond ook nog verschillen, ook al zijn het nestgenoten. Als je zekerheid wilt hebben dan zou ik kijken naar rassen die niet verharen.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wat voor hondje is dit
Geen idee, wel een leuk kleurtje!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op weg naar pupjes... (Kato - Border Terriër)
Hey Bo!! Vet leuk! Dat is een mooie combi joh!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Onze puber snapt
Ik heb geen ervaring met de Ierse terrier specifiek, dus of het iets is wat vaker voorkomt binnen het ras weet ik niet. Heb je Facebook? Zoek dan eens op de groep "Ned. Ierse terriërs". Heb je nog goed contact met de fokker? Die zou ik ook een berichtje sturen om te vragen voor advies. Wellicht herkent hij het gedrag en weet hij hoe je er het beste mee om kan gaan.      Ik persoonlijk zou flink pissig worden en het afpakken, maar ja, bij mijn hond kan dat gelukkig ook. Ik zou proberen flink door te pakken en niet terugdeinzen of omlopen of gaan doen alsof hij van porselein is; hij doet dat immers ook niet bij jou. Naar mij happen is een flinke no-go. 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Hond bromt
Dan zou ik inderdaad meteen een afspraak maken bij de dierenarts en haar even goed laten nakijken. Dan kan je zeker uitsluiten of er al dan niet wat medisch aan de hand is.   Lijkt me toch dat ze soms pijn heeft als ze zo reageert.   Ik hoop dat het allemaal meevalt !!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoeveel invloed kan een slechte ervaring hebben?
Ik denk dat jij er meer aan overgehouden hebt dan je hond. 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Wie herkent dit? Veel drinken en plassen
Klinkt mij een beetje in de oren zoals het bij Freya was toen ze bij ons kwam. Zij kwam uit een zeer slechte thuis en plaste ook opeens grote plassen, die leken bijna op water. Ze leek vaak niet te beseffen dat ze het deed. Ik ben toen naar verschillende dierenartsen geweest en uiteindelijk bleek ze een ontsteking te hebben, geen blaasontsteking, wel eentje die op weg was naar de nieren en waar het dus zaak was dit snel onder controle te krijgen. Ze heeft 6 weken antibiotica gekregen en toen was het voorbij.  Kreeg ook op het hart gedrukt om vooral niet het water weg te nemen.    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wel of geen bench?
" En of je iets aan angst kan doen. Angst is geen fijne emotie om te ervaren. Ik vind het erg sneu voor een hond om niet iets aan de angst te gaan doen. Angst kan je brein blijvend veranderen en zelfs je dna, in de broodf goed te zien.   Angst maakt dat je op dat moment, niet meer iets kan leren, dus positieve ervaringen opdoen, werkt daarom niet goed. Dus Angstremmers, zodat je aan het gedrag kan gaan werken. Angstremmers kunnen bijna altijd worden afgebouwd, is eenmaal nieuw gedrag aangeleerd.   In een holletje kan, beter vind ik, je hond steunen, aanraken. Door aanraken, aaien komt zowel bij de hond, als ons zelf het hormoon oxytocine en endorfine vrij en die kan net de scherpe randjes eraf halen. Een holletje, de bench, zie ik niet als oplossing.   " Suzanne en Luca Niet alle honden wíllen aangeraakt worden als ze bang zijn. Niet alle honden wíllen bij mensen zijn als ze zich niet fijn voelen.  Het is toch juist helemaal HP en Suus-proof om de hond de vrije keuze te geven in zijn bench te gaan liggen (met open deur)?? Helemaal uit vrije wil heeft de hond een holletje opgezocht en zo zichzelf door een enge nacht heen geholpen, op eigen kracht.  Hou nou eens op met lopen te ouwehoeren over wat een ander zou moeten doen. 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Hij was nog maar 3 jaar en 7 maanden
Heel veel sterkte met dit grote verlies. Het was een ongeluk, maar jullie zijn jullie hondje kwijt. De eigenaresse van de Schnauzer valt niets te verwijten, haar hond was aan de leiband. Soms is hondengedrag moeilijk te voorspellen, opeens reageren ze toch anders dan gedacht en zulk een klein hondje heeft niet veel nodig.   Nogmaals veel sterkte  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wel of geen bench?
Maar dan de vraag...    Stel nou dat je dus al die dingen met je hond doet. Je wandelt ermee, je volgt leuke trainingen, je hond krijgt voldoende aandacht etc. Kortom, je bent een betrokken eigenaar en je zorgt ervoor dat je hond in al zijn behoeften en meer voorzien wordt. Maar je hond knaagt ook aan meubels, sloopt graag de kamerplant, knaagt aan kabels... En nee, hij heeft geen verlatingsangst, knagen aan spullen is gewoon super leuk en de plant omgooien is super lollig. Ja, er ligt kauwmateriaal, maar de hond verkiest andere dingen en slopen boven zijn speeltjes.    De baas gaat op visite en is dus weg. Kan niet controleren wat de hond doet. De hond zit niet in de bench maar zit in de huiskamer met meubels, kamerplanten en kabels. En nu? Hoe ga je je hond leren dat hij niet doet wat hij graag wil doen (de plant omgooien, knagen, op tafel springen) als je er zelf als baas niet bij bent?     Nu zal daar vast een prachtige methode voor zijn. Telepathie ofzo en dan heel hard foei roepen. Maar als ik dan kijk naar mijn eigen hond en die vindt zichzelf dus echt helemaal het mannetje. Hij doet gewoon wat hij zelf wil, ook als ik er gewoon bij ben. Er staat iets op tafel wat hij wil hebben, dus hij springt gewoon lekker op tafel. Nou en dat jij boos wordt, ik wil dat gewoon hebben. Oh, mag ik niet aan de plant of tafel knagen? Nou en, ik vind dat leuk, dus ik doe dat.   Er is echt geen enkele manier die voorkomt dat je hond iets doet wat jij niet wil en hij wel, als je zelf niet in de buurt bent om dat te corrigeren (tenzij je 'n dooie hond hebt, of een hele saaie). Als een hond eenmaal iets heeft bedacht wat hij zelf superleuk vindt, dan kan weinig daaraan tippen. Je kunt sommige honden, honderdduizenden keren proberen af te leiden op het moment dat ze iets willen gaan doen wat niet mag... maar ze hebben zelf iets bedacht wat ze nóg leuker vinden. Beer gaat gewoon letterlijk op zoek naar iets om kapot te maken, ook als ik er gewoon bij ben. Dan is het soms gewoon de veiligste optie om de hond in een bench of een kennel te doen. Mits je dat geen uren doet blablabla. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wel of geen bench?
" De bench van onze hond is flink hoor, de grootste. Maar je hoeft het ook niet te begrijpen, als ik het maar begrijp. En nee, niet al onze bullen zaten in de bench, de teefjes waren geen slopers, dus geen bench voor hen. Maar de reutjes zijn een gevaar voor zichzelf en ik hou teveel van hen om ze te verliezen aan 1 of andere darmverstopping. Die paar uurtjes dat ik weg ben in de week, gaat hij dus lekker veilig in de bench. En nee, dat is geen 20,30 of 40 uur.  " Bulleke Laatst de hond van een fb vriend.  Gestorven omdat hij iets opgegeten  had (volgens mij een stuk gordijn).  Nee hoor, daar heb ik geen trek in. Beer heeft als pup nooit een probleem gemaakt van de bench, kwam alleen daar echt tot rust. Nu nog steeds. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wel of geen bench?
" Je kijkt enkel naar het symptoom... weet je ook de oorzaak van zijn sloopgedrag? Waarom bij jouw hond bij jou alles stuk? " Pieter Omdat bullterriers heel veel lol beleven aan het slopen van dingen. De gemiddelde bull sloopt ook als je naast hem zit op de bank. Planten, kranten, kussens. Het leven is 1 groot feest en slopen is leuk.   Als pups bijten ze in alles wat ze tegenkomen en behoorlijk hard ook. Ze maken overal hun eigen spelletje van en niets weerhoudt ze daarvan. Je kunt straffen tot je een ons weegt, trainen tot je een ons weegt: wanneer een hond iets heeft bedacht wat echt het állerleukste ooit is, dan kan niks daaraan tippen. Slopen is voor hen een van die dingen.  Beer heeft dan ook geen andere speeltjes dan een mand vol botten. De rest gaat kapot. Slopen is bij sommige honden een uiting van stress, voor andere honden is het gewoon een mega leuk spel. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wel of geen bench?
Pup bijt in meubels. Zit ie continu te huilen in de bench?  > nee > lekker in de bench als je boven bent en geen toezicht kan houden.    Het leven kan soms zo eenvoudig zijn. Niet te veel over alles nadenken, dan word je net zo simpel als sommige zielen op een forum.   Een hond is niet van suiker en zal het toch een keer moeten leren. Kong erbij met wat lekkers erin (er zijn hele recepten voor te vinden, er kan bijvoorbeeld smeerkaas in, of kwark) en hup even snel naar boven. Voor ie het weet ben je weer beneden. Ja, dan kijkt hij even waar je bent. En dan? Deur desnoods even open laten zodat hij je kan horen boven.  Hij leert vanzelf dat je altijd weer terugkomt en er geen reden is voor paniek. Juist door dat soort dingen in te bouwen, leert een hond dat. Niet te veel over alles nadenken, is een kwartier nog te lang voor je pup dan ga je tussendoor nog even naar beneden. Redt hij dat makkelijk en is ie nog druk bezig met de kong, dan bouw je het rustig uit. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wel of geen bench?
" Haha, daar hebben weer een linkje. En wat doe ik met mijn bank, salontafel, eetkamerstoelen, plinten, kozijnen, etc? Traphekjes overleven het ook niet hoor, als hij de kans krijgt, knaagt hij ook gezellig aan de keukenkastjes. Dacht je nu echt dat ik medicijnendoosjes, batterijen, telefoons, afstandbedieningen of weet ik veel wat voor losse rommel liet slingeren? Dat ligt er geeneens als ik er met mijn neus bovenop zit. Stopcontacten zitten netjes kindveilige plaatjes op, snoeren weggewerkt met houten plaatjes, waar vervolgens ook weer vrolijk op geknabbeld wordt. Schoonmaakmiddelen staan veilig in de kast, deurkruk staat omgedraaid, al jaren. Zou haast beledigd moeten zijn, dat je met die idiote tips komt, dat kan elke malloot toch bedenken zeg.  " Bulleke Nee dat zie je verkeerd. Je had in een bunker moeten gaan wonen, niet in een gewoon huis met allemaal spullen erin. Duhhh    Groetjes,    Dierenbeul. 
 

Vrienden van Ali & Rocky

honden foto van anita honden foto van Marco Huppertzhonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van deborah en hayduthonden foto van Riethonden foto van lorenzohonden foto van Kevinhonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Yessicahonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Toos (en boxer Kiara)honden foto van Lisahonden foto van Suus, Chaos en Sennahonden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van Shamilla & Zenahonden foto van RVShonden foto van Petra en de platsmoeltjeshonden foto van michel & laikahonden foto van Maarthonden foto van D + L en razzhonden foto van Janet & Boxershonden foto van Sandyhonden foto van S&F.honden foto van bibihonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †honden foto van Janinehonden foto van kathleen en otishonden foto van *niet meer actief*honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Marco & Tobihonden foto van Cheyenna en Mikohonden foto van annegreethonden foto van silke & woody honden foto van Greta en Diazhonden foto van Kellebelhonden foto van dustyhonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Celine & Yacko honden foto van Nikita & Dames honden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van linnekehonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Nataliehonden foto van Chaverahonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Binkhonden foto van Nikki & Herohonden foto van Ringohonden foto van Melissa---Rocco&Ladyhonden foto van Angelicahonden foto van Ronnie & ««Jara»»honden foto van Tahneehonden foto van Caroline & Ninahonden foto van Evita & cohonden foto van Angela & Sumohonden foto van Kellyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rip diesel, King en hummerhonden foto van Iushihonden foto van DIESELhonden foto van Justmehonden foto van Ziva en Bullyhonden foto van C.honden foto van Gwennhonden foto van MaXXhonden foto van Anita***honden foto van [Ggy]honden foto van Michelle & Keanohonden foto van binkhonden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van Maxinehonden foto van anoukhonden foto van Johanna en Charlyhonden foto van Maxine, Mira en Tuur

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^