HondenPage baasje Ali & Rocky

Wat schreven de vrienden van Ali & Rocky op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup 12 weken eten geven .. hoeveel?
https://www.voerwijzer.com/brokken/    Hier heb je een link met info over verschillende soorten brokken, misschien heb je er iets aan. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup 12 weken eten geven .. hoeveel?
" Ik heb de verpakking bekeken, hier staat op plusminus 400 gram per dag. We geven nu 4x per dag eten, hij is bijna 3 maand. Ik las dat je dan naar 3x per dag eten geven kunt gaan.Wat geven jullie jullie hond te eten, als ik vragen mag? Ook 1 of meerdere keren natvoer..? " Dromertje 3 keer per dag is voldoende. Natvoer is ook niet nodig naast de brokken. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hyperactieve hond
" Bedankt voor alle complimenten. We gaan consequent proberen volhouden elke dag min 11/2u a 2u met hem te wandelen. Hij loopt niet los, dit is hij niet gewend en ik ben bang dat hij wegloopt.  Welke benen raden jullie aan om te knabbelen? Hij heeft een (buffel?)hoorn liggen en een stuk gewei en ik geef hem af en toe een witte kauwplaat van Farmfood. Waar koop ik best knabbelsnacks want vind dit in de dierenwinkel erg duur en heb maar een beperkt budget. Ik had van de mevrouw uit de dierenwinkel begrepen dat Friskies geen goed eten is voor honden vanwege weinig vlees en kleurstoffen. Welke brokken zijn beter en kosten geen fortuin. Ik heb nu Prins en Royal canin een klein zakje mee maar vind deze erg aan de prijs. Hij wou deze nieuwe brokken vanmorgen niet hebben en heeft vanmorgen enkel de oude brokken gegeten. Kan ik ergens online goedkoper brokken kopen?    " Stafford Er zijn inderdaad wat betere soorten voer te koop. Sterker nog: er is best veel op de markt. Je zou eens kunnen kijken naar Dog Lovers Gold. Het is een stuk beter dan Friskies, en zelfs nog wel beter dan Royal Canin qua ingrediënten.  https://www.via-natura.nl/Natuurvoeding-hond/Brokken-hond/DOG-LOVERS-GOLD-brokken-hond/DOG-LOVERS-GOLD-ORIGINAL-13-KG/    Vergeet niet dat sommige honden het nu eenmaal het beste doen op bepaald voer. Op papier is er altijd wel iets te vinden dat nóg veel beter is, maar als je hond het echt niet wil eten of alleen maar klachten heeft zoals een doffe schilferige vacht of slechte ontlasting dan past het gewoon niet bij je hond.  Dog Lovers Gold is qua ingrediënten in ieder geval gezonder dan Royal Canin en zeker beter dan Friskies, en ook niet het állerduurste, dus je zou het eens kunnen overwegen. Je kunt ook eerst een kleine zak nemen om te zien of je hond het lust.    Qua kauwmateriaal knaagt mijn hond graag aan gedroogde kophuidplaten en andere gedroogde dingen (het stinkt wel een beetje, maar ik haal het na een uur weg). Nylabones hebben we ook, maar daar kijkt hij echt niet naar om. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hyperactieve hond
Wat goed dat je je zo inzet om de situatie zo te verbeteren!! Dat is inderdaad een Kong. Ik weet niet of de hond makkelijk dingen sloopt. Als dat zo is, is de zwarte Kong het meest aan te raden. Deze is het stevigst. Het is eigenlijk niet de bedoeling dat de hond continu op de Kong bijt en het daardoor sloopt, maar je weet het nooit. In de Kong kun je van alles stoppen: geprakte banaan, brokken, paté en zo nog wel heel veel dingen. Het doel ervan is om de hond mentaal voldaan te krijgen omdat hij zijn best moet doen het eten eruit te halen. Voor het formaat van jullie hond heb je denk ik een maat XL Kong nodig. Er zijn nog meer van dit soort speeltjes maar een Kong is een leuk begin.  Je kunt de hond zeker meenemen met hardlopen. Het zal wel opgebouwd moeten worden, ineens 8km hardlopen is veel voor een hond die het niet gewend is. Zwemmen is ook leuk voor een hond. Ik denk echt dat als je zo doorgaat, de situatie heel veel beter zal worden en de hond ook veel gelukkiger!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk harnas voor husky?
Hoi! Als je hond zo trekt, zou ik de flexilijn achterwege laten en een vaste lijn gebruiken. Met een flexi leren ze dat ze alsnog zoveel ruimte kunnen pakken als ze willen. Een vaste lijn gebruiken en flink gaan oefenen met wandelen. Ik zou kijken naar een tuigje met een Y-vorm, deze passen bij de meeste honden het beste. Een antitrektuigje kan een fijn tijdelijk hulpmiddel zijn om het trekken te verminderen, maar dan zul je ondertussen wel moeten gaan trainen met belonen wanneer de hond naast je wandelt en aandachtsoefeningen. Trekken zullen ze niet afleren met een antitrektuig. Het tuig Dog Copenhagen Comfort Walk Air (en de Pro) hebben een Y-vorm en ook een ring op de borst. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Instagram account hond
Present  @beertjethebullterrier 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Schuldgevoel na overlijden hondje
Het heet niet voor niets een ongeluk. Niemand had dit zo gewild, een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Heel veel sterkte, vreselijk... 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Zachte ontlasting op verschillende brokken
" Dit is geen slecht advies!!!! Bij brokken staat altijd hoeveel een hond minimaal moet drinken, en natuurlijk kunnen honden dat prima zelf reguleren, doorgaans.   Mijn hond was een dwangmatige stress drinker en dronk dermate zoveel dat dit wel dé oorzaak was van de veel te dunne ontlasting.   Overigens benoem ik ook dat IK het drinken ben gaan doseren bij Mijn hond, en stelde aan Ts alleen een vraag wat betreft hoeveelheid drinken. Het was dus op het eerste 'oog' geen advies. " Tiamo ^_^ Dyuna Gewoon laten gaan, er wordt soms meteen gedaan alsof een hond een soort verschrompelde rozijn wordt als je af en toe maar 200ml water in de bak bijvult in plaats van een liter.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond afvallen in Malawi
Hond vastleggen aan de ketting op een plek waar altijd ergens een beetje schaduw is.  Desnoods een hok erbij zetten. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pension
Victorystaffs http://www.victorystaffs.nl/
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoestende Hond
" Mmm maar voor de rest heeft ze geen klachten. En ze is niet naar het buitenland geweest en niet bij andere mensen in de buurt geweest. Is voor 2x hoesten meteen naar de dierenarts rennen niet overdreven? " Eiland hond Wij zijn ook geen dierenartsen dus wij weten het niet. Als het aan blijft houden kan een afspraak maken nooit kwaad. Je kunt ook kijken of je het op video krijgt, dan kun je dat de DA laten zien. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoestende Hond
Kennelhoest?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in blunders bij opvoeding
Ja joh, Beer zijn hele opvoeding was een blunder
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup uitlaten een dagtaak ..
Leuk een bull!! Hier ook 1. Dit is nog maar het begin  9 weken is nog best jong, komt vanzelf goed. Veel pups verlaten liever niet de omgeving die ze het beste kennen.  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Gebit onderhoud
Ik poets sinds kort de tanden van mijn hond een paar keer per week.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wat mis ik jou :(
Oh man wat verschrikkelijk. Heel veel sterkte..
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Koeljas bij uitlaten?
" Welk merk heb jij Hannah? " yooop Ik heb de Ruffwear Swamp Cooler. Deze moet je eerst nat maken. Wat ik eigenlijk nog het beste vind, is dat het niet zoveel warmte/zon aantrekt door de kleur. Hierdoor heeft hij het dus al iets minder warm. De vacht onder de jas is ook wel wat koeler, maar niet heel bijzonder.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Koeljas bij uitlaten?
Ik heb een koeljas. Je kunt hem zeker met uitlaten gebruiken. Het werkt wel, mijn hond herstelt sneller van het hijgen als het echt warm wordt. Maar het is niet zo dat ze echt 'koud' zijn onder die jas hoor, dus verwacht geen wonderen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Kaakgewricht op slot
" Ik denk niet dat je een oerinstinct moet aanwakkeren als je niet beseft waar je mee bezig bent. Laat ik het zo zeggen. Dat ik het volste vertrouwen heb dat jij dat wel weet. Dit blijkt een asielhond te zijn en je kent wel. Type stoere hond "Laat mijn hond lekker in een tak hangen, das de natuur" maar zij vergeten dat ook "los" moet aangeleerd worden. Heb van kennis geleerd nooit een Bull in een tak te laten hangen, als je een gezelschaps/familie hond wilt. Denk niet zo dat de paarden wagen verkeerd zit hier. Ik had ook zeer hard getrapt als er een hond in me nek hangt, zekers als ik de driekwart van de wereld voor mij niet mag zien. (Heb ik altijd gek gevonden die oogkleppers) " Anouk van Botty Onzin. Een stafford bijvoorbeeld is dol op sporten, daar worden ze voldaan en gelukkig van. Je wakkert het niet aan, je maakt juist van de eigenschappen die er al in zitten handig gebruik door te sporten. Een van die sporten kan zijn hangtime, waarbij ze zo lang mogelijk blijven hangen aan een bijtrol.    Dit staat overigens compleet los van wat de hond op het filmpje doet. Dat is niet aangewakkerd door hem aan een tak te laten hangen hoor. De hond op het filmpje krijgt een soort blinde vlek bij het zien van dit paard lijkt het.  Heeft helemaal niks te maken met wel of niet laten bijten in een tak.  Beer hangt regelmatig aan een tak of een bijtrol, en wat een heerlijke gezinshond is dat.    Die oogkleppen zijn er voor de veiligheid zodat het paard niet schrikt van onverwachte bewegingen achter/naast zich. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Oriënterende vragen aanschaf eerste hond
Klinkt goed! Ik denk dat je bepaalde rassen niet hoeft uit te sluiten omdat je een rijtjeshuis met kleine tuin hebt hoor. Natuurlijk zal iedere hond het fijn vinden om een groot erf te hebben om op rond te scharrelen, maar het gaat er meer om wat je met de hond onderneemt. Een hond van een actief ras, die meerdere keren per dag een flinke wandeling krijgt en eventueel nog een extra activiteit doet (zoals een hondensport, denk aan speuren, drijven etc) zal bij jullie prima op zijn plek zitten. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Nekhernia
Mijn vorige hond had een nekhernia. Een vreselijke gil kwam er soms uit, het gaat door merg en been. Hij was wel "al" 9. Ik geloof acupunctuur verlichting kan bieden. Een operatie kan ook uitgevoerd worden. Uiteindelijk heeft hij hele zware pijnstillers gehad maar de pijn kwam hier helaas doorheen. Wacht eerst de scan en de werking van de medicijnen af, misschien is het "gewoon" een blessure die met rust over gaat. Een tijdje rustig houden en absoluut niet laten springen, speeltjes waar ze druk van wordt weghalen. Sterkte en beterschap!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Wondje op lip?
Neejoh, hoef je niet mee naar de DA. Kan van een stokje zijn, of een scherp stuk gras. Lekker laten gaan, desnoods honingzalf erop.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Boomer van 13 jaar
Of ze lijdt weten wij niet. Je zou voor de zekerheid langs de dierenarts kunnen gaan voor een check-up. Bloed en gebit nakijken kan nooit kwaad. Wellicht heeft je hond ergens een tekort, of pijn in de tanden. Dit zou misschien het afvallen kunnen verklaren. Van pijn kan een dier afstandelijk en chagrijnig worden.  Als uit de check blijkt dat ze niks mankeert, kun je altijd de beslissing nog maken. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Introducing 'Jolene'
Ahh wat leuk, en wat een mooie pup! Gefeliciteerd ermee!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond last van puberteit?
Staart jagen meteen stoppen zodra hij dit doet. Dit kan op een gegeven moment veranderen in een obsessie en dan doen ze dit steeds vaker. Rijden op kussens bij pups is vaak spanning of overprikkeling, en heeft weinig te maken met seksuele driften. Castreren nu heeft geen zin, geef hem eerst de tijd om fysiek en mentaal uit te groeien.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welke rassen bevat mijn puppy?
Natuurlijk, een Transsylvaanse brak... Hou op met iets speciaals zoeken. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welke rassen bevat mijn puppy?
" Ben ik ook benieuwd naar, ivm rabiës enting.    Die DNA tests zijn trouwens vaak hartstikke onbetrouwbaar " Joop En goeie fokkers zich maar aan allerlei regels houden...
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welke rassen bevat mijn puppy?
Geen. Gewoon een onherleidbare bastaard. Er zijn DNA testen, maar of die 100% accuraat zijn is niet duidelijk omdat niet alle rassen in de database staan. De kans is groot dat er geen rassen in je pup zitten.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondenfotografie
" Van de week met het hondje van Gabrielle op pad geweest. Voor de eerste keer zonder mijn eigen honden op pad met de camera. Het was even wennen maar o zo leuk ^^     Let niet op de 2 verschillende watermerken, vanavond krijg ik de echte toegestuurd  " Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 Supermooi! Leuk hondje ook. Fijn die kleuren zo!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Heupdysplasie ja / nee / wat mag je met een puppy van 7 maanden
Je bedoelt met de poten naar achteren liggen, als een kikker? Het wordt inderdaad wel eens  gezegd ja, dat een hond met HD zo niet kan liggen. Dat is niet waar. De enige manier om erachter te komen of een hond HD heeft, is door röntgenfoto's te laten maken. Met een wat groter ras (of mix) zou ik wat voorzichtiger zijn met springen en achter ballen aan rennen. Houd de beweging rechtlijnig (maar trek het natuurlijk niet door tot in het extreme, ze mogen best ravotten, wees ook weer niet TE bang), en je mag best langer lopen dan die minutenregel.
 

Vrienden van Ali & Rocky

honden foto van anita honden foto van Marco Huppertzhonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van deborah en hayduthonden foto van Riethonden foto van lorenzohonden foto van Kevinhonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Yessicahonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Toos (en boxer Kiara)honden foto van Lisahonden foto van Suus, Chaos en Sennahonden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van Shamilla & Zenahonden foto van RVShonden foto van Petra en de platsmoeltjeshonden foto van michel & laikahonden foto van Maarthonden foto van D + L en razzhonden foto van Janet & Boxershonden foto van Sandyhonden foto van S&F.honden foto van bibihonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †honden foto van Janinehonden foto van kathleen en otishonden foto van *niet meer actief*honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Marco & Tobihonden foto van Cheyenna en Mikohonden foto van annegreethonden foto van silke & woody honden foto van Greta en Diazhonden foto van Kellebelhonden foto van dustyhonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Celine & Yacko honden foto van Nikita & Dames honden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van linnekehonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Nataliehonden foto van Chaverahonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Binkhonden foto van Nikki & Herohonden foto van Ringohonden foto van Melissa---Rocco&Ladyhonden foto van Angelicahonden foto van Ronnie & ««Jara»»honden foto van Tahneehonden foto van Caroline & Ninahonden foto van Evita & cohonden foto van Angela & Sumohonden foto van Kellyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rip diesel, King en hummerhonden foto van Iushihonden foto van DIESELhonden foto van Justmehonden foto van Ziva en Bullyhonden foto van C.honden foto van Gwennhonden foto van MaXXhonden foto van Anita***honden foto van [Ggy]honden foto van Michelle & Keanohonden foto van binkhonden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van Maxinehonden foto van anoukhonden foto van Johanna en Charlyhonden foto van Maxine, Mira en Tuur

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^