HondenPage baasje Ali & Rocky

Wat schreven de vrienden van Ali & Rocky op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
"   Dat is heel fijn! Was dat voor de overname? Het is nu onderdeel van de Anicura keten, dit is van Mars. Hierdoor kan er veel veranderd zijn. " floortje Ik kom er (helaas) regelmatig en dat is nog steeds hetzelfde. Het zijn erg prettige artsen daar, en ze zijn gek genoeg ook helemaal niet de duurste ondanks dat ze nu ook Anicura zijn. Er komen daar juist veel sterke rassen en ze gebruiken, in tegenstelling tot de plaatselijke dierenarts hier, ook niet direct een roesje tenzij dat echt verstandiger is voor hond en omgeving. Ze hebben ook alles in huis. Als tijdens consult blijkt dat ze even met een echo moeten kijken dan doen ze dat ook direct. Je kan overal bij blijven om te helpen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
Sleeuwijk misschien? Daar hebben ze veel ervaring met sterke rassen, ook als ze minder goed te hanteren zijn. Je mag bij het in slaap brengen en wakker worden blijven, en tijdens de operatie kun je kijken.  Prima ervaringen daar met een poot operatie.
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Ziekte/tumor!?
Wat heftig, ik wens je heel veel sterkte en wijsheid met alles
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Oh wat erg, heel veel sterkte gewenst!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in 10 meter lijn
  Gebruik altijd een 10m biothane lijn, met speuren gebruikte ik hem ook altijd, juist omdat deze lijn niet het halve bos meeneemt.  Makkelijk schoon te maken. Aan de lijn zit een stevige haak Ik heb deze lijn op maat laten maken door Knots&Leashes, te vinden op insta en facebook. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Berp haar eerste nest
Die rood-witte is fantastisch Anke! Echt een mooi type hoor, precies goed. Ik zie op FB wel meer pups voorbij komen, zowel atletische SBT's als labradors en andere jachthondjes...   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Ondanks dat ik jullie niet in het echt heb ontmoet, heb ik toch het gevoel dat we Penny een beetje kenden. Zo'n bekend hondje op het forum en de stories op instagram. Je liefde voor haar sprak uit al je berichten, foto's en filmpjes. Ze heeft een  fantastische leeftijd bereikt, maar ondanks dat blijft het zwaar. Heel veel sterkte nogmaals..
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in vreemde kruising!
Haha wat een geinig ding. Ze ziet er vrolijk uit. Er bestaan ook bulldoggen met lang haar, maar het is eigenlijk een 'foutje' geloof ik.      -- reactie gewijzigd door het moderator team op 14 maart om 10:37 --
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Louis
Wat erg, zo jong nog, sterkte samen
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Jack
Sterkte
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Verdriet
Het is zo n groot gemis, wens je veel sterkte
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Dag lieve zuko
Sterkte
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Kyra overleden
Ik wens je veel sterkte met het verlies van je beste maatje
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk tuig?
Deze is ook fijn trouwens: https://hurtta.com/collections/harnesses/products/casual-y-harness   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk tuig?
" Ik vind de jassen die Penny draagt prachtig!  Maar ik vraag me af of een reu hier wel mee overweg kan, plast hij er niet tegenaan? " jantien  Hier niet!  Ik heb ook de Jumppa en als ik 1 maat groter bestel, wat eigenlijk beter zou zijn, dan zit de buikband er wel overheen... Dat is echt jammer. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk tuig?
Ik ben erg te spreken over de Air! Door Beer zijn bouw krulde het rugstuk van de Pro op achter zijn nek/op zijn schouders. De Air past perfect. Maar dat is per hond afhankelijk denk ik hoor!    Ik heb voor Beer ook een Pomppa jas maar deze schuift bij hem opzij met wandelen. Er zitten namelijk geen koorden aan voor de achterpoten. De truien zijn wel super.  En ik hou stiekem gewoon van hondenkleding.         
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Baarmoederontsteking hond van 17
Ach wat een verdriet voor jou, heel veel sterkte!
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Lieve Jack
Sterkte
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Lieve Zippo
Heel veel sterkte
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Advies over situatie
Vraag eens waarop de hondjes getest zijn. Soms bedoelen ze daarmee dat ze een gewone check-up gehad hebben bij de dierenarts, maar dat is iets anders dan testen op erfelijke afwijkingen. Als het goed is zijn ze mensen ook trots dat de hondjes (of ouders ervan) getest zijn en willen ze je graag de uitslagen ervan laten zien. Voor de rest klinkt het prima, veel plezier met de pup!
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Hie hiep Hoera Maylo is 11 jaar
Gefeliciteerd
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Berp haar eerste nest
Wat leuk, gefeliciteerd!
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Overlij sarah
Sterkte!
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Pip
Wat fijn dat hij zo n goed thuis heeft gevonden, veel plezier samen
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Fok- en houdverbod agressieve honden (NL)
" Nu mijn ongezouten mening. Dit soort honden zijn toch echt de enige types die velden oversteken, bergen beklimmen en de oceaan over zwemmen speciaal om mijn hond te komen bijten. Zonder aanleiding. Dat heb je met andere honden echt niet. Ik probeer er altijd met een flinke boog omheen te lopen, maar het is alsnog wel eens mis gegaan. Heb ook van dichtbij een hond doodgebeten zien worden. Ik vind het fokken van deze honden -stamboom of niet- in Nederland net zo onethisch als het fokken van bv kortsnuiten. Je kiest dan doelbewust voor een hond met een hersenkronkel. Ze missen hierdoor zoveel vrijheid. En dat terwijl er genoeg leuke andere rassen zijn om uit te kiezen..... De enige plek waar je, naar mijn mening, dit soort honden zou kunnen houden is als je in een berghut in Alaska woont met de dichtstbijzijnde buren op vliegtuigafstand. Maar in Nederland zijn deze honden gewoon schimmen van wat ze zouden kunnen zijn. Wat mij betreft horen ze hier dus niet thuis. En mijn wandelingen worden wel errug relaxed als ik ze niet meer hoef tegen te komen.  " Iglo Leuk om te lezen ook, dat een medeforumgebruiker zo denkt over je zo geliefde hond. Sjonge zeg. Een hond met een hersenkronkel. Doe normaal. 
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Nierfalen stadium 2 (update 25 sep)
Wat fijn dat ze zich beter voelt
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Aussie Djaidey 1 jaar oud
Wat een mooie foto's 
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Levershunt
Gelukkig geen ervaring er mee, maar wens je veel beterschap met phil
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Twijfel ras Staffordshire-Franse Bulldog of asielhond
Een staffordshire bullterrier in de kleur merle kan niet, dan ben je helaas echt bij een heel foute fokker uitgekomen. Een rasvereniging zal dan ook nooit een fokker erkennen die dergelijke kleuren fokt. En als het echt heel erg belangrijk is dat de hond sociaal is en blijft met honden, en je er niet iedere dag kilometers mee wil wandelen, dan is een SBT ook niet de juiste keuze voor jullie. Gelukkig zijn er nog heel veel andere opties!
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef in Twijfel ras Staffordshire-Franse Bulldog of asielhond
Hier een boxer en franse bull samen gehad, perfekt stel samen. Franse bull had wel een neus en is nooit ziek geweest tot bijna 10 jarige leeftijd. Er mag nu niet meer mee gefokt worden.
 

Vrienden van Ali & Rocky

honden foto van anita honden foto van Marco Huppertzhonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van deborah en hayduthonden foto van Riethonden foto van lorenzohonden foto van Kevinhonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Yessicahonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Toos (en boxer Kiara)honden foto van Lisahonden foto van Suus, Chaos en Sennahonden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van Shamilla & Zenahonden foto van RVShonden foto van Petra en de platsmoeltjeshonden foto van michel & laikahonden foto van Maarthonden foto van D + L en razzhonden foto van Janet & Boxershonden foto van Sandyhonden foto van S&F.honden foto van bibihonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †honden foto van Janinehonden foto van kathleen en otishonden foto van *niet meer actief*honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Marco & Tobihonden foto van Cheyenna en Mikohonden foto van annegreethonden foto van silke & woody honden foto van Greta en Diazhonden foto van Kellebelhonden foto van dustyhonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Celine & Yacko honden foto van Nikita & Dames honden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van linnekehonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Nataliehonden foto van Chaverahonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Binkhonden foto van Nikki & Herohonden foto van Ringohonden foto van Melissa---Rocco&Ladyhonden foto van Angelicahonden foto van Ronnie & ««Jara»»honden foto van Tahneehonden foto van Caroline & Ninahonden foto van Evita & cohonden foto van Angela & Sumohonden foto van Kellyhonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rip diesel, King en hummerhonden foto van Iushihonden foto van DIESELhonden foto van Justmehonden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhuhonden foto van C.honden foto van Gwennhonden foto van MaXXhonden foto van Anita***honden foto van [Ggy]honden foto van Michelle & Keanohonden foto van binkhonden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van Maxinehonden foto van anoukhonden foto van Johanna en Charlyhonden foto van Maxine, Mira en Tuurhonden foto van 1

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^