HondenPage baasje Josien , Logan en Nikki

Wat schreven de vrienden van Josien , Logan en Nikki op het forum

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Sliplijn gehoorzaamheid
Een lijn nemen met ringetje aan het handvat dan kan je de lijn vast klikken met de musketon aan het ringetje zo kan deze niet vallen 
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Loops
" Is bij 7 maanden loops niet heel vroeg? Of is dat wellicht per ras verschillend? Vraag me ook af hoe je dekking kunt voorkomen als je zelf netjes je hond aan de lijn houdt maar er reuen loslopen. Ts doe maar voorzichtig, een onbedoeld nestje is niet handig natuurlijk. " Fine Mijn teef was op 6 maand voor de eerste keer loops dus zeker niet abnormaal :D in geval van nood pak ik mijn teefje op tijdens uitlaten 
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Loops
" Bedankt nog voor je reactie! Zola is na een aantal dagen weer flink gaan bloeden. Ook de vulva is dikker geworden. Zitten nu in de 4e week. Bloeden neemt af. Snauwen naar andere honden nooit gedaan eigenlijk. Nu de vraag wanneer kan ik weer loslaten en spelen met andere? Dacht na 3 weken wel. Maar durf nu nog niet zo goed haha.  " RottieZola Ik hanteer 3.5 a 4 weken omdat mijn teefje ook niet afsnauwt. Vanaf moment dat haar vulva terug kleiner wordt. 
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Iemand bekend met Biothane honden halsbanden?
Ervaringen met de halsband en lijnen en ook ondertussen een hoofdstel voor mijn paard omdat ik er zo verzot op ben.  Fantastisch licht en superdegelijk materiaal, neemt geen vocht op, neemt geen vuil op en is oersterk. Ben alleszins de perfecte ambassadeur :-D. 
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Heftig verhaal(terug van weggeweest)
" Jeetje, dit wil niemand meemaken.. Wat fijn dat jullie hondje zo goed terecht is gekomen en jullie nu een tweede kans krijgen met een hondje welke beter past!    " Marit Nee klopt...je hebt zo'n schuldgevoel, tegenover je kind dat je niet kon beschermen. En ook tegenover jouw hond die je blijkbaar niet kon beschermen voor zichzelf :-(. Moeilijke materie, hoop het alleszins nooit meer mee te maken.
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Aanschaffen van een oudere hond
Hier ook een hondje van 8 jaar geadopteerd :-). Hij blijft zijn oude naam houden, is voor hem ook een veilig gevoel. Rust, regelmaat en begrip zijn vooral nodig. Mijn hond kent amper commando's, en dat hoeft ook nog niet, we leren langzaamaan van elkaar het nodige. Het is een uitdaging, maar met een gevoelige hond, daar kan je gewoon niet 'bazig' tegen doen en al zeker als hij niks begrijpt van wat je bedoelt :-).
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Loops
" Ik heb veel gehad aan een loopsheidsbroekje. Vooral die van het merk 'Sharon B' waren heel fijn en hebben leuke printjes. Ik legde altijd een maandverbandje in het broekje en dat verschoonde ik na elke wandeling (broekje gaat uiteraard uit tijdens de wandeling). Dan hoeft het broekje niet elke keer de was in. Zo houd je je huis schoon. Niet alle honden vinden een loopsheidbroekje fijn; daar had ik met mijn hond dan weer geluk mee.  Zodra het bloeden stopt, is ook meestal de loopsheid bijna voorbij. Ik ging uit van 3 weken, maar na 24 dagen bloedde mijn hond nog altijd. De opgezwollen vulva blijft ook nog even. Mijn hond 8-10 weken daarna ook schijnzwanger. Dat was wél echt een pittige periode.  " Aniek Mijn teefje is net vruchtbaar wanneer bloeden gestopt is dus toch mee opletten. Mijn teefje bloed bv maar +- 9 dagen
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Loops
Ja het bloeden is eigenlijk het begin van de loopsheid, dit duurt een 1 a 2 tal weken. Daarna bloeden ze niet meer maar kunnen ze wel nog vruchtbaar zijn dus met reuen kan je best 3-4 weken voorzichtig zijn vanaf start loopsheid. Sommige teven hebben een dikke vulva en andere dan weer niet. 
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Heftig verhaal(terug van weggeweest)
" Agh..wat een verhaal zeg.  Lijkt me een  moeilijke keuze maar ook zeker een moedige! Mooi om te horen hoe goed hij het nu naar zijn zin heeft,op zijn plek is de toch vertrouwd en jullie een nieuw vriendje hebben "gekregen" Wat goed van de kids dat ze geen schrik hebben en zo goed omgaan met alles!    Wil je de hondjes elkaar laten ontmoeten? Dat lijkt me heel bijzonder  " Silvia Vito&Beba Ik had enkel de kans om ze met Nieuwjaar aan elkaar voor te stellen bij ons in huis. In het begin waren ze heel onderzoekend en nieuwsgierig, maar dat mondde naar de avond vorderde uit naar wat kribbig over en weer gedoe. Ze vlogen elkaar een paar keer in de haren.  Ik vermoed dat de drukte en de plaats van kennismaking totaal niet ideaal was. En een 2e ontmoeting zal dan ook compleet anders verlopen :-).  Het was wel heel bijzonder om te zien hoe ze, ook al zijn ze dichte familie, toch ook zo anders zijn qua karakter.
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Heftig verhaal(terug van weggeweest)
" Wat een eerlijk en open verhaal.   Ik ben positief verrast om te lezen dat de fokker ook zo goed op de hoogte is en mee wil denken en helpen. Dan kan zo'n nare ervaring toch een positieve draai krijgen.   Zowel Wilson als Theyo komen op een plek terecht die beter bij hen past. " CatnDog Jazeker, ze fokt niet alleen prachtige en gezonde hondjes, maar ze blijft ook heel erg betrokken. Ze wist in dit geval ook dat Wilson echt een super thuis had, maar dat het gewoon niet matchte met zijn karakter en stressniveau.  Het feit dat ze een week gewacht en nagedacht  heeft om ons te vertellen over Theyo, siert haar enorm. We hebben toen heel lang met elkaar gebeld en heb toen mijn twijfels op tafel gelegd, die ze uiteraard ten volle begreep. Het was met een klein bang hartje dat we deze stap aandurfden...we hebben ook onze twijfels nog gehad toen Theyo constant binnen plaste, toen hij over de stoelen en de tafels raasde, enz...maar dan was zij er altijd ter ondersteuning en met mogelijke oplossingen. Ik kan ieder zo'n lieve fokker aanraden.  
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Heftig verhaal(terug van weggeweest)
" Wat een heftig en beangstigend verhaal. Dat een hond die de juiste opvoeding kreeg toch tot zoiets in staat is! Ik had het gisterenavond al gelezen en heb ervan wakker gelegen. Toch een beetje een wake-up call ook, en inderdaad, wat als dit een grotere hond was geweest...?   Gelukkig hebben beide kinderen er geen trauma aan overgehouden en hopelijk verdwijnt het (lichte) litteken van je zoontje. Ik wens jullie het allerbeste met de nieuwe poedel. " Marie Klopt, misschien waren we té enthousiast met socialiseren? Hebben we teveel met hem ondernomen en had hij meer rust nodig? Of hadden we pas een hondje moeten nemen als de kinderen er al waren wellicht?Als....als...als...
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Heftig verhaal(terug van weggeweest)
" Wat een achtbaan aan emoties.   Jullie zullen enorm geschrokken zijn dat Wilson je kleine zoontje beet. Ik zou inderdaad de hond ook herplaatsen en gelukkig heb je een goed thuis voor hem gevonden.   Heeft je zoontje veel pijn gehad en heeft hij er littekens aan overgehouden? Is je zoontje niet bang geworden voor honden? Hoe gaat het met je dochtertje die waarschijnlijk bij het bijtincident was en al 2 x licht geschampt werd door Wilsons tanden langs haar wang.   Het heeft zo moeten zijn dat de fokker een andere dwergpoedel aanbood, die gewend is aan en lief voor kleine kinderen. Nog steeds van toepassing: kleine kinderen nooit alleen met een hond laten!   Ik wens jullie met Theyo veel geluk en plezier.   " Loesje Mijn dochtertje heeft het lange tijd herhaald wat er gebeurd is, ze was er erg van onder de indruk. Mijn zoontje en dochter hebben gelukkig helemaal geen schrik van dieren in het algemeen. Mijn zoontje heeft er wel lichte littekens aan overgehouden boven zijn lip. Hopelijk verdwijnt dit als hij groter wordt. Ik heb mijn kinderen nooit alleen gelaten met Wilson, ik was er telkens bij in dezelfde ruimte. Maar dan nog kan het gebeuren helaas... We zijn uiteraard heel blij met Theyo, de fokker is dan ook 1 uit de 1000! Wel blijft er altijd een gemis van Wilson, en waarom het bij ons niet lukte...
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Heftig verhaal(terug van weggeweest)
" Wat een goed besluit om Wilson te herplaatsen, wat fijn dat het zo opgelost kon worden. Geen vertrouwen meer, dat is begrijpelijk, maar de enorme druk, het altijd opletten is voor niemand goed, niet voor de kinderen niet voor jullie en niet voor de hond.  Heeft je kind nog wel vertrouwen in honden?, Als ik je mag raden, laat ze niet naar de hond toegaan, maar pas aaien, onder de bek, als de hond naar hen toekomt. En vooral niet continue de hond bekijken, aan kijken, volgen met de ogen enzv. Dit hondje heeft nl zeker wel tijd nodig om te wennen " ientje Onze beide kinderen zijn enorme dierenliefhebbers. Ik moet ze echt wat intomen op sommige momenten. Mijn dochter wilt dat hij bij haar blijft slapen, terwijl ik dan aangeef dat hij dat zelf mag kiezen waar hij ligt.(zo'n zaken dus :-)) Dit hondje is wel heel wat rustiger en vooral niet zo nerveus als Wilson. Je ziet dat hij kinderen echt helemaal gewend is.
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Heftig verhaal(terug van weggeweest)
Zoals sommige van jullie weten 'was' ik het trotse baasje van mijn 1ste hondje Wilson de dwergpoedel. Ik wil eerst duidelijk maken dat ik Wilson super opgevoed heb, en met hem ook tot de gehoorzaamheidscursus C ben geraakt.Hij was mijn maatje, mijn alles. Van bij het begin had Wilson, ondanks socialisatie vanaf pup, een hekel aan kinderen. Ze waren onvoorspelbaar voor hem van zodra ze begonnen te kruipen/rond te lopen. Met onze dochter ging het niet al te vlot, en Wilson had toen ook 2 x haar wang geschampt met zijn tanden. We letten met argusogen op, lieten ze nooit alleen tesamen. Hij deed dit terwijl ze aan het rondkruipen was, terwijl we in dezelfde ruimte stonden. Na de geboorte van ons zoontje, 2 jaar geleden, escaleerde dit gedrag. Van zodra de kinderen maar voorbij de zetel wandelden, ontblootte hij zijn tanden, gromde, enz... We hebben positief gedrag altijd beloond. Als er eten te rapen viel, was alles goed, wilden ze met hem spelen, was ook alles goed...maar je raadt het al... Een ramp geschiedde toen ik even met mijn dochter een oefening aan het uitleggen was... Mijn zoontje krijste het uit terwijl ik Wilson hoorde uithalen. Ik zag ze recht tegenover elkaar zitten(Wilson kon gewoon weg lopen). Ik rende naar mijn zoontje en zag dat er allemaal kleine gaatjes in zijn gezichtje zaten, het bloed stroomde er uit . Ik belde in paniek de dokter, maar die stuurde me direct naar spoed. Wilson had mijn zoontje 3x in het gezicht gebeten.2x in zijn mond en lip, 1x in zijn hals. Ik was volledig in paniek, maar op spoed lieten ze mij weten dat dit er erger uit zag dan het was. Gelukkig was het ook een klein hondje... Maar je kan je inbeelden dat ons vertrouwen in Wilson gekelderd was. Wilson wordt gewoon zenuwachtig van kinderen en was enorm gestressed. Na overleg en opties te bekijken, hebben we voor Wilson zijn bestwil, besloten dat hij voor altijd bij mijn schoonbroer mag blijven wonen(woont alleen, er komen geen kinderen over de vloer). Mijn hart bloedde, want deze situatie was uitzichtloos. Ik had geen hond opgevoed om dan weer te herplaatsen(Wilson is 7 jaar).Mijn hart brak in 1000 stukken, maar mijn verstand moest gewoon primeren . Wilson woont ondertussen al meer dan een jaar bij mijn schoonbroer. Hij is gelukkig en komt er volledig tot rust. We hebben nog geopperd om hem terug te laten komen en te laten wennen, maar dan beslist in het welzijn van Wilson om hem deze rust te blijven gunnen. Rond Kerst kreeg ik van de fokker van Wilson plots het bericht dat ze het oudere halfbroertje van Wilson in opvang kreeg.Ze kende onze situatie enorm goed en was dan ook heel voorzichtig om dit aan te brengen. Uiteraard waren we niet voorzien om een nieuw hondje in huis te nemen, aangezien ons hart nog steeds bij Wilson was. Na langdurige gesprekken thuis en met een paar familieleden, besloten we om toch kennis te maken met Theyo. Theyo werd herplaatst om heel andere redenen dan Wilson(ik ga hier uit respect niet verder op in).Hij groeide op met de jonge kindjes, en sliep zelf op hun kamer. De eerste kennismaking was dan ook een puzzel waarvan de stukjes op hun plaats vielen. Ook thuis kroop hij bij de kinderen op schoot, lag met ze in de zetel enz...we konden onze ogen amper geloven. We zijn enorm dankbaar voor deze kans, ook al is het 'heropvoeden' wel nog met babystapjes. We kunnen hem echt niet meer missen.
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in waar vind ik goede fokker voor toy poedel?
Lara en Bart, jullie kunnen zich aanmelden via bovenvermelde sites om op een wachtlijst te staan.  Hou er rekening mee dat een jaar wachten op een gezonde pup de standaard is. Veel succes!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Een mannen huishouden,voor het eerst buiten!
Wat schattig ! Heel veel geluk en een goede gezondheid voor ze!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welterusten lieve Dior
Heel veel sterkte.
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Welk ras/kruising is ons Roemeens hondje?
" Dit inderdaad. Met als slag om de arm dat die dna-testen alleen maar de rassen kennen van individuele honden die eerder met dit soort tests hebben meegedaan. Ze hebben geen volledig overzicht van alle rassen in hun databases. " Aurelia Klopt inderdaad zo hadden ze lange tijd enkel Amerikaanse lijnen van Shelties in hun databank dus alle Engelse lijnen waren volgens hen kruisingen. 
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Vervolg Pup terug naar de Fokker.
Blij dat je uw pup terug hebt! Nachtmerrie van elke fokker. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welk y-tuig past bij mijn hond?
Het Happy Dog tuigje van Finse makelij. Er zijn verkoop- en meetpunten in heel Nederland. Het tuigje bestaat uit 3 afzonderlijke delen en de delen kunnen ook in verschillende maten besteld worden. Het is heel comfortabel, gemakkelijk te wassen en aan en af te doen.Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren met lichtgevende strepen, zodat de hond ook in het donker goed opvalt. De verkooppunten meten de hond en zoeken de juiste maten. Is het tuigje binnen, kom je weer langs en zij zetten de 3 delen precies op maat. Werkt prima. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vraagje titeren
De fabrikanten van de cocktails zijn er helemaal op ingesteld dat de dierenartsen in feite alleen cocktails bestellen en (bijna) nooit separate entingen. Het is absurd dat mocht bv. de "hondenziekte" te zijn teruggelopen, er geen separate enting van te krijgen is en ze dus standaard dan de cocktail adviseren. Ik vind dat heel scheef. Dan wordt het feit dat we titeren door het ingeslopen gedrag van de dierenartsen, dit te niet gedaan. Toen de titerbepaling van Romeo aantoonde, dat de "hondenziekte" iets was teruggelopen en hij dus volgend jaar weer ge-ent moest worden (?), wat de dierenarts aanraadde, heb ik besloten hem niet meer te laten enten. Dierenartsen zouden massaal separate entingen kunnen bestellen, maar omdat ze dit over het algemeen niet doen, zijn ze er niet. Het schijnt dat mocht Romeo in aanraking komen met een hond met "hondenziekte", zijn antistoffen weer gaan toenemen. Iedere dierenarts doet het anders en omdat ze zelf vaak niet eens willen titeren, of er te weinig vanaf weten, adviseren ze niet altijd het juiste. Ze titeren nu omdat de baas het vraagt. Ze adviseren zelfs ieder jaar te titeren. Dat is omdat het meer opbrengt elk jaar te enten en ze zeggen niet graag: kom over 4,5 jaar maar eens terug. Scheelt in omzet.
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Rauw vs gekookt
Ja hoor een gezonde hond met een gezond verteringssysteem kan gevarieerd eten en zou hier geen problemen mee mogen hebben. 
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Fokkers zijn gek
Tja waarom zou een fokker er geen geld aan mogen verdienen. Een fokker moet toch niet jouw pup gaan betalen… Ze steken er tenslotte vele uren in. 
honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ schreef in Fokkers zijn gek
LOL sorry meer kan ik niet zeggen 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik heb 2 keer vuurpijlen op mijn serre gehad, die helemaal ingebrand waren. Er hing geen naambordje bij. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ben ik met je eens, Paul. Toen de Marokkaanse supporters de gewonnen wedstrijden van het Marokkaanse elftal "vierden" met geweld en agressie in de Nederlandse steden, werd in de Marokkaanse steden zelf totaal geen geweld gebruikt en alleen feestgevierd. Dat is toch een teken aan de wand. In Marokko ga je wel voor minder de cel in.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Ik vraag me toch wel af, waar zijn de ouders? Weten zij dat hun zonen dit doen? De jongen die bv. die fietsen naar de politie gooide, had opgepakt moeten worden, de cel in moeten gaan. En dan ook aangepakt moeten worden door de ouders en de vernielingen zouden op hen gewoon verhaald moeten worden. Ze komen ermee weg. De politie en brandweer staan erbij en laten het gebeuren. Dilan Yesilgoz-Zegerius verkondigde gisteren nog, dat "deze mooie traditie" in stand moet worden gehouden. Onze VVD-minister van Justitie en Veiligheid. Zij bepalen dat al om 18.00 uur vuurwerk afgestoken mag worden. Nederland staat te kijk bij de andere Europese landen. Nederland is niet in staat dit vuurwerkbeleid te handelen. Dus rest alleen een algeheel vuurwerkverbod, want in steden waar een verbod was, wordt gewoon geknald, brandstapels worden toch aangestoken, terwijl de gemeente deze afgelast had door de sterke wind. De politie en brandweer staan erbij en laten alles toe. Daar gaat het mis. Waarom kan dit in andere landen wel?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Voor jullie allemaal de beste wensen. Al dat geweld, de overlast, de vernielingen, de overbelaste oogklinieken, met vaak levenslang letsel, gestresste huisdieren, overbelaste agenten, gebouwen die afbranden, 1 dode bij het carbidschieten. Het is echt het probleem van mannen en jongens. Een jongen die de ene fiets na de andere naar de politie gooit. Wat een idioot, dom gedrag. Het is net of het leven ervan afhangt. Moet dit allemaal kunnen? De miljoenen die zinloos weggeknald worden?  Zoveel weggegooid geld, dat naar mensen die naar de voedselbank gaan of hun energie-rekening niet kunnen betalen, zou moeten gaan. Ik blijf erbij: ik ben voor een algeheel vuurwerkverbod. We hebben het weer gehad.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Voor alle baasjes van hondenpage en hun lieve hondenventjes en hondenmeisjes een rustige jaarwisseling toegewenst en bovenal een gelukkig en gezond nieuwjaar!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vuurwerk
Yooop, misschien kun je eens kijken onder "Vuurwerkmanifest 2023". 
 

Vrienden van Josien , Logan en Nikki

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Nienke & de roedelhonden foto van louisehonden foto van rooshonden foto van Nickhonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van korinahonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van margothonden foto van Maud & Luna + Enzohonden foto van Ilse Roelandthonden foto van gondahonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Jozefienhonden foto van Dominique en Guccihonden foto van Sampiehonden foto van Noorhonden foto van ishahonden foto van Do&Piphonden foto van Snowflakehonden foto van julia en spikehonden foto van KeesKittyhonden foto van sylvana&mikahonden foto van Irene Emma. honden foto van  honden foto van minniehonden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van Amigo en K.C.honden foto van Randy & Nannahonden foto van Kellyhonden foto van markhonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Jantine, Happy & Partyhonden foto van pathonden foto van *linda*honden foto van u-will-b-in-my-hearthonden foto van Jantina, Laila & Lunahonden foto van marianne, cindy en rozyhonden foto van Michelle & Lunahonden foto van Louise & Body honden foto van Brigithonden foto van Fabienne&Nala&Lukahonden foto van Sarah Groenhonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Melissa & Phoh-Kaihonden foto van Happy Doodleshonden foto van Jessiehonden foto van Kimberley & Milohonden foto van noëllehonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van Linda honden foto van Soft-Ijsje+Jazzy=<3honden foto van lilianne&totohonden foto van karimahonden foto van Marcellahonden foto van zorrohonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Jillzhonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van sneeuwwitje en de dwerghonden foto van Connie met Godzilla en Bohonden foto van gerdinahonden foto van T&dogshonden foto van Ilonahonden foto van Mandyhonden foto van Patriciahonden foto van miekehonden foto van Desiréhonden foto van Doggyhonden foto van kellyhonden foto van Anihonden foto van Miranda,Kaida en Piphonden foto van Anouschka en Goldyhonden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Sheltieduo_honden foto van Juliettehonden foto van Sharon & Ladyhonden foto van vanityhonden foto van Josephine & Flynnhonden foto van Habbelbabbelhonden foto van Lynnhonden foto van Ariane & Snowyhonden foto van Kimberley & Divahonden foto van Laura&Lolahonden foto van Peterhonden foto van stefaniehonden foto van Boedha-Mojo-Damonhonden foto van River

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^