HondenPage baasje peggy

Wat schreven de vrienden van peggy op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lieve Thara , vandaag alweer 4 jaar bij mij
Wat een schatje. Ik hoop dat ze nog heel lang in goede gezondheid bij je is. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Slaap zacht Mickey
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Djaira 5 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Goofy
Wat vreselijk. Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Golden Retriever 5 jaar overleden aan chronische nierfalen
Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Anti ontsnappingstuig
Het Happy Dog tuigje. Het bestaat uit 3 op maat te zetten delen. Het is mogelijk om voor de afzonderlijke delen ook aparte maten te bestellen, dus combinaties van bv. small en medium. Het is nog nooit gebeurd dat Romeo ontsnapt is en het zit erg comfortabel. Het is gemakkelijk aan en af te doen. Er zijn speciale meetpunten door het land. Geen ander tuigje voor hem. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Terugroepen hond met trilband
Een trilband vind ik geen goede oplossing. De meeste bedrijven en dierenwinkels die deze trilbanden verkopen, hebben meestal geen expertise in huis om goed advies te geven, al verkopen ze ze helaas wel. Klakkeloos. Misschien is een goede gedragsdeskundige beter aan te raden. Het beste is eentje die aan huis komt en de thuissituatie goed kan beoordelen. Al is het nu wel problematisch om aan huis te komen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag lieve Djangie, mijn lieve hondenventje
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoe vaak ontwormen?
Romeo krijgt ook groentes. Ieder baasje moet dit maar zelf beslissen. Ik hou de ontlasting goed in de gaten en ben er wel van overtuigd dat honden levenslang te veel vergiften binnen krijgen, maar ook dat de meeste dierenartsen standaard adviseren elke zoveel tijd, te ontwormen. Het zijn toch insecticides. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoe vaak ontwormen?
Toen ik eens bij de dierenarts was met Romeo en zij mij vroeg wat hij eet en ik daarop kvv zei, het eerste was dat ze me zei dat ik "hem dan wel meer moest ontwormen". Romeo heeft echt nooit wormen en de baasjes die ik spreek waarvan hun honden kvv eten, zeggen allemaal dat sinds ze kvv geven, er niet of nauwelijks ontwormd hoeft te worden. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoe vaak ontwormen?
Romeo heeft nooit wormen en hij eet kvv. Ik heb wel CDvet in huis, zonder insecticides, voor het geval dat. Heb ik twijfels, breng ik de ontlasting naar de dierenarts. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv voeren met groente
De groentemixen van Carnis en nu ook Haaksbarf zijn speciaal voor kvv geschikt en worden geweld in lauwwarm water. Zijn daarom ook goed verteerbaar. Romeo krijgt de Carnis mix al een aantal weken en hij lust het erg graag.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Zit het tuigje goed?
Dit tuigje lijkt op het Happy Dog tuigje, van Finse makelij, zo te zien. Zij hebben door het land verkoop- en meetpunten, waar je het tuigje op maat  kunt laten zetten en ook de 3 verschillende delen apart kunnen worden besteld of geruild, mocht dat nodig zijn. Romeo heeft dit tuigje al jaren. Tot volle tevredenheid van hem en het baasje.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hailey is jarig en krijgt een kado uit de hemel
Van harte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in lilly is doodgebeten WAARSCHUWING !
Vreselijk. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv voeren met groente
Carnis en Haaksbarf hebben groentemixen, die speciaal voor de kvv zijn. Romeo kreeg altijd al groentes, maar sinds een tijdje geef ik hem de groentemix van Carnis. De groentes moeten 15/25 minuten geweld worden in lauwwarm warm en dan kunnen ze onder de kvv. Ze adviseren 30% groentes en 70 % kvv, of 20/80 %, al naar gelang de leeftijd. De Haaksbarf mix heb ik nog niet geprobeerd. De ene dag krijgt Romeo alleen kvv, de andere dag krijgt hij wat groentes erbij. 
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Neus achterna
Ik heb zelf geen jachthond, maar als ik je verhaal lees zou ik je aanraden om een uitdagende taak voor je hond te verzinnen. Zet hem maar aan het werk. Je zou een sport kunnen uitzoeken. Er bestaat bijvoorbeeld iets als jachtraining, daar kun je zelf de omstandigheden controleren om je hond te laten jagen. Zo krijg je er tijdens wandelingen ook grip op. Maar je zou natuurlijk ook uitdaging kunnen bieden tijdens wandelingen zelf. Een half uur trainen is veel uitputtender dan uren (aangelijnd) lopen. Zelf heb ik dan een border collie, dus die heeft iets andere interesses als een jachthond. Maar ik neem bijvoorbeeld een object mee tijdens de wandeling, die ik af en toe langs ons pad/spoor verstop en die mag Billie dan na een bepaalde afstand gaan zoeken. Die afstanden kun je steeds uitbreiden en de verstopplekken kun je ook zo moeilijk of makkelijk maken als je wilt. Regelmatig moet Billie ook eerst wat opdrachten uitvoeren voordat hij mag zoeken,  of hij moet eerst over hindernissen die we tijdens de route tegenkomen springen of klimmen. Nu kan ik me voorstellen dat een jachthond niet op die manier te motiveren is, maar het is maar om te benoemen dat je het zelf zo creatief kan maken als je wilt om je hond uit te dagen. Maak bijvoorbeeld een geurspoor voor je hond, door met een flesje met iets van een aantrekkelijke sterke geur (vleesjus?) de grond te besprenkelen die je hond moet volgen, met aan het einde van de door jouw gemaakte route ook daadwerkelijk een beloning voor je hond. Zodat hij werkelijk speuren kan naar zijn beloning.. Probeer gewoon wat uit en leer je hond kennen, wat hij leuk vindt. Ik kan me namelijk ergens niet voorstellen dat een hond die voldaan is en zijn energie ook goed kwijt kan, ver weg van zijn veilige basis (jullie) gaat. Want een hond, al is zijn jachtinstinct nog zo groot, is wel afhankelijk van jou. Mij lijkt het dat hij gewoon zoveel energie over heeft, dat hij daardoor een beetje ontwricht geraakt is. Gebeurt bij border collies ook wel eens. Een regelmatig horend probleem is bijvoorbeeld dat een bc niet los kan lopen omdat hij het verkeer drijft, dan adviseer je ook niet om de hond nu nooit meer los te laten. Dan raad je aan om je hond aan het werk te zetten. Het lijkt mij de enige manier om het zichzelf aangeleerde jaaggedrag (of in mijn vb het gevaarlijk drijfgedrag) eruit te kunnen trainen, want een hond die te hoog in zijn energie zit kun je simpelweg niet bereiken. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Gaan we doen!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Buiten dat de ondernemers nu voor de zoveelste keer getroffen worden, terwijl ze het al zo moeilijk hebben, kost het ook heel veel belastinggeld. De extra inzet van politie, handhavers, de extra maatregelen, die er getroffen moeten worden. De puinhoop die opgeruimd moet worden. Gelukkig had de Eerste Hulp het minder druk. Want ook dat kost geld, maar zeer zeker ook plekken voor ernstig zieke mensen. Hier in Nederland moet alles kunnen. Het is gewoon een vrijbrief zich eens lekker uit te leven. Nederland heeft te veel toegelaten en nu is het einde zoek. Ik verwacht weer ellenlange discussies over het wel of niet verbieden van vuurwerk. Ik zat net al klaar om de petitie te tekenen, maar de link werkte niet. Ik teken meteen als deze werkt. Ik teken alles wat er maar getekend kan worden. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Door het jarenlang tolereren van al dat geknal noemen ze het traditie. Traditie is om het nieuwe jaar in te luiden en dat is om 24.00 uur, niet eerder en niet later. Er zijn tijden geweest dat al in de morgen om 10.00 uur, naderhand om 18.00 uur geknald werd. Waarom toestaan dat er al in de morgen geknald mag worden ? Is het traditie dat bij mijn woning, in de straat en centrum het net de Gaza-strook is ? Wekenlang ?Dat mijn hondenventje niet meer buiten durft te komen ? Voor mij mag er om 24.00 uur vuurwerk afgestoken worden, als ze niet zonder kunnen. Een uurtje en dan moet het afgelopen zijn. In de rest van Europa staat Nederland weer totaal alleen met dit vuurwerkbeleid. Er zijn landen die het lachwekkend vinden wat Nederland doet. Eerst alles toestaan en dan als het verboden wordt, zijn de rapen gaar. Voor de jaarwisseling van 2019/2020 werd er bij de  Wel.koop enorm veel vuurwerk verkocht en naast het vuurwerk lagen de rustgevende pillen voor onze getergde huisdieren. Het moet niet veel gekker worden.       
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Voor alle baasjes en hun maatjes, een heel gelukkig en gezond nieuwjaar. Wat het vuurwerk betreft : Gelukkig was het een stuk minder, maar nog altijd veel te veel, veel te hard, en veel te lang. Een vuurwerkverbod wil zeggen, dat er niet geknald mag worden of dat er ander vuurwerk afgestoken mag worden en dat was totaal niet het geval. Er werd naar mijn gevoel gewoon gedoogd, omdat ik totaal geen politie zag en die je al zag, reed gewoon door. Tot een uur of 2 is er geknald, aan de lopende band. In Nederland wordt eerst iets toegelaten, alles moet kunnen, en uiteindelijk zijn we weer als enige in Europa, die zo'n vuurwerkbeleid hebben. Het gaat net zo als met de vaccinatie voor het Corona-virus, we zijn weer de allerlaatsten. De ouders staan gewoon te kijken hoe hun, meestal zonen, zich te pleuris knallen en het zou zo moeten zijn, dat juist zij dit zouden moeten verbieden ! En in huis houden, want als het niet mag, word er van alles in elkaar geslagen of kapot gemaakt. Het is net of het leven ervan afhangt. Ik hoop van ganser harte, dat er komende jaarwisseling een blijvend totaal verbod komt. Ook voor die onzin met de zogenaamde traditie van het Carbid-schieten.     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wie heeft de gouden tip: waar oud en nieuw echt zonder vuurwerk vieren?
De allerbeste wensen voor 2021, veel geluk, liefde en gezondheid voor jullie en jullie maatjes. Hopelijk wordt het nieuwe jaar beter dan het jaar dat achter ons ligt. Dank je ientje.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wie heeft de gouden tip: waar oud en nieuw echt zonder vuurwerk vieren?
Ik wens alle baasjes en hun hondenventjes en hondenmeisjes een rustige jaarwisseling !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hondenrassen en Jack Russel
Ik ben een heel grote fan van Jack Russells, had eerst Luca, toen kwam Romeo en de liefde werd alleen maar groter. Het zijn superintelligente hondjes, ze zeggen wel eens een grote hond in kleine verpakking, zijn enorm energiek, zijn altijd in om te gaan rennen, wandelen, mee te gaan in de auto, alles is spannend en leuk. Het zijn echte maatjes voor het leven,  Romeo is in de avond heel knuffelig en ik mis mijn Luca nog steeds. Romeo is lekker relaxed in huis, maar laat de kat van de overburen nou niet over de serre wandelen, dan is het de jachthond en gaat over de rooie. Hij is heel sociaal, goed met andere honden en nog steeds, hij is inmiddels 12 jaar, heeft hij elke dag zijn 5 minuten, zoals ik het noem. Hij rent dan het hele huis door, de tuin door , weer de serre in, slipt over de tegels en springt over de leuning van de bank. Laatst speelde Romeo met een teefje, en hij was zich zeer aan het uitsloven. Het baasje zei dat Romeo erg veel energie had, keihard kon rennen en toen vroeg ze me hoe oud hij is. Toen ik zei dat hij 12 jaar was, was het eerste dat ze tegen haar eigen hondje zei : ophouden, laat het oudje met rust. De voormalig voorzitter van de nvjrt, zei me altijd dat Jacks kunnen lezen en schrijven. En zo is. Ik moet er niet aan denken dat mijn hondenventje er ooit niet meer zal zijn.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jack 16 jaar
16 Jaar, wat een leeftijd. Ik hoop dat je hondenventje nog lang bij je mag zijn, in goede gezondheid !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Allergische hond kvv eend/paard geen resultaat
Haaksbarf en Alroda hebben kvv van gegarandeerd 1 diersoort. Haaksbarf heeft ook een eliminatie-dieet. Die kun je bellen of mailen via hun klantenservice. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welkom Jake ...
Veel geluk.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nagel er af en word langzaam zwart
Romeo had laatst ook een ingescheurde nagel en toen heeft de dierenarts de hele nagel eruit getrokken. Er werd toen een verbandje aangelegd. Ik heb bij hem niet gezien dat de plek waar de nagel zat zwart werd. De plek heb ik schoongehouden met wat lauw water en een paar druppels Betadine/Jodium en nu na korte tijd zit er al een nieuwe, mooie nagel. De dierenarts zal het wel weten, of dit normaal is. Ik kan me voorstellen dat het opgedroogd bloed is, daarom is het goed te desinfecteren. Sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Overstap naar KVV
Romeo krijgt Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, Carnis, de pens van Duck. Bij overstappen van andere voeding kan er iets diarree optreden, maar dat is meestal ontgiften en gaat over. Hij is nergens allergisch voor en krijgt zo veel mogelijk verschillende soorten vlees, vis en groentes. Af en toe wat zilvervliesrijst, een eitje. Carnis heeft sinds kort een groentemix, die in water geweld moet worden en speciaal voor kvv is. Dat krijgt hij sinds een aantal weken en hij is er gek op. Ik zag dat Haaksbarf ook een soort van groentemix heeft. Ik probeer zo veel mogelijk variatie te geven.  
honden page profiel SusanneSusanne schreef in Vraagje : ruilen
Bij mij werkt het altijd om gewoon de hond te overtuigen dat wat ik mijn handen heb, wel heel erg interessant is. Honden zijn van nature heel nieuwsgierig, en daar kun je gebruik van maken door zelf heel speels en nieuwsgierig dat object in je handen te houden en te doen alsof het heel mooi en leuk is (betrek gerust gezinsleden erbij om die nieuwsgierigheid te stimuleren). En als je eenmaal de interesse van je hond hebt, lijkt me dat het vrijwel natuurlijk gepaard gaat met het loslaten van hetgene wat hij vast hield. Ik zou alleen wel de aandacht nog even langer op het voorwerp wat jij ter afleiding gebruikt houden, zodat dat interessant blijft en je in een onbewaakt moment van de hond (die dan dus met de afleiding zoet is) het andere rustig van de grond kan rapen 
 

Vrienden van peggy

honden foto van  .honden foto van Misky, Chukkie, Edge en Khan honden foto van Kelly-Elroyhonden foto van Cynthiahonden foto van Tamarahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Silvyhonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Biankahonden foto van Naomiihonden foto van sandrahonden foto van Amber & Lootahhonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van ...honden foto van Nicky en Maggiehonden foto van Thera & Bartjehonden foto van Ilsehonden foto van ingehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Mijn Working Border Collieshonden foto van Klaudiahonden foto van wilma  bhonden foto van Elly Van Heeringenhonden foto van Sanne en Cbrahonden foto van JMJhonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Heleen, Brit & Codyhonden foto van Gerina, Timo en Zendéhonden foto van lisa en layckahonden foto van Vera en de max !honden foto van Susannehonden foto van Nadine honden foto van PPPPPhonden foto van kiki0030honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Lottehonden foto van silke & woody honden foto van Inge, Nico en Dolyhonden foto van Pamela en Dazzle en Gentlehonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Celine & Yacko honden foto van yvonnehonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Melissa & Phoh-Kaihonden foto van jolly bordershonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Bohonden foto van Watch Out *Shelties* Aroundhonden foto van sandrahonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van tessahonden foto van Cinderella - Dusty & Ziva honden foto van celinehonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Sheltieloverhonden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Sandrahonden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van Suzannehonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van tamarahonden foto van Laurencehonden foto van Diane, Casper & Tom†honden foto van Jetjehonden foto van Thamarahonden foto van RianneMooiweerhonden foto van Sylviahonden foto van Lunosshonden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^