HondenPage baasje marianne

Wat schreven de vrienden van marianne op het forum

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Kees'vriendjes
Ik heb een trimtafel en het is een verademing voor mijn rug. Geen elektrische, maar ze kunnen hier de voorpoten op de tafel zetten en dan geef ik ze een kontje er op. Ik kan het alleen maar aanraden!   De sprei zou ik denk ik nog even laten liggen. Dat Paddy daar zo gaat snuffelen en liggen klinkt voor mij alsof het hem wel wat steun geeft, dat die geur er nog is. Wij hadden na het overlijden van de kat de halsband in de woonkamer gelegd en de honden gingen er regelmatig even langs. Na een tijdje deden ze dat niet meer en toen hebben we hem weggehaald.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Maltezer teefje loops - problemen met reu
" Een beetje reu laat zich echt niet tegen houden door een traphekje ,daar gaan ze dwars doorheen of overheen , Ook oordoppen houden een dekking niet tegen . " Heleen Beetje teef ook niet. Ken genoeg verhalen van teven die zich door de tralies heen laten dekken.    Ik zou inderdaad met 3 weken bij een dierenarts een echo laten maken om te zien of ze drachtig is. Mocht ze drachtig zijn, dan kan een goede dierenarts haar steriliseren ondanks dat de baarmoeder goed doorbloed is. Hiermee breekt de zwangerschap af en heb je daarna geen kans meer op pups.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Terugkerende blaasproblemen, radeloos
Hebben jullie al een echo met contrastvloeistof laten maken om te zien of de nieren en de blaas goed aangelegd zijn? Ik weet niet hoe dat bij het ras van jouw hond zit, maar ectopische urether is een probleem bij meerdere hondenrassen.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in BTW Buitenlandse hond
Wat een bizar bedrag hebben ze "bedacht". Dat hebben mijn stamboom honden bij lange na niet gekost. Ik heb er helaas geen ervaring mee, hopelijk kom je verder! Heb je het juridisch loket al geprobeerd? Houd je ons op de hoogte?
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Maak ik mijn hond hiermee blij? Lastige keuze...
Als het een zoektocht is waar je veel tijd en geduld in wil steken, dan denk ik dat er uiteindelijk echt wel mogelijkheden kunnen zijn. Als je een hond zoekt die ook een "honden links laten liggen" karakter heeft zouden ze wellicht prima langs elkaar heen kunnen leven. Je schrijft zelf al dat het voor jezelf zou zijn, dus als de twee honden elkaar tolereren, geen stress van elkaars aanwezigheid ervaren en lekker langs elkaar heen leven zou dat geen probleem moeten zijn?   Mijn idee zou dan zijn om te kijken naar een hond die al wat ouder is (toch wat rustiger/gemoedelijker over het algemeen) en/of de asielen af gaan samen met jouw hond in de hoop dat er een hond is waarmee het "matcht" (tolereert). Twee honden die elkaar in alle rust kunnen passeren en verder geen contact zoeken kan heel goed samen gaan. Ik vind zelf dat het echt niet zo hoeft te zijn dat honden maar lekker tegen elkaar aan liggen, samen spelen en dergelijke. Zolang er maar wederzijds respect en vertrouwen is.   Heel veel succes met de (lange) zoektocht! Het klinkt alsof je realistisch er in staat, dus het moet echt wel goed komen uiteindelijk.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Social media experiment!
Super leuk om te doen! Hier ook een instagram account, @thedutchcoast. :) Ik ga jullie account opzoeken en volgen en wie weet volgen jullie terug! Nieuwsgierige vraag: hoe wordt dit verder verwerkt in de lessen? Komt er nog een stuk uitleg bij over de gevaren van social media bijvoorbeeld?
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Happen naar pups
Kim, hoe gaat het inmiddels?
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Happen naar pups
Ik snap het advies van de puppybrok niet in combinatie met calcium/fosfor. Puppybrok is namelijk juist LAGER in calcium. Dat is goed tijdens de dracht voor de aanleg van de skeletten, maar dat is niet iets wat je na de bevalling wil. Ga asjeblieft calcium bijvoeren, al is het maar door geitenyoghurt/geitenmelk te gaan geven. Je teef voed, ze heeft het nodig. Daar zitten ook de broodnodige vetten en eiwitten in.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Levershunt
Zijn jullie al naar een specialist geweest voor een second opinion?
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Sneeuw
Wat een pak met sneeuw en wat leuk om te lezen! Bulgarije, wat een verandering met Nederland zeg. Hoe bevalt het daar en hoe is alles met de verhuizing en dergelijke gegaan? Lijkt mij een lastige keuze om te maken, maar zo te zien hebben jullie er veel rust en ruimte voor terug gekregen!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Kan een chip uitvallen?
Misschien je eigen dierenarts vragen of het mogelijk is dat een chip er uit valt bij een heel nest? :) Ik heb het zelf nog niet meegemaakt met mijn pups, maar wel verhalen gehoord over chips die aan de wandel gaan of kapot gaan. Misschien had de dierenarts een slechte batch gekregen?
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Yak melk kluif voor pup van 4 maanden?
Vrijwel alle soorten huiden vind ik ideaal voor pups. Het is vrij taai, waardoor ze het "week" moeten kauwen voordat er wat vanaf komt en op die manier is de kans op beschadigen van het gebit of stikken minder groot (altijd laten kluiven onder toezicht, etc.). Je hebt tegenwoordig heel veel op de markt. Van die lange staven heb je bijvoorbeeld hertenhuid en paardenhuid, maar als hij straks wat ouder is ook kamelenhuid. Dit is in mijn ervaring de hardste versie en daar hebben mijn Goldens een flinke kluif aan. Yak staven geef ik wel aan mijn Golden pups en adviseer ik ook mijn pupkopers, maar dat is toch een wat groter ras dan een Kooiker. In jouw geval zou ik wachten totdat ie wat ouder is als je zoiets wilt proberen en stel je hebt ooit een yak kaas in huis gehaald en vindt hem toch te hard, dan kun je hem altijd in de magnetron doen om te poppen. Dat doe ik altijd met het laatste stuk en dat vinden ze heerlijk.   Verder vind ik gevulde luchtpijp leuk om te geven. Dat kun je zelf vullen met bijvoorbeeld blikvoeding of gestoomd vlees (of rauw vlees als je dat voert). Die van mij zijn dan druk met uitlikken en opknagen, waardoor ze een hele tijd zoet zijn. Ik voer zelf voornamelijk paardenluchtpijp en runderluchtpijp, maar er is bijvoorbeeld ook lamsluchtpijp voor kleinere honden.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Hele hoop praatjes met mij
Als jij het leuk vindt, waarom niet? Super schattig dat ie het zo doet als je het aan mij vraagt. <3 Het oogt ook beheerst, dus ik zou er lekker van genieten!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Hond voorbereiding bevallen
Hoe gaat het er inmiddels mee? :) 
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Onze hond is zwanger! Tips gezocht!
Wat Kees bedoelt is iets om de pups mee warm te houden in de werpkist als ze geboren zijn. Kleine pups kunnen hun eigen temperatuur nog niet zelf regelen en zijn daarvoor volledig afhankelijk van de omgeving. In de natuur maakt de moeder een hol die wordt opgevuld met materiaal dat de temperatuur hoog houdt (advies is boven de 26 graden ivm Herpes), maar omdat onze pups niet in een hol, maar in een werpkist geboren worden moeten wij de pups daar in helpen. Dat kun je doen door bijvoorbeeld een warmtelamp of warmtemat in de werpkist te leggen. Verder is het handig om een aantal spullen in huis te hebben om de teef te helpen bij de bevalling: - Een heleboel handdoeken (per pup heb ik er 2 - 3 en dan nog wat extra) - Een steriele navelstrengschaar om de navelstreng door te knippen - Draad of kocher om de navelstreng mee af te kunnen zetten/binden indien nodig - Respiboost als een pup wat vocht binnen heeft gekregen en wat lastiger ademt - Nutridrops om een pup die het wat lastiger heeft een beetje op weg te helpen - Zelf gebruik ik van die grote incontinentiematten en oude lakens voor de teef om in te bevallen - Thermometer om de omgevingstermperatuur te kunnen meten - Een camera voor foto's - Slijmzuiger om de neusjes en bekjes van de pups uit te zuigen - Kruik met warm water - Een wasmand om de pups eventueel veilig in te leggen mocht de teef teveel door de werpkist rennen (het gebeurd) - Weegschaal om de pups te wegen en het gewicht bij te houden de daar op volgende dagen/weken - Puppymelk voor de moeder tijdens de bevalling voor extra energie, maar ook voor de pups later als het nodig is - Het telefoonnummer van de dierenarts voor het geval er nood is, eentje die een keizersnede uit kan voeren. Ook een nummer van een dierenarts die een keizersnede uit kan voeren buiten de openingstijden van je eigen kliniek - Bandjes/lintjes om de pups te identificeren als je een ras hebt waarbij je het verschil niet zo goed ziet - Een lijst om in te vullen hoe laat een pup geboren is, kop/stuit, welk gewicht, of de placenta mee is gekomen, etc. - Extra handjes om te helpen met pups vangen - Een stopwatch om bij te houden hoe lang een teef perst - Eventueel watjes om de moeder te helpen met het ontlasten van de pups - Schoonmaakmiddel voor de werpkist - Zelf heb ik ook schoonmaakdoekjes om kleine dingetjes op te ruimen en niet meteen de hele werpkist te hoeven verschonen - Voor later een nagelknipper om de nagels van de pups te knippen
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Eerste eigen hond. Welke past bij ons?
Een Retriever zou goed kunnen passen in de situatie! :) Als jullie meer informatie over de Golden willen, kunnen jullie altijd een berichtje sturen. Wij hebben af en toe een nestje Goldens met stamboom. Een goed beginpunt zodra jullie weten welk(e) ras(sen) jullie aanspreken kan de rasvereniging zijn. Daar staat uitleg over het ras, de karaktereigenschappen, de oorsprong, de gezondheidstesten die gedaan moeten zijn en een lijst met fokkers. Vanwege corona nu helaas even niet, maar vaak worden er shows, wedstrijden en wandelingen en dergelijke georganiseerd, waardoor je als geïnteresseerde kennis kunt maken met het ras.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Moederhond laat niemand toe bij werpkist/pups.
Lekker met rust laten. De situatie is voor haar volledig nieuw en de puppy's zijn van haar. Als ze er goed voor zorgt, waarom dan die hele polonaise rondom de werpkist? Dit gedrag kan heel goed weer weg trekken zodra de pups wat ouder zijn, wat zelfstandiger en wat meer zelf kunnen. Dan wordt de rol van moeder anders en gaat de interactie met de roedel steeds meer mee tellen.   Eerlijk gezegd schrik ik ook wel bij de leeftijd...
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Puppy kan plas niet ophouden
Water weghalen zou zeker mijn advies niet zijn. Lekker laten staan. Ik zou zoals Willemijn voorstelt even een keer wat urine opvangen en naar de dierenarts brengen om dat voor de zekerheid te laten onderzoeken. Verder is het vaak een kwestie van een lange adem.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Een ras wat zich thuis zal voelen op een boot?
" Hahaha een knuffeldood, wat schattig. Ik had ook al gekeken naar golden retrievers, maar ik denk dat daarbij hetzelfde zal gebeuren.  " Cherie Ik moet zeggen dat als er écht iets aan de hand is, mijn Goldens wel in zouden grijpen. Zeker de oudste heeft al eens mensen bij mij weg geblaft en gegromt. Het beviel haar dan niet dat ze dronken zwierend op mij af kwamen en mij aanraakte en over mij heen gingen hangen en dergelijke (en het beviel mij ook niet). Het is wel een hond van +/- 30 kg die je naast je hebt staan met ontblote tanden, dat maakt indruk.   Ik wilde ook een Golden noemen. Wel het wat "rustigere" type. Ik heb hier zelf een stuiterbal rond lopen waar ik drie keer in de week mee moet trainen en meestal 2 - 3 uur lopen per dag. Verder doen we regelmatig hersenwerkjes en gaan we wekelijks naar de hondenschool. De andere meiden zijn niet zo, die zijn een stuk relaxter. Moeten wel gewoon hun beweging en uitdaging krijgen natuurlijk, maar die hebben niet dat "moeten" en vinden een paar dagen minder ook prima.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in hondenvoer, rauw of brok kan de enterokok bevatten.
Beetje een zijafslag van deze discussie, maar hoe zou het zitten met voeding die gebaseerd is op insecten/vegan? Zouden die niet die niet die antibiotica resistente bacterie bevatten?
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Puppy aanschaffen tegenstrijdige wensen
Jullie hebben het leukste ras van de wereld laten afvallen, een Golden is geweldig!    Zonder dollen: kijk eens naar een Markiesje en ook de Hollandse Smous is echt een onwijs leuk ras. In die categorie heb je ook nog het Kooikerhondje, maar die zijn helaas niet allemaal even leuk richting vreemden en honden. Zitten genoeg leuke exemplaren tussen, maar dat is wel iets om mee te nemen in de zoektocht. 
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Hond wandelt slecht mee met dochters
" Ik zou een kind mijn hond niet laten uitlaten. Maar als je dat zo graag wil dan zou ik dat vanaf 12 jaar doen en de kinderen inderdaad een cursus laten doen. Hoe vaak ik hier in de buurt wel niet een kind een hond zie uitlaten en dat gaat geregeld mis.  " Danielle Dit is inderdaad ook mijn mening en ervaring. Daarnaast kan je eigen hond nog zo sociaal en vriendelijk zijn, die van een ander is dat helaas niet altijd. Hoe vaak ik al een hond van mijn hond af heb moeten schoppen weet ik niet meer. Dan kan best traumatisch zijn. Ik krijg het gegil van mijn hond toen ze gegrepen werd nooit meer uit mijn hoofd.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Niet drachtig maar inwendige baarmoederontsteking!
Wat een drama om te lezen zeg. Meteen even aan een vriendin gevraagd naar welke kliniek zij gaat in Rotterdam, dat is deze: https://www.dierenkliniekvanderstar.nl/  Logisch dat het vertrouwen in de dierenarts weg is. Het is een flinke fout om te maken. Zowel van de eigen da als de ander. Ik heb het helaas ook meegemaakt met een teefje dat zowel haar als het leven van haar pup gekost heeft, maar gelukkig nog op tijd een dierenarts gevonden die wel adequaat in wilde grijpen. Is voor jullie wat langer rijden: http://dierenkliniekgo.nl/    Heel veel sterkte voor jullie!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Ziekte - overleden
Met sectie had je je hond inderdaad niet terug gekregen. Je dierenarts heeft daar helemaal gelijk in, maar het had misschien de antwoorden kunnen geven waar je zo hard naar op zoek bent. Misschien, want sectie kan ook niet alles vinden. Het zijn klachten die bij van alles kunnen passen. Darmontsteking (is zeker dodelijk), hondenziekte (komt niet veel voor, maar rond de grens met Duitsland nog wel), etc. Dat maakt het lastig om een antwoord op de vraag te geven.   Heel veel sterkte in ieder geval. Hopelijk kun je het een keer een plekje geven.
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Golden retriever
Hoi Kelso! :) Als Golden fokker kan ik je alleen maar vertellen hoe leuk een Golden is natuurlijk. ;) Het zijn ondernemende, energieke en actieve honden die gericht zijn op mensen, voer en lekker eigenwijs en tegendraads kunnen zijn. Ze zijn erg intelligent en gebruiken dat graag voor zichzelf. Dit kan super fijn zijn, want ze leren snel, maar ze leren dus ook de verkeerde dingen makkelijk aan en vinden het geen probleem om hun intelligentie tegen je te gebruiken. Als je het leuk vind om kennis te maken met het ras, eens te zien wat een Golden precies in houdt en dergelijke dan zou ik je adviseren om, zodra bezoekers toe zijn gestaan, zowel naar een wedstrijd als een show te gaan. Op die manier kun je je het beste oriënteren wat het beste bij je past. Er zijn Goldens die meer gefokt zijn richting wedstrijden en fanatiek zijn in de jacht en er zijn Goldens die wat meer richting de show gefokt zijn en hele fijne huishonden vormen. Door allebei een paar keer te zien krijg je een beter idee wat je het meeste aanspreekt. Houd er rekening mee dat de wachtlijsten van een goed gefokte Golden lang zijn. Een Golden wordt getest op heupen, ellenbogen, ogen en via het DNA op PRA 1, PRA 2 en Ichthyosis. Je wil niet dat de moeder teef te vaak en te snel nesten op de wereld zet en tussen het fokken door een fijn leven heeft. Houd rekening dat een pup als je je nu inschrijft op een wachtlijst, pas in 2022 of 2023 bij jullie komt te wonen. De gemiddelde wachttijd varieert tussen de 6 maanden en 1,5 jaar. Er zijn in zowel Nederland als België (of Duitsland, Frankrijk, etc.) fokkers van de Golden Retriever. Een pup over de grens halen is zeker mogelijk, maar houd rekening met de Rabiës enting. Deze is verplicht voor alle dieren die over de grens gaan. De enting mag voor het eerst gegeven worden op 12 weken en heeft een wachttijd van 21 dagen. De pup mag dus op zijn vroegst met 15 weken de grens over, dat is heel erg laat om een puppy in huis te krijgen. Gemiddeld krijg je je pup met 7 - 9 weken mee naar huis.   Voor rasvereniging in België kun je kijken bij: Golden Retriever Club België (GRCB)    De rasverenigingen in Nederland: Golden Retriever Club Nederland (GRCN) Golden Retriever Vereniging (GRV)   Heel veel succes in de zoektocht!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in De juiste fokker golden retriever
Leuk dat jullie op zoek zijn naar een Golden pup! :) Het is inderdaad een gekkenhuis wat pups betreft. Ik ontvang regelmatig aanmeldingen voor eind 2022. Houd er in je zoektocht rekening mee dat als je over de grens krijgt je te maken krijgt met de 15 weken regels. Pups mogen niet de grens over als ze nog niet Rabiës gevaccineerd zijn. Dat vaccin mag gegeven worden op 12 weken en heeft een wachttijd van 21 dagen. Een pup mag  dus met 15 weken op zijn vroegst de grens over. Dit is voor een hoop fokkers (helaas ook mijzelf) de reden om een pup niet over de grens te exporteren. Ik fok mijn pups met hart en ziel en als er een pup wat langer blijft zet ik mij met de volle 100% en dezelfde passie in om de beste basis mee te geven die een dier kan krijgen. Dit zorgt dat ik mij aan deze pup ga hechten en dan is het afscheid bijzonder pijnlijk.   Voor rasvereniging in België kun je kijken bij: Golden Retriever Club België (GRCB)    De rasverenigingen in Nederland: Golden Retriever Club Nederland (GRCN) Golden Retriever Vereniging (GRV)   Heel veel succes in de zoektocht!
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Knakkende gewrichten pup
" In Best doen ze het ook zonder narcose. Daar de officiële foto's van Tess haar heupen laten maken. Honden hoeven helemaal niet onder narcose als er foto's gemaakt moeten worden. Dit is vaak gewoon uit gemak. " Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 Vanuit de FCI is het naar mijn weten wel verplicht dat officiële HD en ED foto's met roesje gemaakt worden, maar in Nederland wordt daar door sommige praktijken soepel mee om gegaan. Je zult zien dat in landen om ons heen HD en ED foto's niet gemaakt worden zonder roesje, omdat zij zich houden aan de regels van de FCI.
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Mijn man wil een kat
" Misschien een hond erbij speciaal voor je man ? "Heleen  Dat heb ik ook eerst voorgesteld.. Heb het er in elk geval daarnet nog eens over gehad en hij lijkt dan toch akkoord om te wachten tot de oudste er niet meer is (mag er niet aan denken want daar ga ik zelf enorm van afzien).. denk dat dit ook de beste keuze is..
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Mijn man wil een kat
" De kat was volledig verscheurd door beide herders  Kat was snachts weer binnen gekomen via kattenluik  En dat was dus jaren goed gegaan  Maar ja , even geen toezicht  "Thara   Ik heb iets soortgelijks gehoord over een grotere hond (herder of Doberman of dergelijke) en 5 chihuahuas waarvan 1 het favorietje was :/ favorietje is verscheurd.. en natuurlijk nadien blijvend trauma voor het koppel.. want de herder was van de man en de chihuahuas van de vrouw…
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef in Mijn man wil een kat
Mijn man wil dolgraag een kat, Jolie (dalmatiër 11,5 jaar; zéér jong van geest, haar "grootmoeder" is 18 geworden) is opgegroeid met katten, de katten waren 6 maanden toen ik Jolie in huis haalde. De katten krabde haar neus altijd open.. wat ze natuurlijk niet leuk vond maar Jolie werd groter en begon terug te vechten... sindsdien is het geen kattenfan (én dalmatiërs zijn ook wel een beetje jachthonden). Het is eigenlijk pas "goedgekomen" toen ik het huis uit ging en ik dus niet meer bij mijn mama en de katten woonde... Als we een wilde kat in de tuin of op wandeling zien dan loopt Jolie altijd achter de katten aan.. ze heeft nog geen kat dood gedaan, maar wel al een rat... (zo groot als een kat) Mijn ex had een kat en die ging meestal naar een andere kamer dan die waar Jolie in zat, ik moest haar toen heel erg in het oog houden voor de veiligheid van de kat. Dus de reden waarom ik twijfel is voor de kat haar veiligheid... Nu vroeg ik me af of het zowiezo onmogelijk is en "not done" of dat het misschien wél kan lukken als we een kat nemen uit het asiel die bv goed om kan gaan met honden... bv tekst bij een bepaalde asielkat: "Zijn baasjes hadden ook een hond en dat ging goed samen, maar andere katten mochten niet op zijn terrein komen." (letterlijk overgenomen van een asielkat zijn pagina) Het is destijds begonnen doordat de katten Jolie altijd lastig vielen, dus misschien met een "aangepaste" kat (ik bedoel één die met honden kan)? Mijn andere hond Sooki (dalmatiër, bijna 8) heeft geen ervaring met katten. Mijn man had tot eind 2017 ook een hond en ik vind het zo lastig om "te eisen" dat er geen kat komt terwijl ik zelf 2 honden heb waar hij het niet altijd even gemakkelijk mee heeft en die ook allebei nog zeer gezond zijn. Iemand raad? Of heb ik gelijk en kan ik geen kat in huis toestaan?
 

Vrienden van marianne

honden foto van sorayahonden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van -honden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Toby <3honden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^