Zindelijk maken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Tara de bordercollieTara de bordercollie

honden foto van Tara de bordercollie

Hoi allemaal, sinds kort hebben wij Tara in huis. Een bordercollie pup van 9 weken. Volgens de fokker is zij nestzindelijk, maar daar hebben we hier nog niet veel van gemerkt. Ze plast en poept binnen. Ze speelt wel, en rent en drentelt, maar er verder doet ze niks zeg maar. We hebben haar ook geprobeerd in de bench te laten slapen maar dat vind ze niks. Ze kruipt liever bij ons op de bank. Ze is tot nu toe ook alleen maar in de bench geweest om te plassen. Als we tekenen zien dat ze moet plassen gaan we met haar naar buiten, wachten even (max 15 min) maar zodra we dan binnenkomen gaat ze plassen. Op de grond, in de bench of op de bank. We proberen ook regelmatig met haar een rondje te lopen buiten, maar ook dan doet ze niks. Na een poosje begint ze dan te rillen en kruipt ze tussen onze benen te we haar optillen of mee naar binnen nemen. Hebben jullie nog tips?

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ja de komende weken elk moment als je pup wakker is en hij is even aan het spelen etc.

Direct weer oppakken en even buiten zetten.

Op die leeftijd hebben ze geen mogelijkheid om het  op te houden.

Nest zindelijk betekent ook niet dat ze het op kunnen houden, maar dat ze in het nest een schoon en vuil deel hebben zeg maar.

 

Het zijn lekkende kranen en de eerste weken ben je daar druk mee.

Maar gewoon volhouden, je hond wordt dan vanzelf zindelijk. 

Een bench is geen middel om een hond zindelijk te maken.

En pas vanaf een maand of 6 heeft een hond z'n sluitsoieren goed onder controle.

 

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy 3 doggies

ELKE keer als je pup wakker wordt, direct buiten zetten. Dan net zolang wachten tot ze een plasje heeft gedaan. Als ze een plasje heeft gedaan buiten, ook meteen belonen met een kleine snack of een enthousiaste "goed zo!!". Zie je dat ze aanstalten maakt om binnen te plassen dan direct optillen en buiten zetten en weer wachten tot ze geplast heeft. Plasje buiten gedaan? Weer meteen heel enthousiast reageren en weer een klein snackje. 

 

Ze moet even in de gaten krijgen dat buiten plassen haar iets oplevert en leuk is;  Blij baasje en/of iets lekkers . Voordat ze echt volledig zindelijk is kan nog wel een tijdje duren. Dat verschilt per pup. 

 

Succes!

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Zindelijkheidstraining vergt echt veel geduld en ik mis ook vaak de aanschaf van een goede dweil + emmer in puppy aanschaf. Je moet niet te lui zijn met de 300ste keer naar buiten te gaan. Voor de nachten? Kartonnen doos met snippers kranten papier en een hele hoop juichen als er een plasje op poepie op is. Puppy pads is handigere die kan je ook buiten neerleggen.  In nachten laten we het vaak afweten en dat brengt verwarring, die dingen bieden dan een oplossing. Vooralsnog is het met een pup 3000x proberen met 3x resultaat en veel voor schut staan buiten met je baby gebrabbel en gejuich. Volhouden en binnen 1 1/2 week is het gedaan.

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Met nestzindelijk bedoelde de fokker  dat ze niet IN haar nest plaste...., maar wel daarnaast.    wink

Het is sowieso moeilijker om een pup in de winter zindelijk te maken dan in de zomer. Als ze vanuit het warme huis buiten in de kou komt gaan de sluizen dicht...

 

geduld is een schone zaak maar je moet er wel de tijd voor hebben - Online tegeltjes bakken

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Iedere keer naar buiten na

Eten

Drinken

Slapen

Spelen

Dat betekent dat je de ene keer een paar uur kan wachten als ze lekker slaapt en de andere keer 3 x of meer per uur buiten staat.

En buiten wacht je rustig af, plast ze? Koekje en naar binnen. Gaat ze zitten bibberen, neem je haar weer mee naar binnen, en gaat ze noet liggen? Dan weer naar buiten. Het kwartje moet vallen dst buiten plassen meer oplevert (koekje) dan binnen plassen (negeren) 

Heb je een tuin? Begin dan met de tuin, naast uiteraard de wandelingetjes die je buiten doet. Hang een jas bij de deur zodat je die buiten aan kan schieten en niet eerst je jas op moet halen en dan pas naar buiten, dan is er al geplast want zoals hierboven gezegd, moeten plassen is plassen, ophouden kan ze nog niet, 

Zoalsik het nu lees, je hond komt binnen en plast, ze gaat de bench in en plaat is ze wel zindelijk maar op de plek die jij daar noet geschikt voor vindt. 

Nestzindelijk betekent niet meer of minder dan dat ze haar nest niet bevuild, mits ze uit dat nest kan of op tijd buiten wordt gezet. Jullie huis is nu nog veel te groot in haar ogen, is haar nest niet.

 

 

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

Je kunt nu echt nog niks verwachten van je pup. Die heeft nog totaal geen controle over zijn sluitspieren en dit kan maanden duren. Tot die tijd horen ongelukjes erbij. Gewoon elke keer buiten zetten, goed belonen. Niet mopperen bij een ongelukje en het komt met een beetje geduld vanzelf goed. Gemiddeld duurt dit wel een maand of 6.

 

(Als ze bench in gaat om te plassen, zal ik deze gelijk de deur uit doen. Hond kan prima zonder bench)

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

" Je kunt nu echt nog niks verwachten van je pup. Die heeft nog totaal geen controle over zijn sluitspieren en dit kan maanden duren. Tot die tijd horen ongelukjes erbij. Gewoon elke keer buiten zetten, goed belonen. Niet mopperen bij een ongelukje en het komt met een beetje geduld vanzelf goed. Gemiddeld duurt dit wel een maand of 6.
 
(Als ze bench in gaat om te plassen, zal ik deze gelijk de deur uit doen. Hond kan prima zonder bench) "

Weet je of je pup al buiten is geweest bij de fokker? Ook dat scheel heel veel. Als ze nog nooit buiten is geweest dan moet ze daar ook eerst aan wennen. Buiten is dan spanning en spanning betekent alles op slot dus ook de sluitspieren van blaas en darmen.

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Mijn puppy is nu 12 weken oud en ik heb een alarm staan op iedere 60 minuten. Als ze wakker is dan neem ik haar mee naar buiten om te gaan plassen. Houd er rekening mee dat het buiten ontzettend koud is. Ik zou mijn kont nu niet in dat bevroren gras willen plaatsen, maar liever voor het warme vloerkleed gaan. Dat maakt de zindelijkheidstraining even iets lastiger. Het komt echt wel goed, het heeft even tijd nodig.

Nestzindelijk houdt bij mijn pups in dat ze gewend zijn om naar een bak te gaan of buiten op het gras te plassen (mits de deur open staat). Ze hebben dus al wel een besef van "het mag niet overal", maar het is aan de eigenaar om dat besef om te buigen naar "het mag buiten". Het is dus niet dat een pup dan al meteen zindelijk is en niets in huis doet, maar dat het zindelijk maken sneller gaat, doordat ze al een bewustwording daar in hebben.

 

De aanhouder wint. ;) Ik heb een hond gehad die pas met acht maanden zindelijk werd en haar dochter heeft nooit wat binnen gedaan. Sommige honden hebben wat langer nodig dan anderen.

honden page profiel Sug_063Sug_063 3 doggies

honden foto van Sug_063

Ehm…. Zindelijk maken ja hahaha…. Fado was al zindelijk toen we m kregen fokker liet m veel omgaan met oudere honden van der waardoor hij dat gedrag snel overnam :).

 


Ik weet nog toen mijn mopsje pup was en moest zindelijk gemaakt worden….. hahaha…. Toen hadden we ergens gelezen dat als ie binnen ging plassen zijn snuit in zijn plas moet doen… ( dat vinden honden niet fijn ) Ehm…. Laat ik t zo zeggen t heeft geholpen… Na dat niet meer binnen geplast…. maar zou t niet aanraden….. ik denk dat er betere manieren zijn nu…. 

Ik lees wel mee…. Mocht t ooit te pas komen…. ;)

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Nooit snuit vd hond door zijn behoefte halen. Het enige wat je bereikt is dat je hond heel bang wordt en zich gaat ontlasten op verborgen plekjes.

De enige manier is opletten, opletten en  op tijd naar buiten , na slapen, eten, drinken en spelen zie hierboven.

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Nooit snuit vd hond door zijn behoefte halen. Het enige wat je bereikt is dat je hond heel bang wordt en zich gaat ontlasten op verborgen plekjes.
De enige manier is opletten, opletten en  op tijd naar buiten , na slapen, eten, drinken en spelen zie hierboven. "

Was echt niet t geval bij ons destijds…. Ze deed t netjes buiten… Geen angsten of t bange…. Ook geen andere problemen… nu heb je miss betere methodes…. Maarja die heeft ook gewerkt…. Zal die trouwens niet nog eens toepassen hihihi… hp-shiny

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Was echt niet t geval bij ons destijds…. Ze deed t netjes buiten… Geen angsten of t bange…. Ook geen andere problemen… nu heb je miss betere methodes…. Maarja die heeft ook gewerkt…. Zal die trouwens niet nog eens toepassen hihihi…  "

Ik zal jou eens met je snoet door je eigen wilt plas heen dweilen....  Nooit het idee gehad en ook nooit toegepast bij een vaders voorbeeld in ergens 1980. Heeft ook menig hond platgelegd omdat het even niet uitkwam. Gaat echt tegen haar en huid in bij mij. Tis geen ding maar iets wat leeft en je zoekt het maar uit hoe je daar voor zorgt of knopjes indrukt zodat leven fijn blijft.

 

 

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Ik zal jou eens met je snoet door je eigen wilt plas heen dweilen....  Nooit het idee gehad en ook nooit toegepast bij een vaders voorbeeld in ergens 1980. Heeft ook menig hond platgelegd omdat het even niet uitkwam. Gaat echt tegen haar en huid in bij mij. Tis geen ding maar iets wat leeft en je zoekt het maar uit hoe je daar voor zorgt of knopjes indrukt zodat leven fijn blijft.
 
  "

Ik zeg toch duidelijk dat ik t in DEZE TIJD niet aan raad? Was vroeger vroeger en was niet ik maar mijn OUDERSS!!! Duss… zeg duidelijk dat ik t afraad maar t gewerkt had!! Aangezien dit topic overgaat moest ik der aan terug denken

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Ehm…. Zindelijk maken ja hahaha…. Fado was al zindelijk toen we m kregen fokker liet m veel omgaan met oudere honden van der waardoor hij dat gedrag snel overnam :-).
 
Ik weet nog toen mijn mopsje pup was en moest zindelijk gemaakt worden….. hahaha…. Toen hadden we ergens gelezen dat als ie binnen ging plassen zijn snuit in zijn plas moet doen… ( dat vinden honden niet fijn ) Ehm…. Laat ik t zo zeggen t heeft geholpen… Na dat niet meer binnen geplast…. maar zou t niet aanraden….. ik denk dat er betere manieren zijn nu…. 
Ik lees wel mee…. Mocht t ooit te pas komen…. ;-) "

Toen hadden we ergens gelezen? En jullie passen dat dan toe ?

Kan je zelf niet nadenken hoe mopsje zich gevoeld moet hebben bij zoveel onkunde?

Of het nu 1960 1980 of 2022 is ,zoiets doe je niet als je om honden geeft ,Buiten het feit dat die pis nog nadrupt door je kamer ook ,

En dan nog zetten ,honden vinden dat niet fijn ,nee mensen ook niet .Maar sommige zou ik er graag doorheen halen .

En het was jou mopsje dus je had voor dat beest op kunnen komen .

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Iedere keer naar buiten na
Eten
Drinken
Slapen
Spelen
Dat betekent dat je de ene keer een paar uur kan wachten als ze lekker slaapt en de andere keer 3 x of meer per uur buiten staat.
En buiten wacht je rustig af, plast ze? Koekje en naar binnen. Gaat ze zitten bibberen, neem je haar weer mee naar binnen, en gaat ze noet liggen? Dan weer naar buiten. Het kwartje moet vallen dst buiten plassen meer oplevert (koekje) dan binnen plassen (negeren) 
Heb je een tuin? Begin dan met de tuin, naast uiteraard de wandelingetjes die je buiten doet. Hang een jas bij de deur zodat je die buiten aan kan schieten en niet eerst je jas op moet halen en dan pas naar buiten, dan is er al geplast want zoals hierboven gezegd, moeten plassen is plassen, ophouden kan ze nog niet, 
Zoalsik het nu lees, je hond komt binnen en plast, ze gaat de bench in en plaat is ze wel zindelijk maar op de plek die jij daar noet geschikt voor vindt. 
Nestzindelijk betekent niet meer of minder dan dat ze haar nest niet bevuild, mits ze uit dat nest kan of op tijd buiten wordt gezet. Jullie huis is nu nog veel te groot in haar ogen, is haar nest niet.
 
  "

Prima advies  en smorgens zo vroeg mogelijk en savonds zo laat mogelijk even naar buiten .

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Toen hadden we ergens gelezen? En jullie passen dat dan toe ?
Kan je zelf niet nadenken hoe mopsje zich gevoeld moet hebben bij zoveel onkunde?
Of het nu 1960 1980 of 2022 is ,zoiets doe je niet als je om honden geeft ,Buiten het feit dat die pis nog nadrupt door je kamer ook ,
En dan nog zetten ,honden vinden dat niet fijn ,nee mensen ook niet .Maar sommige zou ik er graag doorheen halen .
En het was jou mopsje dus je had voor dat beest op kunnen komen . "

Oh heleen tuurlijk als 4 jarige kind had ik voor der op kunnen komen….. Zo vies was t niet…. Ze deed viezere dingen zoals poep vreten in t begin en plas drinken…. Dussss…. Had vriezer gekund…. Maarja vergeten dat jij alles zo goed wist en zo goed voor de welzijn bent hp-thumbsup al met 4 jaar

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy

" Ehm…. Zindelijk maken ja hahaha…. Fado was al zindelijk toen we m kregen fokker liet m veel omgaan met oudere honden van der waardoor hij dat gedrag snel overnam :-).
 
Ik weet nog toen mijn mopsje pup was en moest zindelijk gemaakt worden….. hahaha…. Toen hadden we ergens gelezen dat als ie binnen ging plassen zijn snuit in zijn plas moet doen… ( dat vinden honden niet fijn ) Ehm…. Laat ik t zo zeggen t heeft geholpen… Na dat niet meer binnen geplast…. maar zou t niet aanraden….. ik denk dat er betere manieren zijn nu…. 
Ik lees wel mee…. Mocht t ooit te pas komen…. ;-) "

Je zou het niet aanraden .waarom benoem je het hier dan. Ik ken deze methode ook nog van vroeger in mijn omgeving. Heel zielig..Nu zullen de meeste mensen met liefde voor hun dier en een beetje gezond verstand deze methode niet toepassen. Maar omdat het volgens jou wel gewerkt heeft bestaat er een kans dat er mensen zijn die dit toch maar eens uitproberen. Je zegt tegen heleen in een ander topic dat ze haar mening voor zich moet houden. Ik denk dat het verstandiger is om dit soort ouderwetse,dieronvriendelijke methodes voor je te houden.

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Je zou het niet aanraden .waarom benoem je het hier dan. Ik ken deze methode ook nog van vroeger in mijn omgeving. Heel zielig..Nu zullen de meeste mensen met liefde voor hun dier en een beetje gezond verstand deze methode niet toepassen. Maar omdat het volgens jou wel gewerkt heeft bestaat er een kans dat er mensen zijn die dit toch maar eens uitproberen. Je zegt tegen heleen in een ander topic dat ze haar mening voor zich moet houden. Ik denk dat het verstandiger is om dit soort ouderwetse,dieronvriendelijke methodes voor je te houden. "

Begrijpend lezen is lastig he?

 

IK ZEG DAT IK T AFRAAD…. Ook heb ik gezegd even door lezen verder dat ik aan dit MOEST DENKEN van men KINDERTIJD…. Ook zeg ik dat ik graag mee lees WAT ER WEL NU GOED IS…. Dus voordat antwoord op mij lees AUB!!

 

ook denk IK dat het verstandiger is om alles te lezen bijdeze hp-angelhp-heart

 

 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

" Begrijpend lezen is lastig he?
 
IK ZEG DAT IK T AFRAAD…. Ook heb ik gezegd even door lezen verder dat ik aan dit moest denken van men kindertijd…. Ook zeg ik dat ik graag mee lees WAT ER WEL NU GOED IS…. Dus voordat antwoord op mij lees AUB!!
 
ook denk IK dat het verstandiger is om te lezen bijdeze 
 
  "

Het had niet genoemd moeten worden, want zo breng je mensen op totaal foute ideeen. Ik heb mod melding gemaakt. Gister al om het te verwijderen. Niet op gereageerd helaas en inmiddels zo vaak gequoot dat er nu veel verwijderd moet worden. Mod team die er wat aan.

honden page profiel Jenneke88Jenneke88

honden foto van Jenneke88

Ik heb alleen de standaard tips voor je. Na elke slaapje, eten/drinken en spelen naar buiten. En tussendoor nog een paar keer. Doet ze een plasje op poepje buiten dan een lekkere beloning erin. Een hond heeft vaak snel door dat buiten plassen is iets lekkers krijgen, binnen plassen en ik word genegeerd. Vooral bij een pupje dat nog zo jong is geldt: elk uur even naar buiten.

Samen met een stabiele oudere hond gaan wandelen helpt ook. Ze leert van die hond dat wandelen leuk is en ze krijgt meteen het goede voorbeeld van plassen en poepen tijdens het wandelen.

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Het had niet genoemd moeten worden, want zo breng je mensen op totaal foute ideeen. Ik heb mod melding gemaakt. Gister al om het te verwijderen. Niet op gereageerd helaas en inmiddels zo vaak gequoot dat er nu veel verwijderd moet worden. Mod team die er wat aan. "

Ik raad t af…. Dus deze dame Weet dat ze t niet moet Doen vroeger deden t veel mensen nu is t echt afrader Maarja wat deden mensen vroeger nog allemaal? Hele slechte dingen…. en nu heb je Betere methodes… zelf ben ik al ff volwassen dus zal dit nooit Doen natuurlijk. Drm lees ik graag mee :)….

laten we deze discussie afsluiten en anders prv praten Want deze dame krijgt een spamhp-shiny

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Oh heleen tuurlijk als 4 jarige kind had ik voor der op kunnen komen….. Zo vies was t niet…. Ze deed viezere dingen zoals poep vreten in t begin en plas drinken…. Dussss…. Had vriezer gekund…. Maarja vergeten dat jij alles zo goed wist en zo goed voor de welzijn bent  al met 4 jaar "

Kreeg jij een mopsje toen je vier jaar was ?

Ik ben niet snel jaloers ,maar nu wel ,

Ik kreeg op mijn zesde een keeshond maar had liever een mops gehad (ouders he ) 

Ook mopsjes moet je eten en drinken geven dan drinken ze hun plasje niet op ,moet er niet aan denken dat mijn mopsen poep eten ,dat gaat toch allemaal in die plooitjes zitten?

 

Je kent mij niet dus kan je ook niet weten of ik met vier jaar goed voor iemands welzijn was ,dat weet ikzelf niet eens joh .En zeker niet dat ik op vier jaar alles wist ,dat weet ik nu nog niet eens of ik wil het niet weten ,kan ook .hp-smile

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Begrijpend lezen is lastig he?
 
IK ZEG DAT IK T AFRAAD…. Ook heb ik gezegd even door lezen verder dat ik aan dit MOEST DENKEN van men KINDERTIJD…. Ook zeg ik dat ik graag mee lees WAT ER WEL NU GOED IS…. Dus voordat antwoord op mij lees AUB!!
 
ook denk IK dat het verstandiger is om alles te lezen bijdeze 
 
  "

Oeps  je wordt toch niet boos of zo ?

Als trainer weet je toch wel wat nu goed is ?

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Oeps  je wordt toch niet boos of zo ?
Als trainer weet je toch wel wat nu goed is ? "

Nee besef me nu dat die hoofdletters Op schreeuwen lijken hahaha…. Maar ik bedoelde meer met hoofdletters dingen die ik heb gezegd zodat ze meer opvallen ;) 

oh je kan blijkbaar schuin en dik gedrukt  hier Doen…. Dat wist ik niet hp-shinytongue-out

 

Daarbij kreeg ik het hondje niet maar was t van mijn ouders…. Na paar jaar was t wel mijn hondje toen ze ouder werd en ik meer mocht en kon Doen… ;)

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy

" Begrijpend lezen is lastig he?
 
IK ZEG DAT IK T AFRAAD…. Ook heb ik gezegd even door lezen verder dat ik aan dit MOEST DENKEN van men KINDERTIJD…. Ook zeg ik dat ik graag mee lees WAT ER WEL NU GOED IS…. Dus voordat antwoord op mij lees AUB!!
 
ook denk IK dat het verstandiger is om alles te lezen bijdeze 
 
  "

Pardon? Ik lees dat jij niks toe te voegen hebt aan dit topic. Je brengt mensen op foute ideeen ,wat volgens jou wel gewerkt heeft, maar je raadt het niet aan. Benoem het dan gewoon niet!! Begrijp je mijn opmerking niet of wil je m niet begrijpen...Als je de tips graag meeleest, volg het topic dan gewoon de volgende keer en denk eerst na voordat je iets plaatst.

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Pardon? Ik lees dat jij niks toe te voegen hebt aan dit topic. Je brengt mensen op foute ideeen ,wat volgens jou wel gewerkt heeft, maar je raadt het niet aan. Benoem het dan gewoon niet!! Begrijp je mijn opmerking niet of wil je m niet begrijpen...Als je de tips graag meeleest, volg het topic dan gewoon de volgende keer en denk eerst na voordat je iets plaatst. "

Aangezien t teveel spam hier word je hebt een PB.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND.

HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is.


LET OP!

Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier.

Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen er bij herhaling toe leiden dat het moderatorteam een waarschuwing geeft en/of een afkoelban.

Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid.

Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^