HondenPage baasje Chantal, Ajay & Bandit

Wat schreven de vrienden van Chantal, Ajay & Bandit op het forum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hond last van puberteit?
Staart jagen meteen stoppen zodra hij dit doet. Dit kan op een gegeven moment veranderen in een obsessie en dan doen ze dit steeds vaker. Rijden op kussens bij pups is vaak spanning of overprikkeling, en heeft weinig te maken met seksuele driften. Castreren nu heeft geen zin, geef hem eerst de tijd om fysiek en mentaal uit te groeien.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welke rassen bevat mijn puppy?
Natuurlijk, een Transsylvaanse brak... Hou op met iets speciaals zoeken. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welke rassen bevat mijn puppy?
" Ben ik ook benieuwd naar, ivm rabiës enting.    Die DNA tests zijn trouwens vaak hartstikke onbetrouwbaar " Joop En goeie fokkers zich maar aan allerlei regels houden...
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welke rassen bevat mijn puppy?
Geen. Gewoon een onherleidbare bastaard. Er zijn DNA testen, maar of die 100% accuraat zijn is niet duidelijk omdat niet alle rassen in de database staan. De kans is groot dat er geen rassen in je pup zitten.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hondenfotografie
" Van de week met het hondje van Gabrielle op pad geweest. Voor de eerste keer zonder mijn eigen honden op pad met de camera. Het was even wennen maar o zo leuk ^^     Let niet op de 2 verschillende watermerken, vanavond krijg ik de echte toegestuurd  " Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 Supermooi! Leuk hondje ook. Fijn die kleuren zo!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Heupdysplasie ja / nee / wat mag je met een puppy van 7 maanden
Je bedoelt met de poten naar achteren liggen, als een kikker? Het wordt inderdaad wel eens  gezegd ja, dat een hond met HD zo niet kan liggen. Dat is niet waar. De enige manier om erachter te komen of een hond HD heeft, is door röntgenfoto's te laten maken. Met een wat groter ras (of mix) zou ik wat voorzichtiger zijn met springen en achter ballen aan rennen. Houd de beweging rechtlijnig (maar trek het natuurlijk niet door tot in het extreme, ze mogen best ravotten, wees ook weer niet TE bang), en je mag best langer lopen dan die minutenregel.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Puppy leren en niet teveel snoepjes
Niet alle honden zien eten als de ultieme beloning. Je zou ook een balletje kunnen gebruiken, of gewoon belonen met je stem.  Als dat toch niet echt voldoende is, kun je kijken naar gedroogde snacks zoals kleine stukjes runderlong, daar komen ze volgens mij niet echt van aan. Als je je daar toch zorgen over maakt, kun je iets minder voer geven, maar zo'n vaart gaat het denk ik niet lopen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Herplaatsen of niet
Ahh shit zeg, wat een kl*te situatie... Mocht je besluiten dat herplaatsen het beste is, kijk dan eens in de facebookgroep van Airedale Terrier Verbond Nederland. Een fantastisch ras, maar wel van belang dat ze bij mensen terechtkomt die het ras kennen. Sterkte met de situatie!!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Geen oorzaak kunnen vinden. Weet iemand waar er nog aan gedacht kan worden?
De foto van de hond op je profiel, is dat die van jou? Bij labradors komt koperstapeling voor. Dit is een afwijking die vaak wat vage klachten geeft in het begin (verlies van eetlust, sloom worden, bolle buik). De osteo voelde iets aan de lever (waar de koper zich opstapelt, met als gevolg een leverontsteking) dus  vandaar dat ik eraan moest denken.  Ik kan volledig de plank misslaan, ik ben namelijk geen dierenarts, dus weet niks zeker.    https://wagwalking.com/condition/liver-disease-copper-storage    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Leverprobleem
" Ik ben bang dat ze de nacht niet gaat overleven, de dierenarts niet, want hij heeft er vetrouwen in. Als ik merk dat het slechter met haar gaat, ga ik gelijk naar een andere dierenarts " Luna Als je bang bent dat ze de nacht niet overleeft, is dat een teken dat je een serieus vermoeden hebt dat er iets heel ernstigs aan de hand is. Je hebt niet zomaar het gevoel dat je hond de volgende paar uur niet overleeft. Ik kan ook niet begrijpen dat de DA je naar huis stuurt met een hond in die toestand, en dat hij "spuiten" (met wat?) geeft zonder een bloedbeeld te hebben.  Bel een andere DA!!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Bijna tijd voor koelvesten en bandjes, welke?
Ik heb een Ruffwear Swamp Cooler.  Heb ook wel het idee dat het iets doet. Hij hijgt minder snel en het is inderdaad wel koeler op zijn rug en buik. We gebruiken hem pas als het echt warm is. Nu is het prima uit te houden voor hem.  Dat Ruffwear ding is wel belachelijk duur. Als andere vesten even goed werken als deze, had ik die beter kunnen kopen..........  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Leverprobleem
Ik snap niet zo goed waarom de DA jullie niet doorverwijst naar een kliniek waar jullie hond 's nachts ook kan blijven. Zeker als je zelf ook bang bent dat je hond de nacht niet overleeft.  Zonder bloedonderzoek kan hij toch ook niet precies weten welke spuiten hij haar moet geven, lijkt me? Ik snap dat je op je dierenarts vertrouwt, ik ben dan ook geen dierenarts dus weet ook niet wat het is, maar ik zou er zelf niet gerust op zijn en graag doorverwezen willen worden en een minste een groot bloedonderzoek willen om een beter beeld te hebben van welke stappen er gezet moeten worden.   Heb geen ervaring met leverproblemen maar ik zou morgen een andere kliniek bellen. Beterschap!!!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Jack 16 jaar
Ik zou hem op de momenten dat hij zo hard wil rennen en blijft doorgaan, toch begrenzen. Soms moet een hond, zeker een terrier, even beschermd worden tegen zichzelf. Heeft hij nog tanden? Kan hij ergens op kauwen en heeft hij interesse in eten? Dan zou ik eens zien of je zijn "fysieke" energie kan omzetten in energie die hij moet gebruiken om op iets te kauwen of om iets te eten te pakken te krijgen.  Een gevulde Kong of een Lickimat aanbieden, met paté bijvoorbeeld of een geprakte banaan. Of iets om aan te knagen.  Ik denk dat hij op die manier nog best even mee kan. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Tuigje// halsband
Halsband/tuigje omdoen en niet meer af. Ze wennen er vanzelf aan. Niet te veel aandacht aan besteden en er ook niet de nadruk op leggen door het telkens om en af te doen. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Problemen na pattella luxatie operatie
Een 3rd opinion dan. Een keer extra laten kijken is niet gek hoor, als je het zelf nog niet helemaal vertrouwt. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Problemen na pattella luxatie operatie
He bah wat naar... Zo'n operatie is al rot en zwaar genoeg en dan ook dit nog. Ik zou zeker een 2nd opinion vragen bij een andere orthopeed. Er zijn er wel meerdere die goed bekend staan. Niet te lang mee wachten lijkt me.. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Niet zindelijk met zeven maanden.
De wekker nog een keer zetten tussendoor. Heeft ze nog steeds giardia?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Runderkophuid
" Ik heb net 30kg runderhuid besteld  wel om zelf te drogen, vind ik leuker, ik maak ze dan zo groot als ik zelf wil, rol er een paar op, plooi dubbel etc.  " Dagmar Dat is ideaal zeg, zelf drogen. Ik heb nu bij verschillende (online) winkels slechte platen gehad (te hard gedroogd, aangebrand, afbrokkelen tot gevolg, of hele dunne platen die zo op zijn). Als je zelf droogt heb je dat allemaal veel meer zelf in de hand. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Woefkensranch
Als een fokker zóveel rassen aanbiedt, dan kun je ervan uitgaan dat het foute boel is. Zoveel nesten tegelijk kun je niet in huis met goede socialisatie e.d. op laten groeien. Welk ras zoek je? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Tuig of halsband?
Ik ben gewoon dol op spullen dus ik gebruik het allebei
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Gescheurde nagel
Zolang het er niet ontstoken uitziet zou ik het laten gaan en de hond zoveel mogelijk afleiden. Vaak groeit de nagel vanzelf terug, maar het is een vervelende en vaak pijnlijke plek.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Vroeg castratie ervaringen gezocht
Mijn vorige hond heeft heel lang, heel hardnekkig zulke ontstekingen gehad. De hele dag waren we druppels pus aan het opruimen, het bleef ook terugkomen ondanks diverse behandelingen. Na castratie (wel pas gedaan toen hij 3 jaar oid was) is dit weggegaan, maar dit geeft geen garantie. Mijn huidige reu heeft een Suprelorin implantaat, die kreeg hij voor het eerst toen hij rond de 2,5 was. Een ervaring met vroegcastratie heb ik dus niet, maar wel merkte ik een positieve gedragsverandering met het implantaat. Hij is bijvoorbeeld minder nerveus, niet meer continu aan het zoeken. Buiten geen schuimbekken meer.  Er zijn foto's te vinden van honden die vroeg gecastreerd zijn en nestgenoten die intact zijn. Je ziet een verschil in hun bouw. Die hormonen hebben ze dus ook nodig om goed te groeien. Vroeg gecastreerde honden zijn vaak wat slungeliger en smaller om te zien. Je zou eens kunnen kijken naar een middel als PUUR Hypersex. Dit helpt bij sommige reuen goed.      
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
Hierop!    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Politiehonden: nog van deze tijd?
Hmm ik denk dat je als veganist prima een herplaatser/straathond waar je voor zorgt kan hebben. Je verbetert dan het leven van dat dier lijkt me, door het medische zorg te geven. Het is daarbij wel onvermijdelijk dat je sommige dingen voor het dier bepaalt, en ik begrijp dat dat voor sommigen misschien al 'te veel' is, maar ik als niet-veganist vind het in ieder geval niet hypocriet als een veganist besluit een dier onder zijn/haar hoede te nemen. Het dier is niet speciaal voor jou gefokt. Maak er voor dat dier het beste van, zou ik zeggen.
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Pup eet zo slecht brokken
Ik zou helemaal overstappen op kvv. Voor de vakanties zijn er gestoomde maaltijden, die zijn makkelijk te bewaren (hoeft niet in de vriezer). Bijvoorbeeld Renske gestoomd vlees, en worsten van Runner, Profine, DailyMeat, Tribal, Carnis enz. De structuur is ook heel fijn, makkelijk te snijden en lekt niet.   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Moeilijk sloopbaar speelgoed
" Er bestaat ook een  ei,  een Jolly Egg.  Dat wil een hond dan in  de bek pakken, het is te groot en dan rolt het weg.  Persoonlijk zou ik er helemaal gek van worden.  Er staan filmpjes van op You Tube : https://www.youtube.com/watch?v=LfbGCZUlzbU   " jantien Aaa pffff jaaa die hebben wij, noooooit binnen geven
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Moeilijk sloopbaar speelgoed
https://www.medpets.nl/kong-traxx/ https://www.medpets.nl/zogoflex+toppl/?sqr=zogoflex  hier kun je voer in doen https://www.medpets.nl/chuckit-ultra-ring/ 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Politiehonden: nog van deze tijd?
" Jij bekijkt het praktisch. Ikzelf kijk vooral vanuit ethisch oogpunt, waarin ik het belangrijk vind dat je een hond in de eerste plaats neemt omdat je er graag mee samenleeft, en hoe je de hond praktisch kan gebruiken is daaraan ondergeschikt. Als je de hond gebruikt alleen voor het doel om werk te verrichten, vind ik het alweer neigen naar misbruik van een dier. Daar komt een hond meestal wel zonder kleerscheuren uit, daar heb je gelijk in. Toch staat bij mij ethiek heel erg hoog. Ethiek is belangrijk, zodat je niet beland in situaties waarin je opeens rare keuzes moet maken waar een dier wel last van heeft.  " Iglo Dat 'we' tegenwoordig graag de hond bij ons op de bank willen hebben en hem zien als een gezinslid, betekent toch niet dat mensen die een hond hebben puur voor het uitvoeren van hun taak, de hond misbruiken of uitbuiten? Als een hond zijn taak mag uitvoeren, en daarnaast voorzien wordt in zijn basisbehoeftes (aandacht, een droge warme plek om te slapen, voer, water en medische zorg) dan is er in mijn ogen helemaal niets mis mee om puur om die reden een dier te houden. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Politiehonden: nog van deze tijd?
" Waarom praat je bijten als beloning goed en niemand zegt wat ze ervan vinden als ik dat met een kat zou doen in club verband ook op positieve manier vanzelfsprekend...en met beschermd mens. Ik kan me ook prima voorstellen dat de kat er voldoening uithaalt...maar dat doet de kat ook met bijten in een speeltje. Kortom de grenzen worden verlegd als het om een hond gaat. heeft het een werkdoel snap ik de training...voor de lol..ontgaat me de functieen hebben jou honden niet vaak moeite met andere honden??Misschien dus daar meer je focus opleggen ipv voor de sport bijten in mensen.   " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje Nee hoor.    
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
" Ik kom hier ook niet om populair te zijn maar ook niet om continu afgezeken te worden door een internettrol. Ik zeg niks raars, alleen dat ik geen behoefte meer heb in communicatie met haar. Is volgens mij niet zo raar  " Britt, Maui & Fanu ~ Ik vind het inderdaad raar om iemand die aangeeft het niet als een aanval te bedoelen, en zijn best doet je op een respectvolle en vriendelijke manier te benaderen, zo af te serveren. 
 

Vrienden van Chantal, Ajay & Bandit

honden foto van J.honden foto van Chimarronhonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van kaathonden foto van Djairohonden foto van PupYhonden foto van kayhonden foto van huskywomanhonden foto van MNMhonden foto van Sandyhonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van janinehonden foto van Claudia & Tankhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van annemieke&nakhonden foto van Deborah + Djego, Mike & Lilohonden foto van Samantha ;)honden foto van Amstaff Dieselhonden foto van Suze en de 3honden foto van monikahonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Monika en haar 2 1/2hondenhonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van melissahonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/honden foto van dustyhonden foto van Pascallehonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Mayrahonden foto van jamar en Tyrahonden foto van sinsy en Dexhonden foto van Rellende Pubers

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^