HondenPage baasje •• Ellun en Luca&Evi ••

Wat schreven de vrienden van •• Ellun en Luca&Evi •• op het forum

honden page profiel esther esther schreef in Zijn er nog liefhebbers voor Jocey's yogacluppie?
" Vanaf volgende week maandag gaat Jocey's yogaclub van start, wie heeft er zin om mee te doen?   " Anita Wat een meesterlijke foto's ( en poses! ) G-E-W-E-L-D-I-G!!!!   Ik zou mijn jongens graag mee laten doen met Jocey's cluppie, maar vrees dat zij een andere definitie hanteren voor het woord "stretchen"..
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Pup missen
Volgens mij past jouw vraag beter op een relatieforum, en dat bedoel ik niet negatief. Dit gaat over communicatie, verwachtingen, hoe ga je om met belangrijke onderwerpen. Heel sneu voor de pup, maar het had ook over een ander onderwerp kunnen gaan.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Verdriet en nieuw geluk
Heel veel sterkte met het verlies van Diesel. Maar ook, heel veel geluk en gezondheid voor Noa. Wat een schattig hondje.
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in HOERA Matchy 10 jaar!!
Ah, lieve matchy! Ik vind ze zo'n mooierd. Gefeliciteerd hoor!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in HOERA Matchy 10 jaar!!
Van harte met je mooie hondenmeisje. Ik hoop dat ze nog vele, vele jaren bij je mag zijn, in goede gezondheid.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rechtsgeldigheid adoptiecontract?
Als je een rechtsbijstandsverzekering hebt, zou ik dit contract zeker laten nalezen. Mocht je deze niet hebben, zou ik dit contract laten nalezen door een advocaat of jurist in jouw woonplaats. Het eerste uur is gratis !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond in horeca/cafe
Honden waren in het verleden bij van der Valk in Venlo altijd welkom. Ze hadden zelfs speciale arrangementen voor oud en nieuw voor baasjes met angstige honden. Of dat nog zo is, weet ik niet. De bak met water staat buiten op de terrassen nog steeds klaar voor dorstige honden. Maar binnen zijn ze niet meer welkom.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond in horeca/cafe
Daar kun je beter voor bellen. Bij van der Valk in Venlo waren honden binnen en buiten op het terras in het verleden altijd toegestaan, maar sinds er binnen een  incident (?) is geweest, mogen honden niet meer binnen. Wel mogen ze nog buiten op het terras. Als ik Romeo meeneem, dan bel ik altijd van te voren op, of het is toegestaan. Niet iedereen is gecharmeerd van honden. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Djaira 3 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vacht Jack Russell
Een ruwharige Jack Russell wordt normaal geplukt. Als hij eenmaal geschoren is, kan hij niet meer geplukt worden. Romeo is ruwharig en 10 jaar en al die jaren is hij geplukt. Meestal zeggen trimsters dat een JR ook geschoren kan worden, omdat dat gemakkelijker is. De foto's van voor en na het plukken van Romeo staan op  mijn profiel. Plukken kan alleen als de haren plukrijp zijn, te vroeg plukken doet pijn, te laat kan ontstekingen veroorzaken. In april wordt hij weer geplukt.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wat voeren jullie?
Romeo krijgt kvv : Carnibest, Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, Duck. Af en toe Renske als we weg moeten en sinds kort Smolke (lijkt op Renske), waarvan de Game erg in de smaak valt. De Game is speciaal voor honden met allergieen. Romeo krijgt de Game, niet omdat hij allergieen heeft, maar het zo lekker vindt. Verder voeg ik geregeld groentes toe, zilvervliesrijst, een eitje per week, zo gevarieerd mogelijk. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Staaroperatie
Ik zou naar een hierin gespecialiseerde dierenkliniek gaan. Dat honden niet geopereerd worden aan staar, ligt vaak aan de dierenartsen. Veel dierenklinieken hebben geen oogheelkunde in hun pakket en daar ze de hond dan door moeten sturen naar een dierenkliniek die wel oogheelkunde als specialisatie hebben en ze dat liever niet doen, zeggen ze dat een hond met staar heel goed kan leven. Staar kan alleen geopereerd worden als de staar "rijp" is. Ik vind het een heel goede beslissing uw hond te laten opereren. Heel veel succes en spoedige beterschap.     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond mee op reis in het ruim met transavia
Mijn buren hebben hun hond met het vliegtuig meegenomen naar Bulgarije, aangezien ze 6 weken wegbleven. Ze hebben daar wel een speciale bench voor aangeschaft, die voldeed aan de normen van vliegtuigvervoer. Daar zou Transavia u mee kunnen helpen. Verder moeten dan natuurlijk ook de entingen up to date zijn. Ik zou hem liever niet meenemen en een goed plekje voor hem zoeken. Geen enkele hond vindt het fijn, achter in een vreemde ruimte, ver weg van de baasjes en een oorverdovend geluid, urenlang. Stel maar eens dat het vliegtuig vertraging heeft. Bij mijn buren is het goedgegaan, zoals ze zeggen. Maar eigenlijk betwijfel ik dat. Ze weten niet wat de hond meegemaakt heeft.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoe overstappen op KVV
Op "Voerwijzer" staan de merken met de ingredienten, richtprijzen en verkooppunten. Romeo krijgt ook Carnibest, en verder Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, veel soorten vlees en vis, pens, groentes, eitje, af en toe wat zilvervliesrijst. Het is voor hem elke dag een verrassing wat hij krijgt.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mathilde ontdekt de nieuwe wereld.. een stuk langzamer....
Heel veel geluk met je mooie hondenmeisje. Wat een schattig hondje !  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
"   We hebben het nu toch over de Philips PowerPro Aqua Systeem FC6404/01 ? Die is minder veelzijdig.   Ik kan in de specificaties niet vinden dat daar een 2e accu wordt bijgeleverd.   Wat Glassex betreft ook makkelijk om rvs schoon te maken, " Loesje Zo`n 40 jaar geleden kochten wij een Metabo accu boor en schroef machine, daar zaten al 2 accu's` bij. Decoupeer zaag. Trimmer voor de tuin. Soms moet je iets invullen en een copy van je bon opsturen, dan de tweede gratis. altijd 2 accu`s gehad.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Ja precies daarom één genomen met verschillende opzetstukken. En de oven heeft het nodig want met producten en schrobben gaat niet alles eraf. Glassex, dat product voor de ruiten bedoel je? Gebruik je die op je vloer dan? " Pennygirl Glassex voor de ramen ja. Kan je  voor alles gebruiken. Ook voor hout.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Het apparaat is snoerloos, dus met accu; waarmee je ca. 1 uur kunt werken. Ik vraag me af hoe lang de levensduur van de accu is. Dat is bijv. bij een fiets met elektrische ondersteuning een zwak punt. Nieuwe accu's zijn duur. " Loesje Er wordt een 2de accu bij geleverd, om en om op de lader . Ideaal. Mijn accu van mijn fiets is 9 jaar oud,je moet hem in de winter er wel afhalen en af en toe op laden. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Honden naam labradoodle
Pepper.  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
Niet alleen voor vloeren, ook de badkamer en de keuken, denk aan een oven, gootsteen toilet ,magnetron keukenkastjes. Kleding stomen en trappen, ramen tuinmeubels reinigen....ga zo maar door. Ik doe er alles mee ondanks dat ik geen honden meer heb.   Heb je hardnekkige plekken op plavuizen, neem een schrobber en druk daar 2 schuursponsjes en Glassex op je vloer spuiten en licht schrobben. Glassex werkt geweldig. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Overleden - HELP, overlevingskansen hond toxoplasmose???? Eet amper/niet
Ik lees het nu pas. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Sandor
Heel veel sterkte.
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Bench/soortgelijks voor naar het strand?
Evt een puppyren of een stukje afzetten met zo'n schapennet?   
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Naam voor pupje
De naam van mijn hond moest met een G beginnen. De fokster heeft  er Grinsky van gemaakt. De tweede naam mochten wij bedenken en dat is Djoery geworden, die naam is als tweede bij geschreven. Dat werd dus de roepnaam. Kan dat bij jou ook niet. Je kan je hond noemen hoe je wil. Als de eerste naam maar met een S begint.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Herinneringen aan Freggle
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Relax o dog/relax o pet
Als er elke seconde vuurwerkbommen vlakbij ontploffen, is dat natuurlijk voor geen enkele hond te harden. Ik heb de Relaxopet nu voor het tweede jaar en ik heb wel gezien, dat Romeo veel vlugger herstelde, op den duur ook rustiger werd, ondanks de knallen. En hij wilde mee naar buiten om zijn behoefte te doen. Ik ben wel naar onbewoond gebied gereden, want links en rechts ontploften al de hele oudejaarsdag vuurwerkbommen. Het is heel belangrijk heel rustig de Relaxopet te gaan gebruiken.Het is echt niet zo, dat je het ding aanzet en de hond meteen rustig is. Als Romeo zijn behoefte doet met op afstand geknal, vind ik dat al een grote vooruitgang. Andere jaren hield hij gewoon alles op en duurde het dagen voordat hij hersteld was. Ik heb wel homeopathische, rustgevende tabletten gegeven, waarmee ik vlak na de kerstdagen ben begonnen. Eigenlijk vind ik het absurd dat we als baasjes zoveel moeten doen, om de haantjes gelegenheid te geven te knallen en rotzooi te schoppen. Dit is geen traditie meer. Voor mij mogen ze knallen, als ze niet zonder kunnen, maar alleen om 24.00 uur en na een uur stoppen. Dan is het nieuwjaar en niet eerder en ook niet later. Toen ik met Romeo oudejaarsdag naar de auto achter mijn woning liep, waande ik me in de Gazastrook, links en rechts van mij knalden de vuurwerkbommen, ook vanuit de tuinen van de buren. En dat was al in de middag oudejaarsdag, ik wilde voor 18.00 uur thuis zijn, maar daar trokken ze zich niets van aan. In de auto werd Romeo rustig, door de Relaxopet en doordat we wegreden van de ellende. We hebben het weer gehad.
honden page profiel s@nt@[email protected]@ schreef in Verzorgingshuizen bezoeken: waar te beginnen?
Ik heb vanuit mijn werk ervaring met zorgdier en hulphond. Google gewoon eens in je omgeving, of benader een verpleeghuis of zij belangstelling hebben of samenwerken met een organisatie. Ik zou er zeker voor openstaan voor mijn bewoners. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mowgli, alweer twee jaar zonder jou.
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wie heeft er ervaring met alprazolam?
Romeo krijgt sinds 28 december j.l. Sanal Relax, 100% natuurlijk. Hij is rustiger, loopt niet zo te stressen in huis, gaat mee naar buiten, doet zijn behoefte en herstelt vlugger na een knal. Vanmorgen was ik al om 7 uur met hem aan de wandel en het was overal lekker rustig. Om 12.00 uur werd er gelukkig nog niet geknald, dus dat ging ook vrij goed. Hoe het vanavond zal gaan, weet ik niet, maar ik ga in elk geval met hem voor de laatste ronde, met de auto naar onbewoond gebied. De Relaxopet staat aan, neem deze ook mee naar buiten en in de auto. Ik merk aan Romeo dat hij thuis vrij rustig is, ook in de auto en hopelijk is het morgen te harden voor onze jongens en meisjes. Ik zag gisteren op tv een man die heel blij stond te vertellen, dat hij euro 2.000,00 !!! had besteed aan vuurwerk. En trots dat hij was.  Ik vind het gewoon lachwekkend. Het geld kan veel beter besteed worden aan mensen die hun eigen risico van de ziektekosten niet meer kunnen betalen of voor de voedselbank. Voor mij mag er om 24.00 uur geknald worden, 1 uur en dan stoppen. Het gaat toch om het inluiden van het nieuwe jaar en dat is niet om 18.00 uur of zoals het eerder was vanaf 10.00 uur in de morgen. Hier beginnen ze in october al ! Al de Spoedeisende Hulp-afdelingen van de ziekenhuizen zijn overbelast, artsen en verplegend personeel maken overuren, vingers worden afgerukt, ogen verliezen het licht, vernielingen en overlast overal. Ik zal blij zijn als het voorbij is. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hartstilstand..
Wat vreselijk. Heel veel sterkte. Ze is voor altijd in je hart. 
 

Vrienden van •• Ellun en Luca&Evi ••

honden foto van Rhianne + Falkor & Joyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van louisehonden foto van s@nt@honden foto van Naomiihonden foto van Stephanie en Cashhonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Tabasco honden foto van berthonden foto van boedhahonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van Chloé & Beemerhonden foto van lisa en layckahonden foto van Susannehonden foto van PPPPPhonden foto van Irene Emma. honden foto van Erik, Janita en de BU-tjes Myra en Odinhonden foto van Sanne & Rottweiler Bohonden foto van Greta en Diazhonden foto van Diablo & Mayahonden foto van marianne, cindy en rozyhonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Robin en Famkehonden foto van B met D&A†honden foto van Leonie, Senna en Nikkie*honden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van minyhonden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Naomi & de 'kids' ....honden foto van Farsiahhonden foto van Jannick & Tesshonden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van kay  honden foto van Yentlhonden foto van Angeliquehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van Bink & Bodihonden foto van esther honden foto van beatelkehonden foto van Wendyhonden foto van Shirley & Djangohonden foto van pienhonden foto van Sharonhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van chanel retrieverhonden foto van -honden foto van Mayrahonden foto van Caroline & Texashonden foto van sam honden foto van Ines&Lunahonden foto van Elke en haar bende!honden foto van Sandrahonden foto van Laura & Bo!honden foto van denisehonden foto van -honden foto van N & dogs honden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^