HondenPage baasje boedha

Over boedha

honden foto van boedha boedha heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan boedha

honden page profiel GeenieGeenie schreef om 20 september om 09:50
Wat een lieverdje zeg!
honden page profiel thomasthomas schreef om 29 juni om 13:48
zalige hond!
honden page profiel Marjolein en Noa en kleine LeviMarjolein en Noa en kleine Levi schreef om 01 juni om 09:07
heey Groetjes uit Amersfoort:)
honden page profiel nicole & rocky , Bickel en maxnicole & rocky , Bickel en max schreef om 30 mei om 11:58
hoi wat een mooie hond kwam je tegen bij asha moest even spieken haha
honden page profiel JaneJane schreef om 28 mei om 20:34
hey meid, ik heb je berichtje gelezen en je hebt antwoord.. mooie hond trouwens zeg!
honden page profiel jannettejannette schreef om 28 mei om 18:53
hahaha,zie dat je jane al gevonden hebt!, waar ken jij haar dan van?, want je zit niet op het bbplein, gewoon ff nieuwschierig, grtz jannette.
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 27 mei om 16:25
hier ook alles goed ;-p jammer dat ie uit valt aan de riem. maar als je goed met hem blijft oefen en vertrouwen in hem heb komt het een heel eind goed joh. ik zou zeggen veel succes!
honden page profiel jannettejannette schreef om 26 mei om 20:25
hey waarom vraag je jane niet om hulp bij bhoeda zijn probleem, ze heeft mij al veel geholpen met indy, (bababoel). én sta je al ingeschreven op het bbplein?heb je daar nog niet gezien! grtzjannette en een lebber van indy,hahaha.
honden page profiel jannettejannette schreef om 26 mei om 19:43
whahaha,ja je zou het bijna denken dat het een dinobotje is, maar indy was er blij mee,voor zijn verjaardag gekregen! alles goed bij jullie?, en hoe is het met bhoeda?groeit nog steeds flink,en al helemaal over op vers voer? indy zit gewoon aan de brok met af en toe vers vlees, gehakt/schenkel dat soort dingen, grtz.jannette
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 03 mei om 17:07
hahaa net zoon viezerik als vito dan ;-p hier alles ok hoor. leuk dat het daar ook goed gaat. en voor je het weet zijn ze groot he ;-p gr roy
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 30 april om 10:51
hoe is het met die kleine kwijlbal??? gr
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 14 april om 13:27
Ja klopt het is die nieuwbouw wijk daar :)
honden page profiel Toos (en boxer Kiara)Toos (en boxer Kiara) schreef om 13 april om 18:02
Wat leuk, ik zag dat jullie ook ratjes hebben. We hebben er zelf namelijk ook zes !!!
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 13 april om 15:35
Klopt :) Woon in vathorst.Jij in Leusden?
honden page profiel jannettejannette schreef om 13 april om 10:39
goedemorgen boedha, ja de rust is weer gekeerd,maar richard is nu weer voor 3dagen weg,zal vandaag goed gaan,maar ben benieuwd naar morgen! ga indy nu áf en toe stukje vlees doen,en dan opbouwen, hij heeft afgelopen week ook een schenkel gehad met véél vlees eraan, en dat was in een mum op, mss lust hij wel geen orgaanvlees, wil ook nooit een plakje lever van vleeswaren, mss is dát het probleem. grtz.jannette
honden page profiel jannettejannette schreef om 12 april om 12:29
hahaha,indy is even van het vlees af, hij vondt het eigenlijk niks,heb nog een ander merk gekocht,maar ook dat wilde meneer niet meer. probeer het over een tijdje wel weer. hij droogt mooi op jou boedha, leuke foto's. grtz jannette.
honden page profiel jannettejannette schreef om 02 april om 21:41
hoi,hoi, wou je ff zeggen dat indy nú héél blij is met zijn rauwe vlees,om de dag krijgt hij vlees,plus een teentje knoflook tegen de vlooien,hihi. hij heeft vandaag ook zijn 1e rauwe kippepootje gehad,daar heeft hij eerst een1/2uur meegespeeld,en toen héérlijk opgegeten,oftewel het bevalt goed. nog geinformeerd bij loes(mexx)? en ben je er aan aan het rauwe vlees?ben benieuwd. grtz. jannette.
honden page profiel ........goedgekeurde fokker schreef om 02 april om 08:46
Dank voor je leuke reactie! Wie weet komen we elkaar tegen tijdens een wandeling. Waar wandel jij meestal? Wij bij Baarn en Lage Vuursche en soms Soesterduinen.
honden page profiel ........goedgekeurde fokker schreef om 01 april om 16:09
Hey wat leuk! Er komt ook iemand uit Soest volgens mij en nog iemand uit Amersfoort. Er wordt wel eens een wandeling bij de Soesterduinen georganiseerd. Wat een leuke hond heb je!
honden page profiel jannettejannette schreef om 31 maart om 21:32
heb met mijn vorige honden ook altijd brokken gegeven,maar met indy is het idd óók een ander verhaal,denk dat jij ook al wel op volwassen brok over kunt gaan,mensen die er kaas van hebben gegeten zijn niet zo gek op puppie brokken! by the way,dank je voor het compliment,gnif,gnif, ben weer een beetje gegroeid,hahaha.
honden page profiel jannettejannette schreef om 31 maart om 19:18
hahaha,ja idd ik heb een schoondochter,2 zelfs ppfff!!! ben oude jongere zoals dat mooi gezegd wordt,hihi,ik ben 53 lentes jong,heb 2 zoons,30jr en 22jr,en daar horen de meiden bij,onze oudste is getrouwd met een da,lekker handig(als ze tijd heeft), en de jongste woont samen in a'dam en doen allebeide de politieacademie,oh ja en de oudste werkt met gehandicapte jongeren. over dat voer,moet je even mexx(loes)vragen heb ik vandaag óók gedaan,en ze is erg duidelijk en overzichtelijk ermee, ik snaptte het direkt,en dat wil wat zeggen voor een blondje,hahaha. nou hoop niet dat ik te oud ben om nog te krabbelen met je,doei,doei.
honden page profiel jannettejannette schreef om 31 maart om 14:54
volgens de kenners,kan je het beste 3x in de week vlees en 4x brokken, géén vlees en brokken op 1 dag geven,dus ene dag vlees,andere dag brokken, indy kreeg ook 3x daags puppybrokken,maar dat gaat als de zak leeg is over naar 2x daags geperste brokken,schijnt ook beter te zijn. tja met bb's is het wel zo 2 van hetzelfde geslacht wil nog wel eens een probleem geven, vooral bij reu's,en indy is een échte stoere maar héle lieve vent,maar er komt wel een meissie bij,wil geen risico's lopen,hahaha. mag ik vragen waar jullie wonen? wij wonen in dl bij enschede over de grens, nieuwschierig he?hihi. groetjes jannette.
honden page profiel jannettejannette schreef om 30 maart om 21:01
hoi,hoi, had indy gisteren rund gedaan,maar dat wou meneer niet,trok nog net niet zijn neus op,hahaha. vanmiddag had hij kip,en dat vondt hij héérlijk, hij rook eraan,likte een paar keer,en toen was het lekker rustig eten. morgen probeer ik de pens,kijken of hij dat ook lekker vindt. wanneer zei je dat ik jou bbtje op kon halen???? wat een heerlijk ding ook,maar ja vindt alle bb's super,kan niet wachten tot indy volwassen is,want dan komt er écht een meissie bij. groetjes jannette.
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 18 maart om 18:02
daarom heb ik een deur mat onder de waterbak ;-p kom uit de buurt van den bosch gr
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 16 maart om 18:23
nee vito sloopte ook niet enheeft nog nooit in een bench gezeten.. en jaja kwijlen doen ze allemaal
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 16 maart om 18:13
jaja nu de rest van het huis nog ;-p
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 13 maart om 23:20
hoi. dat groeit lekker dan ;-p vito was ongeveer even zwaar op die leeftijd en is nu 72cm en 72 kg dus dan weet je wat je ongveer te wachten staat.beter dat ie nu minder bang is komt helemaal goed met die kleine man.met die bolle hier is alles goed net nog het toetsen bord onder gekwijld. gr
honden page profiel jannettejannette schreef om 13 maart om 20:53
hoi,indy is bijna 10mnd.,hij weegt ong. 45kg.,en schofthoogte is 65cm,en natuurlijk nog lang niet uitgegroeid,hahaha,ben zelf ook erg benieuwd hoe hij opdroogd.heb je al op bbplein gekeken?,zo ja wat vondt je ervan?
honden page profiel jannettejannette schreef om 13 maart om 10:14
hoi,zag net je krabbel bij roy_c,en dacht héy leuk óók een bb,ik heb een kruissing bb,en ben helemaal gek van dit ras,ik zit net als roy óók op boerboelplein,is erg leuk en informatief,alles wat je weten wilt over de bb,kun je daar wel vinden,ik sta daar onder jan-rich,zou zeggen meld je aan!grtz jannette.
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 12 maart om 17:14
hoest met boedha??
honden page profiel boedhaboedha schreef om 26 februari om 15:33
thanks voor je advies!!!! ik gaa zeker even op dat bb plein kijken
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 24 februari om 15:50
beetje dubbel alles ;-p zat via gsm en kon niet meer zien of ik al had gereageerd
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 24 februari om 12:12
leuk nog een bb! als je vragen heb hoor ik het wel kijk ok eens op boerboelplein.nl is een bb forum. mag ik vragen wie de ouders van je bb zijn?
honden page profiel roy_Croy_C schreef om 23 februari om 20:42
als je vragen heb hoor ik het wel

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

boedha heeft 232 ontvangen.

Berichten en online status
boedha was voor het laatst online 11 jaar, 5 maanden, 6 dagen, 4 uur, 29 minuten, 10 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^