Thai Ridgeback puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Thai Ridgeback Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Thai Ridgeback puppy's

Momenteel worden er geen Thai Ridgeback puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 6 december 2013 wierp onze Thai Ridgeback hond Aiko (5 jaar) haar eerste nestje van 7 gezonde pups. De pups krijgen allen een stamboom. Zowel de teef als de dekreu behaalden zeer goede resultaten op tentoonstellingen en hebben beiden een goede fokbeoordeling. Wij zijn hobbyfokkers en dit is ons eerste nestje. De pups liggen ons dierbaar aan het hart dus zijn we op zoek naar eigenaars die veel aandacht/liefde willen besteden/geven aan deze unieke honden. Momenteel zijn de pups 6 weken oud. Ze groeien op in ons huis en zijn reeds goed gesocialiseerd aan mensen en geluiden. De pups testten negatief op Dermoïd Sinus. Ze zijn meerdere malen ontwormd en krijgen binnenkort hun eerste inenting. Momenteel zijn er nog 4 zwarte pups beschikbaar. Bij ons zijn pups geen koopwaar maar wel kleine individuen die recht hebben op een goede verzorging. Op onze website kan je meer informatie en foto's vinden. http://www.thairidgebackdogs.com

Kennel "BLUE Rattana" provides Te koop pups Thaise Ridgeback. Alle Kinderen Sterk, gezond, anatomisch correcte Gevouwen, geërfd van Zijn vader Een Geweldig Karakter, DAT is Niet kenmerkend for each Vertegenwoordiger Van het ras. Pups Zijn Volledig in overeenstemming met de rasstandaard, ontmoette Een internationale stamboom KSU-FCI. Geboren 2014/12/23. Vader Azart Habas (import Polen), moeder Raroeng`s Saeng Duan (Thailand Invoer).

Geboren op 22/11/2015 Vader is Than-Hin-Liknight of Tawan Namfah HD-A geen DS Moeder is Nua Thong of Noppakao HD-A Chiku is de energie zelve, wil alles zien alles uitproberen. Ze heeft weinig nodig om actief deel te nemen in een gezin. Als oeroud ras heeft ze wel nog de karaktertrek om zelf te gaan nadenken. " Chiku dat mag je niet doen " resulteert bijna als in " hmmmm misschien kan het op een andere manier ;-) ) . Chiku is de positieviteit in huis. Een donderend lief zonnestraaltje.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Thai Ridgeback puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Thai Ridgeback ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Thai Ridgeback? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Thai Ridgeback? Kijk dan bij de Thai Ridgeback rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Thai Ridgeback Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Thai Ridgeback puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^