Puppy vermelding van Myny

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Myny geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Myny zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Thai Ridgeback puppy's van Myny

Puppy's
Ras Thai Ridgeback
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 30 april om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Myny
Beschrijving: Op 6 december 2013 wierp onze Thai Ridgeback hond Aiko (5 jaar) haar eerste nestje van 7 gezonde pups. De pups krijgen allen een stamboom. Zowel de teef als de dekreu behaalden zeer goede resultaten op tentoonstellingen en hebben beiden een goede fokbeoordeling. Wij zijn hobbyfokkers en dit is ons eerste nestje. De pups liggen ons dierbaar aan het hart dus zijn we op zoek naar eigenaars die veel aandacht/liefde willen besteden/geven aan deze unieke honden. Momenteel zijn de pups 6 weken oud. Ze groeien op in ons huis en zijn reeds goed gesocialiseerd aan mensen en geluiden. De pups testten negatief op Dermoïd Sinus. Ze zijn meerdere malen ontwormd en krijgen binnenkort hun eerste inenting. Momenteel zijn er nog 4 zwarte pups beschikbaar. Bij ons zijn pups geen koopwaar maar wel kleine individuen die recht hebben op een goede verzorging. Op onze website kan je meer informatie en foto's vinden. http://www.thairidgebackdogs.com

Contact
Website: http://www.thairidgebackdogs.com
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Blanden

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Thai ridgebacks zijn hele lieve en trouwe honden. Ze zijn heel beschermend naar hun familie toe. Hun negatieve eigenschap is dat je consequent moet aangeven wie de baas is. De teef is 5 jaar oud en de dekreu is 2 jaar oud.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Er is geen dermoïd sinus bij de pups vastgesteld.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Er is geen dermoïd sinus bij de pups vastgesteld. Inentingen zijn nu nog niet van toepassingen aangezien ze nog te jong zijn. Alle inentingen en chip zullen op de juiste leeftijd gebeuren. De pups zijn al ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7 - 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
dit is ons eerste nestje

Hoe en waar groeien de pups op ?
ze groeien op bij ons in huis. Ze krijgen heel veel aandacht van ons. We laten zoveel mogelijk mensen op bezoek komen zodat de pups goed gesocialiseerd zijn aan mensen.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Myny bekijk de gehele fokker vermelding van Myny

Thai Ridgeback puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Thai Ridgeback en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Myny

30-04 Thai Ridgeback pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^