Keeshond, Grijze puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Keeshond, Grijze Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Keeshond, Grijze puppy's

Momenteel worden er geen Keeshond, Grijze puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

puppies van uitstekende bloedlijnen, nog enkele pupjes beschikbaar. Onze pupjes zijn geboren op 06/12/2010. Moeder : CH. Faith van het Earlskamp HD A2, PL vrij, PHPT Neg en DNA getest. Vader : CH. En WW’10 Rickees Hugs And Keezes HD A1, PL vrij, PHPT Neg en DNA getest. Ouders en grootouders meervoudige schoonheidskampioenen. Vader afkomstig uit Canada. De pupjes hebben Stamboom St-Hubertus, Europees paspoort, chip, schriftelijke garantie en dit is ook een verkoopsattest, meerdere keren ontwormd, ingeënt, een puppy pakket krijgen ze mee met speelgoed en zo verder, ze krijgen ook een info mapje mee over de ouders, en de pupjes zelf met allerhande andere informatie erbij. De pupjes worden geboren in de woonkamer en ze leven samen met ons en onze andere honden tot ze naar de nieuwe baasjes gaan . Ze zijn bijna volledig krant zindelijk, lief, actief, kunnen goed met kinderen en andere dieren om. Zijn aan de auto en aan een halsbandje gewend, we zijn samen op de kinderboerderij gaan wandelen, enz ... Bij ons kan u ook steeds vragen voor contact te nemen met vorige pup eigenaars om ook hier info in te winnen in verband met de pupjes. Wij vragen ook om regelmatig contact te houden zodat we weten dat alles goed is met de pupjes. Wij fokken volgens de reglementen van de Belgische, Duitse en Nederlandse rasclub. We hebben 2 x per jaar een nestje van verschillende teefjes. U kunt ook altijd bij ons terecht voor verdere vragen en informatie ook na verkoop van de pupjes bent u steeds van harte welkom. Indien u graag een Earlskampje wil vragen wij om op voorhand contact te nemen en eventueel te reserveren want onze pupjes hebben zeer snel een nieuw baasje. Voor info zie onze website Van het Earlskamp.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Keeshond, Grijze puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Keeshond, Grijze ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Keeshond, Grijze? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Keeshond, Grijze? Kijk dan bij de Keeshond, Grijze rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Keeshond, Grijze Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Keeshond, Grijze puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^