Keeshond, Grijze fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Keeshond, Grijze fokkers op de HondenPage.

grijze keeshonden Van het Earlskamp grijze keeshonden Van het Earlskamp grijze keeshonden Van het Earlskamp

Sinds 1996 ervaring met de grijze keeshond. Wij zijn hobby fokker en fokken al sinds 2000 met de grijze keeshond. We hebben een 2 tal nestjes per jaar met verschillende teefjes. Onze honden zijn getest op allerlei erfelijke gebreken , voor ons is de gezondheid en het karakter het belangrijkste vervolgens komt ook de schoonheid aan bod. Onze honden hebben het fokattest van St-Hubertus behaald en zijn tevens DNA getest. Onze pupjes leven in de woonkamer met ons samen als ook onze volwassen honden. Ouders en puppen zijn allen uitstekend gesocialiseerd en kunnen ook overweg met kleine kinderen en andere dieren. Wij geven altijd een schriftelijke garantie. Contact houden is voor ons zeer belangrijk zodat we weten dat verder alles goed blijft gaan. Wij zijn lid van de Nederlandse, Duitse , Belgische , 2 Engelse en Zweedse rasvereniging.

Wij fokken wolfsgrijze keeshonden als hobby. Onze teef is 3,5 jaar oud en heeft nu haar 2de nestje gekregen op 07-12-2015. Onze pups groeien op in een huiselijke sfeer, in het bijzijn van kinderen. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer, alles naar behoren en legitiem, geen broodfok. Als wij het nestje van nu kunnen onderbrengen bij baasjes die ook echt honden liefhebber zijn, zulen wij een kennelnaam reserveren, want er is niets leuker dan mensen blij te kunnen maken met een mooie lieve pup. Wij zijn lid van Unzer Spitz enz.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Keeshond, Grijze fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Keeshond, Grijze ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Keeshond, Grijze? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Keeshond, Grijze? Kijk dan bij de Keeshond, Grijze rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Keeshond, Grijze fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Keeshond, Grijze puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^