American Akita puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle American Akita Pups op de HondenPage.

Eind mei is Kyo (teefje F2 outcross Alaskan Malamute x American Akita) gedekt door Eiji (American Akita). Wij verwachten eind juli/begin augustus een nestje pups. Op de foto's zie je Eiji (papa, bruin-wit), Kyo (mama, fawn/geel) en Kiba (moeder van Eiji, rood-wit). Als graag vast een keer naar de ouders wil komen kijken ben je van harte welkom!

Tommy Boerjan Tommy Boerjan Tommy Boerjan Tommy Boerjan Tommy Boerjan Tommy Boerjan Tommy Boerjan

Op 25-07-2022 is Kyo (teefje F2 outcross Alaskan Malamute x American Akita) bevallen van 5 mooie pups. Het zijn 3 teefjes en 2 reutjes. Op de foto's zie je Eiji (vader, bruin-wit), Kyo (moeder, zandkleur), Kiba (moeder van Eiji, rood-wit) en natuurlijk de pups. De Amerikaanse Akita is een stoere zelfverzekerde hond, die zeker niet geschikt is voor elke baas. Lees je eerst goed in voor je overgaat tot aanschaf van dit ras! Heb je interesse in deze mooie pups? Neem dan even contact met me op (bij voorkeur per telefoon!).

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de American Akita puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de American Akita ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de American Akita? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de American Akita? Kijk dan bij de American Akita rasbeschrijving.
> Ben je zelf een American Akita Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje American Akita puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^