allergisch

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Thera, Kyra, Tess en LivThera, Kyra, Tess en Liv

honden foto van Thera, Kyra, Tess en Liv

Ik wens je heel veel sterkte met de beslissing die je moet maken. Ik hoop dat het wassen helpt. Sterkte!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "allergisch" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

peter (Gast)

we hebben hetzelfde probleem met de dochter, astma, allergisch voor honden katten en nog een ganse riem ram.
we hadden ook een hond ,galago , hebben deze moeten weg doen en de kat daar moest ze maar naar kijken of haar ogen zwollen al op. na lang zoeken en vragen aan de arts hebben we een dokter gevonden in de west vlaanderen die de dochter vacineert tegen honden ,katten, bedmijt ,enz.. en ik moet zeggen het werkt ,we hebben ons nog wel geen nieuwe hond in huis genomen maar er lopen hier nu wel 8 katten rond(buiten ,ze komen niet binnen).
ze aait de katten en neemt ze zelf tegen haar gezicht aan dat ik mee soms kwaad maak en zeg dat ze toch nog altijd voorzichtig moet zijn.

Anoniem (Gast)

Ik ben zelf iemand die als kind (en nu nog maar in mindere mate) heel allergisch was voor alles en nog wat. Bij mij was het vooral de omgeving (laat ons zeggen gras, bomen, hooi etc) Dus ook ik kreeg het als kind vaak heel benauwd, maar mijn ouders konden moeilijk zorgen dat alles waar ik allergisch voor was werd weggehaald.

Ik wil maar zeggen, van even alles uitproberen gaat je kind heus niet dood hoor.

Ik vind het heel goed van je dat je een heel goede thuis voor je pup wil zoeken, maar toch begrijp ik niet waarom je toch een lief pupje in huis hebt genomen ? Je wist dat je zoontje allergisch was, dan begin je er beter niet aan als je na een week al in paniek bent en de pup wil weg doen.

Wat Peter schrijft heb ik immers ook al gehoord, er zijn heel dikwijls goede oplossingen te vinden, zeker voor een hondje met de vacht van die van jou. Ik zou het niet zo snel opgeven. Zouden mijn ouders ook niet hebben gedaan.

Liefs,
Marie-Rose

Anoniem (Gast)

Oh trouwens, er zijn heel veel mensen ziek heb ik gehoord. Problemen met de luchtwegen etc. en het duurt lang voor het voorbij is.

Wel zeker spelen dat dit bij je zoon ook niet het geval is. En ook dat, wanneer het geen griep is, het wel zeker van de pup komt. Er zijn misschien nog factoren die kunnen meespelen.
Komende van iemand die al heel haar leven met allergie leeft, ik kan het weten :-D

Gelukkig heb ik altijd mijn dieren om mij kunnen houden.

Succes !
Liefs,
Marie-Rose

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

mijn zoon heeft al 14 jaar allergie voor honden en katten.en allerlei voedingswaren ,dus weet denk ik wel waar het van komt.en we hoopte dat met dit ras het wel zal lukken,en een labradoodle vacht daar zit veel verschil in,en je kan niet zomaar ergens een hond halen,in dit geval een labradoodle voor een week en en terug brengen.om te kijken of het zal werken.toch bedankt voor de goede adviezen.

honden page profiel hellenhellen

honden foto van hellen

hoi,
Is heel erg als je hondje weg moet.
Ik heb mijn pup ook weg gehaald bij mensen waar zoon allergies was.Is kleine troost misschien, maar mijn pup was zo gewent,heb niks gemerkt dat hij iets anders gewent was.

gr hellen

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

mijn tante had zware ashma en zij had twee honden.ze kon er eigenlijk niet tegen maar nam allerlei medicijnen omdat ze het niet over haar hart kon krijgen om lex en boomer weg te doen.ik zelf ben ook allergische maar heb ook medicijnen en had het met poppy de 1e weken heel erg moeilijk maar kon het niet over mijn hart verkrijgen om haar weg te doen.nu gaat het veel beter.ik hoop in ieder geval dat de pup goed terecht komt en dat het met je zoon dan goed gaat,



grt noor en een pootje van jazzy en poppy

honden page profiel Petra27Petra27

O jeetje moeilijk hoor.

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget

honden foto van Angel, Google & Gadget

Ik vertik het om in discussie te gaan over de labradoodle en de australian multigen labradoodle. Maar wil wel ff kwijt dat jou Marion wel heel erg ongenuanceerd vind praten over de Australian labradoodle. Ik word daar echt boos en verdrietig van!
In 1 vandaag werd ook weer typisch slecht weergegeven dat Martin Gaus een gewone labradoodle liet zien en dat de dame uit het Gooi het over de australian multigen labradoodles had. Erg jammer dat hier weer een kans gemist is om de Australian goed weer te geven.

Je hebt het in een ander topic ook al gehad over dat er 6 jaar geleden nog geen fokkers waren in NL enzo. Je kent de feiten niet eens, roep dan ook niet wat je op de lippen komt svp.

Sandra, ik hoop dat het wassen helpt. Ik kreeg van mijn fokker het advies om de hond bij last met mijn eigen shampoo (druppie) te wassen, omdat in hondenshampoo's ook weer stoffen zitten waar je allergisch op kunt reageren.
Ik vermoed dat jij eigenlijk een australian multigen had willen kopen,maar slectht voorgelicht bent. Heel vervelend voor je! Maar ik hoop dat anderen er iets van leren. Niet elke doodle is een doodle!


Je fokker vind ik ook vreemd bezig trouwens. Mijn fokker heeft zelfs in het contract opgenomen dat ook al is de hond bejaard en er overkomt ons iets, dat ie altijd terug naar de fokker zal gaan en nooit op marktplaats ofzo mag komen.

Heel veel sterkte in elk geval!

honden page profiel huskywomanhuskywoman

honden foto van huskywoman

hoe gaat het nu?

honden page profiel nienkenienke

honden foto van nienke

heey

gatsie wat een vreselijke beslissing... natuurlijk doe je wat het beste is en twijfel niet aan jezelf!!

weet je al meer?? heb je het wassen al geprobeert? niet geschoten is altijd mis toch??

heel heel heel veel succes

honden page profiel maartjemaartjegoedgekeurde fokker

honden foto van maartje

ik zag het hondje op marktplaats staan! gereserveerd.niks tot het weekend proberen....en angel ik ben gewoon tegen het vroege castreren steriliseren van de labradoodle zeker gezien het feit dat rutland manor gewoon een verschrikkelijke fokker is..om broodfok te voorkomen..jaja...alleen maar $$$$$ ik vind australische labradoodles erg mooi en natuurlijk ook lief..geen kwaad woord over de honden zelf! en ja 6 jaar geleden was alleen harja te vinden via internet, wilde graag een keer langskomen om te kijken/testen, hoefde echt niet op stel en sprong.. maar zij wilde dat niet, 1 x per jaar een kijkdag/knuffeldag in limburg..heb je wat aan! toen uiteindelijk maar de beslissing genomen om er 1 uit het buitenland te halen, en ik ben aardig op de hoogte van de feiten hoor! heel erg goed zelfs! ik weet niet of jij oa de site kent stop rutland manor enz enz daar wordt je echt ziek van!!!!! mijn eerste hond luna is een australische doodle de rest heerlijke engelse labradoodles, zijn daar ook al jaren bezig met het fokken van deze honden..en ja bij martin gaus geen australian doodles meer, nadat ze daar de site stop rutland manor hadden gezien plus het feit dat de meeste australische labradoodles afgekeurd werden vanwege de slechte heupen enz. hebben ze mij gevraagd om af en toe een pup voor ze te reserveren! en zoals ik vertelde heb nog nooit een pup teruggekregen omdat allergische mensen een reactie kregen! maar ik heb ook geen eerste kruising pups! maar ja deze topic is dus over..ik snap dat je de gezondheid van je kind belangrijker vind dan je pup maar ik zou het de tijd hebben gegeven...hopelijk krijgt de pup een lief nieuw baasje die niet zo'n moeite heeft met het pup op te voeden en hem geduldig door zijn fases te laten gaan.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

tot nu toe geen verbetering.

honden page profiel huskywomanhuskywoman

honden foto van huskywoman

heb je nog die homeopathie geprobeerd?
want er zijn nog wel meerdere dingen die je kan uitproberen.
Weet niet of je dat wil natuurlijk
zodat je het hondje kan houde

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

@Huskywoman, blijkbaar staat de pup op marktplaats? (zie de reactie van Marion) Als dat echt zo is hadden we ons alle moeite om advies te geven wel kunnen besparen er wordt blijkbaar niets geprobeerd.

honden page profiel Mirella en 24 hondenpootjesMirella en 24 hondenpootjes

honden foto van Mirella en 24 hondenpootjes

hij staat idd al gereserveerd op mp..beetje jammer maar had niet ander verwacht :'(

honden page profiel Angela en MichelAngela en Michel

honden foto van Angela en Michel

Idd... beetje jammer :'( .

Marion weet heel veel en je geeft het naar mijn idee nu helemaal geen kans zo... jammer.

honden page profiel ~~Michelle&Mushu~~~~Michelle&Mushu~~

honden foto van ~~Michelle&Mushu~~

eerst moest ie 500 euro kosten en nu voor 350 op marktplaats :'( :'( wordt hier zo verdrietig van.

honden page profiel Heleen, Brit & CodyHeleen, Brit & Cody

honden foto van Heleen, Brit & Cody

Ik zag hem er vanmiddag voor 450 opstaan, jammer genoeg heb ik nu niet de ruimte voor nog een hond...

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Jammer dat ze niet de moeite heeft genomen om van alles uit te proberen. :'( aan de andere kant komt het hondje nu misschien wel bij leuke mensen terecht!

honden page profiel huskywomanhuskywoman

honden foto van huskywoman

Sandra is de pup echt al gereserveerd?
Of ga je er nog alles aan doen om te zorgen dat hij kan blijven
Wat voor info heeft de fokker je gegeven voor de aanschaf en welke tips vanwege allergieen?

Bedoelen jullie met eerste lijn
dus dat de ouders geen labradoodle's zijn maar nog een labrador en een poedel?

honden page profiel maartjemaartjegoedgekeurde fokker

honden foto van maartje

ik hoop dat mensen met allergieen eerst goed onderzoek doen en niet zo 123 beslissen een pup te nemen van welk ras dan ook..dit is natuurlijk ook voor mensen die geen allergie voor honden hebben, je moet niet op marktplaats een hondje zien staan en dan de hond de volgende week ophalen, ik vond de voorpret ook heel erg leuk en bovendien zeer nuttig, eerst wachten..dan hond gedekt..drachtig..geboren..weken wachten..en ja!!! ondertussen lezen lezen ..mensen bij mij op de wachtlijst maken ook alles mee, ze weten wanneer gedekt..echo..enz. jammer dat het zo is afgelopen.heb laatste een gezin echt geholpen met het idee om de labradoodle te wassen..heeft echt geholpen, zij is een weekend met haar zoontje uit logeren gegaan zodat het huis goed schoongemaakt kon worden en met een schone lei ( en schone pup) weer begonnen! en dit was geen pup van mij ( heb maar 2 x per jaar pups..) Nou ik hoop dat Casper een goed nieuw huis krijgt! en natuurlijk dat het zoontje snel weer opknapt

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

hoi
ja casper staat idd op marktplaats ,en ik heb een goed gezin gevonden,,wij hebben hem gewassen maar gisteren avond rond 11 uur zaten we bij de huisartsenpost wegens benauwdheid,flexitide en fentolin werkte niet meer.,dan kan je echt niet meer wachten
en voor de mensen die denken dat ik voor casper hem weg doet ,voor het werk altans,kom kijken wat casper voor een hond is ,een lief aanhankelijk ventje,ja met behoorlijk veel puppie gedrag,ik heb nooit gezegt dat hij weg gaat omdat hij een pup is,,hallo,,ik heb vroeger zelf genoeg honden gehad ,van puppie af aan ,dus wist wel wat het is ,maar toen was ik jonger en had nog geen gezin ,
en ik dacht dat een forum bedoelt was om met elkaar te communiseren ,maar jullie zetten me nu weg als vreselijk mens ,die geen hart heb ,en die niets liever doe dan casper weg geven.denk even na ,voordat je mensen ga kwetsen

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

hoi
ja casper staat idd op marktplaats ,en ik heb een goed gezin gevonden,,wij hebben hem gewassen maar gisteren avond rond 11 uur zaten we bij de huisartsenpost wegens benauwdheid,flexitide en fentolin werkte niet meer.,dan kan je echt niet meer wachten
en voor de mensen die denken dat ik voor casper hem weg doet ,voor het werk altans,kom kijken wat casper voor een hond is ,een lief aanhankelijk ventje,ja met behoorlijk veel puppie gedrag,ik heb nooit gezegt dat hij weg gaat omdat hij een pup is,,hallo,,ik heb vroeger zelf genoeg honden gehad ,van puppie af aan ,dus wist wel wat het is ,maar toen was ik jonger en had nog geen gezin ,
en ik dacht dat een forum bedoelt was om met elkaar te communiseren ,maar jullie zetten me nu weg als vreselijk mens ,die geen hart heb ,en die niets liever doe dan casper weg geven.denk even na ,voordat je mensen ga kwetsen

honden page profiel MissyMissy

honden foto van Missy

Ik vind het goed van je dat je kind voorgaat op je hond..het gaat niet meer..dan inderdaad je hond weg om je kind te redden

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^***

honden foto van ***^Noortje^***

@Sandra, de gezondheid van je zoon kun je inderdaad niet op het spel zetten.
Toen onze jongste een baby was hebben we ook een tijdje gedacht dat hij allergisch was voor huisdieren. Wij hadden destijds het geluk dat we onze honden tijdelijk bij mijn ouders konden onderbrengen. om een provocatie-eliminatie test te kunnen doen.
Gelukkig lag het in ons geval niet aan de honden en konden ze gelukkig weer naar huis komen.
Ik weet hoe zwaar zo'n beslissing valt.
Fijn dat je zo snel een ander huisje voor je hond hebt gevonden en ik hoop dat je zoon weer snel opknapt.

honden page profiel Sem en Nala <3Sem en Nala <3

honden foto van Sem en Nala <3

ikzelf ben ook allergisch voor honden en katten..
(kheb twee katten en een hond.)
ik krijg nu pilletjes en heb een tijdje antibiotica gekregen omdat het eerst heel erg was, het helpt!
misschien kun je dat nog proberen...
als ik jou was zou ik nog eens naar de dokter gaan.
maar ik begrijp je heel goed.
Sterkte met je beslissing!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Het is nooit iemands bedoeling om iemand opzettelijk te kwetsen neem ik aan. Maar gisteren opende je een topic dat een hond toch wel veel werk is.
En vandaag is de hond verkocht omdat je zoontje allergisch is.

Er zijn heel veel tips geweest, mensen hebben hier energie, medeleven en tijd in gestopt. Op veel (waaronder mijn eigen) tips ben je helemaal niet ingegaan. Dat kan ook als kwetsend ervaren worden ook al was dat vast niet je bedoeling. Het is gewoon zo als je topics opent dat daarbij vaak veel emoties loskomen en het heel frustrerend kan zijn als je de indruk krijgt dat je je voor niets druk hebt zitten maken omdat de beslissing allang gevallen was.

Maar goed, ik denk dat iedereen inclusief jij hoopt dat het hondje een leuk leven bij die familie zal krijgen.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

ik ben 12 jaar bezig geweest met kinderarts.dermatoloog,allergoloog,homopatisch middelen,dus je moet niet zeggen dat ik er niets aan gedaan heb,,
toen hij 4 was heeft hij een speciale antikrappak gehad,ook voor allergie voor onze katten toen,ik kon toen elke dag zijn bed verschonen ,wegens het bloed van het krauwen
en bij de advententie van casper toen wij hem zagen ,stond allergie vrij,uit ervaring van eerder nestje,en de allergie kom pas echt als je de hond thuis heb,maar maak niet uit ,wat iemand denk ,laat ze maar denken,wij als gezin weten beter.
en me zoon gaf al aan ,dan aai ik casper niet meer ,dan valt het misschien nog mee ,,,duh
maar waarom ik hier de allergie van me zoon zo verdedigd ,ik zal het niet weten ,de feiten liggen hier ,bij ons gezin,,en degene die denkt dat ik casper zo maar weg doet,kom maar langst ,dan zie je me kinderen ,huilen,en kwaad zijn ,knappe moeder als je dan de hond weg doet wegens het werk dat mensen denken ,,

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

en btw ,,,dat geld is niet belangrijk ,want als de mensen goed zijn ,krijgen ze hem ,,kost het mij 800 euro ,duh ,lekker belangrijk

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "allergisch" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 6 12 3 45 6
Volgende forumvraag: Boomer wandeling
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^