allergisch

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel maartjemaartjegoedgekeurde fokker

honden foto van maartje

hoi raar dat diegene het wassen niet aanraad.. die heeft geen verstand van allergieen..heel veel mensen met een allergie zijn allergisch voor urine en na een paar keer wassen is dat uit hun vacht, wel met speciale puppyshampoo doen kan je kopen bij de dierenarts of goede dierenspeciaalzaak, als je in een andere labradoodleforum kijkt zie je dat iemand met een australische labradoodle dit ook zegt en uit ervaring! weet ik dat dit absoluut werkt, als ik pups heb was ik ze voordat ze naar hun toekomstige baasje gaan..ook al ben ik altijd zeer schoon..vervang een paar keer per dag de vetbedden als ik pups heb kan ik niet voorkomen dat ze erin gaan liggen! mijn doodles komen uit de vs resp. engeland en daar gaan ze naar de trimsalon voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan..in mijn optiek is het de moeite waard om te proberen..maar ja wie ben ik? ga nu lekker met de doggies het bos in...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "allergisch" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

1 week

honden page profiel MissyMissy

honden foto van Missy

Marion is het niet een idee om bij sandra langs te gaan om haar te helpen :-D of ben ik dan heel vrijpostig met me idee?

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Je verhaal komt voor een buitenstaander 'gemakkelijk' over. Veel werk, zoontje reageert niet goed, niet meer aankijken, niet de tips die je krijgt opvolgen, maar weg de hond. Dat kun je op 100 manieren goed proberen te praten, maar het is wel wat er staat. En dat is jammer voor jullie en vooral voor de hond. En het was te voorkomen geweest, dat maakt het helemaal triest.

honden page profiel Angela en MichelAngela en Michel

honden foto van Angela en Michel

Ik denk dat het een super idee is Sandra, als je contact opneemt met Marion. Marion is expert in allergieën met honden (of hoe zeg ik dat). Als je je hondje wilt houden, dan probeer je toch alles? En anders zou ik zoiezo met haar gaan praten of Casper niet daarheen kan?? Zij weten iig hoe om te gaan met Labradoodles, dan krijgt hij zeker een goed huis :-D !

honden page profiel Jeanette, Lady † , Lucky †Jeanette, Lady † , Lucky †

honden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †

Waarom de hond precies weg moet daar heeft hier iedereen een andere reden voor en of het nu te veel werk is of dat je zoon er benauwd van wordt dat doet er eigenlijk helemaal niet toe. Je hondje moet een nieuw en goed tehuis hebben dat is het belangrijkste. Neem eens contact op met Marion Klomp hier van HP en ga eens kijken hoe ze woont met haar honden, zoals ik kan zien hebben de honden het heerlijk daar. Gun je hondje in ieder geval een heerlijk nieuw plekje en dat geld dat zou voor mij niet belangrijk zijn.En wie weet misschien hou je er nog een leuke vriendschap met Marion aan over.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

ik heb hem net toch maar gewassen met milde hondenchampo ,en dan kijken we of dat helpt.dus wachten we nog even .ik de hoop dat het effect heeft

honden page profiel wilma  bwilma b

honden foto van wilma  b

Hoop dat hiermee lukt,dat ie toch nog bij jullie kan blijven.
Blijk het na een tijdje niet te helpen,ja dan heb je het toch geprobeerd. succes.

honden page profiel gorby2009gorby2009

honden foto van gorby2009

Ik hoop het ook, en zo niet, moet je niet te lang wachten met een nieuw baasje, je zou eens bij Marion kunnen gaan kijken, je geeft zo'n hondje niet zomaar af, dan moet je wel koud van hart zijn en dan zet je hier zo'n topic niet neer (denk ik dan hoor O-) _

en die wonder dokter heb ik ook niet gevonden hoor, en geloof me, ik heb gezocht, want mn allergieen maken mijn leven beperkt en lang niet altijd leuk.

een allergie aanval wordt vaak wat minachtend beschreven als een snotneus, loopogen en als het heeeeeel erg is wat benauwd, nou geloof me, je wordt er dood en doodmoe van, ik krijg er koorts van en ik heb een reuma ontwikkeld die een duidelijke connectie heeft met het allergische beeld.

als ik allergisch zou zijn voor honden, kwamen ze er hier niet in, net zo goed als ik de paarden heb moeten opgeven, ik begin binnen 1 minuut naar adem te happen in een stal, medicatie of niet, alternatief circuit, ik heb het allemaal gezien.

sterke verder

honden page profiel maartjemaartjegoedgekeurde fokker

honden foto van maartje

fijn dat je het in ieder geval probeert! ik weet niet waar jij woont..ik in drouwen drenthe.. ben altijd bereid om mensen te helpen..heb in ieder geval de laatste 6 jaar veel mensen geholpen met hun hondenallergie, tips over labradoodles enz.enz. heb het gelukkig nooit zelf aan de hand gehad dat het echt niet ging..een niesbui ..of waterige ogen is het meeste... heb in de loop der jaren 3 x een nest labradoodles gehad en nog nooit heeft een nieuwe eigenaar er last van gehad, behalve lichte overgevoeligheid de 1e 2 weken, maar dat ging in alle gevallen over..ik heb nu een drachtige doodle, vandaag 57 dagen , ze draagt een groot nest dus zal niet zo heel lang meer duren , hoop in ieder geval dat ze 59 dagen gaat volbrengen..de vorige keer op dag 59 geboren..spannende tijden in ieder geval, ze heeft al 1 x eerder een nest gehad met 12 pups en waarschijnlijk nu weer ongeveer het zelfde aantal, arme skye , arme ik..de nachtelijke voedingen zijn de eerste weken behoorlijk zwaar maar ja dat weet je als je aan pupjes begint..vorige keer was ze 2 x gedekt nu express maar 1 x om een groot nest hopelijk te voorkomen..mocht niet baten...dus neem maar contact op als je nog vragen of iets hebt...ik zit nog niet zo lang op hp ik dacht dat het via een persoonlijk bericht ofzo gaat..ik hoop deze week foto's te plaatsen als ik mijn oude computer nog aan de praat krijg of het nieuwe fotoprogramma op mijn nwe computer doorheb.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

we hebben besloten te kijken tot het weekend,maar merken we geen verschil,dan hebben we geen keus,zaterdag hebben we hem 2 weken.dus dan zal volgens sommige kenners( niet aangesproken voelen,alleen diegene die willen)'het over zijn,,,,ach ja ,gelukkig kennen ze me kind beter dan ik.
maar dan hebben we het in ieder geval geprobeerd,en wij zijn dolgelukkig als het zo simpel met de hondenshampoo het zal lukken ,en dat hij hier kan blijven,maar nogmaals me kind gaat voor.
en marion thx,voor je advies,we hopen dat het werkt.)(dit positief bedoeld hoor')

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

en voor diegene die gewoon normaal een reactie geplaats hebben ,thx

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

je kind gaat altijd voor. zou niet goed zij als dat niet zo zou zijn en top dat je wil en kan proberen en ja lukt het niet. kan je inderdaad verstandig zijn en een andere baas gaan zoeken ja toch. succes verder en hoop dat het helopt myriam

honden page profiel Mirella en 24 hondenpootjesMirella en 24 hondenpootjes

honden foto van Mirella en 24 hondenpootjes

super van je dat je het toch probeert!

honden page profiel daantjedaantje

honden foto van daantje

Ik vind het heel positief dat je het wassen hebt geprobeerd, er zijn hier helpende handen genoeg.
Mijn zoon is ook allergisch vanaf de geboorte, heeft een opflakkering gehad toen de eerste hond kwam, wij wisten toen NIET dat zijn piepen te maken had met allergie voor honden. Nu gebruikt hij GEEN medicatie meer, het is verbeterd, waarom weet ik ook niet, leeftijd misschien.
Ik zou ook kiezen voor mijn kind begrijp me niet verkeerd, maar je topics volgden elkaar snel op met weinig kans op uitproberen van tips. Dat is soms te kort door de bocht, ook je hond is een levend wezen, en een goede plek is belangrijk en dat kan zeker ook bij een nieuwe baas zijn,
Sterkte ermee en ik hoop dat het wassen toch helpt.

honden page profiel huskywomanhuskywoman

honden foto van huskywoman

@Sandra

Had je hier wat aan?
Het is het proberen waard? En het is homeopatisch
http://www.avogel.nl/webwinkel/producten/allergiesan-allergische-reactie-huisstofmijt-huismijt-katten-honden.php?gclid=CIuT4rC2u6QCFQMmDgod33mXsQ

Kan je de hond niet leren om veel buiten te zijn?

Ken iemand die ook een kind had die heel erg allergisch was en heeft de hond zoveel mogelijk buiten gedaan en langzaam aan is het kind eraan gewend en na een hele tijd kon de hond steeds vaker binnen

honden page profiel maartjemaartjegoedgekeurde fokker

honden foto van maartje

ik hoop van harte dat het gaat lukken..probeer goed je huis te luchten..en als het beter gaat zou ik zeker een waterblazer kopen, ideaal je blaast dan alle allergenen buiten uit de vacht en tevens natuurlijk geweldig als de honden nat zijn, wat bij mij aardig vaak voorkomt... elke plas moeten ze in..ieder vennetje moet in gezwommen worden... :'( succes de komende dagen!!!!hoop dat je zoontje minder last van hem gaat krijgen..verhaard hij ook?

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

hij verhaard wel ,niet extreem veel maar toch ,

honden page profiel Chantal_*_BinkyChantal_*_Binky

honden foto van Chantal_*_Binky

oh ja! wat erg. ik ben ook allergisch en ik heb zelf ook een hond.

Verhaart Casper?
Als hij verhaart dan kun je ook een ander hondje pakken die níet verhaart. Heb ik ook!
En ik heb er helemaal geen last van.

Maat sterkte.

Je kind gaat inderdaad voor!
Zorg maar dat je een goed huis voor je hondje vindt!

honden page profiel Duitse PinscherDuitse Pinscher

honden foto van Duitse Pinscher

Hoi Allemaal

Gisteren dacht ik al, de hond moet weg

Let op:

Als je een hondje wilt kopen, ga je eerst naar een fokker.Je neemt de hele familie mee, zeker als er iemand alergisch is

Dan kom je aan de praat, en praat je ook over de alergie.
dan zal een goede fokker al snel zeggen, als iemand dusdanig alergisch is zou ik er eens goed over nadenken
Tevens zou ikzelf een paar keer op bezoek gaan, en kijken hoe iemand dan reageerd op de hond(en)
want als je alergisch bent voor honden zul je vast een alergische reaktie krijgen
En dan neem je gewoon geen hondje

Ik ben het met een aantal van de reageerders eens, dat het allemaal nogal tegenvalt
De hond is hier de dupe van
groet en veel wijsheid toegewenst

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

altijd knap dat mensen denken wat er in me hoofd omgaat ,althans denken dat ze dat weten,,

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Fijn dat je hem toch gewassen hebt. Je weet maar nooit! Ik hoop dat het goed gaat.

honden page profiel Irene, Pippi & LuluIrene, Pippi & Lulu

honden foto van Irene, Pippi & Lulu

Ik wens je veel sterkte met deze moeilijke beslissing

honden page profiel Lotte&Guus de Golden*Lotte&Guus de Golden*

honden foto van Lotte&Guus de Golden*

Ik weet hoe het is om je hond weg te doen Sandra en de eerste weken zal je hem wel missen Maar je zoon gaat natuurlijk altijd voor

Heel veel sterkte

honden page profiel Mariska en JipMariska en Jip

honden foto van Mariska en Jip

Jeetje, wat moeilijk...mijn zoontje is de eerste 2 jaar van zijn leven vreselijk benauwd geweest, ziekenhuis in ziekenhuis uit...Ik weet dat dit vreselijk is en NATUURLIJK gaat je kind voor, geen twijfel mogelijk. Natuurlijk hoop ik ook van harte dat zoiets simpels als hem wassen de truc gaat doen, maar heb daar helaas een beetje een hard hoofd in...
Ik wil jullie allemaal heel veel sterkte wensen, wat een vreselijk moeilijke beslissing...

honden page profiel huskywomanhuskywoman

honden foto van huskywoman

@ mariska
Hoe heb jij dit aangepakt met je zoontje?
misschien heeft Sandra hier wat aan

honden page profiel Mariska en JipMariska en Jip

honden foto van Mariska en Jip

Wij hadden de hond al toen mijn zoontje geboren werd en het was bij hem geen allergische reactie, hij kreeg af en toe uit het niets enorme ademhalingsproblemen...lag in dit geval dus niet aan de hond, tenminste ze wisten het niet precies. Ik wou hier alleen mee zeggen dat ik heel goed weet hoe het is als je kind het benauwd heeft, en geloof me, dat is geen pretje..
Daarom begrijp ik dit verhaal heel goed, al doet het waarschijnlijk ongelovelijk veel pijn...

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

@Irene het is geen wonderdokter hoor maar een heilpraktiker :-)

http://www.sanego.de/Heilpraktiker/Allergie-+und+Schmerztherapie/

Hier een overzicht van de vele artsen die deze therapie geven. Wel in Duitsland. Ik weet niet hoe dit beroep in het nederlands heet. Maar ik weet wel dat de arts die ik heb een nederlandse collega heeft waar hij contact mee heeft. Als je wilt kan ik wel uitvinden wie dat is.

Deze man heeft 2 neefjes van zware aangeboren asthma genezen.
Een man die ik in de wachtkamer soms spreek houdt zelf helemaal niet van honden, is er allergisch voor maar zijn vrouw en kinderen wilden graag een hond. Hij zegt dat de therapie hem goed helpt en hij sindsdien geen klachten meer heeft.

honden page profiel Irene, Pippi & LuluIrene, Pippi & Lulu

honden foto van Irene, Pippi & Lulu

@ Dobry

Weet dat er geen wonder dokers bestaan hoor :-)

Heb al veel geprobeerd...en ga zeker nog veel proberen...(vandaag belde mijn hrm met een optie...sta overal open voor)

Begrijp duits goed...heb 6 j in Zwitserland gewoond.

Dank je :-D

amber (Gast)

Weet je zeker dat de reactie een reactie op de hond is?? Het klinkt misschien raar maar het is echt de tijd van het jaar om te hoesten en piepen. Zeker mensen met een astmatische inslag kunnen hun lol op in september en oktober...(weet dit uit ervaring).
Het zou natuurlijk kunnen dat de hond het wat verergert maar het hoeft niet over te gaan als de hond weg is...(hoop ik natuurlijk wel !!!)

Vroeg me dus alleen maar af of je heel erg zeker weet dat de hond de schuldige is..
Mijn zoon is namelijk astmatisch heeft ook puffer. Hij zal zeker last hebben van onze hond maar zonder hond heeft hij ook last. Deze 2 maanden zijn echt de ergste maanden...Toen we de hond net hadden is zijn piepen ook even erger geworden...Maar dit was na een maand of 2 'over' in zoverre dat hij toen weer op zijn oude niveau was...
Wat ik verder doe is elke dag luchten en stofzuigen. Verder laat ik ook zijn kleed buiten luchten...Het helpt zeker...

Sterkte met je keus

groetjes amber

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "allergisch" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 6 12 34 5 6
Volgende forumvraag: Boomer wandeling
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^