Hond op slaapkamer.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Hier geen hond op bed,in bed al helemaal niet,nooit gedaan ook niet toen ik vroeger single was. Had vroeger 2 katten die mochten ook niet op bed,kattenharen vindt ik nog erger dan hondenharen.

Gewoon geen dieren in mijn bed.

Ze mag wel op de bank als haar doek erop ligt. Is het druk in huis,visitie,kleinkinderen dan is haar mand haar plaats,het is wat ze aangeerd is.

 

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Eigenwijs? Je gedrag is eerder egoïstisch en kortzichtig. In een liefdevolle relatie houd je namelijk wél rekening met elkaars wensen, heb je begrip voor elkaar en probeer je samen tot een oplossing te komen die werkt voor allebei. 
 
Dit klinkt als puber gedrag, en misschien ben je nog heel jong. In dat geval, dan komt die wijsheid hopelijk nog wel. "

Ik ben 22…. Miss idd egoistisch maar dan heb ik dat liever…. Hond gaat altijd voor bij mij. Na aantal slechte relaties heb ik dit toch echt geleerd. hp-shiny

honden page profiel RJRJ

mijn hond slaap eigenlijk overal waar ze wilt slapen, 

het is eigenlijk een verwend nest maar ja, je krijgt ze zoals je ze opvoed, het ligt dus meer aan mij dan aan de hond....

 

ze heeft een eigen dekbed, als dat voor madam niet goed ligt zodat ze er onder kan kruipen dan begint ze eerst te smakken en te tongelen, als ik niet reageer dan komt ze met haar kop boven mij hangen en likt ze mij in mijn gezicht, als ik dan nog niet reageer gaat ze naast mij zitten en mij net zo lang aankijken tot ik reageer of toevallig even moet opstaan om te plassen of wat water te drinken, als ik dan toch even op ben dan til ik haar dekbed op en dan kruipt ze er onder en dan is alles weer goed tot dat ze het dekbed weer zo heeft mishandeld dat ze er niet onder kan en dan begint het hele verhaal weer op nieuw....

 

zoals ik al zei, dit ligt dus meer aan mij dan aan de hond, maar ja....

 

verder is het een schatje hoor....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Honden horen niet op de slaapkamer, en zeker niet op bed "

Bij mij wel

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

" Ik ben 22…. Miss idd egoistisch maar dan heb ik dat liever…. Hond gaat altijd voor bij mij. Na aantal slechte relaties heb ik dit toch echt geleerd.  "

Niet lullig bedoeld hoor, maar op basis van je eerdere reactie ("Kun je niet slapen omdat mijn hond in bed ligt? Jammer dan, pech voor je!") kan ik me inderdaad voorstellen dat je niet in de meest liefdevolle relaties terechtkomt, nee.

 

Het is een wisselwerking hè. Mijn partner zou het niet zijn, in ieder geval. 

 

Mijn honden slapen trouwens ook heerlijk in de woonkamer. Het is niet dat ik ze daar als achtergesteld zie. 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mijn Ogin is nog nooit boven geweest, ze heeft hoogtevrees en kan geen trappen op, Bams sliep naast mij op de grond op haar eigen bed, ze zijn te groot om op bed te slapen bij me maar…wat als ze een teek hebben, en zeg nou niet dat dat niet gebeurd he……moet er niet aan denken dat die op mijn bil terecht komt….nee geen hond op bed en zeker niet in bed…..Ogin gaat ook nimmer uit zich zelf de bank op, heb ze wel eens gepuscht maar dan verstijft ze, mooi op de grond dan…Bams lag altijd heerlijk op de bank wel naast me…een hond is verschillend, de een wil bij je de ander niet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

553627.jpg    Ik verwen ze wel met een eigen goed bed.   laughing

honden page profiel chay & dolcichay & dolci

honden foto van chay & dolci

" Ik ben 22…. Miss idd egoistisch maar dan heb ik dat liever…. Hond gaat altijd voor bij mij. Na aantal slechte relaties heb ik dit toch echt geleerd.  "

Ik ben ook 22 en heb echt slechte relaties ook gehad maar gedraag me ook niet zo embarassed

een relatie gaat 2 kanten op respecteren van grenzen, luisteren naar elkaar en compromissen sluiten.


Hebben wij ook gedaan hond mag op voeten eind of op eigen kussens/bank in woonkamer. En voor t slapen mag ze erbij knuffelen in bed laughing

 

 

 

honden page profiel Silvia Vito&BebaSilvia Vito&Beba

Vito kan geen traplopen dus die komt niet boven. Beba kan het wel maar die wil niet naar boven,ze blijven lekker samen beneden,liggen ze samen op de bank. 

 

Als Vito komt te overlijden weet ik nog niet wat ik doe,denk dat Beba het dan prettig zal vinden om met ons mee naar boven te gaan maar zeker niet in bed. Het idee van teken of andere beestjes zoals Willemijn zegt,en al die haren..modder..no way José. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Eigenwijs? Je gedrag is eerder egoïstisch en kortzichtig. In een liefdevolle relatie houd je namelijk wél rekening met elkaars wensen, heb je begrip voor elkaar en probeer je samen tot een oplossing te komen die werkt voor allebei. 
 
Dit klinkt als puber gedrag, en misschien ben je nog heel jong. In dat geval, dan komt die wijsheid hopelijk nog wel. "

OF? Je bouwt gewoon een groter bedje. Bed is om te slapen en de rest doen we wel ergens anders. Of was je daar ook al te oud voor wink

honden page profiel DagmarDagmar

Nou, als je zo stellig bent van 'mijn hond moet in mijn bed en jij hebt je daar maar in te schikken' kan ik inderdaad niet anders denken dan dat je inderdaad nog nooit een goede relatie hebt gehad. 

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy

Hier ook geen hond op of in bed. 

Weet zeker dat ze dan tussen ons in zou kruipen en net zolang rekken en strekken tot wij allebei op het randje liggen en zij languit in het midden ;)

Liz heeft de hele benedenverdieping voor haarzelf. Heeft er ook geen enkele moeite mee als we naar boven gaan. Ze ligt dan meestal al in haar mand te slapen. 

Alleen als ze ziek is geweest of een operatie heeft gehad waardoor ik haar nog even in de gaten wil houden, zet ik haar mandje wel eens naast ons bed. 

 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Mijn slaapkamer is 1 groot hondenbed festijn. Mijn vorige hondje sliep naast me op bed. Altijd rustig geweest. Mijn huidige hondje komt op een gegeven moment boven, gaat dan eerst in haar eigen kamer liggen en trippelt later mijn slaapkamer in en gaat dan in een mandje liggen en verhuist later weer naar een ander bed. Pas in de ochtend springt ze op mijn bed en gaat dan onder de lakens liggen. Eigenlijk is dit altijd vrij geleidelijk gegaan. 

 

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Bloed&slijm bij ontlasting
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^