Librela injectie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

" Kim heeft een tweede prikje gehad en weer na een paar dagen enorm last van haar rug, zwabberen/zwenken... 
 
Geen librela meer voor ons. De dierenarts kan wel zeggen dat het officieel geen bijwerking is, maar twee keer achter elkaar hetzelfde probleem een week na de injectie is voor mij duidelijk genoeg. Of het nou komt omdat ze door de pijnstilling raar gaat bewegen, geen idee. Hoe het ook gebeurt, het is niet tof.  "

Getverdemme, wat jammer zeg..

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

Shep heeft gisteren de tweede prik gekregen. Daarnet kwam ze opeens weer mank van de bank. Misschien omdat de vorige prik is uitgewerkt. Ik hoop dat het nu snel weer beter gaat. Shep weegt inmiddels minder dan een jaar geleden en de dierenarts zei dat 15 mg librela nu ook wel zou kunnen qua gewicht maar dat hij liever 20 mg doet. Dat dat verder geen kwaad kan. Afwachten maar weer.

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Afgelopen zondag moest ik Dave zijn laatste gabapentine geven, ivm afbouwen. Gisteren heeft hij zijn 2e injectie gekregen en Simba zijn eerste. 

Ik had een waslijst aan "punten" waar ik mijn vraagtekens bij had. Bv dat Dave: 

Heel veel smakte, vooral s'nachts. 

Veel likken, vooral zijn voorpoten.

Hij veel schever kijkt dan de laatste 2 jaar.

Veel onrustiger en s'nachts ook niet meer doorsliep.

Hij wat meer in elkaar liep.

Linksvoor blijft hij wat manken, maar eigenlijk sinds maandag stuk beter. En sinds vorige week had hij linksachter geblesseerd door uit zijn buggy te springen. 

Buiten loopt hij sneller, is alerter en vrolijker. 

Echt veel verschil in pijnbestrijding zie ik niet zo. Maar als dit plaats kan maken voor de rimadyl, ben ik blij. 

Dus gisteren de 2e injectie voor hem. Vannacht weer heel erg smakken en likken. Zo erg, dat ik besloot weer een gabapentine te geven. Binnen 10 min lag hij diep te snurken. Dier had dus megastress ivm pijn. En ik denk dat alle opgenoemde "punten" hiermee te maken hebben. Vanmorgen da gesproken (andere dan gisteren), die zegt ook doorgaan, alleen wel minder (2x dgs 1 ipv 2x dgs 2). Dan is hij minder suf. 

En....vandaag een superdag gehad. Meestal hebben ze de dag na de fysio (was ook gisteren) een offday. Maar daar was vandaag niks van te merken. De 2 heren hadden een hele goede dag. Over 3 weken de heten evalueren en dan hopelijk de rimadyl afbouwen. 

So far so good. 

pagina 10 van 10 12 3 4 5 6 7 8 9 10
Volgende forumvraag: hond past veel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^