Librela injectie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

" Ik zit er had aan te denken geen 3e te halen voor Dave. Heb niet echt het gevoel dat het echt helpt. Maar vind het ook lastig om dit te zien omdat de da ook wilde dat ik afbouwde met de gabapentine. Wat overigens niet gelukt is. Ipv 2x dgs 2 tabl zit hij nu op 3x dgs 1 tabl. Maar ik ga weer terug naar 2x dgs 2. Dus misschien even kijken hoe dit dan gaat, want ik vind hem erg wappie aan zijn achterhand met zijn staart als zijn roer. Die staart is hij overigens compleet aan het kapotbijten. Maar dat heeft hij in het verleden ook gedaan. Ben blij dat de zomer bijna voorbij is. Jeetje, wat is dit lastig om te bepalen joh. Omdat er zoveel factoren meespelen, waaronder een financiële. 
 
Bij Simba is het fantastisch. Hij is zo leuk en de clown is weer helemaal terug. Niet meer aan de gabapentine en sinds vandaag halfje minder rimaldyl en kijken wat er gebeurd. Heb het gevoel dat het bij hem wel goed werkt. Maar ook dat is misschien de stop met gabapentine wel. Hij geniet nu helemaal van de wandelen. Met linksvoor artrose en een tplo operatie afgelopen januari. Op zijn 12e mag ik niet klagen.  Afwachten wat er gebeurd zonder rimadyl  "

Lastig he. Ik had bij Shep 2 dagen onsior afgebouwd maar toen leek het nog minder. Dus geef nu maar weer standaard dagelijks onsior erbij. Ik weet het ook niet met die 3e prik. Da zegt ook al komt ze nu weer mank van de bank dat de prik waarschijnlijk wel wat doet omdat dat eerst beter ging. En het dan juist weer slechter zou kunnen gaan als ik het niet meer doe. Het is allemaal maar een gok vind ik. Financieel is het bij mij geen probleem maar weet niet waar ik goed aan doe. Maar ja. Eerst maar eens kijken of ze er überhaupt nog is over 3 weken. Deze periode weet je het maar nooit.

honden page profiel Sandra BolSandra Bol

honden foto van Sandra Bol

Ik denk dat we deze topic wel kunnen afsluiten het is duidelijk denk ik bij de ene hond helpt het wel en bij de andere hond niet. Kenji heeft inmiddels zijn derde injectie gekregen met anabole erbij voor het moeilijk opstaan voor zijn achterhand maar daar zie ik nog geen verbetering. Volgens de dierenarts is Librela nog een experimenteel middel dat zeker ook een vervanger is van alle pijnstillers. Kenji gebruikt geen pijnstillers meer en het gaat goed met hem. Hij is een oude hond dus ik verwacht geen wonderen van een injectie maar ben blij dat hij weer lekker mee kan wandelen en af en toe huppelen zonder pijn en dat hij weer lekker allert is en kan genieten van zijn wandelingen. Groetjes Sandra

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

" Ik denk dat we deze topic wel kunnen afsluiten het is duidelijk denk ik bij de ene hond helpt het wel en bij de andere hond niet. Kenji heeft inmiddels zijn derde injectie gekregen met anabole erbij voor het moeilijk opstaan voor zijn achterhand maar daar zie ik nog geen verbetering. Volgens de dierenarts is Librela nog een experimenteel middel dat zeker ook een vervanger is van alle pijnstillers. Kenji gebruikt geen pijnstillers meer en het gaat goed met hem. Hij is een oude hond dus ik verwacht geen wonderen van een injectie maar ben blij dat hij weer lekker mee kan wandelen en af en toe huppelen zonder pijn en dat hij weer lekker allert is en kan genieten van zijn wandelingen. Groetjes Sandra "

Dat is in ieder geval goed nieuws!!!

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Waarom afsluiten? Ik vind het eigenlijk wel fijn om hier mijn ervaringen te kunnen delen en mijn gedachtes te kunnen wisselen. Maar het is jouw topic, dus als je het wilt sluiten, prima. 

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

Of een topic waarin we de ervaringen over onze oudjes kunnen delen. Ik vind het wel fijn om dat hier weg te schrijven en van anderen te lezen en dingen te herkennen en elkaar wat te steunen, etc.

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

" Of een topic waarin we de ervaringen over onze oudjes kunnen delen. Ik vind het wel fijn om dat hier weg te schrijven en van anderen te lezen en dingen te herkennen en elkaar wat te steunen, etc. "

Ja leuk, beginnen we gewoon een oudjes-klets-topic!

honden page profiel makila_baasje_van_Jackmakila_baasje_van_Jack

honden foto van makila_baasje_van_Jack

Daar is al een topic voor foot-in-mouth

https://www.hondenpage.com/hondenforum/228060/jack-16-jaar.php

Maar die is dan weer te persoonlijk ... mss inderdaad een apart topic van maken ..

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

" Daar is al een topic voor 
https://www.hondenpage.com/hondenforum/228060/jack-16-jaar.php
Maar die is dan weer te persoonlijk ... mss inderdaad een apart topic van maken .. "

Had al een topic geopend. Inderdaad gericht op alle mensen met een oude hond. Ik zie je vast daar met je verhalen over Jack.

honden page profiel Sandra BolSandra Bol

honden foto van Sandra Bol

Deze topic is speciaal gericht voor Librela injecties het is fijn dat er nu een topic is geopend voor oude honden en nog een mooi lichtpuntje ik heb Kenji vandaag zien rennen dus voor mij en Kenji is Librela fantastisch, ik ben morgen heel benieuwd hoe hij het op het strand doet maar gezien zijn leeftijd alles met mate. Groetjes Sandra

honden page profiel RinaRina

honden foto van Rina

Hoi Sandra ik las net op golden retriever vrienden dat iemand haar hond dit gebruikt en haar hond heeft er baat bij. Haar naam is Connie Lamper Groet Rina

pagina 11 van 11 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende forumvraag: hond past veel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^