Vooroordelen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Mijn niet geliefde HR-hond is een alles op elkaar gegooide bak met ellende.
 
nee ik zou het niet weten, ze kwam op me pad en ze had huis nodig en aangezien mijn pitbull paar maanden terug was overleden en het stil was thuis toen heb ik haar geadopteerd. "

Hou daar nou eens mee op, Mick is een liefhebber, die vind jou hond geen bak ellende, neem het niet zo persoonlijk, maar probeer zoveel mogelijk informatie op te slokken, je word er niet slechter van.

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Maar je bent best wel zeer stellig over het 'feit' dat ze een Bully is en ook juist daarom zo te vertrouwen is met andere honden en het niet mis zal/kan gaan, maar eigenlijk weet je niet waar ze vandaan komt..


Waarmee ik echt niet zeg dat ik je deze lieverd misgun of wat dan ook, laat haar auj. lief en zachtaardig blijven, dan heb je er het langst plezier van.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

" Mijn niet geliefde HR-hond is een alles op elkaar gegooide bak met ellende.
 
nee ik zou het niet weten, ze kwam op me pad en ze had huis nodig en aangezien mijn pitbull paar maanden terug was overleden en het stil was thuis toen heb ik haar geadopteerd. "

Niet doen, Mandy, je hebt wel een geliefde hond....je hebt deze hond een mand gegeven, dan is die toch geliefd, en als anderen bang er voor zijn, okee, maar dat zijn ze ook van mijn honden, moet je niet boos om worden, lees goed je hond, en kijk hoe je hond op anderen reageerd, is het zo dat je hond fel speelt, aanlijnen en verder gaan, bekijk het per spel, en als mensen wat zeggen en je wandeld netjes met je hond, geen discussie aangaan....jouw hond is wel geliefd anders had je hem niet geadopteerd...

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Mandy, hoop toch dat je terug komt, je hebt nu je profiel verwijderd, was niet nodig.....

honden page profiel KhyraKhyra

honden foto van Khyra

Mandy, je hoeft je niet zo aangesproken te voelen door deze berichten hoor. 

Ik ben zelf niet zo'n actief lid van het forum maar ik lees wel heel vaak mee. 

Leden van dit forum houden gewoon heel erg veel van honden en zien niet graag dingen fout gaan. 

Ik snap dat je je een beetje aangevallen voelt hoor maar ik denk niet dat dit zo bedoelt is, mensen willen je gewoon graag helpen en voorkomen dat er toch ongelukken gebeuren. 

Want wees nou eerlijk, het is een ras waar het vaker mee fout gaat dan met de gemiddelde hond en er zijn nog al wat gevallen met roze brillen op waar het toch bij fout gaan. 

 

Maar jij kent je hond goed, jij weet hoe je hond is. En als je gewoon goed oplet en je hond ten alle tijden blijft lezen en ingrijpt(hiermee bedoel ik ten alle tijden aangelijnd houden als je ook maar het kleinste signaal van hond intolerantie ziet) wanneer nodig ben ik er wel van overtuigd dat het goedkomt.

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Je moest trouwens eens weten wat ik allemaal naar m'n hoofd krijgcool

M'n hond is een varken, een alien, lelijk, lijkt op een schaap, ziet er vreemd uit, heeft een stom hoofd. 

Dat vind ik nog veel vervelender dan dat iemand er oprecht bang voor is. Want zeg nou zelf, een bull achtige hond maakt nu eenmaal meer indruk dan een Boomer. Gewoon gedag zeggen en je rondje afmaken.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

" Mandy, hoop toch dat je terug komt, je hebt nu je profiel verwijderd, was niet nodig..... "

 

Het jammere eraan is dat ze een hoop zou kunnen leren van een "eikel" als ik, ook ik heb mijn neus in het begin een aantal keer gestoten tegen mensen die ervaren zijn en me terecht wezen op mijn incorrecte uitspraken. Even je ego/trots inslikken en weer door. Oren en ogen open houden en je pikt heel snel zaken op.

 

Moet ook eerlijk bekennen dat ik een gruwelijke hekel heb aan dit type sneeuwvlokjes, je moet ze continu naar de bek slijmen, anders ben je een hater. Vooral niet tegen hun schenen aantikken of ze tegen praten, want dan gaan ze full retard en natuurlijk heb jij het dan gedaan. Heb ze hier op het werk ook wel eens, die vliegen er bij mij binnen een paar dagen er weer uit, je heb er niets aan!

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

"  
Het jammere eraan is dat ze een hoop zou kunnen leren van een "eikel" als ik, ook ik heb mijn neus in het begin een aantal keer gestoten tegen mensen die ervaren zijn en me terecht wezen op mijn incorrecte uitspraken. Even je ego/trots inslikken en weer door. Oren en ogen open houden en je pikt heel snel zaken op.
 
Moet ook eerlijk bekennen dat ik een gruwelijke hekel heb aan dit type sneeuwvlokjes, je moet ze continu naar de bek slijmen, anders ben je een hater. Vooral niet tegen hun schenen aantikken of ze tegen praten, want dan gaan ze full retard en natuurlijk heb jij het dan gedaan. Heb ze hier op het werk ook wel eens, die vliegen er bij mij binnen een paar dagen er weer uit, je heb er niets aan! "

Niets mis mee met je berichten, juiste informatie geven alleen maar goed, jammer dat ze wegloopt, ze had het even  kunnen laten bezinken en in het topic van je over de stafford de licht goed op kunnen steken...misschien leest ze nog wel mee en komt terug in het stafford topic....

honden page profiel White ShadowWhite Shadow

honden foto van White Shadow

Ik vind zulke topics ook altijd erg leerzaam. Veel info over het rashp-thumbsup

Iedere hond kan bijten (dat weten we natuurlijk allemaal)

Dus nooit zeggen dat je hond 100 %niks doet. Dat kan niemand zeggen. Maar wel belangrijk om altijd je hond goed te lezen,  en tijdig/snel uit situaties te halen waarin je signalen ziet dat het voor 1 van de honden niet meer leuk is, of stress is of over de andere zijn grenzen gaat of als ze samen te hoog in de opwinding gaan.

 

Dus zeg nooit mijn hond doet niks.  Iedere hond heeft als eigenschap te kunnen bijten. 

 

En ja ik kijk ook wie ik tegen kom en bij sommige steek ik ook de straat over. Net zo goed dat ik ook voor sommige herders oversteek doe ik dat ook bij pit/staff.achtige of andere krachtige honden.

 

En ik steek ook over voor kleine honden wanneer ik de ruimte te krap vind om normaal te passeren. Aangezien die kleintjes niet heel vaak stak aan de lijn gehouden worden (flexlijnen) en mijn hond het niet prettig vind als er weer eens een kleine piranha bijna vasthaakt. Gaan wij gewoon lekker zelf na de andere kant. Ik hou van ruimte.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow

honden foto van White Shadow

Overigs vind ik wel dat je een prachtige hond hebt. En hoop dat jullie samen een mooie en lange en liefdevolle toekomst hebben.

Want ik begrijp dat het een herplaatser is?  Dat ze of hij bij jou heel oud mag worden. 

En misselijke opmerking probeer die te negeren. Jij en jou hond zijn het belangrijkste en je hebt de hond voor je zelf en niet voor een ander.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Oei, een stoer uiterlijk en ook nog een herplaatserhp-angel 

Daar heb ik met Lola mijn vorige herplaatser (ik denk een rottweilermix) ook veel commentaar op gehad, het zou misplaatste dierenliefde zijn, een risico voor de samenleving, een overbrengster van ziektes. Maar ik heb gelukkig ook veel lieve mooie commentaren gehad. Mooie hond, goed opgevoed (ik had haar niet opgevoed ze kwam als volwassen hond bij me, ze was uit zichzelf heel beleefd en goed met andere honden)

 

En dat is jouw hond natuurlijk ook, voor sommige anderen een hond om commentaar op te hebben, maar voor degenen die haar kennen een prachtige, lieve, vrolijke hond.

 

(hoop dat je nog meeleest)

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Gewicht van chihuahua
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^