Overleden - HELP, overlevingskansen hond toxoplasmose???? Eet amper/niet

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JoyceJoyce

honden foto van Joyce

" Pffff, geen goed vooruitzicht dus :( sterven alle honden hieraan? Is er geen beterschap mogelijk? Dit stond in het verslag van de dierenkliniek Gent (bij diagnose):
 
11/01/2019: Hypercalcemie (met hoog normaal fosfaat), positieve Toxoplasmatiter (wijzend op recenteinfectie) --> mogelijk ligt een granulomateuze ontsteking tgv Toxoplasma infectie aan de basis van dehypercalcemie; anorexie mogelijk tgv de infectie / secundaire hypercalcemie / medicatie. Neoplasie (vnl.lymfoom) kan nog niet worden uitgesloten.
 
Zij zeggen zelf dat als ze geen betering zien in het bloed door de antibiotica clindamycine, dat er waarschijnlijk kanker in het spel is. Ze hebben wel geen tumoren gezien tijdens echo/CT-scan, maar blijkbaar is dat geen garantie... Als het kanker is dan houdt het voor ons op, wij willen hem geen lijdensweg aandoen en dan hem vredig laten inslapen zonder pijn. Mijn hart wilt dit absoluut niet, maar we moeten ook ons gezond verstand gebruiken hé pffff...
 
Ja, het is misschien het proberen waard.. maar korrels neemt hij al lange tijd niet meer, terwijl hij heel zijn leven korrels heeft gegeten van FarmFood. Plots at hij enkel natte voeding, tot een tweetal weken geleden at hij dit af en toe (moeilijk, maar hij at het wel).
 
  "

PS: online lees ik volgende:

 

Toxoplasma geeft bij de meeste honden geen problemen. 
Soms wordt een hond ziek:

  • Aantasting van verschillende organen (gegeneraliseerde vorm) zien we bij jonge honden met een slechte weerstand. De honden zijn zwak, benauwd, geven over, hebben diarree en terugkerende koorts. De hond overlijdt meestal binnen een week.
  • Aantasting van zenuwen en spieren van de achterpoot (neuromusculaire vorm). We zien spierzwakte door een steeds erger wordende ontsteking van de zenuwen en de spieren. De problemen kunnen blijvend zijn. 
  • Aantasting van de hersenen.

 

Zijn hersenen zijn in orde (bleek uit de CT), ook zijn er geen verschillende organen aangetast. Volgens hen zit de ontsteking bij de lever... Zijn spieren in de achterpoten zijn inderdaad serieus verzwakt, maar misschien is dit niet een dodelijke vorm van toxoplasmose? En hadden die honden in de praktijk aantasting aan verschillende organen?

 

Om den duur weet ik het ook niet meer... Heb al zoveel websites/artikels/forums/video's gezien, dat ik mijzelf zot maak... Uiteindelijk kunnen wij niks anders doen dan afwachten... Elk geval is anders... jammer genoeg :(

honden page profiel JoyceJoyce

honden foto van Joyce

" Toxoplasmose hoeft niet altijd dodelijk te zijn ,
maar de hypercalcemie zou kunnen dat hij dat al even heeft ,de weerstand vermindert en hij is dan gevoeliger voor andere ziektes .Je kan niet meer als het volgende bloedonderzoek afwachten .
Ze hebben van de pall ook blikvoer ,ziet er niet heel smakelijk uit maar het ruikt wel lekker ,misschien is dat wat ?
  "

OEps ik heb per ongeluk op 2 botjes geklikt op je reactie. 

Inderdaad, we kunnen helaas niet meer dan het bloedonderzoek afwachten... 

Is het proberen waard, dat eten... bedankt voor je reacties!!:) 

Ik hoop zo hard dat het die toxoplasmose is en de antibiotica aanslaat (liever niet, maar toch liever dit dan kanker, het liefst van al gezond natuurlijk...) en dat hij deze vuile infectie overwint. Het is een vechter, geeft niet snel op...

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey

honden foto van Elianne & Bailey

Zo te lezen werkt een bepaalt type witte bloedcellen niet meer goed, welke helpen bij het afweersysteem van je hond. Hierdoor verzwakt deze dus sneller.. 

Toxoplasmose op zich, geeft bij de meeste honden geen problemen. Ik heb zelf ook hiermee te kampen gehad en daardoor zie ik nu minder dan 10% met 1 oog. Zij zijn er veel te laat achter gekomen. Echter, heb ik verder geen klachten gehad. 

Bij een hond met een verminderde weerstand, kan het wel gevaarlijk zijn. 

Verder lees ik dat er sprake is van hypercalcemie. Dit is een te hoge waarde van calcium in het bloed. Dit kan vrij onschuldige oorzaken hebben, maar ook wijzen op een tumor. 

 

Ik snap dat je totaal niet gerust bent en je enorme zorgen maakt. Lees dat er al een MRI is gedaan. Is er ook al een uitgebreid bloedonderzoek verder gedaan, of hebben zij enkel op bepaalde dingen getest waar vooraf al aan gedacht werd? Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte en hoop stiekem toch dat het wat onschuldigers is en hij snel betert. 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" PS: online lees ik volgende:
 
Toxoplasma geeft bij de meeste honden geen problemen. Soms wordt een hond ziek:
Aantasting van verschillende organen (gegeneraliseerde vorm) zien we bij jonge honden met een slechte weerstand. De honden zijn zwak, benauwd, geven over, hebben diarree en terugkerende koorts. De hond overlijdt meestal binnen een week.
Aantasting van zenuwen en spieren van de achterpoot (neuromusculaire vorm). We zien spierzwakte door een steeds erger wordende ontsteking van de zenuwen en de spieren. De problemen kunnen blijvend zijn. 
Aantasting van de hersenen.
 
Zijn hersenen zijn in orde (bleek uit de CT), ook zijn er geen verschillende organen aangetast. Volgens hen zit de ontsteking bij de lever... Zijn spieren in de achterpoten zijn inderdaad serieus verzwakt, maar misschien is dit niet een dodelijke vorm van toxoplasmose? En hadden die honden in de praktijk aantasting aan verschillende organen?
 
Om den duur weet ik het ook niet meer... Heb al zoveel websites/artikels/forums/video's gezien, dat ik mijzelf zot maak... Uiteindelijk kunnen wij niks anders doen dan afwachten... Elk geval is anders... jammer genoeg :( "

Ja op verschillende sites staat het weer wat anders over toxoplasmose,

De honden in de praktijk hadden het in verschillende organen ,soms ook de hersenen ,sommige kwamen er gewoon doorheen ,sommige overleden binnen vijf a zeven dagen .

Het lijkt dat het vroeger vaker voorkwam .

Maar kijk  ,als hij wat gaat eten  heb je toch een lichte verbetering ,en dan verder het volgende bloedonderzoek afwachten .

In elk geval  veel sterkte !!

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" OEps ik heb per ongeluk op 2 botjes geklikt op je reactie. 
Inderdaad, we kunnen helaas niet meer dan het bloedonderzoek afwachten... 
Is het proberen waard, dat eten... bedankt voor je reacties!!:-) 
Ik hoop zo hard dat het die toxoplasmose is en de antibiotica aanslaat (liever niet, maar toch liever dit dan kanker, het liefst van al gezond natuurlijk...) en dat hij deze vuile infectie overwint. Het is een vechter, geeft niet snel op... "

Maakt niet uit ,botjes genoeg hier .

 

Dat heb je mee  dat het zo´n vechtertje is ,Het mooiste zou nog zijn dat het geen van beide die ziektes is ,maar inderdaad liever dan toxoplasmose ,dan is er nog een kansje .

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Hoe gaat het nu met je hond??

honden page profiel JoyceJoyce

honden foto van Joyce

" Hoe gaat het nu met je hond?? "

Hij eet in mondjesmaat (wel nog steeds geen 'echte' hondenvoeding), neemt keurig zijn pilletjes... Hij lijkt alerter en kwispelt nu ook terug wat met zijn staart en geeft soms terug een kusje (wat hij de laatste tijd niet meer deed en vroeger constant). Geen idee of het de goede richting uitgaat of dat we nu gewoon loze hoop beginnen krijgen...

We willen nog even wachten met een volgend bloedonderzoek, zodat hij de antibiotica toch al een tijdje neemt en ze een nauwkeuriger beeld kunnen vormen.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Hij eet in mondjesmaat (wel nog steeds geen 'echte' hondenvoeding), neemt keurig zijn pilletjes... Hij lijkt alerter en kwispelt nu ook terug wat met zijn staart en geeft soms terug een kusje (wat hij de laatste tijd niet meer deed en vroeger constant). Geen idee of het de goede richting uitgaat of dat we nu gewoon loze hoop beginnen krijgen...
We willen nog even wachten met een volgend bloedonderzoek, zodat hij de antibiotica toch al een tijdje neemt en ze een nauwkeuriger beeld kunnen vormen. "

Dat klinkt voor mij al weer positiever dan wat je in je beginpost omschreef. 

De duimen draaien hier!

 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Dat is beter nieuws. Ik hoop dat het bergopwaarts met de gezondheid van Yarto blijft gaan.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Als die maar eet, dan kan je hond aansterken, antibiotica moet maar is ook een eetlustremmend, geef gerust ook lekkere dingen erbij, bijvoorbeeld appelpannenkoeken, kleine stukjes voeren, de meeste honden vinden dat heerlijk, als die maar wat binnen krijgt.. ga er samen voor zitten, zien eten doet eten....neem zelf een hap en geef een hapje aan je hond, kijk wat tie doet...

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Hoop stilaan verder betert gaat 

honden page profiel miss ladymiss lady

Hoi Joyce,

Heb je inmiddels al meer verbetering gezien? Mijn hond heeft ook toxoplasmose gehad en kreeg de antibioticakuur clindamycine (in hele hoge dosering). Het goede nieuws is dat hij nu (bijna 4 jaar later) helemaal gezond is! En ook bij hem begon het herstel met hele kleine verbeteringen. 

Ongeacht hoe het verloop gaat, moet je jezelf helemaal niks kwalijk nemen! Het is een hele lastige ziekte, die niet altijd even duidelijk is. In mijn geval ben ik 2 dagen achter elkaar naar de dierenarts geweest, die me steeds weer naar huis stuurde, met de mededeling dat het wel goed kwam. 's nachts heb ik toen in paniek de universiteit gebeld, aangezien ik het idee had dat mijn hond aan het doodgaan was. Gelukkig kon ik daar gelijk terecht en hebben hun ook de tijd genomen (we hebben daar een paar uur gezeten), zodat hun konden zien wat ik zag. Waarna ik meteen werd doorgestuurd na de neuroloog mandiger.  Dus zelfs dierenartsen herkennen deze ziekte niet altijd. 

Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte de komende tijd. 

honden page profiel JoyceJoyce

honden foto van Joyce

" Hoi Joyce,
Heb je inmiddels al meer verbetering gezien? Mijn hond heeft ook toxoplasmose gehad en kreeg de antibioticakuur clindamycine (in hele hoge dosering). Het goede nieuws is dat hij nu (bijna 4 jaar later) helemaal gezond is! En ook bij hem begon het herstel met hele kleine verbeteringen. 
Ongeacht hoe het verloop gaat, moet je jezelf helemaal niks kwalijk nemen! Het is een hele lastige ziekte, die niet altijd even duidelijk is. In mijn geval ben ik 2 dagen achter elkaar naar de dierenarts geweest, die me steeds weer naar huis stuurde, met de mededeling dat het wel goed kwam. 's nachts heb ik toen in paniek de universiteit gebeld, aangezien ik het idee had dat mijn hond aan het doodgaan was. Gelukkig kon ik daar gelijk terecht en hebben hun ook de tijd genomen (we hebben daar een paar uur gezeten), zodat hun konden zien wat ik zag. Waarna ik meteen werd doorgestuurd na de neuroloog mandiger.  Dus zelfs dierenartsen herkennen deze ziekte niet altijd. 
Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte de komende tijd.  "

Hey,

Wat bedoel je met een hoge dosering? Yarto krijgt 1 + 1/4e pilletje 's morgens en 's avonds (ook Clindamycine 200mg), kreeg jouw hond hetzelfde of meer? Hoe lang heeft jouw hond dit moeten nemen (4 weken?) Morgenavond neemt Yarto de antibiotica 1 week... Hoe lang heeft het geduurd voordat je echt beteringen zag aan je hond?

 

Wij zien héél lichte verbeteringen... niet spectaculair maar toch hele kleine verbeteringen... hij is alerter (ook al slaapt hij redelijk veel), komt iets makkelijker recht, eet nu vaak van die sticks van pedigree, daarnet een mini beetje pasta en een halve pannekoek. Het is echt niet veel wat hij eet, maar toch al 'meer' dan voordien... Probleem is dat bij hem zijn spieren vd achterkant enorm verzwakt zijn (vermoedelijk door die toxoplasmose) en dat hij erg vermagerd is. Had jouw hond dit ook? Hij is natuurlijk niet van de jongste, dus met zijn artrose/spondylose/hernia is hij extra kwetsbaar denk ik. De symptomen kwamen nochtans redelijk plots voor ons. Voorheen speelde hij nog heel veel met zijn balletje en frisbee, nu niet meer (balletje heel soms even). 

 

Bedankt voor je berichtje! Het is inderdaad precies heel moeilijk vast te stellen... Ben blij dat jouw hond volledig hersteld is! Hoe oud is hij? Bij Yarto hebben ze heel wat onderzoeken en CT + ultrasound echo gedaan, dan uiteindelijk in diepgaander bloedonderzoek de positieve recente toxoplasmatiter gevonden. Ik hoop echt dat het dit is en geen kanker... Denk dat doordat zijn leeftijd en andere factoren, hij nog meer tijd nodig zal hebben om te herstellen van deze infectie.

 

Het is nog steeds bang afwachten dus... Morgen ga ik achter nog een strip vd antibiotica in de dierenkliniek, want anders zit hij zaterdag zonder. En begin volgende week zijn bloed nogmaals laten controleren, waarschijnlijk dan meer nieuws...

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Mocht je hond maar weinig willen eten zou je Royal Canin Recovery proberen. Dat is een soort astronauten voeding waar alles in zit wat ze nodig hebben en maar weinig van hoeven te eten om alles binnen te krijgen aan voedingsstoffen. Mijn ervaring is dat als een hond niets meer wilt eten dat er wel met smaak in gaat.

 

Verder met de antibiotica kan de darmflora kapot gaan. Het kan ook maagproblemen geven. Zou dat wel overleggen met de DA voor evt maagbeschermer  (iets wat een beschermlaagje in de maag legt en geen maagzuurremmer want dat maakt het nog erger) en iets wat de darmflora ondersteunt.

 

Sterkte TS. Hoop dat je hond beter wordt.

honden page profiel miss ladymiss lady

Hoi ik heb net nog even gekeken of ik de dosering kon vinden, maar kan die helaas niet meer vinden. Wel zag ik net nog op de factuur staan dat we pillen van 150 en 300 mg hadden, ik weet alleen niet meer hoeveel hij per dag kreeg. Ik verwacht 2x daags 375, aangezien er 2x zoveel pillen van 300 mg op de factuur staan, maar ik durf dit niet met zekerheid te zeggen. Daarnaast weet ik niet hoeveel jouw hond weegt? Maar mijn hond weegt ongeveer 35 kg. De reden dat ik weet dat die dosering erg hoog was, was omdat ik de medicijnen 1x in het ziekenhuis moest halen. Ze hebben toen speciaal met de universiteit gebeld om te vragen of de dosering kloppend was, gezien de hoogte van de dosering. 

Het advies van de neuroloog was om de medicijnen minimaal 6 weken te geven en hij was voorstander van een langere periode, in sommige gevallen behandelde hij 12 weken. Ik weet niet of je in de buurt van Utrecht woont? Anders zou je wellicht zelf contact met hem kunnen opnemen. Hij heeft erg veel kennis en ervaring en kan ook goed (een stuk beter dan ik dat kan) uitleggen waarom de hoge dosering en lange duur.

 

Mijn hond had wat andere symptomen dan jouw hond, mijn hond had vooral last van evenwichtsstoornissen (leek net alsof hij dronken was), hield zijn kop de hele tijd scheef en moest heel erg hijgen en trillen. Ook voor mij kwamen deze symptomen heel plotseling. Op de uni hebben ze toen een mri-scan en bloedonderzoek gedaan.

Na ongeveer 1 a 2 weken begon ik verbetering te merken. Wel merkte ik naderhand (ik denk door de antibiotica) dat hij begon met zand eten, terwijl hij dit normaal nooit deed. Maar ook dat is overgegaan en hij is nu inmiddels 10 jaar.

 

Wat is de reden waarom er bij jullie mogelijk aan kanker wordt gedacht?

 

honden page profiel JoyceJoyce

honden foto van Joyce

" Hoi ik heb net nog even gekeken of ik de dosering kon vinden, maar kan die helaas niet meer vinden. Wel zag ik net nog op de factuur staan dat we pillen van 150 en 300 mg hadden, ik weet alleen niet meer hoeveel hij per dag kreeg. Ik verwacht 2x daags 375, aangezien er 2x zoveel pillen van 300 mg op de factuur staan, maar ik durf dit niet met zekerheid te zeggen. Daarnaast weet ik niet hoeveel jouw hond weegt? Maar mijn hond weegt ongeveer 35 kg. De reden dat ik weet dat die dosering erg hoog was, was omdat ik de medicijnen 1x in het ziekenhuis moest halen. Ze hebben toen speciaal met de universiteit gebeld om te vragen of de dosering kloppend was, gezien de hoogte van de dosering. 
Het advies van de neuroloog was om de medicijnen minimaal 6 weken te geven en hij was voorstander van een langere periode, in sommige gevallen behandelde hij 12 weken. Ik weet niet of je in de buurt van Utrecht woont? Anders zou je wellicht zelf contact met hem kunnen opnemen. Hij heeft erg veel kennis en ervaring en kan ook goed (een stuk beter dan ik dat kan) uitleggen waarom de hoge dosering en lange duur.
 
Mijn hond had wat andere symptomen dan jouw hond, mijn hond had vooral last van evenwichtsstoornissen (leek net alsof hij dronken was), hield zijn kop de hele tijd scheef en moest heel erg hijgen en trillen. Ook voor mij kwamen deze symptomen heel plotseling. Op de uni hebben ze toen een mri-scan en bloedonderzoek gedaan.
Na ongeveer 1 a 2 weken begon ik verbetering te merken. Wel merkte ik naderhand (ik denk door de antibiotica) dat hij begon met zand eten, terwijl hij dit normaal nooit deed. Maar ook dat is overgegaan en hij is nu inmiddels 10 jaar.
 
Wat is de reden waarom er bij jullie mogelijk aan kanker wordt gedacht?
  "

Is inderdaad een stevige dosis antibiotica, je hond weegt natuurlijk wel meer dan de mijne, welk ras is het? Yarto weegt 19,1kg (border collie, dit was zijn gewicht vorige week 09/01). Hij krijgt dus per dag in totaal 500mg climandycine. 

 

De mijne heeft natuurlijk ook de pech van lichte artrose + spondylose + chronische hernia in de bovenrug (en zijn leeftijd... jouw hond was natuurlijk de helft van Yarto zijn leeftijd toen hij jammer genoeg toxoplasmose kreeg). Ik denk dat hij het dus lastiger zal hebben om tegen de infectie te vechten... toch zien we hele kleine beteringen. Oei zand eten, is dat heel slecht voor een hond? Inderdaad wel eigenaardig! Ze zijn natuurlijk zichzelf niet tijdens zo'n behandeling en ziekte.

 

Ze sluiten kanker nog niet uit (nochtans geen tumoren gezien op de scan), doordat blijkbaar dezelfde witte bloedcellen in het spel zijn bij lymfomekanker of zo, dus als ze bij het volgende bloedonderzoek geen betering zien in zijn bloedwaarden dankzij de antibiotica, vrezen ze voor kanker.... ondanks de positieve recente toxoplasmatiter. Ik hoop heel erg dat ze wel betering zien door de antibiotica. Anders is het echt einde verhaal... Ik ga morgen langs de dierenkliniek voor een extra strip antibiotica en ga dan ook vragen hoe lang de behandeling duurt indien het effectief de toxoplasmose is, hoe langer hoe beter denk ik dan. Ook overweeg ik om een vorm van fysiotherapie/accupunctuur te doen met hem, behalve water dan, daar is hij doodsbenauwd van, dus dat doe ik hem niet aan tongue-out

 

honden page profiel JoyceJoyce

honden foto van Joyce

" Mocht je hond maar weinig willen eten zou je Royal Canin Recovery proberen. Dat is een soort astronauten voeding waar alles in zit wat ze nodig hebben en maar weinig van hoeven te eten om alles binnen te krijgen aan voedingsstoffen. Mijn ervaring is dat als een hond niets meer wilt eten dat er wel met smaak in gaat.
 
Verder met de antibiotica kan de darmflora kapot gaan. Het kan ook maagproblemen geven. Zou dat wel overleggen met de DA voor evt maagbeschermer  (iets wat een beschermlaagje in de maag legt en geen maagzuurremmer want dat maakt het nog erger) en iets wat de darmflora ondersteunt.
 
Sterkte TS. Hoop dat je hond beter wordt. "

Wij hebben al zoveel verschillende soorten voeding geprobeerd, onder andere ook astronautenvoeding van Hills, spijtig genoeg allemaal zonder resultaat... Hij is wel altijd heel nieuwsgierig en ruikt er uitgebreid aan, maar ziet het precies niet zitten om de stap te zetten om effectief te eten. Echt héél vervelend. Daarom geven we hem nu wat hij wel wil eten... niet het meest ideale, maar beter dat dan niks... Ik ga morgen naar de dierenkliniek, achter nog een strip antibiotica, en ga dan bij de prof van interne geneeskunde informeren voor een maagbeschermer. Tot nu toe had zij Cerenia voorgeschreven, tegen eventuele misselijkheid en om de eetlust op te wekken, maar hier zagen wij geen effect van dus hebben we ook al een aantal dagen niet meer gegeven. Groetjes

 

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

De dierenarts kan ook een maagbeschermer voorschrijven als dat nodig is.

 

Sterkte hoor.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Joyce

Probeer eens of Yarto roerei of omelet wil eten. Andere suggestie; koolvis gekookt.

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

Sterkte!!!!

Hoop dat de medicijnen aanslaan en dat de eetlust terug komt.

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Hoop op rap beter schap 

honden page profiel JoyceJoyce

honden foto van Joyce

Even een reactie om te laten weten dat het niet goed gaat.

We waren nochtans hoopvol, gisteren at hij iets meer, nam zijn balletje als hij rechtstond, deed nog pipi op 3 poten... ik dacht oke dit gaat de goede kant op, woensdag om 14u terug nr de dierenkliniek om bloed te controleren.

Tot vandaag.... mega achteruitgang. Bij het stappen zakt hij door zijn achterpoten na 1 à 2 min, hij ziet het niet zitten om recht te staan, heeft de hele dag niet gegeten, is volledig luSteloos buiten een paar heel alertere momenten om.... 

Voor mijn vader is het duidelijk: als dit morgen nog zo is dan laat hij hem morgenavond inslapen. Zucht. Probeer me op te trekken aan het feit dat we alles geprobeerd hebben voor hem. Als hij op is, is hij op... door de achterpoten zakken is echt wel geen leven voor onze schat. Hij zit daar dan zo hulpeloos...

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Verdrietig nieuws.

Laat Yarto niet langer lijden dan nodig is.

Een hond laat alerte momenten zien totdat hij/zij neervalt.

Dit komt helaas niet meer goed. 

Sterkte.

honden page profiel JoyceJoyce

honden foto van Joyce

" Verdrietig nieuws.
Laat Yarto niet langer lijden dan nodig is.
Een hond laat alerte momenten zien totdat hij/zij neervalt.
Dit komt helaas niet meer goed. 
Sterkte. "

Inderdaad. Vandaag was het voor het eerst dat het leek alsof hij het zelf aan het opgeven is... 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Heel veel sterkte Joyce.

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Heel veel sterkte !!!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Heel veel sterkte .

honden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)

Heel veel sterkte Joyce! De meesten van ons hier op HP weten hoe vreselijk veel pijn dit doet. Wij leven met je mee. 

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

Ik weet niet hoe het verder vannacht en nu gaat?

Ik wens je wel enorm veel sterkte toe!!!!

In deze moeilijke tijd!!!

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

frown Pfff....wat moeilijke dagen nu. Hopelijk heeft hij geen pijn? 

sterkte hoor 

 

pagina 2 van 4 123 4
Volgende forumvraag: Pup likt heel veel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^