het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoaldRoald 3 doggies

honden foto van Roald

" Mijn frustratie van vandaag. Ik kan het gewoon niet geloven. 
 
Een kennis van me heeft 1 jaar geleden 2 'Jackrussels' gekocht, wat nogal een onverantwoordelijke beslissing was, en maar liefst 4 dagen nadat zijn vorige hondje van overleden. 
 
Een broertje en een zusje. Een tijdje geleden op fb had hij een foto van de 2 hondjes samen maar 1 grote kluif met erbij; die kunnen er weer even tegenaan terwijl ik weg ben'
 
Ik reageerde in pb dat dit een nogal domme actie is, 2 honden aan 1 kluif, En dan ook nog weggaan, kans op stikken, vechten etc. Had ie geen boodschap aan, het ging immers altijd goed.
 
Vandaag is zijn teefje overleden. 5 dagen geleden had ze een draad van een deken uit haar keel getrokken, ze at namelijk al een paar weken de dekens op. Hij is toen overigens niet naar de da gegaan om te kijken of alles eruit was. 3 dagen later steeds overgeven etc. Operatie gehad, draad zat vast in haar maag, darm en strottenklep. Operatie was goed verlopen, Maar ze os na 3 nachten daar, toch overleden. 
 
 
Vanmorgen gebeurd. En nu, 1 u geleden heeft ie zich aangemeld bij gofundme, voor geld, om een nieuwe pup te kopen. Een teckel welke hij al heeft uitgekozen, geen stamboom, geen vader aanwezig, geen testen, en ze heeft een leopard print.. echt om te huilen dit.  "

 Serieus, sommige mensen zou je met plezier een half uurtje onder water houden. In het belang van het teckeltje hoop ik dat niemand hem sponsort.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

" ik kan het meestal halverwege stoppen en dan krijg je dus oo maar dat mag wel

Hij hoort dan mama heeft het fout ik mag wel honden aaien zonder dat ik het eerst vraag.

en dan kan ik weer beginnen met het ongevraagd aaien van hem. ( hij vindt dat niet leuk en dan kan ik weer zeggen dat sommige hondje dat ook niet fijn vinden en dat je dus eerst moet vragen) hij leert alleen in ik vind dus andere ook situaties.


zolang er in die zin die volgt, eerst vragen voorkomt ben ik al blij. "

 Ik zou juist boos worden als een kind Java ongevraagd zou proberen te aaien. Want ja, die is bang dus zou wel eens kunnen bijten. Niet mijn zorg, dat bijten, maar wel dat mijn hond dus ongemakkelijk is.

 

Ik heb eens het halve bos door terug gelopen omdat ze er vandoor was gegaan. Er kwam een jochie met een stok recht op dr af gerend. Toen was ik ook boos. 

 

Maar wat ik mij dan af vraag.. misschien stom maar zou hij het dan wel ok vinden als hij niet mag aaien van het baasje?

Ik zie hier kinderen vaak al kei teleurgesteld zijn, blijven vaak nog even staan omdat ze even niet weten wat te doen. Gingen vaak al uit van een ja.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

" Voor alle eigenaars die wel eens zeggen:" oo maar dat mag hoor hij doet niks".

Ik heb 2 kinderen een van 8 en een van 6.
De oudste is bang van drukke honden. en negeert alle honden op straat,hij zal nooit een hond aaien zonder toestemming. En ik heb een kind dat autistisch is. nu mag hij van mij geen hond (dier)aanraken zonder toestemming van de eigenaar. Hij moet van mijn vragen of hij het dier mag aaien ( net als alle kinderen ). Anders moet hij het dier negeren. ik heb liever dat hij ze negeert maar dat is nu niet van belang. ( hij onthoud alleen wat hij van belang vindt niet wat van belang is.)dus alleen de leuke dingen.

Het helpt niet als hij dit zonder toestemming doet en de eigenaar zeg" oo maar dat mag wel hoor hij doet niks." En ik hun moet uitleggen dat hij eerst moet vragen en na toestemming pas aaien. wat niet alle honden vinden dit leuk en dat kan je niet aan de buiten kant zien. en daarna zeggen ja eigenlijk hoort dat wel zo. ;-);-);-)
Als je dan meteen zegt, eerst vragen. dat helpt mij als moeder en andere met dit probleem.
Want hij begrijpt niet dat dit een keer fout kan gaan tot dat het fout gaat en dat heb ik liever niet. "

 

Maar.. wij zijn er niet om jou kind op te voeden. Ik ga een ander kind echt niet 'straffen' of terecht wijzen als het niet gebeurd en er verder geen gevaarlijke situaties ontstaan. 

 

Ik geen alleen een compliment als een kind het wel eerst vraagt van te voren. 

Sommige ouders snappen niet eens dat je dat hoort te vragen dus als ik dan ga staan dat ze dat moeten vragen dan ben ik dat zeikwijf en daar pas ik voor. 

 

Met onze andere hond was een ander verhaal want die moest niks van kinderen weten dus dan vertelde ik het wel dat ze uit de buurt moesten blijven. Maar onze huidige hond heeft er geen probleem mee. Dan staat het ook best raar en zeikerig als ik iemand anders hun kind terecht wijs en een heel verhaal ophang over gevaar terwijl mijn hond met dr wiebelkont staat te schudden van plezier. 

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

"  Ik zou juist boos worden als een kind Java ongevraagd zou proberen te aaien. Want ja, die is bang dus zou wel eens kunnen bijten. Niet mijn zorg, dat bijten, maar wel dat mijn hond dus ongemakkelijk is.
 
Ik heb eens het halve bos door terug gelopen omdat ze er vandoor was gegaan. Er kwam een jochie met een stok recht op dr af gerend. Toen was ik ook boos. 
 
Maar wat ik mij dan af vraag.. misschien stom maar zou hij het dan wel ok vinden als hij niet mag aaien van het baasje?
Ik zie hier kinderen vaak al kei teleurgesteld zijn, blijven vaak nog even staan omdat ze even niet weten wat te doen. Gingen vaak al uit van een ja. "

 Ik zeg vaak; nu mag het even niet maar misschien een volgende keer, wel heel goed van je dat je het eerst vraagt 

Eigenlijk vragen de kinderen het nooit een tweede keer, of ik kom ze geen tweede keer tegen 

 

 

Ik zeg eigenlijk alleen ja tegen kinderen waarvan ik aan hun houding al kan zien dat ze ervaring hebben met honden, dat schichtige gedoe van willen aaien en handjes weer terug trekken daar moet Gijs niks van hebben 

De rest mag niet, en eigenlijk schat ik het altijd juist in 

honden page profiel JMJM 3 doggies

honden foto van JM

We hebben een Grooooooooooot probleem, de chow is zo beerachtig schattig dat ieder kind erop af vliegt. De pup is dan ook "wild" en meent dat spelen derin zit. Niet doeeeeeeen helpt niet echt daarom willen we voorlopig geen kinder bezoek meer. Wat een stress (niet voor de hond) maar voor ons. Als er iets gebeurt kijkt men toch steeds naar de hond.Ik denk dat de ouders ook eens preventief mochten opvoeden.

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Ik was laats bij de kledingwinkel in ons dorp. Dat is Maylo's favoriete winkel omdat de verkoopsters hem altijd koekjes geven. Met name 1 verkoopster is hij gek op want die is er mee begonnen en prop makkelijk 3 koekjes bij Maylo naar binnen. 

 

Maar goed het is best een sjiekere kledingwinkel. Dus ze hebben eem tafel waar je aan kunt zitten. Ineens komt er zo n gestoorde oma met der kleinzoon die ze overal achter aan liep. Kindje was nog geen 2 jaar en oma alleen maar zeggen 'och kijk daar een hondje!'. Maylo vind kinderen leuk maar wel tot een zekere hoogte. Dus dat kindje beetje zo wrijven over zijb rug...maar oma leek wel steeds meer te willen en duwde der kleinzoon zo naar de kop van Maylo. 

 

'Nou doe dat maar niet! Hij is lief maar hij vind het nu wel welletjes'. O nee beweerde de oma want hij likte het kindje. 'Nou ik wil dat niet! En nu laat u mijn hond en mij me rust a.u.b.'. Nou goed ze droop af met kleinzoon die het liefst bij Maylo wilde blijven. 

 

Daarna stond ik buiten even te wachten en wie kwam daar aan....weer die gestoorde oma.....met kleinzoon. En jawel hoor weer richting Maylo 'O daar is dat hondje weer!'. Ik zag aan Maylo dat hij echt geen trek er in had......'Nee ik wil dat u hem niet meer aanhaalt voordat hij het echt niet meer leuk vind'. Ze keek me beteuterd aan....ik had echt zoiets van mens doe normaal.....

honden page profiel RoaldRoald 3 doggies

honden foto van Roald

" Ik wandel met Nala langs een jack russel, vanuit het niets gaat die hond compleet over de rooie. Nala schrikt zich rot en wat denk je dat die baas doet? Staat die gewoon te lachen met mijn hond en geeft zijn hond nog gelijk ook!

Ik ben wijselijk doorgewandeld maar oh wat had ik die baas graag effe goed op zijn plek gezet. "

 Bij de volgende keer net doen of je je hond los klikt en "pak em" roepen. Moet je eens opletten hoe snel die lach van z'n smoel af is.

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

"  Ik zeg vaak; nu mag het even niet maar misschien een volgende keer, wel heel goed van je dat je het eerst vraagt 
Eigenlijk vragen de kinderen het nooit een tweede keer, of ik kom ze geen tweede keer tegen 
 
 
Ik zeg eigenlijk alleen ja tegen kinderen waarvan ik aan hun houding al kan zien dat ze ervaring hebben met honden, dat schichtige gedoe van willen aaien en handjes weer terug trekken daar moet Gijs niks van hebben 
De rest mag niet, en eigenlijk schat ik het altijd juist in  "

 Ik ga er niet omheen draaien, ik zeg gewoon nee sorry ze is bang. Maar soms lijken ze dat niet te begrijpen.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

"  Ik ga er niet omheen draaien, ik zeg gewoon nee sorry ze is bang. Maar soms lijken ze dat niet te begrijpen. "

 Dan hebben ze 2 antwoorden klaar liggen :

1. Maar ik heb ook een hond of

2. Maar ik ben heel.goed met honden.. 

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

"  Ik ga er niet omheen draaien, ik zeg gewoon nee sorry ze is bang. Maar soms lijken ze dat niet te begrijpen. "

 Mensen begrijpen wel meer niet wat dat betreft. Je mag toch ook soms gewoon wandelen met je hond ipv dat constante geaai. Toen hij kleine pluizenbol was, ook continu. Toen wou ik met hem een stuk in waar hij kon zwemmen, maar wou dus niet teveel prikkels want dat was al een nieuwe ervaring. Eerst naderen ze dan tot op een meter 'mag ik aaien?' Ik zeg nee, worden ze boos... 

 

Nu ben ik even een paar dagen weg en word ook weer steeds aan hem gezeten, ja dat vind hij maar wat leuk. Zonder te vragen gewoon in het voorbijgaan even die hand over dat koppie, of tegen hem gaan praten en dan aaien. Als hij dalijk echt een grote reu is moeten ze dan ook maar niet klagen dat hij door iedereen geaaid wil worden. Ik doe mijn best hoor, en het is ook een tijd heel goed gegaan om mensen en honden te negeren maar als er weer meer van die graaihandjes komen, zie ik hem twijfelen en kan hij de verleiding niet weerstaan. Ook kinderen die volop staren en 'HONDJE!HONDJE' gillen en met uitgestoken handjes op hem af rennen.. Gelukkig hebben sommige ouders dan wel het verstand om tegen hun kind te zeggen dat het hondje moet leren en ze normaal moeten passeren..

 

Ik heb dat hier ooit eerder gepost volgens mij. Toen hij echt nog klein was liep hij nog niet hard, probeer ik over te steken bij een zebrapad dus ik handen vol: kijken of alle auto's/fietsers/brommers echt stoppen, in de gaten houden of er geen visresten op de grond liggen van de visboer tegenover en Senn aansporen door te lopen. Voel ik een ruk aan de lijn, staat iemand die me kruiste met oversteken hem te aaien: midden op de weg! En die auto's maar wachten. Ja toen zat Senn op de billen en liep moest diegene na gekeken worden of die niet toevallig terug kwam.  Ja sorry maar dan snap je het niet hoor. Ik had bijna een 'niet aaien' sleeve voor Senn gekocht, maar 'gelukkig' zijn sommige mensen nu al bang van hem  zelf oplossend probleem.

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

"  Bij de volgende keer net doen of je je hond los klikt en "pak em" roepen. Moet je eens opletten hoe snel die lach van z'n smoel af is. "

 Ik zeg er meestal wat van maar kon bij deze echt niet. Te weinig afstand en te grote kans dat ie Nala zou bijten.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  Bij de volgende keer net doen of je je hond los klikt en "pak em" roepen. Moet je eens opletten hoe snel die lach van z'n smoel af is. "

 Dan is t weer zie je wel die mensen met die agressieve honden...

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" Voor alle eigenaars die wel eens zeggen:" oo maar dat mag hoor hij doet niks".

Ik heb 2 kinderen een van 8 en een van 6.
De oudste is bang van drukke honden. en negeert alle honden op straat,hij zal nooit een hond aaien zonder toestemming. En ik heb een kind dat autistisch is. nu mag hij van mij geen hond (dier)aanraken zonder toestemming van de eigenaar. Hij moet van mijn vragen of hij het dier mag aaien ( net als alle kinderen ). Anders moet hij het dier negeren. ik heb liever dat hij ze negeert maar dat is nu niet van belang. ( hij onthoud alleen wat hij van belang vindt niet wat van belang is.)dus alleen de leuke dingen.

Het helpt niet als hij dit zonder toestemming doet en de eigenaar zeg" oo maar dat mag wel hoor hij doet niks." En ik hun moet uitleggen dat hij eerst moet vragen en na toestemming pas aaien. wat niet alle honden vinden dit leuk en dat kan je niet aan de buiten kant zien. en daarna zeggen ja eigenlijk hoort dat wel zo. ;-);-);-)
Als je dan meteen zegt, eerst vragen. dat helpt mij als moeder en andere met dit probleem.
Want hij begrijpt niet dat dit een keer fout kan gaan tot dat het fout gaat en dat heb ik liever niet. "

 Je kan je kinderen ook leren dat ze het eerst aan jou moeten vragen en dan aan het baasje. Deed ik bij mijn kinderen ook. Je kan vaak zelf al wel zien of een hond aaibaar is of niet.

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

"  

Maar.. wij zijn er niet om jou kind op te voeden. Ik ga een ander kind echt niet 'straffen' of terecht wijzen als het niet gebeurd en er verder geen gevaarlijke situaties ontstaan. 

 

Ik geen alleen een compliment als een kind het wel eerst vraagt van te voren. 

Sommige ouders snappen niet eens dat je dat hoort te vragen dus als ik dan ga staan dat ze dat moeten vragen dan ben ik dat zeikwijf en daar pas ik voor. 

 

Met onze andere hond was een ander verhaal want die moest niks van kinderen weten dus dan vertelde ik het wel dat ze uit de buurt moesten blijven. Maar onze huidige hond heeft er geen probleem mee. Dan staat het ook best raar en zeikerig als ik iemand anders hun kind terecht wijs en een heel verhaal ophang over gevaar terwijl mijn hond met dr wiebelkont staat te schudden van plezier. 

  "

 


maar als ik er al bij sta hem weg trek en daar bij zeg eerst vragen. En jij komt daar overheen met. Ooo dat mag wel hij doet niks. Ben jij mijn kind aan het opvoeden.

Er is een gezegde het kost een dorp om een kind op tevoeden. En een kind wijze op sociaal correct gedrag vind ik pesoonlijk
normaal.

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  
maar als ik er al bij sta hem weg trek en daar bij zeg eerst vragen. En jij komt daar overheen met. Ooo dat mag wel hij doet niks. Ben jij mijn kind aan het opvoeden.

Er is een gezegde het kost een dorp om een kind op tevoeden. En een kind wijze op sociaal correct gedrag vind ik pesoonlijk
normaal. "

 Ik niet.. Ik wil geen kind.. Halloo zeg  t is net als met honden je zorgt dat ze geen andere mensen lastig vallen. 

 

 

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

"  Ik niet.. Ik wil geen kind.. Halloo zeg  t is net als met honden je zorgt dat ze geen andere mensen lastig vallen. 

 

  "

 


Blijkbaar valt mijn zoon ze niet lastig. Ze vinden het zelfs goed dat mijn zoon zonder te vragen aan hun hond zit.

En als ik dat corrigeer, krijg ik ooo maar dat mag wel hij doet niks te horen.

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

"  Ik niet.. Ik wil geen kind.. Halloo zeg  t is net als met honden je zorgt dat ze geen andere mensen lastig vallen. 

 

  "

 


Blijkbaar valt mijn zoon ze niet lastig. Ze vinden het zelfs goed dat mijn zoon zonder te vragen aan hun hond zit.

En als ik dat corrigeer, krijg ik ooo maar dat mag wel hij doet niks te horen.

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

Hang muis

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Op zich heb je wel gelijk, maar misschien willen mensen jou juist geruststellen dat hun hond niets doet en er uiteindelijk niets ergs aan de hand is.
Een ander weet ook niet dat jouw zoon autistisch is en zo zijn eigen kijk op de wereld heeft en dat daarom in deze zaken wat extra zorgvuldigheid nodig is.
Jij weet dat wel, daarom misschien toch proberen zelf op tijd in te grijpen en zodra je een hond ziet naderen al je zoon erop wijzen dat hij eerst moet vragen.

Hier vragen kinderen het gelukkig doorgaans wel. Bobby houdt er ook niet van om zomaar geaaid te worden. Als ik dan gewoon zeg dat ze liever niet geaaid wil worden, accepteren kinderen dat eigenlijk altijd wel gewoon. Helemaal als ik nog op haar lichaamstaal wijs, bijvoorbeeld als ze al wegloopt.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

"  
maar als ik er al bij sta hem weg trek en daar bij zeg eerst vragen. En jij komt daar overheen met. Ooo dat mag wel hij doet niks. Ben jij mijn kind aan het opvoeden.

Er is een gezegde het kost een dorp om een kind op tevoeden. En een kind wijze op sociaal correct gedrag vind ik pesoonlijk
normaal. "

 

Maar dat doe ik juist ook niet. Ik volg gewoon de ouders. Als die erin corrigeren en uitleggen hoe het moet dan geef ik enkel een compliment als je kind het vraagt. Of benadruk dat mama zeker gelijk heeft. 

 

Ik vind een kind wijzen op sociaal correct gedrag ook normaal maar aangezien er veel ouders zijn die zelfs niet eens van sociaal correct gedrag hebben gehoord ben je al snel een zeikwijf als je het doet. 

 

Je had er in je eerdere reactie niet bij vertelt dat jij al ingreep en die hondenbaas dat negeerde. Vandaar mijn reactie. 

honden page profiel RoaldRoald 3 doggies

honden foto van Roald

"  Dan is t weer zie je wel die mensen met die agressieve honden... "

 Weet je, die naam krijg je in een wijk toch wanneer jouw hond groter is en terug reageerd op een uitdaging. Ik vond het wel prima want dan bleven die (de eigenaren) tenminste uit je buurt en de honden en eigenaren die wel beter wisten ging je gezellig mee om. Het wandelt gelijk een stuk meer ontspannen.

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  Dan is t weer zie je wel die mensen met die agressieve honden... "

 Totaal off topic ff hoor  dat mag ik.. Ik ben beetje de baas hier hea  grapje :") 

 

Maar kees jou naam is rood bij mij! Ben je modje geworden?!

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

"  Totaal off topic ff hoor  dat mag ik.. Ik ben beetje de baas hier hea  grapje :") 
 
Maar kees jou naam is rood bij mij! Ben je modje geworden?! "

 

Ik ga gewoon gezellig mee off topic.. 

Maarre dat viel mij vanmiddag ook op! Ik ben er zelfs speciaal voor naar de koffiehoek gekomen om het ff te checken hahaha. 

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

"  

Maar dat doe ik juist ook niet. Ik volg gewoon de ouders. Als die erin corrigeren en uitleggen hoe het moet dan geef ik enkel een compliment als je kind het vraagt. Of benadruk dat mama zeker gelijk heeft. 

 

Ik vind een kind wijzen op sociaal correct gedrag ook normaal maar aangezien er veel ouders zijn die zelfs niet eens van sociaal correct gedrag hebben gehoord ben je al snel een zeikwijf als je het doet. 

 

Je had er in je eerdere reactie niet bij vertelt dat jij al ingreep en die hondenbaas dat negeerde. Vandaar mijn reactie.  "

 


Dan begrijpen we elkaar toch. En kan je ook mijn frustratie begrijpen. Doe ik het goed krijg je nog gedondender en mijn autist is iets lastiger te corrigeren dan een ander

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  
Ik ga gewoon gezellig mee off topic.. 
Maarre dat viel mij vanmiddag ook op! Ik ben er zelfs speciaal voor naar de koffiehoek gekomen om het ff te checken hahaha.  "

 Zag t nu net ben zo onactief laatste tijd zal wel wat gemist hebben 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

"  Zag t nu net ben zo onactief laatste tijd zal wel wat gemist hebben  "

 

Het kwam voor iedereen als een verrassing volgens mij haha. 

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  
Het kwam voor iedereen als een verrassing volgens mij haha.  "

 Scheelt weer :") 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  Totaal off topic ff hoor  dat mag ik.. Ik ben beetje de baas hier hea  grapje :") 
 
Maar kees jou naam is rood bij mij! Ben je modje geworden?! "

 Ja! Pas maar op! 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  Weet je, die naam krijg je in een wijk toch wanneer jouw hond groter is en terug reageerd op een uitdaging. Ik vond het wel prima want dan bleven die (de eigenaren) tenminste uit je buurt en de honden en eigenaren die wel beter wisten ging je gezellig mee om. Het wandelt gelijk een stuk meer ontspannen. "

 Ja heb je ook weer gelijk in.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  
Het kwam voor iedereen als een verrassing volgens mij haha.  "

 Ik heb in de koffiehoek wel ergens gezegd dat ik t moderatorteam wilde helpen, maar dat is al weer een tijdje geleden. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Mace heeft een hernia
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^