het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

En bakken weghalen doen ze hier in de wijk nog niet. Hier schijnt het nog niet nodig te wezen. Ben benieuwd hoe het dit jaar gaat.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"  Over de hele wijk staan maar 2 prullenbakken en die staan bij speeltuintjes, meerdere prullenbakken plaatst de gemeente niet omdat we geen hondenbelasting betalen. Wat is er ook mis om met dat zakje terug naar huis te lopen. De mensen die hier lopen wonen allemaal binnen een kwartier/half uur lopen van huis.
De meesten hebben ook geen last van geklooi, want meer dan de helft laat z'n hond hier los lopen. Dat veroorzaakt geen overlast trouwens. Ja, van 1 mens en die kan ik gelukkig ontwijken. "

 Wij betalen fiks aan hondenbelasting maar geen enkel omheind veldje en niet 1 vuilnisbak voor poepzakjes. Het enige zijn de bordjes "hondenlosloopgebied" en die zijn vaak niet eens van de gemeente maar van de diverse natuurbeheerders.

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

"  Wij betalen fiks aan hondenbelasting maar geen enkel omheind veldje en niet 1 vuilnisbak voor poepzakjes. Het enige zijn de bordjes "hondenlosloopgebied" en die zijn vaak niet eens van de gemeente maar van de diverse natuurbeheerders. "

 Wij hebben er boor de door 1 een losloop veld voor honden omheind. Met prullenak. Ideaal dacht Ik, kregen van de week brief bij de post dat ze er binnenkort een sociale huur appartementen complex gaan neerzetten. Ik weet ook niet waar ik dan heen moet. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Wij hebben er boor de door 1 een losloop veld voor honden omheind. Met prullenak. Ideaal dacht Ik, kregen van de week brief bij de post dat ze er binnenkort een sociale huur appartementen complex gaan neerzetten. Ik weet ook niet waar ik dan heen moet.  "

 

Brief terug schrijven met de vraag waar ze dan het omheinde losloopveld gaan plannen.

Als je hondenbelasting betaald, dan aangeven dat je fiks aan hondenbelasting betaald en dat hiervoor wat teruggezien mag worden. Anders betaal je gewoon geen belasting meer. T is niks meer dan een verkapte belasting. Mensen met een hond hebben dan gewoon pech, die betalen meer dan de mensen zonder hond.

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

Hier is in principe ook 1 losloopveldje ter grootte van een voetbalveld. Omheind met: een (vieze) sloot. Fijn als je een goede zwemmer hebt of jachthond die achter de eenden die daar in zitten aan gaat. Voor andere losloopgebieden minimaal 20 minuten rijden, en daar mag je alleen buiten het hoog seizoen. In het dorp ook maar 2 bakken. Het aanliggende dorp staan er meer, maar nog weinig vind ik. Wel zijn er dan ook van die uitlaatstroken waar je het niet op hoeft te ruimen, echter vind ik het smerig om Senn daar in te laten. Ligt regelmatig slappe ontlasting wat asn zijn vacht plakt.. bah... Toch ook gewoon hondenbelasting die in 2018 ook nog omhoog gaat. 

 

Gelukkig kan ik regelmatig met Senn naar zijn 'oppasoma' waar meer mogelijkheden zijn, losloopgebieden, hondenspeeltuin, parkjes. Wat daar echter ook het geval is, en ik nog steeds niet snap: zo'n uitlaathok van 5 bij 5 terwijl dat veld in totaal meer dan 100 meter lang is, en nergens voor gebruikt... Dan kan dat hok toch ook wat ruimer opgezet zodat ze ook echt kunnen lopen/rennen.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

 Anders betaal je gewoon geen belasting meer. T is niks meer dan een verkapte belasting. "

 Dat zou ik niet doen..

 

Elsa heb ik gekregen nadat de gemeentelijke belastingen waren betaald. Nooit geen bericht gekregen van de gemeente dat ik voor haar moest gaan betalen terwijl ik haar wel netjes aan had gemeld. Ik dacht dat dat dan wel zou komen in 2018.

 

Afgelopen week in eens een brief van de gemeente in de brievenbus met in grote rode letters erop: Belangrijk! Direct openen!

 

Niet betaalde gemeentelijke belastingen (Elsa). Ze zouden al een brief gestuurd hebben én een aanmaning. Nooit gehad, nooit gezien (waarom nog steeds via de onbetrouwbare post en niet via mijnoverheid.nl??). Te betalen binnen 2 werkdagen... Zo niet dan zou er loonbeslag worden gelegd . Met de aanmaningskosten en boete erbij is het opgelopen tot €145.-

 

Echt hé? En dus niets, nada, nopes.. eerder gehoord/gezien/gelezen/ontvangen. Maar betalen zal je en bezwaar maken heeft geen zin ivm omgekeerde bewijslast en hoe bewijs je dat je geen enkel eerder bericht hebt gekregen? Zo komen minima financieel in de problemen.

 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

Net frustratie momentje van Link zelf... Bij het uitlaten werd ik plots 'aangevallen' door hem en was ook niet meer te kalmeren, dit doet hij soms vaker maar dan eigenlijk wanneer we om de hoek van ons huis zijn en ik het idee heb dat hij nog langer wil lopen. Maar nu waren we nog onderweg!  Later bedacht ik me dat het waarschijnlijk overprikkeling was.. vanochtend bezoek gehad en heeft hij weinig/niet kunnen slapen... Hoop dat dat het was 

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

" Net frustratie momentje van Link zelf... Bij het uitlaten werd ik plots 'aangevallen' door hem en was ook niet meer te kalmeren, dit doet hij soms vaker maar dan eigenlijk wanneer we om de hoek van ons huis zijn en ik het idee heb dat hij nog langer wil lopen. Maar nu waren we nog onderweg!  Later bedacht ik me dat het waarschijnlijk overprikkeling was.. vanochtend bezoek gehad en heeft hij weinig/niet kunnen slapen... Hoop dat dat het was  "

 Dat heeft diva vroeger toen ze jong was ook gehad zo'n 6 jaar terug. Is idd overprikkeld vaak. Alleen woonde ik nog thuis en had jonge broertje en zusje. Ging hier gelukkig snel over. Maar is idd schrikken en lastig.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe 3 doggies

honden foto van Doortje & Tibbe

" Net frustratie momentje van Link zelf... Bij het uitlaten werd ik plots 'aangevallen' door hem en was ook niet meer te kalmeren, dit doet hij soms vaker maar dan eigenlijk wanneer we om de hoek van ons huis zijn en ik het idee heb dat hij nog langer wil lopen. Maar nu waren we nog onderweg!  Later bedacht ik me dat het waarschijnlijk overprikkeling was.. vanochtend bezoek gehad en heeft hij weinig/niet kunnen slapen... Hoop dat dat het was  "

 Ooh dat is wel schrikken ja!

Kan heel goed overprikkeling zijn. Tibbe had dat ook rond een bepaalde leeftijd, dan ging hij happen of met zijn neus duwen tegen mijn kuiten. Dan was de dag net wat te druk voor hem geweest. Maar dat is wel even schrikken ja

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Ja was echt schrikken.. moet er dan ook gewoon bijna om huilen.. Omdat hij dat doet maar ook omdat ik niet boos op hem wil zijn.. Weet dan ook echt niet goed wat te doen 

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Mijn frustratie van vandaag. Ik kan het gewoon niet geloven. 

 

Een kennis van me heeft 1 jaar geleden 2 'Jackrussels' gekocht, wat nogal een onverantwoordelijke beslissing was, en maar liefst 4 dagen nadat zijn vorige hondje van overleden. 

 

Een broertje en een zusje. Een tijdje geleden op fb had hij een foto van de 2 hondjes samen maar 1 grote kluif met erbij; die kunnen er weer even tegenaan terwijl ik weg ben'

 

Ik reageerde in pb dat dit een nogal domme actie is, 2 honden aan 1 kluif, En dan ook nog weggaan, kans op stikken, vechten etc. Had ie geen boodschap aan, het ging immers altijd goed.

 

Vandaag is zijn teefje overleden. 5 dagen geleden had ze een draad van een deken uit haar keel getrokken, ze at namelijk al een paar weken de dekens op. Hij is toen overigens niet naar de da gegaan om te kijken of alles eruit was. 3 dagen later steeds overgeven etc. Operatie gehad, draad zat vast in haar maag, darm en strottenklep. Operatie was goed verlopen, Maar ze os na 3 nachten daar, toch overleden. 

 

 

Vanmorgen gebeurd. En nu, 1 u geleden heeft ie zich aangemeld bij gofundme, voor geld, om een nieuwe pup te kopen. Een teckel welke hij al heeft uitgekozen, geen stamboom, geen vader aanwezig, geen testen, en ze heeft een leopard print.. echt om te huilen dit. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Misscien ben ik een zeikerd hoor, maar wij hebben voor het huis de containers staan met gaaswerk eromheen en daar doorheen groeit klimop. Nou krijg ik de honden nooit normaal naar binnen moet ze trekken, naar buiten toe ook krijg ze amper mee. Alleen maar snuffelen daar, nou zijn we erachter gekomen dat mensen met hun hond hier stoppen om ze er tegen aan te laten pissen, zijn de enige in de straat met zo iets. Het gaat met warm weer ook een beetje ruiken daar want we zitten regematig buiten daarnaast op ons bankje. Hebben het een paar x gezien maar te laat om ze aan te spreken, vaak een oud vrouwtje schijnt die express even stopt. Ik vind het eigenijk vrij asociaal, ik laat mijn honden echt niet op andermans eigendommen zeiken "

 Ik ook niet... 

Maar hier heeft iemand nu zo'n veldje met kerstbomen die hij (rond de kerst) uiteraard wil verkopen. Nu had de eigenaar van het veldje de rest van de straat (enorm slordig) ook "versierd" met kerstbomen. Tegen de lantaarnpalen, tegen de poepbak, op de hoek eentje in een veel te lichte pot. Gewoon "kale" bomen... Meeste lagen half flauw door de wind.

Maar Obi piest dus altijd tegen een paaltje wat daar vlak bij de poepbak staat daar staat nu dus een kerstboom tegenaan gekwakt. Dan heb ik ook zoiets van: je weet dat daar altijd honden piesen (en poepen) en dan nog zet je daar die boom neer. Moet er in ieder geval niet aan denken de gelukkige te zijn die zo'n kerstboom in zijn huiskamer heeft staan aankomende kerst.. 

Gisteren heb ik een boom maar weer terug gesleept samen met Obi, iemand had em gewoon op straat gegooid... 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  Hier zijn ze al bijna een maand dicht en de vuilniszak hangt aan de prullenbak dus je kan hem gewoon nog gebruiken. "

 Das beter. Hier heb je een paar dagen niks. Onhandig.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Ik was met Ziva aan het fietsen. Daar zijn we beiden nog niet heel ervaren in, maar het gaat steeds beter. Goed genoeg om steeds een stukje verder te durven. Rustig in de bochten, goed benoemen...

 

Gaan we (langzaam dus) een bocht door maar daar staat net iemand naast met haar hond aan de lijn. Mevrouw wacht even met het oversteken van het fietspad, fijn! En laat vervolgens haar hond snuffelen bij Ziva 

 

Gevolg: Ziva staat bijna stil en ik moet haar snel manen tot doorlopen want ik stond níet stil. Haar hond valt uit, Ziva schrikt, schiet weg, knalt bijna tegen de fiets aan maar kan gelukkig op tijd weer de juiste kant op. Achter me hoor ik een klap, korte jank en 'Doe eens normaal joh!'

Arme hond, dat uitvallen was niet handig maar als mevrouw hem bij zich gehouden had was er geen probleem geweest.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

De vuurwerkverkoop is begonnen. 

honden page profiel JMJM 3 doggies

honden foto van JM

een echte plaag met de Hollanders hier, ze slepen tonnen vanuit onze dorpjes. Dit was ook al zo 40 jaar geleden.

Getekend een oude Belg

honden page profiel Linda, Bo en BenjiLinda, Bo en Benji 3 doggies

honden foto van Linda, Bo en Benji

Benji die in de hondenschool niks, nada, nul komma nul doet pfff

heel zielig kijkt, staart naar beneden, bang van mij lijkt te zijn.

Heb dan het gevoel dat iedereen naar me kijkt met 'rare gedachten'

En dat terwijl hij de eerste is thuis om de oefeningen te doen, heel happy is, en steeds knuffels geeft en krijgt van me en ik speel, wandel eten geeft enz..

Ik wou dat hij dat ook es kon tonen en zijn in de les

maakt mij mentaal vermoeiend, niet leuk

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

" Benji die in de hondenschool niks, nada, nul komma nul doet pfff
heel zielig kijkt, staart naar beneden, bang van mij lijkt te zijn.
Heb dan het gevoel dat iedereen naar me kijkt met 'rare gedachten'
En dat terwijl hij de eerste is thuis om de oefeningen te doen, heel happy is, en steeds knuffels geeft en krijgt van me en ik speel, wandel eten geeft enz..
Ik wou dat hij dat ook es kon tonen en zijn in de les
maakt mij mentaal vermoeiend, niet leuk "

 Is stoppen geen optie dan, en lekker zelf thuis aan de slag gaan? Op youtube kun je heel veel leuke filmpjes vinden, stap voor stap.

Voor mij is het het belangrijkste dat de hond plezier heeft op de hondenschool, als het voor stress zorgt (bij zowel jou als de hond), schiet het in mijn ogen een beetje zijn doel voorbij.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Benji die in de hondenschool niks, nada, nul komma nul doet pfff
heel zielig kijkt, staart naar beneden, bang van mij lijkt te zijn.
Heb dan het gevoel dat iedereen naar me kijkt met 'rare gedachten'
En dat terwijl hij de eerste is thuis om de oefeningen te doen, heel happy is, en steeds knuffels geeft en krijgt van me en ik speel, wandel eten geeft enz..
Ik wou dat hij dat ook es kon tonen en zijn in de les
maakt mij mentaal vermoeiend, niet leuk "

Obi vond de lessen op de hondenschool ook niets. Veel te druk, natuurlijk waren er allemaal vreemde mensen en honden. Waren er elke week dezelfde honden dan ging het nog wel. Maar wisselde er eens iemand van lesdag en stond er wéér een "nieuwe" vreemde hond dan was ik 90% van de tijd bezig om Obi rustig te krijgen. Voor het opvolgen van commando's of oefeningen doen daar had Obi geen enkele tijd of aandacht voor. Hij stond te stuiteren en te klieren aan de lijn, door stress. Hij voelde zich niet op zijn gemak met al die drukte om hem heen. Hier thuis is Obi juist de hond die veel commando's kent (en vrijwel al zijn speelgoed bij naam), meer dan de andere honden die ik gehad heb. 

Gelukkig hebben honden geen schoolplicht. Ik zou als ik jou was inderdaad eens nadenken of je dit wel wilt en het niet gewoon nuttiger (en leuker!) is om je tijd (en geld) niet daar te besteden. Er zijn zoveel manieren om honden van alles te leren. Op de hondenschool leert mijns inziens vooral het baasje van alles. 

honden page profiel JamaicaJamaica 3 doggies

Vandaag liep ik met Senna buiten, netjes aangelijnd, toen er een muts aan kwam lopen die meer interesse had in haar telefoon dan in haar retriever die ook nog losliep. Ik bleef stilstaan, terwijl haar hond grommend om Senna heenliep. Pas toen ik op het punt stond om Senna dan ook maar los te gooien keek ze op en riep haar hond terug. Mobieltjes moeten ook verboden worden tijdens het uitlaten van je hond!

honden page profiel Linda, Bo en BenjiLinda, Bo en Benji 3 doggies

honden foto van Linda, Bo en Benji

"  Is stoppen geen optie dan, en lekker zelf thuis aan de slag gaan? Op youtube kun je heel veel leuke filmpjes vinden, stap voor stap.
Voor mij is het het belangrijkste dat de hond plezier heeft op de hondenschool, als het voor stress zorgt (bij zowel jou als de hond), schiet het in mijn ogen een beetje zijn doel voorbij. "

 we hebben hem pas van toen hij 5 maanden was. Geen socialisatie, bang van mensen kon niet wandelen enz. nu is hij bijna 9 maanden en we hebben al een goeie weg gedaan. Niet meer zo bang van mensen, auto's fietsen... ik kan er mee gaan wandelen zowel aan de lijn als los, wanneer de chihuahua's niet mee zijn. Loopt thuis opgewekt, speelt is zindelijk...In de auto zitten vind hij nog niet leuk maar er zit ook verbetering in. En deels heb ik dat ook wel te danken aan de hondenschool. Ik moet waarschijnlijk nog wat meer geduld hebben en niet naar anderen kijken, maar meer naar mijn hond :-) 

honden page profiel Linda, Bo en BenjiLinda, Bo en Benji 3 doggies

honden foto van Linda, Bo en Benji

"oeps was dubbel gezet 

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

"  we hebben hem pas van toen hij 5 maanden was. Geen socialisatie, bang van mensen kon niet wandelen enz. nu is hij bijna 9 maanden en we hebben al een goeie weg gedaan. Niet meer zo bang van mensen, auto's fietsen... ik kan er mee gaan wandelen zowel aan de lijn als los, wanneer de chihuahua's niet mee zijn. Loopt thuis opgewekt, speelt is zindelijk...In de auto zitten vind hij nog niet leuk maar er zit ook verbetering in. En deels heb ik dat ook wel te danken aan de hondenschool. Ik moet waarschijnlijk nog wat meer geduld hebben en niet naar anderen kijken, maar meer naar mijn hond :-)  "

 Ik zou, zeker met een hondje met zo'n achtergrond, wel heel goed oppassen dat je hem niet overvraagt. Misschien eens met de hondenschool overleggen of er mogelijkheden zijn om apart of in een kleiner groepje te trainen? En met je laatste zinnetje ben ik het helemaal eens, wat kan het schelen wat andere mensen van jouw hond denken? 

Oh, en een eventuele pauze nemen van de hondenschool zou natuurlijk niet betekenen dat je voor altijd stopt. Je kunt altijd even een paar maanden pauze kunnen nemen en het weer oppakken als hij wat ouder is, kan goed zijn dat hij dan wat stabieler is en het allemaal een stuk minder stressvol is voor hem. 

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

Ik wandel met Nala langs een jack russel, vanuit het niets gaat die hond compleet over de rooie. Nala schrikt zich rot en wat denk je dat die baas doet? Staat die gewoon te lachen met mijn hond en geeft zijn hond nog gelijk ook! Ik ben wijselijk doorgewandeld maar oh wat had ik die baas graag effe goed op zijn plek gezet.

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

Voor alle eigenaars die wel eens zeggen:" oo maar dat mag hoor hij doet niks".

Ik heb 2 kinderen een van 8 en een van 6.
De oudste is bang van drukke honden. en negeert alle honden op straat,hij zal nooit een hond aaien zonder toestemming. En ik heb een kind dat autistisch is. nu mag hij van mij geen hond (dier)aanraken zonder toestemming van de eigenaar. Hij moet van mijn vragen of hij het dier mag aaien ( net als alle kinderen ). Anders moet hij het dier negeren. ik heb liever dat hij ze negeert maar dat is nu niet van belang. ( hij onthoud alleen wat hij van belang vindt niet wat van belang is.)dus alleen de leuke dingen.

Het helpt niet als hij dit zonder toestemming doet en de eigenaar zeg" oo maar dat mag wel hoor hij doet niks." En ik hun moet uitleggen dat hij eerst moet vragen en na toestemming pas aaien. wat niet alle honden vinden dit leuk en dat kan je niet aan de buiten kant zien. en daarna zeggen ja eigenlijk hoort dat wel zo. ;-) ;-) ;-)
Als je dan meteen zegt, eerst vragen. dat helpt mij als moeder en andere met dit probleem.
Want hij begrijpt niet dat dit een keer fout kan gaan tot dat het fout gaat en dat heb ik liever niet.


honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Voor alle eigenaars die wel eens zeggen:" oo maar dat mag hoor hij doet niks".

Ik heb 2 kinderen een van 8 en een van 6.
De oudste is bang van drukke honden. en negeert alle honden op straat,hij zal nooit een hond aaien zonder toestemming. En ik heb een kind dat autistisch is. nu mag hij van mij geen hond (dier)aanraken zonder toestemming van de eigenaar. Hij moet van mijn vragen of hij het dier mag aaien ( net als alle kinderen ). Anders moet hij het dier negeren. ik heb liever dat hij ze negeert maar dat is nu niet van belang. ( hij onthoud alleen wat hij van belang vindt niet wat van belang is.)dus alleen de leuke dingen.

Het helpt niet als hij dit zonder toestemming doet en de eigenaar zeg" oo maar dat mag wel hoor hij doet niks." En ik hun moet uitleggen dat hij eerst moet vragen en na toestemming pas aaien. wat niet alle honden vinden dit leuk en dat kan je niet aan de buiten kant zien. en daarna zeggen ja eigenlijk hoort dat wel zo. ;-);-);-)
Als je dan meteen zegt, eerst vragen. dat helpt mij als moeder en andere met dit probleem.
Want hij begrijpt niet dat dit een keer fout kan gaan tot dat het fout gaat en dat heb ik liever niet. "

 Ja ik snap je punt, en aan de andere kant ben ik er niet om andermans kinderen op te voeden.

 

Hoewel ik wel altijd zeg, als een kind zo maar 1 van mijn honden aait, dat het wel mag maar dat ze t beter eerst even hadden kunnen vragen.

 

Dit geldt voor volwassen trouwens net zo, er zijn er genoeg die zo maar Paddy aaien. En bij Paddy kan dat wel, maar lang niet bij alle honden.

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

ik kan het meestal halverwege stoppen en dan krijg je dus oo maar dat mag wel

Hij hoort dan mama heeft het fout ik mag wel honden aaien zonder dat ik het eerst vraag.

en dan kan ik weer beginnen met het ongevraagd aaien van hem. ( hij vindt dat niet leuk en dan kan ik weer zeggen dat sommige hondje dat ook niet fijn vinden en dat je dus eerst moet vragen) hij leert alleen in ik vind dus andere ook situaties.


zolang er in die zin die volgt, eerst vragen voorkomt ben ik al blij.

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

2 keer is niet nodig

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" ik kan het meestal halverwege stoppen en dan krijg je dus oo maar dat mag wel

Hij hoort dan mama heeft het fout ik mag wel honden aaien zonder dat ik het eerst vraag.

en dan kan ik weer beginnen met het ongevraagd aaien van hem. ( hij vindt dat niet leuk en dan kan ik weer zeggen dat sommige hondje dat ook niet fijn vinden en dat je dus eerst moet vragen) hij leert alleen in ik vind dus andere ook situaties.


zolang er in die zin die volgt, eerst vragen voorkomt ben ik al blij. "

 Ok, je bedoelt dat de baas jouw regel dan negeert. Ik had niet begrepen dat je er bij was als dit soort dingen gebeuren. 

 

 

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

ik durf mijn kind niet meer alleen ( zonder volwassen toe zicht) op staat, speeltuin, achtertuin te laten.

de laatste keer dat ik dat deed, Was het in de achter tuin na het opbergen van de was kwam ik terug was hij op de schutting geklommen, zodat hij er van af kon spring op de trampoline terecht kam en dat zo het zwembad in springen, dat zouw goed gaan in zijn hersenen. we waren het zwembad aan het vullen lees 10cm water. en hij mocht er nog niet in het trapje stond acht slot en grendel zodat hij er niet in kon.

als ik hem alleen moet laten dan zet ik hem aan de technologie. (telefoon, tablet pc radio)
dan kan ik hem wel 10min. alleen laten zonder verassingen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Mace heeft een hernia
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^