uitlaten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

Fijn dat het uitlaten beter gaat.

Een ding valt erg op in dit topic, ik word niet anders als gequote en behoorlijk afgebrand, alleen omdat ik mijn mening of hoe ik het gedaan hebt met mijn 4 honden die als pup hier gekomen zijn. Jammer.


honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Fijn dat het uitlaten beter gaat.

Een ding valt erg op in dit topic, ik word niet anders als gequote en behoorlijk afgebrand, alleen omdat ik mijn mening of hoe ik het gedaan hebt met mijn 4 honden die als pup hier gekomen zijn. Jammer. "

 Jij wordt niet afgebrand, alleen je idee over dat je nooit lager dan een hond mag staan.

 

Maar ik ben t met je eens dat t wel wat minder had gemogen.

honden page profiel ArneArne

hallo!!

 

ik neem al de tijd die ik heb om te gaan wandelen ik laat hem snuffelen en ontdekken, ik laat hem zien wat er rond ons huis te zien

volgens mij is dat goed want als hij later de benen neemt zal hij de wegen nemen die jij hem hebt laten wandelen

 

ik maak het wandelen een leuke bezighouding ik neem altijd zijn favoriete speeltje mee en als ik zeg kom of zijn naam en hij komt dan beloon ik hem met zijn speeltje of snoepje zo komt hij in aanraking met zn naam en "kom"

 

ik draag hem tot hij ons huis niet meer ziet en dan wandelt hij vanzelf 

u kunt maar proberen he

 

vele groetjes

honden page profiel sammy van Sammysammy van Sammy

honden foto van sammy van Sammy

" Fijn dat het uitlaten beter gaat.

Een ding valt erg op in dit topic, ik word niet anders als gequote en behoorlijk afgebrand, alleen omdat ik mijn mening of hoe ik het gedaan hebt met mijn 4 honden die als pup hier gekomen zijn. Jammer. "

 

Je wordt naar mijn idee zeker niet afgebrand, alleen zijn er mensen die het niet eens zijn met jou aanpak. Ik zie nl ook geen reden waarom je je niet klein mag maken, zoals op de hurken zitten.

Een puppen wereld is zo gigantisch groot, en die heeft tijd nodig om aan alles te wennen, en moet leren dat het helemaal niet zo eng is, die grote wereld. Daarom is het socialiseren ook zo belangrijk.

Ik zit zelf ook op mijn hurken om mijn pup enthousiast te maken zodat  zij "vanzelf" weer mee verder loopt. Hou iets heel lekkers in je hand, of neem het favoriete speeltje mee en lok de pup hiermee.

Maar ook bij mijn volwassen honden zit ik op de grond, en lig zelfs naast ze op de grond en ben dan echt kleiner, maar ze weten heel goed wie de baas is hoor.

Bij training wordt zelfs geadviseerd dat je op je hurken moet gaan zitten en heeeeeeeel " gek " moet doen om de hond te lokken......

 

Gewoon rustig aan doen, en vooral heel veel geduld hebben en ben het eens met het even optillen van de pup en dan een stukje verder weer neerzetten.

 

Succes!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Pup uitlaten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^