steeds meer mensen geen tijd......

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel team Shadowteam Shadow 3 doggies

honden foto van team Shadow

"  


Echt altijd 100%? Ik echt niet hoor. Ik vind het juist prachtig om te zien hoe Drib haar ware aard is. Lekker sporen volgen, achter vogels aan, met andere honden spelen, agressie van een andere hond ombuigen in spel etc.


Ze houdt mij overigens wel altijd in de gaten en loopt ook altijd mee/door als ik dat zeg. "

 



Dat komt misschien omdat ik altijd met honden heb gelopen die niet altijd even sociaal zijn en dat er hier teveel honden lopen die dat ook niet zijn. Maar de honden waarmee ik loop mogen al die dingen doen, maar wel op mijn voorwaardes. 100% appel betekend niet dat ze 2 uur lang alleen schuin achter me lopen. Meer dat ze altijd met een commando reageren, en dat gaat met grote groepen honden niet. Vandaar mijn voorkeur voor kleinere groepen.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

"  


Dat komt misschien omdat ik altijd met honden heb gelopen die niet altijd even sociaal zijn en dat er hier teveel honden lopen die dat ook niet zijn. Maar de honden waarmee ik loop mogen al die dingen doen, maar wel op mijn voorwaardes. 100% appel betekend niet dat ze 2 uur lang alleen schuin achter me lopen. Meer dat ze altijd met een commando reageren, en dat gaat met grote groepen honden niet. Vandaar mijn voorkeur voor kleinere groepen. "

 



Wel interessant om te lezen. Ik heb met Drib namelijk juist dat ik in sommige situaties beter niets kan zeggen omdat zij zo goed is in de communicatie met andere honden. Als ik haar op het verkeerde moment het commando zou geven om door te lopen, dan zou ze dat doen en gebeten kunnen worden. Die fout heb ik namelijk 1x gemaakt toen ik even niet op de houding van de honden lette.

honden page profiel team Shadowteam Shadow 3 doggies

honden foto van team Shadow

"  


Wel interessant om te lezen. Ik heb met Drib namelijk juist dat ik in sommige situaties beter niets kan zeggen omdat zij zo goed is in de communicatie met andere honden. Als ik haar op het verkeerde moment het commando zou geven om door te lopen, dan zou ze dat doen en gebeten kunnen worden. Die fout heb ik namelijk 1x gemaakt toen ik even niet op de houding van de honden lette. "

 



Nogmaals 100% appel is niet dat je hond altijd op commando's alles doet. Maar dat je de mogelijkheid hebt om je hond op ieder moment een commando te geven en dat die dan ook opgevolgd wordt. Ik laat de honden dus ook gewoon lopen alleen train ik tussendoor ook veel meer op aandacht en reactiesnelheid. Met de meeste honden waarmee ik loop zorg ik er trouwens liever voor dat ik nooit in de positie hoef te komen dat ik ze bij een hond moet wegroepen. Dan ben je inderdaad te laat. Als mijn hond zich dan omdraait maakt hij zich zwak tegenover de andere hond en kan het inderdaad zijn dat ze gegrepen worden. Maar dit gaat wel erg ver off topic

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ik train nooit als ze vrij is.

Agressie honden in een losloopgebied kun je niet altijd ontwijken (Deze hond kwam op ons af). Mijn hond is kundig genoeg om zelfstandig daarmee te dealen zonder te hoeven vechten.
Ik riep haar toen die ene keer op het verkeerde moment weg omdat ik haast had. Een fout die ik dus nooit meer gemaakt heb ;-)

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Ik ben (denk ik) van de oude stempel. Vroeger hadden sommige mensen een hond, en soms een kat. Tegenwoordig hebben mensen echt heel veel honden, en nog meer katten. Terwijl ze ook beiden kinderen willen, willen werken, hun vriendenkring willen , en hun hobby, sportschool, muziek, enz, enz. Mensen hebben geen idee dat een hond toch een paar uurtjes per dag tijd opslokt, en tja, geld is er wel dus de kids naar een opvang, en de hond(en) dan maar ook. Goed of fout?, het is niet mijn idee van het hebben van een hond.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb juist meer tijd gekregen. Ben een jaar nadat Mellow kwam minder gaan werken, heerlijk!

Sportschool heb ik na een half jaar Mellow al opgezegd.

 

Dus ik werk halve dagen, ik sport niet meer (kan ik wel merken ook, weg conditie...), ben sowieso geen uithuizig persoon.

 

 

Lieke (Gast)

vroeger had ook iedereen ern hond maar was het veel normaler om je hond hele dagen alleen thuis te laten. Nu gelukkig niet meer. Ben alleen maar blij dat ie diensten er zijn en strenge regels vind ik overigens alleen maar goed. De meeste uitlaatservices die ik hier, buiten de randstad, tegenkom lopen in kleine groepen van 5 tot 6 honden. 20 vind ik ook aboluut belachelijk maar zijn uitwassen denk ik.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

" Ik heb juist meer tijd gekregen. Ben een jaar nadat Mellow kwam minder gaan werken, heerlijk!

Sportschool heb ik na een half jaar Mellow al opgezegd.

 

Dus ik werk halve dagen, ik sport niet meer (kan ik wel merken ook, weg conditie...), ben sowieso geen uithuizig persoon.

 

  "

 



Ik werk idd ook ivm de dieren 16h pw. We kunnen dan wel makkelijk rond komen, maar de dieren zijn nooit alleen.

Ik rij dan ook geen grote bak omdat ik voor mijn dieren gekozen heb.

honden page profiel CelineCeline 3 doggies

"  

De baas kan de roedel toch bij zich houden?
Ook toen wij nog newfoundlanders hadden gingen er veel tegelijk mee maar net als met onze andere honden ,ze luisterde gewoon .De fout van niet luisteren ligt toch bij het baasje . "

 Maar het blijven honden en geen robots.Mijn Golden luisterd perfect in bijna elke situatie,maar toch wil ook zij wel eens de rebel uithangen en net eventjes die ene keer iets minder braaf zijn en dus niet luisteren.Dus echt fout van de baas klinkt ook zo zwaar.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

" vroeger had ook iedereen ern hond maar was het veel normaler om je hond hele dagen alleen thuis te laten. Nu gelukkig niet meer. Ben alleen maar blij dat ie diensten er zijn en strenge regels vind ik overigens alleen maar goed. De meeste uitlaatservices die ik hier, buiten de randstad, tegenkom lopen in kleine groepen van 5 tot 6 honden. 20 vind ik ook aboluut belachelijk maar zijn uitwassen denk ik. "

 



In mijn vroegere tijd waren wij een uitzondering op de buurt met een hond, en de mensen die een hond hadden, hadden ook zonder uitzondering een grote tuin waar de honden zich mochten uitleven. :-)

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Geen tijd...ik krijg wat van dat zinnetje. Meteen ook 1 van de grootste redenen tot dumpen in een asiel...geen zin meer is dichter bij de waarheid. Dan is een uitlaatdienst natuurlijk nog veel beter ipv ze te dumpen.

 

Maar tijd moet je maken, daar schort het.tijd voor hun eigen pleziertjes, joggen, uitgaan, winkelen, reizen..allemaal tijd voor, maar de hond...ik word daar echt boos van  

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Winkelen... wat ís dat ook alweer? 

Er was een tijd dat ik elke woensdagmiddag ging winkelen, dan weer een shirtje, dan weer schoenen.

Nu ga ik misschien eens in de maand naar het centrum. Na een half uur heb ik het wel gezien. En dan koop ik een zakje Jelly Bellys bij Jamin (wat weer geen goed plan is, gezien het feit dat ik ook niet meer sport )

honden page profiel Nadja & BinkNadja & Bink 3 doggies

honden foto van Nadja & Bink

Geen tijd, geen tijd, geen tijd, maar wel alles willen. De mensen worden alsmaar egoïstischer. Keuzes maken, we hebben het hier over levende wezens die onze aandacht, tijd en liefde verdienen!

Ik word er ook boos van. Zoveel honden zitten lang alleen thuis, omdat de baas bij aanschaf onderschat heeft dat je in een hond tijd moet investeren. Je hebt geen hond om hem uren alleen te laten.

Ik vind uitlaatservices een prima uitkomst voor noodgevallen, zoals Willemijn ook zegt. Er kan als je bijvoorbeeld alleen bent iets gebeuren waardoor je even moeilijker je hond kunt uitlaten. Dan is een uitlaatservice prima. Maar ook ik denk dan dat 1-op1 uitlaten veel plezieriger is voor de hond. En iemand die goed voor zijn hond zorgt, zorgt wel voor een vangnet. Als ik een dag iets langer weg wil of moet en Bink kan niet mee, dan regel ik dat Bink naar iemand toe gaat. Dan heeft hij ook een leuk uitje en dat maakt mij ook weer blij!

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

Dat mensen egoïstisch zijn omdat ze geen tijd hebben maar wel een hond vind ik dan ook weer wat kort door de bocht. Er zijn zat situaties waarin de omstandigheden zo veranderd dat je ineens meer uren in een dag nodig lijkt te hebben. Stel je gaat scheiden en moet ineens zelf weer meer uren draaien om rond te kunnen komen, ben je dan direct egoïstisch omdat je niet linea recta de hond herplaatst, maar het probeert op te lossen met een uitlaatservice?

 

Mijn wenkbrauwen knopen ook samen wanneer iemand waarvan ik weet dat ze 40 uur per week werken besluit een hond in huis te halen, maar niet iedereen die een uitlaatservice inschakelt behoort tot die groep. Ik ken zat mensen die momenteel meer moeten werken doordat ze krap zitten en dit zo goed mogelijk proberen op te lossen voor de hond zodat deze kan blijven.

 

Voorbeeldje van 1: Staat 's ochtends om 6 uur in het bos om met de hond te lopen, die dan daarna naar de buurvrouw gaat. Tegen de middag wordt deze dan opgehaald door de uitlaatservice omdat de hond te sterk is voor de buurvrouw (niet veilig). Daarna wordt de hond thuis afgeleverd en zit dan een paar uur alleen. Deze jongen heeft ook geen tijd, maar weet het al met al prima te handelen. Hij moet gebruik maken van een uitlaatservice, maar ik zou hem niet egoïstisch durven noemen.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

Casper gaat ook een dag per week mee met de uitlaatservice. Een heel fijne oplossing voor ons. Ik heb na werkloosheid een andere baan gevonden die prima kan met Casper op een dag per week na. Dan gaat Casper al jaren met een hus mee. Heb geen enkel klagen gezien, gehoord, gehad hier. Ondervind zelf ook geen hinder als ik in het bos ben. Voor ons beiden is het niet mogelijk deze dag te schrappen of om te zetten naar een halve dag op het werk dus dan is het kiezen. 10 uur alleen of 2 x 4 uur alleen met een hus tussendoor. Dan kiezen wij voor het laatste. En een hus waar we super tevreden over zijn. Ik denk dus dat een hus mits overnagedacht een prima oplossing kan zijn voor 1 of 2 dagen per week. Mee dan dan heb je naar mijn mening niks aan een hond en een hond niks aan jouw...

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Persoonlijk zou ik mijn hond niet met een hus mee laten gaan, tenzij t echt in een kleine groep is of individueel.

 

Maar ik begrijp dat t in deze maatschappij wel een noodzakelijk iets is om een betaalbare opvangmogelijkheid te hebben. 

 

Toch is het voor niet-hondenbezitters wel een overdaad, om in een groep van tien of meer honden te belanden. Dus dat er regels nodig zijn lijkt me duidelijk. Ik hoop dat het niet ten koste van goeie hussen gaat.

 

 

honden page profiel SallySally 3 doggies

honden foto van Sally

In Arnhem is zojuist om 11.30 uur een bus gestolen van een honden uitlaat service met 15 DE HONDEN erin! Het gaat om een witte Renault Traffic met kenteken 12-VDN-8 met ventilatoren op het dak! Hij kan dus nu overal zijn! Let op als je loslopen de honden ziet of/en de bus! Zou het met de commotie te maken hebben of toeval zijn?

honden page profiel CelineCeline 3 doggies

" In Arnhem is zojuist om 11.30 uur een bus gestolen van een honden uitlaat service met 15 DE HONDEN erin! Het gaat om een witte Renault Traffic met kenteken 12-VDN-8 met ventilatoren op het dak! Hij kan dus nu overal zijn! Let op als je loslopen de honden ziet of/en de bus! Zou het met de commotie te maken hebben of toeval zijn? "

 Oh wat vreselijk!!!!Ik zou helemaal knettergek worden als mijn hond in die bus zou zitten.Wie steelt er nu een bus met 15 honden?Ik zal me scheel duimen dat de bus MET honden snel gevonden word.

honden page profiel SallySally 3 doggies

honden foto van Sally

UPDATE: het gaat om 15 honden.

ARNHEM
NOODOPROEP van collega uitlaatservice . GESTOLEN 11:30. Witte Bus 12-VDN-8, met ventilators erop, veel dingen op dashboard liggen. MET DE HONDEN ERIN. In Arnhem noord maar kan nu overal zijn!!!!! HOU JE OGEN OPEN VOOR DE BUS OF LOSLOPENDE HONDEN!!!!!!
Renault trafic: Aan bestuurders kant groene veeg van een paaltje. Ventilatie op het dak en veel papieren op dashboard daar herken ik hem vaak aan. Geen ramen aan de zijkanten wel aan de achterkant op beide deuren.

Rond 11.30 is er op de Hoogkamp een busje gestolen van een uitlaat service. De honden zaten in de bus !!! Het gaat om een witte bus Renautlt Traffic met een ventilator op het dak met het kenteken 12 vdn 8 !!!

Op de foto staan 5 vd honden!

----------------------------------------------------

Er is een apart topic over aangemaakt!

http://www.hondenpage.com/hondenforum/194894/belangrijk-!!-uitlaatbus-m%C3%A9t-honden-erin-gestolen-.php

----------------------------------------------------

 

Vroeg me wel meteen af of dit nu toeval is of dat het iets met de hele discussie rond de honden uitlaatservice te maken zou kunnen hebben. Het is hoe dan ook vreselijk ziek om op deze manier een bus te stelen!

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik zag het gisteren op tv. Ik vind het zorgelijk wat Staatsbosbeheer wil. Ik kan morgen een uitlaatservice beginnen en dan eventueel zo'n gebied toegewezen krijgen via een lotto. Een slechte zaak. Laat Staatsbosbeheer dan kijken naar de kwaliteit van een uitlaatservice, en de goede services voorrang geven.

 

Stel, je hebt cursussen gedaan, heb een bus, een bedrijf, en ineens lig je eruit vanwege een lotto? Terwijl een of andere kennisloze bijstandsmoeder die illegaal bijverdient er wel mag lopen... Zo extreem kan dat worden, en dat lijkt me een slechte zaak.

 

Toevallig kwam ik vandaag in een tijdsspanne van 10 minuten 2 groepen honden tegen van uitlaatservices. Maar goed, ik heb er geen problemen mee. Maar ik kan me voorstellen dat als je bang bent...

 

Misschien kunnen ze beter tijdvakken geven? Tussen 10-12 en tussen 14-16? Dan kunnen mensen tijdens de lunchpauze van 12-14 wel hond-vrij in het bos.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" In Arnhem is zojuist om 11.30 uur een bus gestolen van een honden uitlaat service met 15 DE HONDEN erin! Het gaat om een witte Renault Traffic met kenteken 12-VDN-8 met ventilatoren op het dak! Hij kan dus nu overal zijn! Let op als je loslopen de honden ziet of/en de bus! Zou het met de commotie te maken hebben of toeval zijn? "

 Ik las het, maar hoe kan het dat de eigenaar zijn bus met 15 honden alleen laat? 

Ik vind het een raar en onbegrijpelijk verhaal.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Overigens liepen beide services die ik tegen kwam met 2 begeleiders en iets van 8-10 honden. Dat vind ik nog kunnen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  


Wel interessant om te lezen. Ik heb met Drib namelijk juist dat ik in sommige situaties beter niets kan zeggen omdat zij zo goed is in de communicatie met andere honden. Als ik haar op het verkeerde moment het commando zou geven om door te lopen, dan zou ze dat doen en gebeten kunnen worden. Die fout heb ik namelijk 1x gemaakt toen ik even niet op de houding van de honden lette. "

 



je hebt 1 hond bij je, is wat anders dan tig honden, als je een hond er even vandoor laat gaan, omdat tie ergens achteraan zit, is toch anders dan een roedel. en daar gaat het hier over, de roedel van vele honden, niet 1 hond.

ik heb ook een hond die geen robot is, en ook wel eens haar boekje te buiten gaat, maar dat is makkelijk te corrigeren of in te grijpen , maar anders als je een roedel van zoveel honden bij je hebt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Geen tijd...ik krijg wat van dat zinnetje. Meteen ook 1 van de grootste redenen tot dumpen in een asiel...geen zin meer is dichter bij de waarheid. Dan is een uitlaatdienst natuurlijk nog veel beter ipv ze te dumpen.

 

Maar tijd moet je maken, daar schort het.tijd voor hun eigen pleziertjes, joggen, uitgaan, winkelen, reizen..allemaal tijd voor, maar de hond...ik word daar echt boos van   "

 



marie-rose, dit is heel zwart wit, dumpoen is geen sprake van voor deze mensen, juist niet, ze zoeken een uitlaatdienst om de uren dat ze alleen zijn te overbruggen, er zijn genoeg mensen die een paar uurtjes in de week deze sirvice nemen, en niet iedere dag, dus niet te zwart wit vinden.

de uitlaatdiensten beperkt houden tot een paar honden, zodat anderen geen last van een roedel ondervinden... en dat werkende mensen de honden met een gerust hart mee kunnen geven. geen sprake van dumpen, dat is heel zwart wit.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ik ken mensen die hun honden 8 uur per dag in de bench laten zitten,

dan is een hus toch een betere optie.

 

Ik ken maar 1 hus,zij loopt altijd met 2 niet hondvriendelijke bouviers

waar ik met mijn 2 niet hondvriendelijke honden loop.

Ze neemt die 2 honden altijd apart mee,is wel iemand die ik zou

vertrouwen met mijn honden,als we allebei de dijk op komen,dan wijzen we altijd de richting aan waar we gaan lopen,zodat we elkaar niet moeten kruizen,uiteraard zijn de honden dan nog aangelijnd.

Verder mogen ze los ook bij haar, waar het overzichtelijk en veilig is.

 

Maak zelf geen gebruik van een hus omdat ik voldoende tijd heb voor

mijn honden maar in geval van nood dan zou ik haar zeker opbellen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Monique zo kan het dus ook. ;-)

honden page profiel PPPP 3 doggies

honden foto van PP

Ik heb zelf ook (nog) geen hus nodig, maar mocht dat zo zijn, dan zou ik toch een individuele wandeling vragen. Ik heb maar een klein hondje, ik wil geen grote (enthousiaste) honden bij haar los hebben. Ik vind dat te gevaarlijk, hoe lief ze ook zijn, ze kunnen uit enthousiasme zo op haar terecht komen.

Of misschien een hus die alleen kleine hondjes meeneemt, maar ik weet niet of die er zijn.

Maar ook als ik een grote hond zou hebben, zou ik die niet toevertrouwen aan een hus met een grote groep. Veel te onverantwoordelijk in mijn ogen.

honden page profiel RafRaf 3 doggies

Het is toch te gek voor woorden dat de overheid zich hier mee moet gaan bemoeien. Als iedereen nu eens zijn gezond verstand gebruikt, dan is al dat betuttelen niet nodig.

Een professionele HUS heeft de hele dag tijd, waarom dan tien honden ineens uitlaten? Kunnen die groepen niet wat kleiner? Hoe kan één persoon nu nog zo'n bende onder appel hebben. Zelf loop ik met maximum vijf honden tegelijk, waaronder dan drie meestal om de beurt nog aangelijnd. Het zijn dan mijn eigen honden maar ik durf niet stellen dat ze "perfect" luisteren, vandaar mijn beurtsysteem. Zo'n grote groep honden jut elkaar op en gaat dan idd samen achter wild aan. 

MAAR, dat wild wordt ook gestoord door wildcrossers op quads en motoren, brommers met een blauwe stinkende uitlaat. Persoonlijk heb ik daar meer schrik van dan van een groep honden. 

De hetze tegen honden neemt een onrustwekkende vorm aan en ook daar heb ik meer schrik van dan van de honden zelf.

honden page profiel LoetjeLoetje 3 doggies

honden foto van Loetje

" Ik zag het gisteren op tv. Ik vind het zorgelijk wat Staatsbosbeheer wil. Ik kan morgen een uitlaatservice beginnen en dan eventueel zo'n gebied toegewezen krijgen via een lotto. Een slechte zaak. Laat Staatsbosbeheer dan kijken naar de kwaliteit van een uitlaatservice, en de goede services voorrang geven.
 
Stel, je hebt cursussen gedaan, heb een bus, een bedrijf, en ineens lig je eruit vanwege een lotto? Terwijl een of andere kennisloze bijstandsmoeder die illegaal bijverdient er wel mag lopen... Zo extreem kan dat worden, en dat lijkt me een slechte zaak.
 
Toevallig kwam ik vandaag in een tijdsspanne van 10 minuten 2 groepen honden tegen van uitlaatservices. Maar goed, ik heb er geen problemen mee. Maar ik kan me voorstellen dat als je bang bent...
 
Misschien kunnen ze beter tijdvakken geven? Tussen 10-12 en tussen 14-16? Dan kunnen mensen tijdens de lunchpauze van 12-14 wel hond-vrij in het bos. "

 

Dit is inderdaad mijn grote angst voor als dit straks in heel Nederland wordt ingevoerd.
Ik heb een bus met op maat gemaakte kennels, volg opleidingen, heb stage gelopen bij een KGT voor ik van start ging, hou rekening met andere wandelaars etc etc. En dan zal ik er straks uitgeloot worden en een troela die 20 honden los in een bus gooit die een half uur shaggies gaat roken en de honden weer in de bus mikt die zal wel een vergunning krijgen? Is toch de wereld op zijn kop??


Misschien zou ik dan ook maar in de bijstand moeten gaan  en er zwart wat honden bij gaan doen.... Dan hou ik meer over dan nu.

 

Ik kan me er zo kwaad om maken.... GRRRR!

 

Ik merk ook dat nu HUSSEN weer negatief in beeld gebracht worden mensen ook weer vaker vijandig gaan lopen doen. Heel erg jammer allemaal, die fijne media :(
Alhoewel de NOS de HUSSERS juist in een goed daglicht lieten staan. Dat mag ook weleens.

honden page profiel LoetjeLoetje 3 doggies

honden foto van Loetje

En even over het geen tijd hebben. Ik ken mensen die hebben veel tijd en hun hond mag vier keer per dag een blokje om de flat. Maar die zijn nooit alleen, nou wat een top leven hebben die zeg!! Not....

Toen ik zelf nog voor een 'baas' werkte gingen de honden twee keer in de week met een HUS mee en de andere dagen werkte ik halve dagen. Ook op de HUS dagen ging ik uit het werk ook nog een uur met ze lopen.

En zo ken ik best veel mensen die wel werken, maar waar er veel meer met de honden wordt gedaan dan de mensen die alle tijd hebben.

 

Het is zo makkelijk oordelen over anderen...

pagina 3 van 5 12 34 5
Volgende forumvraag: slappe stoelgang
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^