HondenPage baasje Sally

Over Sally

honden foto van Sally Hallo allemaal,
Leuk dat je een kijkje neemt bij ons.
Ik ben het "baasinnetje" van Lex, een gecastreerd jack-russel reutje die geboren is op 03-05-2000 en sinds 25-03-2013 ook het "baasinnetje" van Ruby een Tibetaanse Terriƫr teefje die geboren is op 12-01-2012. Naast dit hondenroedeltje heb ik nog 4 eigen gecastreerde katers varierend tussen de 5 en 2 jaar oud, Bandit (ben-nie-wijs), Ferrell (dapper uhmm niet), Alvino (knappe witte) en Tjundi (het wonder). Ook heb ik een nood zwerfkittenopvang in huis en daardoor altijd een drukke beestenboel om ons heen.
Ik ben 32 jaar en woon in Noord-Brabant.

Ik heb een wit KWPN paard van 27 jaar die inmiddels volledig met pensioen is en lekker geniet van zijn oude dag.

Al mijn hele leven heb ik dieren om mij heen en heb o.a. in de paardenbranche gewerkt, op een manege en hengstenhouderij en ben bevoegd om paardrijles te geven. Thuis hadden wij o.a. ook kippen, geiten, paarden, konijnen, honden en katten. Nee ik ben niet van boerenafkomst maar zo lijkt het soms wel :-)

Met de boxer van mijn ouders heb ik een speurworkshop gedaan. Dit om mogelijk de opleiding met de hond te gaan doen waarin het opgeleid wordt tot speurhond die in gezet kan worden bij vermiste, gestolen of verdwaalde honden. Zij bleek veel talent te hebben. Wij hebben samen daarvoor in de krant gestaan. Mijn ouders gaan haar nu verder trainen.

Met Ruby wil ik actief hobbymatig de hondensport in gaan richting speuren, behendigheid o.i.d. al zal ze nog een hele lange weg te gaan hebben met haar 1 jaar oud en hupsiflupsie gedrag en nog 0 opvoeding. Daar heb ik een flinke uitdaging aan maar we zien wel hoever we gaan komen. Zolang we er samen plezier in hebben, dan komt de rest vanzelf wel!
Ruby heeft een eigen weblog:
http://rubyroept.blogspot.nl/

Krabbels aan Sally

honden page profiel JacinthaJacintha schreef om 15 augustus om 17:54
erg mooie foto's van die ree :) moet je ook erg veel geluk mee hebben zeg super !!
honden page profiel Matthias en GucciMatthias en Gucci schreef om 23 juli om 01:23
hele leuke foto's & hondjes !!
honden page profiel SallySally schreef om 06 april om 01:26
@Marie-Rose & Tibootje Leuk dat je een berichtje hebt achter gelaten. Zie het alleen nu pas (schaam)... Ruby komt van een verkoopsite. Ze zat bij een meisje waar ze absoluut niet op haar plekje was. Gelukkig gaat het tot nu toe erg goed met haar, al is het nog steeds wel wennen voor iedereen :) Maar dat heeft tijd nodig. Ik heb er alle vertrouwen in dat het wel goed komt. Ruby gaat goed vooruit, leert snel en makkelijk, al is ze wel behoorlijk eigenwijs en heeft duidelijk een eigen willetje, genoeg uitdaging dus :)
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 26 maart om 10:13
Mooie honden zeg !!! Zag dat je gisteren een lieve, nieuwe huisgenoot ophaalde, wat is hij cute !!! Waar komt hij vandaan ?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sally heeft 3759 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Sally zeer positief gewaardeerd bij 111 waarderingen.

Berichten en online status
Sally was voor het laatst online 9 jaar, 3 maanden, 1 weken, 3 dagen, 10 uur, 53 minuten, 46 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Ruby in de tuin honden foto honden foto 25-03-2013
In het bos kennis maken met Lex, mijn JR honden foto 25-03-2013
In het bos kennis maken met Lex, mijn JR honden foto UFORuby in de duinen 02-06-2013 honden foto oefenen met de katten
Sally heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Lex, De boxer van mijn ouders, Nieuw hondje 25-03-2013, Ruby op school


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^