Seizoenen topic. De Herfst met onze honden .

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Wat een heerlijk weer vandaag......vanmiddag een lange wandeling gemaakt met Jack...op plekjes geweest waar het heerlijk rustig was!

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Heerlijk weer het weekend!

Wel gewerkt maar nu nog even lekker buiten zitten 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het kan niet op he :-D genieten .

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Willemijn onze weervrouw 

 

 Ik kom ook even op deze herfsttopic. Prachtige dag in Belgie, heb haast de hele middag in de tuin gewerkt. Snoeien , gras afdoen, en planten uitgraven en verplanten.

oeff ben wél moe nu en helemaal bezweet was ik. Doucheke in, en nu ruik ik lekker naar oosterse bloemen uit Hawai of zo iets....

 

Gelukkig had ik hulp van Lance.

Net waar die niet mocht lopen , liep hij. 

Wat moest blijven liggen , was hij mee weg en kon ik binnen gaan zoeken  

 

Twee grote groene kliko bakken vol plantafval en slakken en.....spinnen. Deksel toe. ! 

 

Morgen nog zo een mooie dag aub Willemijn, maar dan wordt er niet gewerkt. Alleen genoten.

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dag Anny, ja het was weer om de tuin te doen, hier ook, het was warm maar een beetje winterklaar maken heb ik al gedaan, heide geplant, voor de winter, en volgende week winterviolen, zijn ook plantjes die de winter doorstaan en pas in de zomer de geest geven.

het blijft de hele week lekker weer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Morgen hebben we opnieuw te maken met sluierbewolking. Doordat de bewolking wat dikker is kan de zon af en toe verdwijnen. Met gemiddeld 22 graden wordt het ongeveer even warm als vandaag. Later op de dag wordt de bewolking vanuit het zuidwesten dikker.

Tegen de avond kan in Zeeland mogelijk wat regen vallen en in de avond is op meer plaatsen kans op een bui. Daarbij is een kleine kans op een klap onweer.

Dinsdag trekken wolkenvelden over het land. In de middag kunnen een paar lokale buien ontstaan en de middagtemperatuur ligt tussen 20 en 22 graden. Woensdag laat de zon zich weer iets vaker zien en neemt de kans op een bui af.

Ook de dagen daarna verlopen overwegend droog en wisselend bewolkt. Het vooruitzicht voor het volgende weekend ziet er op dit moment best gunstig uit met stapelwolken, zon en maxima rond 20 graden. Daarbij is de kans op een bui klein.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Van Berner4life (facebookgroep) was in Noordwijk vandaag een Berner meeting met maar liefst 234 Berners. Helaas i.v.m. Sadi niet te doen maar wel al genoten van meer als 600 foto's die al gepost zijn en er zullen er ongetwijfeld nog meer komen. en stiekem hopen dat we iets ondersteunends vinden voor sadi en misschien volgend jaar wel bij de meeting kunnen zijn.

 

Edit: genototen is geen woord hihi ff aangepast

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dat zijn de een boel Renate, wow. ben eens mee geweest op een wandeling in Rolde met een border wandeling daar waren 154 honden aanwezig, dat waren er al een boel. :-D

het was ook prachtig weer gisteren, en dat jij niet mee kon met Sadi, jouw tijd komt misschien nog wel.

vandaag een pracht ochtend hier, zonnetje komt al een beetje te voorschijn, het is helder en zacht buiten.

en zo blijft het nog even. :-D

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Hoi weer! Het was vanochtend mooi buiten, zonnetje scheen! Nu is het bewolkt maar helemaal niet koud. Het is wachten op wat regen wellicht? ?

Denk dat wij zometeen maar de auto in gaan en even gaat wandelen is het bos. Is 10 minuutjes rijden. Nja het is niet echt een bos eigenlijk.  Met 3 kwartier ben je er doorheen. Het is een woongebied voor mensen met verstandelijke handicap maar op hetzelfde terrein is ook een school, kinderopvang en een revalidatie centrum.  Erom heen ligt een stuk natuur waar je fijn kunt wandelen 

Chica beetje in de gaten houden... ze sleept weer veel met mn spullen zoals mn sloffen/sokken en is erg aanhankelijk.... tikt vaak met dr neus even tegen me aan en heeft gisteren avond ook even lopen spoken.. even aankijken dus.. of ik ben gewoon weer te bezorgd en zie zelf spoken dat kan ook  hihi

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ze wil aandacht ? tikt ze je aan ? mmm, Bamse is op het moment loops, zelfde , lekker aandacht willen, smorgens idioot vroeg er uit willen, pikkedonker, en ik kreunend van..... nee he nog veels te vroeg, terwijl zij dat in het geheel niet vind.

okee eruit dan maar, slepend de trap af, en zit Bamse reeds voor de tuindeur, ik doe die open, en ze schiet naar buiten, kijkend in het rond, mmm pikdonker, nee geen viervoeters te zien, en met een diepe zucht wacht ze tot het licht wordt. O-)

aandacht ? nee hoor, ze is loops. ;-)

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

Wij hebben gestept! Vroeg opgestaan, zaterdag een stukje met Spot en zomdag met Shadow. Manlief z'n nest uit om met de andere te wandelen - hij deed het graag hoor. 

 

Soooo wat hebben de heren genoten van even de poten strekken, ik had geen kind aan ze de rest van het weekend, zelfs tijdens de pizza party van gisteravond lagen de heren braaf te tukken. Zelfs toen een van de gasten per ongeluk alle deuren tegen elkaar open liet staan en zo zo op stap hadden kunnen gaan, was het toch gezelliger bij de tafel (ahum... Ik schrok wel even.... ) 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Bamse loops, is ze dan ook chagrijnig of sloom?

Of alleen dat ze steeds naar buiten wil.

 

Steppen met de hond lijkt me ook wel leuk!

Maar eerst moet Black helemaal uitgegroeid zijn.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Vanmorgen zo'n 100 meter van huis, bleef Black plotseling op 3 poten zitten en wilde geen stap meer verzetten.

Gevoeld of er iets tussen de teentjes zat, maar ik kon niks vinden.

Hij wilde geen pas lopen dus ik moest hem 100 meter naar huis dragen.

 

Thuis bleef hij ook liggen met z'n voorpoot een beetje krom.

Dierenarts gebeld en ik kon er meteen heen.

De dierenarts heeft gekeken en gevoeld en opeens zag ze een klein dingetje uitsteken aan de zijkant van een kussentje.

Dat trok ze eruit en het bleek een angel van een wesp te zijn.

Black had dus in een wesp gestaan.

Gelukkig ging het daarna snel weer beter en hij heeft alweer lekker in het bos gelopen ondertussen.

 

Maar de wespen gaan deze tijd van het jaar dood.

Dan kruipen ze over de grond, dat moet je maar net zien.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Loops kan Chica niet meer worden Ze tikt me met wandelen zo nu en dan aan en ook in huis als ik bv achter aan tafel zit of in de keuken sta...

We houden het maar ffkes in de gaten 

Was toch aan de benauwde kant met wandelen, binnen no time een hijgende Chica, niet het hele rondje gelopen, stuk ingekort...! Nu thuis verder met de huishoudelijk taken, met 3 dagen van 7-15.30 werken komt het er deze week niet meer echt van dus opgeruimd staat netjes 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Och wat vervelend Sylvia, gelukkig kon je snel naar de da en is het probleem ontdekt!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wij hebben gestept! Vroeg opgestaan, zaterdag een stukje met Spot en zomdag met Shadow. Manlief z'n nest uit om met de andere te wandelen - hij deed het graag hoor. 

 

Soooo wat hebben de heren genoten van even de poten strekken, ik had geen kind aan ze de rest van het weekend, zelfs tijdens de pizza party van gisteravond lagen de heren braaf te tukken. Zelfs toen een van de gasten per ongeluk alle deuren tegen elkaar open liet staan en zo zo op stap hadden kunnen gaan, was het toch gezelliger bij de tafel (ahum... Ik schrok wel even.... )  "

 



het was er fantastisch weer voor, zeker in de vroege ochtend, niet te warm, geen regen lekker fris, geen wonder dat jij en je honden genoten hebben. straks weer he. ze vonden het even wat leuker daar dan dat ze op stap zouden gaan, gelukkig maar. :-D
mooie profiel foto. :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Bamse loops, is ze dan ook chagrijnig of sloom?
"

 




nee een echte rebel is het dan, ze is nu ruim een week loops, vanaf 21 september, en haar dagen dat ze echt vruchtbaar is is nu, met een ..verrekijker..om haar nek loopt ze de hele weg af te gluren, en bij de blauwe stad is ze paraat, ze staat rechtop in het water om zich heen te gluren, spiedend of er een leuke gooser aankomt.

sloom ? oooo was maar waar, vanochtend om even vijf uur een poot op bed, en dekbed eraf. zucht, eruit.
en ja dan terwijl het pikdonker is er op uit, zuchtend als ik zeg, nee Bamse er is niemand om deze tijd, en dan naar huis, wachten alvast op een omelet, ook dat is erg van dr, normaal rustig afwachtend op haar omeletje en nu ? naast de pan zittend van is tie nog niet gaar ? likkebaardend naar de woonkamer, opschieten, en wat een hond, mij niets gunnen he, het liefst eet ze de hele omelet alleen op. sloom ? nee integendeel , een brok energie, en chagerijnerig ? nee nog liever dan anders, ze komt lekker tegen me aanleunen kijkend in aanbidding naar me van.... je bent geen hond maar anders ...... :-D


van de week een foto van dr gemaakt hoe ze kijkt in aanbidding. hahahaha nee loops is hier geen krim hoor.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Gisteren 2 uur door het Leuvenumse Bos gelopen, heerlijk weer!

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vanmorgen zo'n 100 meter van huis, bleef Black plotseling op 3 poten zitten en wilde geen stap meer verzetten.

Gevoeld of er iets tussen de teentjes zat, maar ik kon niks vinden.

Hij wilde geen pas lopen dus ik moest hem 100 meter naar huis dragen.

 

Thuis bleef hij ook liggen met z'n voorpoot een beetje krom.

Dierenarts gebeld en ik kon er meteen heen.

De dierenarts heeft gekeken en gevoeld en opeens zag ze een klein dingetje uitsteken aan de zijkant van een kussentje.

Dat trok ze eruit en het bleek een angel van een wesp te zijn.

Black had dus in een wesp gestaan.

Gelukkig ging het daarna snel weer beter en hij heeft alweer lekker in het bos gelopen ondertussen.

 

Maar de wespen gaan deze tijd van het jaar dood.

Dan kruipen ze over de grond, dat moet je maar net zien. "

 



weet je Sylvia van mij een ;-) dat je zo snel naar de dierenarts bent gegaan, niets te zien en toch vertrouwde je het niet, en ja hoor een angel van een wesp. dat had een lelijke ontsteking kunnen worden, super dat je zo snel gegaan bent.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Joyce, geen kritiek hoor, het is een pracht foto , allebei, maar het had nog mooier geweest zonder tuigje, een hond in de bossen die op onderzoek uitgaat en dan even op een boomstam om zich heen kijkt, ja waarnaar ? :-D

Sylvia, niet het ergste van denken hoor, wat aandacht vragend is niet altijd een teken van dat er iets niet in orde is. tuurlijk alert blijven, maar niet gelijk bezorgd zijn hoor.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Dacht dat het toch inmiddels wel algemeen bekend was dat Mellow niet los kan...

En daarbij: het mag daar ook niet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

oooo hij zit daar vast !!

je fotoos zijn in ieder geval prachtig. echt.





het mooie weer houdt aan.

Anoniem (Gast)

" Joyce, geen kritiek hoor, het is een pracht foto , allebei, maar het had mooier geweest zonder tuigje, een hond in de bossen die op onderzoek uitgaat en daar even op een boomstam om zich heen kijkt, ja waarnaar ?

Sylvia, niet het ergste van denken hoor, wat aandacht vragend is niet altijd een teken van dat er iets niet in orde is. tuurlijk alert blijven, maar niet gelijk bezorgd zijn hoor. "

 Lieve willemijn, volgends mij ben je in de war met de namen.. of het ligt aan mij

 

Leuke foto van Bamse en jou Willemijn

!

 

 

En cindy aan de fotos te zien was het een pracht wandeling! ik vind Mellow super leuk om te z Ik en! Chica gaat ook vrijwel nooit los. Heel af en toe op een overzichtelijk stukje als er verder geen/weinig afleiding is. In de bossen nooit! 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Whoops dat hierboven was ik niet ingelogd

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

" Vanmorgen zo'n 100 meter van huis, bleef Black plotseling op 3 poten zitten en wilde geen stap meer verzetten.
Gevoeld of er iets tussen de teentjes zat, maar ik kon niks vinden.
Hij wilde geen pas lopen dus ik moest hem 100 meter naar huis dragen.
 
Thuis bleef hij ook liggen met z'n voorpoot een beetje krom.
Dierenarts gebeld en ik kon er meteen heen.
De dierenarts heeft gekeken en gevoeld en opeens zag ze een klein dingetje uitsteken aan de zijkant van een kussentje.
Dat trok ze eruit en het bleek een angel van een wesp te zijn.
Black had dus in een wesp gestaan.
Gelukkig ging het daarna snel weer beter en hij heeft alweer lekker in het bos gelopen ondertussen.
 
Maar de wespen gaan deze tijd van het jaar dood.
Dan kruipen ze over de grond, dat moet je maar net zien. "

 

Das wel ff schrikken.

IS black nog te dragen?

Geen allergische reactie? angel kan toch nog gif vrij laten als een wesp dood is of heb ik dat verkeerd.

Op zich een rot situatie (die achteraf meeviel) maar wel fijn als je weet dat je hond er niet allergisch voor is.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Bedankt Willemijn!

Ha Ha, Bamse kijkt helemaal hemels naar je op.

 

Renate, Black weegt rond de 20 kilo dus ik kan het nog net dragen, hij vindt het ook niet erg gelukkig.

 

Cindy leuke foto's, heerlijk dat Mellow zo'n lange wandeling kan maken!

 

 

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

"  


nee een echte rebel is het dan, ze is nu ruim een week loops, vanaf 21 september, en haar dagen dat ze echt vruchtbaar is is nu, met een ..verrekijker..om haar nek loopt ze de hele weg af te gluren, en bij de blauwe stad is ze paraat, ze staat rechtop in het water om zich heen te gluren, spiedend of er een leuke gooser aankomt.

sloom ? oooo was maar waar, vanochtend om even vijf uur een poot op bed, en dekbed eraf. zucht, eruit.
en ja dan terwijl het pikdonker is er op uit, zuchtend als ik zeg, nee Bamse er is niemand om deze tijd, en dan naar huis, wachten alvast op een omelet, ook dat is erg van dr, normaal rustig afwachtend op haar omeletje en nu ? naast de pan zittend van is tie nog niet gaar ? likkebaardend naar de woonkamer, opschieten, en wat een hond, mij niets gunnen he, het liefst eet ze de hele omelet alleen op. sloom ? nee integendeel , een brok energie, en chagerijnerig ? nee nog liever dan anders, ze komt lekker tegen me aanleunen kijkend in aanbidding naar me van.... je bent geen hond maar anders ...... :-D


van de week een foto van dr gemaakt hoe ze kijkt in aanbidding. hahahaha nee loops is hier geen krim hoor. "

 Sadi is al super aanhankelijk maar als ze loops is dan wil ze alleen nog maar op schoot hangen continu elke sec aandacht eisen. Sadi is de hele loopsheid op de mannen gericht ze hoeft maar een reu op afstand te zien en dus te ruiken en ze begint al met haar kont te draaien. We weten nog niet zeker hoe lang er tussen zit bij Sadi, zij was 30 april voor het eerst loops dus ik hou er alvast rekening mee want ja ze kan wat vroeger zijn ze kan wat later zijn maar dat weten we nog niet zeker.

En geweldig die foto 

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

" Gisteren 2 uur door het Leuvenumse Bos gelopen, heerlijk weer!
 
  "

 Gave foto's van Mellow

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

"  Lieve willemijn, volgends mij ben je in de war met de namen.. of het ligt aan mij "

 

Haha, ik zag ook nu pas dat ze het tegen Joyce zei 

 

Maar waarom zou jij mijn hond los laten? 

 

---

 

En inderdaad Willemijn, de Flexi is niet altijd even goed zichtbaar. Op de boomstam-foto hangt ie langs haar lijf, op de heuvel-foto staat ie niet echt gespannen, maar hangt ook niet los. Ze stond vrij ver bij me vandaan. 

 

Ik probeer wel altijd de lijn naast of achter haar te hangen, zo'n strak gespannen lijn ziet er niet fijn uit. Bij de heuvelfoto kon het even niet anders, was al blij dat ze stil bleef staan 

 

Tuurlijk vind ik het superjammer dat ze niet los kan, maar ze kan zich evengoed lekker uitleven hoor, de hele avond is ze knock out geweest 

 

Vanmiddag even rondje Krakeendpad (stuk van Oostvaardersplassen) gelopen. Beetje regen, maar niet echt van betekenis.

 

Volgende forumvraag: benauwd momentje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^