En toen sloeg het noodlot toe...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Hier was ook een teefje die geen pups accepteerde hoor van dag 1 tot dat ze het huis verlieten.

honden page profiel Annemieke & ScottieAnnemieke & Scottie

honden foto van Annemieke & Scottie

Denk toch dat het ene kind van 11 niet de andere is.. Mijn buurmeisje van 11 is een heel zeker en verantwoordelijk kind (ja wel kind) zij zou van mij wel met onze pup mogen lopen, zij zou een gewone wandeling aan kunnen. Als je dan mijn neefje van bijna 13 heb, die zou ik niet eens 5 minuten een hamster in bewaring durven geven.. Het ene of andere kind is echt een heel groot verschil, maar blijven kinderen. Dit had ook kunnen gebeuren als hij met zn pa of ma mee was gelopen om de pup uit te laten.. Vindt het niet goed om nu al met een vinger klaar te staan, daarvoor is iets te veel gebeurd in een korte tijd.

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

Vreselijk! Voor Hero, je zoon en jullie! Ik hoop dat jullie goed herstellen, en hem weer los durven laten, hoe moeilijk ook! 

 

Daarnaast de discussie; onverantwoorde baasjes, gelukkig voelde dit baasje zich verantwoordelijk, maar het leed is geleden....

 

Hoeveel meer leed nog, ik ben bang dat dit wel een teken van deze geïndividualiseerde tijd is...

 

IK weet en kan het... hanteren.... IK, is niet genoeg in deze samenleving, waar we opeen gepropt samenleven, mens en hond. We moeten het samen doen, of we dat nu willen of niet, denk ik! We verwachten ook veel van onze medemens. 

 

Ik, persoonlijk ,heb moeite met sociopaten.... Daar schaar ik ook bepaalde honden onder, hoe triest ook. Door erfelijke eigenschappen in stand te houden blijft het bestaan...

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Denk dat er ook te veel mensen zijn die denken.......dat doet hij/zij echt niet bij mij maar helaas daardoor gebeuren wel de ongelukken

honden page profiel EllyElly

honden foto van Elly

Hoe is het nu met Hero ? 

Heb er zo vaak aan moeten denken.....

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

" Vreselijk! Voor Hero, je zoon en jullie! Ik hoop dat jullie goed herstellen, en hem weer los durven laten, hoe moeilijk ook! 
 
Daarnaast de discussie; onverantwoorde baasjes, gelukkig voelde dit baasje zich verantwoordelijk, maar het leed is geleden....
 
Hoeveel meer leed nog, ik ben bang dat dit wel een teken van deze geïndividualiseerde tijd is...
 
IK weet en kan het... hanteren.... IK, is niet genoeg in deze samenleving, waar we opeen gepropt samenleven, mens en hond. We moeten het samen doen, of we dat nu willen of niet, denk ik! We verwachten ook veel van onze medemens. 
 
Ik, persoonlijk ,heb moeite met sociopaten.... Daar schaar ik ook bepaalde honden onder, hoe triest ook. Door erfelijke eigenschappen in stand te houden blijft het bestaan... "

 Ik ben ook heel benieuwd naar een update! Ook ben ik benieuwd naar de oneens waardering.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Denk dat er ook te veel mensen zijn die denken.......dat doet hij/zij echt niet bij mij maar helaas daardoor gebeuren wel de ongelukken "

 Helemaal eens! 

 

Volwassenen die hun hond totaal verkeerd inschatten.

 

Het probleem trouwens bij kinderen, dat wij als volwassenen een situatie zelfs beter kunnen inschatten dan zij. Kinderen zijn te impulsief. 

honden page profiel Esmee Esmee

honden foto van Esmee

Hier een update: (wel op mijn telefoon, als ik morgen achter de pc zit zal ik er een foto bij plaatsen!) 

 

Hero doet het goed. Hij heeft veel jeuk aan zijn oog, wat begrijpelijk is maar er wel voor zorgt dat hij vaak over de grond wil schrapen met zijn kop omdat hij door de donut er niet bij kan met zijn poot. Doodeng voor mij! Hij lijkt het oog te bewegen, dus ik heb goede hoop dat hij zijn oog kan houden. Maandag mogen we alweer terug voor een extra check up. Dierenarts belde zelfs op zaterdag ochtend even hoe het ging! Heel fijn is dat. 

 

De zwelling neemt enorm af en ook in het gedrag merken we weinig. Meneer is beledigt dat hij niet mag spelen met andere honden en dat hij maar zo weinig speeltjes mag hebben. Hij eet ontzettend goed, en stinkt enorm nu hij alleen maar natvoer mag hebben (wat hij niet gewend is). We hebben hem kunnen douchen zonder al te veel moeite en de lucht van de sloot enz is er dus ook uit gelukkig. 

 

Gisteren kwam de eigenaar van de Stafford. Hij kwam bij Hero kijken en de rekening ophalen. Wat Hero nog nooit bij iemand heeft gedaan, deed hij gisteren wel. Hij bleef op een meter afstand staan blaffen en durfde niet dichterbij te komen.... Logisch ook.... Het zit dus wel degelijk in dat koppie.... 

 

Last but not least gaat het met mijn zoon ook heel goed. Hij praat er veel over en is gelukkig heel flexibel en slaapt er goed mee.... 

 

Iedereen bedankt voor de reacties. Jammer van de discussie, ik denk dat iedereen hierin voor zichzelf keuzes maakt en hier geen goed of slecht in is. Situatieafhankelijk lijkt me.... De 1 vind alcohol drinken een schande en de ander zweert erbij.... daarin is in mijn beleving geen goed en kwaad. Iedereen heeft eigen mening en daden... Laten we elkaar daarin respecteren.... Iedereen handelt denk ik naar beste weten en kunnen voor het welzijn van hun hond.....

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

Esmee, ik ben blij dat het met Hero en je zoon goed gaat!

honden page profiel AnnetteAnnette

honden foto van Annette

Jeetje wat een verhaal. Blij te lezen dat het met Hero en je zoon goed lijkt te gaan. Gelukkig neemt de baas van de andere hond ook zijn verantwoordelijkheid. Heel veel sterkte !

Ton (Gast)

Een nachtmerrie. Hopelijk herstelt hij gauw. Dieren genezen heel snel. Als de eigenaar van die andere hond een aanlijnverplichting had, dan had dit voorkomen kunnen worden. Helaas zijn er nu 2 honden en gezinnen de dupe. Hopelijk krijg je wel de dierenartskosten vergoed. Ik heb vorig jaar ook een nachtmerrie gehad, één hondje bijna doodgebeten, had 2 enorm grote bijtwonden en in zijn achterpootje waren alle middenvoetsbeetjes gebroken. De bijtwonden genazen heel snel, maar met zijn pootje heeft hij 11 weken in een spalkje gelopen en moest weer opnieuw gaan leren lopen. Tijdens de aanval is een ander hondje van me in paniek weggerend, 7,5 uur spoorloos geweest en dit n.b. op een vakantieadres. Dit hondje is uit zich zelf weer teruggekomen. Wonderbaarlijk. Mijn derde hondje is er goed van af gekomen. Maar . . . . de twee hondjes zijn veel banger geworden. Dat jouw hondje niet bang is komt waarschijnlijk omdat het nog zo'n jong hondje is, die kennen nog geen angst. Ik wens je heel versterkte en beterschap met je hondje.  

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

" Een nachtmerrie. Hopelijk herstelt hij gauw. Dieren genezen heel snel. Als de eigenaar van die andere hond een aanlijnverplichting had, dan had dit voorkomen kunnen worden. Helaas zijn er nu 2 honden en gezinnen de dupe.
Hopelijk krijg je wel de dierenartskosten vergoed.
Ik heb vorig jaar ook een nachtmerrie gehad, één hondje bijna doodgebeten, had 2 enorm grote bijtwonden en in zijn achterpootje waren alle middenvoetsbeetjes gebroken. De bijtwonden genazen heel snel, maar met zijn pootje heeft hij 11 weken in een spalkje gelopen en moest weer opnieuw gaan leren lopen. Tijdens de aanval is een ander hondje van me in paniek weggerend, 7,5 uur spoorloos geweest en dit n.b. op een vakantieadres. Dit hondje is uit zich zelf weer teruggekomen. Wonderbaarlijk. Mijn derde hondje is er goed van af gekomen. Maar . . . . de twee hondjes zijn veel banger geworden.
Dat jouw hondje niet bang is komt waarschijnlijk omdat het nog zo'n jong hondje is, die kennen nog geen angst.
Ik wens je heel versterkte en beterschap met je hondje.
  "
 
Niet fijn, vreselijk wat er aangericht kan worden!

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik hoop dat alles goed komt met je hondje. Vreselijk om zoiets mee te maken. Ik hoop van

ganser harte dat hij zijn oog mag houden en dat hij dit trauma te boven komt.

honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita

honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vita

Wat een verschrikkelijke nachtmerrie! Heel veel sterkte met Hero en ook natuurlijk jullie! Kippenvel giert over mijn lichaam.

 

Ik vind het netjes van de eigenaar dat hij de rekening voor zich neemt en dat hij nog wat van zich laat horen! Je ziet dit niet van elke eigenaar met een hond van een bijtincident. 

 

Ik hoop dat Hero er weinig last van krijgt en dat het goed komt met z'n oogje! Nogmaals heel veel sterkte!!

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Zou mooi zijn als hij het oogje inderdaad kon houden  Maar de kans dat hij terug kan zien was dus heel klein ofzo?
Toch mooi dat hij wel beseft wat er gebeurt is, maar toch andere honden nog vertrouwt.

Denk dat jullie daar een kanjer van een hond lopen hebben, zelfs al is het nog maar een pup 

honden page profiel ChloeChloe

honden foto van Chloe

Wat een sterke hond is Hero!

Ik was wel nieuwsgierig hoe het met hem gaat en zo te lezen kimt het wel goed met hem.

 

Mijn complimenten hoe jij hiermee omgaat. En dan bedoel ik ook met de kritieken die hier gegeven worden. Mensen moeten altijd hun mening geven en vooral als ze het er niet mee eens zijn. Gelukkig zijn er zat prettige berichten! 

Een volwassene had deze situatie echt niet anders kunnen laten verlopen.

Belangrijker vind ik dat Hero en je zoon hier overheen komen en gelukkig kunnen zijn, vooral samen!

 

 

honden page profiel LucaLuca

honden foto van Luca

Net je verhaal gelezen pff wat schrikken..

 

gelukkig gaat t aardig goed met mooie hero.. Sterkte nog en dikke knuffel voor hero

honden page profiel ..

honden foto van .

Ik moet ook steeds aan hem denken.. dus leuk dat je even laat weten hoe het gaat!

 

Wat fijn dat het zo goed met hem gaat. En de jeuk is goed; dat betekend dat het aan het genezen is :) Alleen inderdaad lastig, zeker met een kleine pup. 

 

Heel veel knuffels voor Hero van ons allemaal hier! 

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Door het langs de grond schuren kunnen de hechtingen ook beschadigd raken.

honden page profiel EllyElly

honden foto van Elly

Wat ontzettend goed om te horen dat het, naar omstandigheden, goed gaat met Hero.

En dat je zoontje er ook goed over kan praten en er hopelijk niets aan over heeft gehouden.

Hopelijk zet het herstel zich voort en behoudt Hero het zicht in zijn oogje.

Houd je ons op de hoogte ?

 

Sterkte .....

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Esmee; ik vind dat je het heel moedig en goed aanpakt/verwoordt.

 

Er zijn nu eenmaal dingen die gebeuren en waarmee we moeten handelen.

de manier 'waarop' maakt ons, zet de toon.

 

Veroordelen achteraf; schiet niemand iets mee op, dat doet de verzekering wel.(polarisatie)

en de baas van de attacker; waardig gehandeld, of er hiaten zijn of niet, hij heeft wel zijn consequenties genomen.

 

Een noodlot was geen noodlot als we alles onder controle hadden.

 

Ben blij voor jullie dat Hero zo'n vechtertje is, nu nog herstellende, maar hij zal ongetwijfeld zijn drive en levensoptimisme terugvinden.

 

Is voor allemaal een klap....tijd nodig...

 

sterkte

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Eens met Kiki...

 

en

 

Toch een beetje een opluchting na die openingspost.  Het is en blijft allemaal erg wat er gebeurd is, maar gelukkig lijkt je hondje zich erdoor heen te slaan.  En jullie ook.

 

Ik wens je alle goede moed en een goed herstel toe.  Fijn dat je een update gaf.

honden page profiel F&FF&F

honden foto van F&F

Ik ben blij om te horen dat het goed lijkt te gaan met Hero!

Vind het zo zielig, moet er af en toe ineens aan denken ookal ken ik niemand van het forum.

Ook ik wil je complimenten geven met hoe je ermee omgaat. Knap en goed dat je niet ingaat op evt. beschuldigingen oid van anderen.

Nogmaals sterkte!

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

Esmee ik hoop dat alles goed komt met je hond. Het is blijkbaar een erg stabiel karaktertje van hond dat je daar hebt, wat natuurlijk enkel goed is. En Hero is inderdaad een toepasselijke naam.

 

Hoe je ermee omgaat is uiteraard fantastisch en wellicht de goeie manier.

Eerlijk gezegd zou ik dat zelf niet kunnen. Maar zoals je zelf zegt, wat ben je ermee vooruit van kwaad te zijn, niks waarschijnlijk.

 

Buurman is nu hopelijk wakkergeschud maar toch heeft er een hond een zware prijs voor betaald, dat had hij kunnen vermijden. Hoe gaat dat spreekwoord van die ezel en die steen? 6 vorige eigenaren, oké, maar ook al 4 bijtincidenten recent onder zijn hoede? Nee daar ging ik zo licht niet over. Ieder zijn aard natuurlijk. Maar daar beet ik me ook even in vast en ging ik verder mee. Wat misschien geen lap uithaalt wie zal het zeggen. Maar ik denk dat de beste man bij mij geen voet meer binnen zette en alles kon regelen met mijn advocaat.

 

Je hond heeft alle recht om het niet meer met de buurman te kunnen vinden.

 

Maar goed het belangrijkste is dat alles goedkomt met jou hond. Daar duim ik voor en voor jullie.

anja voorn (Gast)

tranen en beleef alles opnieuw dat mijn yorkshire terrier werd doodgebeten door een mastieff.     heel veel sterkte en warme omhelzing en wat een held is jouw lieve vriendje   dikke knuffel 

marjolein (Gast)

Ja zo heb ik ook twee keer mijn hond moeten redden van een americain staffort Ik durf mijn hond niet meer los te laten omdat er steeds meer rondlopen. Ik weet niet of het een vriendelijke is die op mijn hond af komt. Ook in het bos kom ik dit tegen, veel plezier van lekker kopen met je hond is bij mij nu weg  

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Ocharme jouw hondje, hopelijk komt hij er helemaal bovenop en wordt hij nu goed vertroeteld, maar dat zal wel denk ik zo.

 

Voor de Stafford eigenaar heb ik geen goed woord over, hij wist van het bijtverleden van de hond en het feit dat hij ook al 6 baasjes was gepasseerd (je kan je dan wel de vraag stellen wat voor ellendig verleden die misschien heeft gehad), iets waar een hond niet bepaald altijd stabieler van wordt en wat doet mijnheer, hij laat hem gewoon los...

 

En dan neemt hij zogezegd zijn verantwoordelijkheid door de hond te laten inslapen ? Ben ik het dus niet mee eens, hij ging in de fout en de hond betaalt de prijs. Ik blijf erbij, houdt de hond aan de leiband en je hebt dat soort dingen niet.  Is mede de reden dat ik nooit of te nimmer in een losloopgebied (in België heb je die al niet veel)  ga wandelen en als er toch iemand zijn hond loslaat in de buurt van Tibo en die hond blijft niet bij de baas en komt zomaar op Tibo af, dan heeft die baas een zwaar probleem.  Loslopen ok, maar niet als ze andere honden dan niet met rust laten of onvoldoende onder appel staan.

 

Nog veel beterschap gewenst voor jouw lieve Hero !!

Lucies (Gast)

Wat een nare ervaring voor jullie! Hoop en duim dat het goed komt met het oog van Hero!!!Top dat hij er dezelfde vrolijke pup onder gebleven is!Toch moet ik zeggen dat ik het respectabel vind van de eigenaar van de Stafford dat hij hem heeft laten inslapen.....hij heeft ingezien dat dit niet langer kán. Het was helaas de enige goede beslissing, want wát pakt die hond de volgende keer?Een baby in een wagen? Een peuter? Je leest het vaak genoeg. Hoe triest het ook is, want een hond (wélk ras ook) is altijd de dupe van het gedrag van zijn eigenaren. En deze hond had er dus al 6 gehad....dan blijft geen één hond onberispelijk meer! Over vertrouwen in de mens gesproken.   Sterkte met jullie pup!

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Wat heftig zeg om mee te moeten maken! Hopelijk komen jij en je pup er beide weer overheen!

 

en over de stafford eigenaar ga ik niets zeggen, ik zie hier alweer veel te veel oordelen langs komen. (lekker makkelijk praten als je het zelf niet bent).

honden page profiel Gerda en RickyGerda en Ricky

honden foto van Gerda en Ricky

ik hoop vooral dat Hero er geen trauma van over houdt en met het oog hoop ik het beste,mocht dat niet zo zijn,met 1 oog valt heel goed te leven,honden hebben een goed reukvermogen en hij heeft ook zijn gehoor....het aller-allerbeste met Hero...en ja...de baas had hem aangelijnd moeten houden,maar daar heeft hij dus voor moeten boeten en zijn hond helaas ook....
veel sterkte dus en vooral overal met hem gaan waar hij lekker kan spelen en rennen met andere honden zodat hij later niet bang wordt....

pagina 4 van 12 12 3 45 6 7 8 9 10 11 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^