En toen sloeg het noodlot toe...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hakuna MatataHakuna Matata

honden foto van Hakuna Matata

" Inmiddels heb ik wat research gedaan, en ook al ben ik van mening dat hij zeker een mix is van meerdere rassen, neigt hij toch echt het meest naar de Spaanse Mastiff! Ik probeer vandaag een goede foto te maken van de zijkant als hij staat, dan zie je volledige bouw, kleur, snuit en oren stand. 
 
Misschien dat hier dan nog mensen zijn die er een mening over willen geven! Volgens mij is namelijk ook voor een Karabash de kleurstelling niet kloppend....
 
  "

 Je kan een DNA test doen als je het echt wilt weten.

honden page profiel brittbritt

honden foto van britt

Wat een vreselijk verhaal, inderdaad je grootste nachtmerrie!

triest dat de Stafford is ingeslapen, zijn gedrag zal toch een oorzaak gehad hebben en zoveel eigenaren doet zo'n beest dan niet goed. Aanlijnen en het probleem is al voor een heel groot deel opgelost.

 

heel fijn om te lezen dat je pup het zo goed doet en nog zo sociaal is naar andere honden. Ik hoop dat zijn herstel helemaal super zal verlopen.

pagina 12 van 12 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^