Jet: blaasgruis- en darmprobleem #Update pag.5: Bloed plassen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Marlous (Gast)

Ginger: wij staan wel open voor evt acupunctuur als we met de reguliere dierenartsen er niet uitkomen.

We zijn vandaag bij een dierenarts geweest die ook verstand van homeopathie heeft.


Wij hebben ook een hond met leishmania die homeopathische middelen gebruikt naast haar reguliere medicatie om haar nieren te ondersteunen.

honden page profiel GingerGinger

honden foto van Ginger

Ooh super, het kwam ineens in me op vandaag en dacht k zet het hier even neer. wie weet hebben jullie er wat aan

Marlous (Gast)

Update:

 

onze hond begon meer te drinken nadat de kuren+pijnstilling voor haar blaasonsteking afgelopen waren. uit de bloedonderzoeken kwam niks en weer hebben wij gevraagd kan het niet door haar spondylose komen. Dit kon niet en ze zou nu verslaafd zijn aan water en we moesten haar maar vaker uitlaten was het advies. ze moest op een gegeven moment om de 1 a 2 uur uit om te plassen (ook 's nachts). Nu kwamen wij van het weekend aan haar onderrug en begon ze met haar poten te trekken en als zij staat bij het masseren gaat ze bij aanraking op een bepaalde plek gelijk zitten.

Wij zijn gisteren met haar bij de dierenarts geweest om foto's te laten maken en blijkt haar spondylose gevorderd te zijn (waren 2 bruggetjes gevormd) en nu heeft ze zeer vorse spondylose zei de dierenarts. l-s vergroeid en meerdere wervels zitten aan elkaar vast en er is nu ook reactie op andere wervels en dit veroorzaakt de pijn.

Door de pijn ging ze meer drinken.

 

Wij waren van het weekend al begonnen met de metacam te geven en ze begon gelijk minder te drinken en ze kan weer normaal haar plas ophouden. Ze had door het vele drinken snel een volle blaas.

Deze dierenarts heeft haar wel op de cimalgex gezet ipv de metacam.

 

Volgende week kan ze bij de dierenfysiotherapeut terecht. Het wordt waarschijnlijk een combinatie van hydrotherapie en fysio. Dit kan beide bij haar en we hebben goede ervaringen met haar met onze andere hond die overleden is aan DM.

 

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: 3 dagen na castratie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^