UPDATE: Reading gehad, mijn bevindingen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

juist, vooral ook omdat je het niet doet om er rijk van te worden, en al heel vaak mensen gratis hebt geholpen. oplichters doen dat niet lijkt mij.

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Pffff ik geef je steeds per ongeluk 2 doggies, maar vind je antwoorden wel 3 waard hoor.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Pffff ik geef je steeds per ongeluk 2 doggies, maar vind je antwoorden wel 3 waard hoor. "

Maak je niet druk om doggies, die voegen niets toe joh. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik ze wel!

Dank je Karin, ik word er inderdaad niet rijk van. Eigenlijk wil ik dat niet eens, weet je. Daarom zijn mijn prijzen ook niet al te hoog, want ik vind dat iedereen een reading of iets anders kan aanvragen. Je moet de prijzen eens bekijken van sommige, je schaamt je toch je oren van je hoofd.

honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky 3 doggies

honden foto van De rode Husky

Mij lijkt het ook bijzonder om zo een reading te laten doen . Maar ik vind het een hoop geld en ik heb geen flauwe idee wie te vertrouwen. ik zou van baylee graag willen weten waarom ze bijvoorbeeld in de dierenwinkel een tijdje terug gewoon begon te piesen van angst toen er een onbekende man de winkel in kwam lopen. of waarom ze de ene kerel wel laat aaien en de andere niet van moet weten .

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Mij lijkt het ook bijzonder om zo een reading te laten doen . Maar ik vind het een hoop geld en ik heb geen flauwe idee wie te vertrouwen. ik zou van baylee graag willen weten waarom ze bijvoorbeeld in de dierenwinkel een tijdje terug gewoon begon te piesen van angst toen er een onbekende man de winkel in kwam lopen. of waarom ze de ene kerel wel laat aaien en de andere niet van moet weten . "

En juist daarom zijn mijn prijzen nog te doen. Als ik zie wat sommige vragen en wat je er voor krijgt, dan vind ik dat heel erg. Prijzen als 75 euro voor een paar zinnetjes kan toch echt niet, is mijn persoonlijke mening.

Ik vind dat het toegankelijk moet zijn voor heel veel mensen. Waarom kost het bij mij geld, wordt er weleens gevraagd. Dat is heel simpel, het is mijn werk, ik moet de foto's uitprinten (en cartridges kosten geld en papier ook), ik steek er energie in zowel bij de reading als het maken van het verslag, ik sta ingeschreven bij de KvK en draag keurig btw af. Het is dus volkomen legaal en dat heb ik expres gedaan. Soms ben ik 4 uur in totaal bezig en mijn prijs is nog geen 30 euro. 

Ik ben zeer dankbaar dat ik dit werk mag doen, dat ik de gave daarvoor gekregen heb en ik probeer altijd zuiver te werken. Lees de reviews maar eens, dan kan je de ervaringen van anderen lezen. http://www.guestbook4you.be/gb/gb.php?id=375

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ik heb jaren terug voor Rex iemand in huis gehad die hem ging 'lezen'. Alles wat ze zei, dat ik kon controleren klopte. Maar daarna heeft deze persoon er 2x naast gezeten. 1x toen mijn konijn heel ziek was (zou overlijden, maar leeft nog altijd en is gezond) en 1x de dag voor het overlijden van Rex (Rex zou nog maanden te leven hebben).

Ik denk dat als je iemand vind die echt goed is, dat het wel goed zit, maar hoe weet je of die persoon echt goed is of niet?

Ik heb trouwens voor de eerste reading met Rex 25 euro betaald.
Voor de reading met mijn konijn (ook hier thuis) heb ik niets betaald.
Voor de laatste Reading voor Rex ben ik naar haar gegaan zonder Rex en was ik 35 euro kwijt inclusief 2 edelsteentjes.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Weet je, mensen willen alles controleren, alles in eigen hand hebben en houden.
Een medium is ook maar mens en als zo iemand die dag niet goed in zijn vel zit en toch een reading gaat doen, dan kan het zijn dat er iets niet goed gaat. Daarom doe ik nooit readings als ik ziek ben of als er iets anders aan de hand is. Ik pas dat dan gewoon aan.

Of, en dat is moeilijk uit te leggen, maar als ik informatie krijg dan is dat niet in hele zinnen, maar in steekwoorden of in plaatjes. Ik zelf moet dan uitpuzzelen waar die zinnen op slaan of waar die plaatjes op slaan. het is niet zo dat een medium alles kant en klaar binnen krijgt.

Een voorbeeld? Ik heb ooit een reading gedaan van een overleden persoon. Deze persoon liet mij mijn nek voelen, pijn en mijn hoofd ging scheef hangen en mijn voeten voelde ik niet meer. Maar ik kreeg er geen kant en klaar praatje bij.  Dan kan het dus meerdere kanten op: 1. de persoon heeft pijn in de nek, 2. de persoon heeft een ongeluk gehad, 3. de persoon heeft zich opgehangen.
In mijn verslag komen dan die 3 dingen en dan krijg ik van de gene die de reading heeft aangevraagd, een terugkoppeling.

Of een ander voorbeeld: ik heb een reading mogen doen van mijn overleden zwager. Nu had ik amper contact met mijn zus maar zij vroeg het en ik deed het. Omdat ik ook dingen kan ruiken, liet hij mij gas ruiken. Ook dat kan meerdere dingen betekenen maar ik kreeg er ook een gevoel van een ketel bij. In zijn bewoordingen kwam toen door dat ze de ketel moest nakijken want die was niet goed.
Bleek later dus dat ze hem al diverse keren had na laten kijken, maar men kon niet vinden wat het was.

Hoe weet je of iemand "goed " is? Je gaat uit van je eigen gevoel! Het is heel simpel, mensen die een reading willen gaan zoeken of vragen aan anderen of zij iemand weten. Mond op mond reclame is natuurlijk het beste, omdat je dan gelijk hoort hoe of wat.
Maar stel, je zoekt via google of zo en je ziet een website en je gevoel is er niet okee over, dan moet je het daar dus niet laten doen.

Je eigen intuïtie is nog altijd de beste graadmeter!! Want dat is de juist, altijd en overal!

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ik weet idd dat je niet een kant en klaar iets binnen krijgt, maar toch.. Als iemand echt tegen mij zegt 'Die gaat dood', dan is dat voor mij klare taal, maar als ik naar die persoon geluisterd had, had ik nu mijn konijn niet meer gehad..
Als die persoon gezegd had dat zij het niet duidelijk door kreeg, dan was dat ook duidelijk geweest.

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

" Ik heb jaren terug voor Rex iemand in huis gehad die hem ging 'lezen'. Alles wat ze zei, dat ik kon controleren klopte. Maar daarna heeft deze persoon er 2x naast gezeten. 1x toen mijn konijn heel ziek was (zou overlijden, maar leeft nog altijd en is gezond) en 1x de dag voor het overlijden van Rex (Rex zou nog maanden te leven hebben).

Ik denk dat als je iemand vind die echt goed is, dat het wel goed zit, maar hoe weet je of die persoon echt goed is of niet?

Ik heb trouwens voor de eerste reading met Rex 25 euro betaald.
Voor de reading met mijn konijn (ook hier thuis) heb ik niets betaald.
Voor de laatste Reading voor Rex ben ik naar haar gegaan zonder Rex en was ik 35 euro kwijt inclusief 2 edelsteentjes. "


Verdiep je ééns in Derren Brown misschien ontdek je interessante dingen.Hier alvast een voorproefje
" target="_blank">

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Je hoeft mij niet te overtuigen dat het 'flauwekul' is, want dat lukt je echt niet. Daarvoor heb ik te veel zelf meegemaakt.

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

Ik ga je niet overtuigen, ik voorzie je alleen van info. Wat je er mee doet is aan jezelf

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ze zei bijvoorbeeld dat hij vaak alleen in een weiland liep in zijn verleden. Ik dacht hier toen niet aan en heb het haar ook niet verteld. Ze kan dus niet mijn geheugen gelezen hebben of iets.

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Geweldig filmpje... Niets meer aan toe te voegen...

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Het blijft een heerlijk onderwerp....beetje mysterie, beetje illusionisme...(Gili, België).de grens houdt ons bezig.We hebben de zieners, we hebben de voelers, en wat we zelf niet goed kennen, daar laten we ons -indien we daar behoefte aan hebben- leiden door de overtuigde reader.

Hoe het zit weet ik ook niet, ik laat daarom iedereen graag in z'n waarde, maar heb soms wel navrante gevoelens bij mensen die te goeder trouw eigenlijk puur zijn opgelicht.
(een onwetende moet een arts ook niet mismeesteren)

daarom heb ik veel respect voor readers, paragnosten, kaartleggers etc. die hun grenzen kennen en die niet waarheden gaan verkondigen die de vrager veel schade zou kunnen berokkenen.

Mensen zijn in tijden van nood heel kwetsbaar en beïnvloedbaar....een fout woord en je bent er jaren later nog niet van bekomen.

En er is zeker meer tussen hemel en aarde!

honden page profiel van 't Huis te Woudevan 't Huis te Woude 3 doggies

Heb met mijn teefje een reading gedaan geslacht naam geboortedatum opgegeven ze kon in details beginnen over t gevoel van mijn hondje en een grote gebeurtenis in haar leven die niet online stond het was een heel lang verhaal wat allemaal klopte geen enkel punt waar ik op kon zeggen nee en ik ben niet zo van dat geloven maar t was mijn laatste hoop om haar te begrijpen daar ze ontzettend veranderd was na het ongeval ik snap haar nu en haar echte behoeftens in het leven. Koste me maar 27,50 bij stal daneou ofzoiets heb er geen moment spijt van en ga voor de fun mn reu laten lezen even zien wat hij van me vind hahahah

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

je hebt er zeker wel neppers bij. er was er bijvoorbeeld 1 die mij vertelde dat fortuna ineens wegliep, omdat ze voelde dat mijn vriend haar niet wilde. achteraf bleek ze een hersentumor te hebben, en het weglopen had alles daarmee te maken.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Dus als je de reading misschien op een andere manier had gelezen.....dan was het zo gek nog niet.
Weglopen kan een andere betekenis hebben, of iemand niet mogen kan ook iets anders betekenen. Daarom is het beroep van medium zo niet zo makkelijk, want als het medium zelf niet kan ontdekken wat de betekenis nu werkelijk is, dan wordt het vrij moeilijk.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Ik weet idd dat je niet een kant en klaar iets binnen krijgt, maar toch.. Als iemand echt tegen mij zegt 'Die gaat dood', dan is dat voor mij klare taal, maar als ik naar die persoon geluisterd had, had ik nu mijn konijn niet meer gehad..
Als die persoon gezegd had dat zij het niet duidelijk door kreeg, dan was dat ook duidelijk geweest. "

Er is een wet vanuit  Gene Zijde en die zegt dat mediums NOOIT mogen praten over doodgaan, wanneer je dood gat bedoel ik dan. Of dat je een erge ziekte krijgt in die en die maand of jaar of iets in die geest. Iemand die dat dus doet, is in mijn ogen geen goed medium en werkt totaal niet zuiver.
Overigens bestaat er aan Gene Zijde geen tijd, dus zij kunnen niet eens aan mij doorgegeven wanneer iemand zal overlijden. Soms krijg ik weleens info binnen over een ziekte of iets, maar taak van mij is om info zo te brengen dat het zuiver, eerlijk, integer en begrijpbaar is.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

" Heb met mijn teefje een reading gedaan geslacht naam geboortedatum opgegeven ze kon in details beginnen over t gevoel van mijn hondje en een grote gebeurtenis in haar leven die niet online stond het was een heel lang verhaal wat allemaal klopte geen enkel punt waar ik op kon zeggen nee en ik ben niet zo van dat geloven maar t was mijn laatste hoop om haar te begrijpen daar ze ontzettend veranderd was na het ongeval ik snap haar nu en haar echte behoeftens in het leven. Koste me maar 27,50 bij stal daneou ofzoiets heb er geen moment spijt van en ga voor de fun mn reu laten lezen even zien wat hij van me vind hahahah "

Weet je, ten eerste mag je geen reclame maken hier en ten tweede voor de fun een reading aanvragen?
Raar, daar zou ik als medium dus niet aan meewerken.
Een reading vraag je aan omdat je iets aan de hand is, en niet omdat het voor de fun is. Daarom mogen ze bij mij altijd 3 vragen stellen waar ze graag antwoord op willen, zo kan ik zien of de vragen wel degelijk zin hebben.
Als ik er wel aan mee zou werken, word ik misschien wel rijk, haha. Maar nee, ik werk zuiver en integer.

Ik wil nog wel vertellen dat ik vaak mensen krijg die bijv. hun echtgenoot willen laten readen, omdat ze hem verdenken van overspel. Ja, ja........het is echt waar.
Ook hier ga ik niet in mee, omdat de persoon in kwestie altijd zijn toestemming moet geven voor een reading.

honden page profiel Suzan Suzan 3 doggies

honden foto van Suzan

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Het is wel zo dat je een overleden iemand op een gegeven moet laten rusten zodat hij zijn eigen weg op kan en niet 'verplicht' op aarde blijft rond hangen. Tenminste, dat is wat mij verteld is en wat ik ook wel geloof.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

"

Dat er meer is tussen Hemel en aarde geloof ik vast en zeker... daarom geloof ik ook in zo iets als 'Occultisme' 
En dat spiritisme wel eens gevaarlijke doorgang hiernaartoe zou kunnen zijn... dat denk ik wel! "

Occultisme is een verzamelbegrip voor verschillende praktijken en rituelen die zijn gebaseerd op veronderstelde esoterische kennis, gericht op de werking en beïnvloeding van transcendente (buitenzintuiglijke, bovennatuurlijke) krachten. Het woord occultisme komt van het Latijn occultus, dat verborgen betekent. Hoewel occulte kennis in oude tijden inderdaad verborgen (geheim) werd gehouden, heeft deze verborgenheid tegenwoordig vooral betrekking op de diepe geestelijke veronderstelde werkelijkheid die niet kan worden begrepen met het materialistisch ingestelde verstandelijke denken, dat ten grondslag ligt aan de moderne natuurwetenschappen.

Het woord occultisme wordt vaak in een bredere context gebruikt. In de theosofie en antroposofie wordt onder occultisme de esoterische wijsbegeerte verstaan. In het dagelijks spraakgebruik wordt occultisme ook wel als synoniem van esoterie gebruikt.

Dan is mijn vraag, waarom zou spiritueel niet kunnen maar occultisme wel.
En waarom zou het gevaarlijk zijn?
kan je dat toelichten wat je daarmee bedoeld?

En geloof me Suzan, ik ben niet rijk, en zal er nooit rijk van worden. 

Het is van oudsher dat men toch graag met overleden wil "praten" . Waarom? Gewoon, omdat men graag wil weten hoe het is, of ze nog wat mee krijgen van ons hier, die zijn achter gebleven. Of de vraag hoe en wat en waarom en of zij hun eigen verdriet hebben kunnen handelen. Dat is de hang naar.......naar onze geliefde die er niet meer zijn. 
Het kan zo zijn dat men na een reading het verdriet wat beter kan loslaten, dingen op een andere manier kunnen bekijken, het kan helpen bij het verwerkingsproces.
Ik heb wat dat betreft al heel veel mensen mogen helpen.
Dat jij dat niet kan begrijpen of zo kan zien, dat is helemaal niet erg. Maar laat mensen wel in hun waarde die wel graag op deze wijze geholpen willen worden.

honden page profiel Suzan Suzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Op grond van de Bijbel geloof ik dat we met onze doden 'geen' contact kunnen krijgen. Althans niet op deze aarde. Wanneer de dood intreed, houd diegenen op met bestaan! 
Omdat ik in de Bijbel geloof, heb ik dus ook geleerd over Satan en zijn demonen.

En ik geloof dat Spiritisme, niet van onze overleden dierbaren afkomstig is, nog van een Engel, God of andere positieve energie.
Ik zie het als iets duisters, gevaarlijk, bijna demonisch!

Niet dat iedere medium daardoor satanisch zou zijn... maar er loopt naar mijn overtuiging een flinterdun lijntje tussen.

Maar dit lijkt me alles te heftig en te complex, om zo even uit te schrijven op Hondenpage.

Daarom wil ik tot slot benadrukken dat ik niemand wil beoordelen of veroordelen op deze manier!
Dat is immers niet aan mij.

Discussies als deze kunnen gauw kwetsend of beledigend uitpakken, en daar ben ik zeker niet op uit!

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Ik vind het moedig dat je dit met ons wilt delen. Ik zelf heb niets met de Bijbel. Ben wel katholiek opgevoed, maar ik "geloof' nu eenmaal andere dingen dan mijn familie.
terwijl mijn moeder ook dingen ziet, wil ze er niets mee te maken hebben en veroordeeld mij er ook om.
En dat is nu net waar je als kind niet op zit te wachten.

Wie in de Bijbel en dus in hemel en hel wil geloven, tja.....dat is aan hun, dat respecteer ik ook.
Ik zelf geloof niet in de hel, voor mij bestaat niet zoiets, in ieder mens zit wat goeds, ondanks dat ze misschien voor de maatschappij foute dingen hebben gedaan. In mijn ogen gaat dus niemand naar de hel  want ieder mens bezit iets goed in zich.

Je hebt gelijk dat dit wel heel ver gaat voor op een hondenforum. Maar nogmaals, knap en moedig om dit te delen!

honden page profiel Suzan Suzan 3 doggies

honden foto van Suzan

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

zolang je elkaars mening en geloof respecteert, hoeft het ook helemaal geen probleem te zijn.jij en ik hebben best vaak contact, kunnen het goed vinden, en dit soort dingen komen zelfs nooit ter sprake.

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Persoonlijk ben ik altijd zeer sceptisch maar ook veel te nieuwsgierig. Dus ik ben een voorstander van uitproberen. Maar goed, wel met een nuchtere inslag en ik hoef dus niet perse antwoord op vragen. Ik stap er gewoon blanco in en kijk wat er gezegd wordt.

En toch komen er soms dingen naar boven waarvan ik denk dat heb jij niet kunnen weten. Het staat nergens op internet, ik heb het niet aan je verteld en dat soort dingen.

Zo heeft Karin ooit gezegd dat Flex las had van zijn lies. Ik kon dat niet plaatsen zei ik. Hij liep niet mank of iets dergelijks. Nog geen uur later zag ik dat hij daar een enorme diepe kras had zitten, waarschijnlijk op een tak gesprongen.

Of een mevrouw die via Faya precies een gesprek wist te herhalen dat mijn ex en ik een paar uur daarvoor gevoerd hadden. Over suiker in eten en hoeveel dat wel niet was. Faya zei suiker, suiker en nog meer suiker overal zit suiker.

Lag ik in een deuk om mijn eigen hond maar goed dat kon ze gewoon niet weten en zoiets kun je ook niet verzinnen. Kans dat je er naast zit is veel te groot.

Bestaat het wel bestaat het niet. Ik denk van wel maar ik denk ook dat je niet alles letterlijk hoeft te nemen en zeker niet overal op moet vertrouwen. :-)

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

" Zo heeft Karin ooit gezegd dat Flex las had van zijn lies. Ik kon dat niet plaatsen zei ik. Hij liep niet mank of iets dergelijks. Nog geen uur later zag ik dat hij daar een enorme diepe kras had zitten,  waarschijnlijk op een tak gesprongen.
"

jaaaa, dat weet ik nog, was alleen vergeten dat jij dat wasO-)
dat is alweer een paar jaar geleden.
moby, van angela, heb ik toen ook "gevoeld", omdat hij ineens zo agressief was. ze dachten al aan inslapen, maar het beestje bleek enorme pijn aan zijn oor te hebben. toen ze daar medicijnen voor hadden, was de agressie over. dat doe ik gratis, alleen om dieren te helpen. het kost me niet veel tijd, alleen veel energie, en het is weer iets heel anders dan wat angela doet. ik zeg altijd dat angela beeld en geluid krijgt, hahaha.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

"
. het kost me niet veel tijd, alleen veel energie, en het is weer iets heel anders dan wat angela doet. ik zeg altijd dat angela beeld en geluid krijgt, hahaha. "

Elk medium heeft zijn eigen manier van werken. Ik krijg er inderdaad beeld en geluid bij, maar ook reuk en gevoel. Plus ik wek meer met de psychologische overeenkomsten. Dat is meer bij personen, met dieren heb ik dat niet zo maar kan wel weer vertalen dat dieren middels hun ziekte, eigenlijk een boodschap hebben voor de baas in kwestie.

Andere mediums geven weer info over dagelijkse dingetjes maar dat heb ik dus niet. Wel pijnen en wat daar mee te maken heeft. Plus ik geef dat door wat op dat moment belangrijk is, en dat is niet of je rode sokken aan hebt, om het zo maar even te zeggen. ;-)  Want een reading doe je met een reden en niet om dat soort dingetjes te weten te komen, want zeg nou zelf, doen rode sokken er toe wanneer men een reading aanvraagt om bijv. de oorzaak van pijnen te weten te komen? ;-)

pagina 2 van 11 123 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende forumvraag: pups beschikbaar
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^