UPDATE: Reading gehad, mijn bevindingen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel gojagoja 3 doggies

honden foto van goja

" Het is zeker mijn goed recht om ONtopic en respectvol te reageren!

Wat is jouw recht om OFFtopic te reageren en ook nog eens respectloos? Als je het er niet mee eens bent, dan ligt je maar een mod in of nogmaals: je opent gewoon het topic niet. Toch blijf je het topic openen en nutteloze en onvriendelijke reacties plaatsen. "

dus dit is dan wel respectvol??

mijn reactie wordt vooral ingegeven door wat gast Daven schrijft
wat ik met het modteam communiceer (of niet) is niet aan jou

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ja de mijne is wel respectvol, maar die laatste reactie van jou weer niet.

Je Quote een bericht van mij en reageerde daarop. Daarop reageer ik. Het heeft dus niets met Dave te maken.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

" ik vind zulke persoonlijke verhalen totaal niet op HP passen
bovendien lijkt het mij onverstandig zulke dingen openbaar neer te zetten
het is een hondenforum, het lijkt nu soms op een spiritueel discussie forum
en het ene verhaal wordt nog meer bizar als het andere

totaal not-HP "

het gaat inderdaad over een reading van honden dus reacties van ik geloof er wel of niet in zijn niet van toepassing maar dan zijn reacties zoals baby op het pc scherm ook offtopic :-D (is even een aanvulling op jou reactie) ik krijg de indruk dat mensen die niet geloven off topic wordt gegeven op hun reactie en mensen die er wel in geloven en  heel hun verhaal vertellen (over waar ze wel in geloven) dat ze iets hebben meegemaakt dat spiritueel is krijgen dan geen offtopic  terwijl het ook niets te maken heeft met readings:-D 

dus ik stel voor dat er enkel mensen reageren die iets afweten van readings

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

oei moest eigenlijk andere reactie geqoute worden :-Dreactie over off topic berichten

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

" Maar het gaat toch om een hondenreading? Er wordt gevraagd hoe dat nu in zijn werk gaat en daar gaan de antwoorden over.

Dat er gereageerd wordt met 'dat is nep of geloof ik niet in' maakt dat de antwoorden uitgebreider worden. Wat ik overigens niet begrijp. Als dit een bijbel topic was zou ik niet als atheïst zijnde blijven verkondigen dat ik daar alles behalve in geloof.

Beetje respect voor ieders "ding". Wat het ook zijn mag. "


Ik zie het altijd als mijn taak als mensen hier op HP onzin verkondigen ze daar op te wijzen. ;-)

De opmerkingen van mij en anderen houden wel iets meer in als dat het nep zou zijn. We wijzen er op en leggen uit hoe zulke oplichterspraktijken werken.

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

maar hoezo zou iemand die gratis werkt(zoals ik) een oplichter zijn? wat zou ik daarmee te winnen hebben? je leest van sammy dat ik haar precies kon vertellen dat flex pijn had aan zijn lies, terwijl ik alleen een foto in mijn handen had, en flex nooit heb gezien. hoe kan ik dan voelen dat hij pijn in zijn lies heeft.

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

het ligt er een beetje aan wat voor reading. ik heb ook readings gegeven, maar vond dat niets met paranormaal te maken hebben. ik zie heel erg veel aan iemands ogen, en voel daar ook bepaalde dingen bij, maar ik kan niet zeggen dat mij dingen ingefluisterd worden door gene zijde.je hebt readings waarbij iemands verleden, heden en toekomst aan bod komen, of een reading waarbij je enkel verteld hoe iemand precies in elkaar zit, en met wat voor innerlijke problemen hij/zij op dat moment zit. een soort van spiegel voorhouden dus.

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

"

Ik zie het altijd als mijn taak als mensen hier op HP onzin verkondigen ze daar op te wijzen. ;-)

De opmerkingen van mij en anderen houden wel iets meer in  als dat het nep zou zijn. We wijzen er op en leggen uit hoe zulke oplichterspraktijken werken. "
ik ben het er wel mee eens dat er veel oplichters zijn, dat wel. je mag je gave bijvoorbeeld niet gebruiken om er persoonlijk gewin uit te halen. je mag wel geld vragen, omdat je er ook tijd en energie insteekt, maar zulke idiote bedragen als bijvoorbeeld char vraagt(600 euro per consult), dan weet je dat iemand nep is. je gave verdwijnt als je het toch gebruikt om rijk van te worden.

maar een gave hebben, iemand kunnen helpen, en het dan niet doen, dat kan ik niet, vandaar dat ik gratis werk, en alleen als ik echt denk dat ik kan helpen.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

" ik ben het er wel mee eens dat er veel oplichters zijn, dat wel. je mag je gave bijvoorbeeld niet gebruiken om er persoonlijk gewin uit te halen. je mag wel geld vragen, omdat je er ook tijd en energie insteekt, maar zulke idiote bedragen als bijvoorbeeld char vraagt(600 euro per consult), dan weet je dat iemand nep is. je gave verdwijnt als je het toch gebruikt om rijk van te worden.

maar een gave hebben, iemand kunnen helpen, en het dan niet doen, dat kan ik niet, vandaar dat ik gratis werk, en alleen als ik echt denk dat ik kan helpen. "
dat vind ik wel goed, Karin! zo help je mensen die er ook in geloven. Voor sommige mensen is zo'n reading belangrijk om dinge los te laten. (ik zeg niet dat ik erin geloof , maar als dat voor andere helpt, prima! ;-))

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

de readings die angela geeft, zijn heel anders, en veel uitgebreider dan de mijne. als ik bijvoorbeeld op hp lees dat iemand geen idee heeft waar zijn hond last van heeft, stuur ik vaak een pb, of ze het fijn zouden vinden als ik aan een foto "voel". op het moment dat ik een foto in mijn handen neem, zeg ik de naam van het dier, en vraag of ik mag voelen wat hij voelt. op dat moment kan ik ook werkelijk voelen wat iemand voelt. ik zeg er altijd bij dat ik geen da ben, maar op die manier kan een da wel gerichter zoeken. en in het geval van moby van angela(andere angela), was ik heeeeel erg blij dat ik kon helpen, anders was moby er misschien niet meer geweest. middenoorontsteking is een gemene pijn, maar je denkt daar niet meteen aan als je hond ineens agressief wordt.

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ik reageer alleen even om mijn topic te verdedigen. Dit topic hoort wel degelijk thuis op HP, het gaat over mijn HOND en zijn welzijn. Als ik denk dat zo'n reading zou helpen, maar toch ervaringen en meningen wil weten, omdat ik wil weten of ik mijn hond er mee kan helpen, dan hoort dit op HP... 
Het gaat uiteindelijk om de hond.


Verder zou ik het waarderen als iedereen elkaar in hun waarde laat. Als je niets zinnigs te zeggen hebt over mijn vraag, vraag ik je vriendelijk niet te reageren. 
Ik ben hier namelijk om te leren, niet om ruzies/uit de hand gelopen situaties door te lezen.

honden page profiel esther esther 2 doggies

honden foto van esther

"

maar een gave hebben, iemand kunnen helpen, en het dan niet doen, dat kan ik niet, vandaar dat ik gratis werk, en alleen als ik echt denk dat ik kan helpen. "


En daar geloof ik dus wel in... ;-)

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

" de readings die angela geeft, zijn heel anders, en veel uitgebreider dan de mijne. als ik bijvoorbeeld op hp lees dat iemand geen idee heeft waar zijn hond last van heeft, stuur ik vaak een pb, of ze het fijn zouden vinden als ik aan een foto "voel". op het moment dat ik een foto in mijn handen neem, zeg ik de naam van het dier, en vraag of ik mag voelen wat hij voelt. op dat moment kan ik ook werkelijk voelen wat iemand voelt. ik zeg er altijd bij dat ik geen da ben, maar op die manier kan een da wel gerichter zoeken. en in het geval van moby van angela(andere angela), was ik heeeeel erg blij dat ik kon helpen, anders was moby er misschien niet meer geweest. middenoorontsteking is een gemene pijn, maar je denkt daar niet meteen aan als je hond ineens agressief wordt. "

;-)

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

van mij zul je dus niet horen hoe het gaat met je overleden dier, of wat je hond heeft meegemaakt in zijn leven. daar waag ik me niet aan.

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

" maar hoezo zou iemand die gratis werkt(zoals ik) een oplichter zijn? wat zou ik daarmee te winnen hebben? je leest van sammy dat ik haar precies kon vertellen dat flex pijn had aan zijn lies, terwijl ik alleen een foto in mijn handen had, en flex nooit heb gezien. hoe kan ik dan voelen dat hij pijn in zijn lies heeft. "

Wil je echt dat ik dat op een openbaar forum helemaal uit gaat leggen?
Ik heb eergisteren mijn reactie in het andere topic verwijderd omdat ik dat bij nader inzien niet gepast vond.

Als zo iets als met Flex voor jou ergens als bewijs voor geldt vind ik dat prima.
(Op het moment dat je daarmee anderen van iets wil gaan overtuigen wordt het een ander verhaal :-) )_

(Er kan soms enige tijd tussen mijn reacties zitten want ik moet met dit weer natuurlijk ook m'n chakra een beetje bij kleuren :-) )

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

het mag van mij ook via pb.ik ben geen medium, en geen helderziende. ik ben alleen heldervoelend, maar voor mij heeft dat niets met het paranormale te maken, en ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan wat ik doe, als ze dat willen.
ik vind het ook niet belangrijk om anderen te overtuigen, want iedereen mag zijn eigen mening vormen, en vind het niet belangrijk of iemand gelooft dat ik dingen kan voelen of niet.
die laatste zin, is nu exact wat jij probeert te doen. jij probeert mensen ervan te overtuigen dat het niet bestaat, omdat je er zelf niet in gelooft, maar hebt weinig respect voor mensen die dit wel doen.

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

"

Ik zie het altijd als mijn taak als mensen hier op HP onzin verkondigen ze daar op te wijzen. ;-)

De opmerkingen van mij en anderen houden wel iets meer in  als dat het nep zou zijn. We wijzen er op en leggen uit hoe zulke oplichterspraktijken werken. "
dit bedoel ik dus. je probeert mensen ervan te overtuigen dat readings nep zijn, terwijl je er de ballen verstand van hebt. je durft zelfs te beweren dat mensen onzin verkondigen, terwijl de enige onzin in dit hele topic van jou afkomt. laat mensen een keer in hun waarde.

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

" het mag van mij ook via pb.ik ben geen medium, en geen helderziende. ik ben alleen heldervoelend, maar voor mij heeft dat niets met het paranormale te maken, en ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan wat ik doe, als ze dat willen.
ik vind het ook niet belangrijk om anderen te overtuigen, want iedereen mag zijn eigen mening vormen, en vind het niet belangrijk of iemand gelooft dat ik dingen kan voelen of niet.
die laatste zin, is nu exact wat jij probeert te doen. jij probeert mensen ervan te overtuigen dat het niet bestaat, omdat je er zelf niet in gelooft, maar hebt weinig respect voor mensen die dit wel doen. "

Dat laatste klopt. Ik vind domweg iets geloven zonder dat op z'n minst aannemelijk gemaakt kan worden dat het op waarheid berust zeer primitief.

honden page profiel KK 3 doggies

honden foto van K

"
Dat laatste klopt. Ik vind domweg iets geloven zonder dat op z'n minst aannemelijk gemaakt kan worden dat het op waarheid berust zeer primitief. "

wie zegt dat het niet aannemelijk gemaakt is dat het op waarheid berust?
de rest klopt trouwens ook:jij probeert mensen ervan te overtuigen dat het niet bestaat.
maar tegelijkertijd neem je het anderen kwalijk als ze mensen ervan willen overtuigen dat het wel bestaat.
wat is het verschil? dat jij vindt dat je altijd gelijk hebt?

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

" dit bedoel ik dus. je probeert mensen ervan te overtuigen dat readings nep zijn, terwijl je er de ballen verstand van hebt. je durft zelfs te beweren dat mensen onzin verkondigen, terwijl de enige onzin in dit hele topic van jou afkomt. laat mensen een keer in hun waarde. "

Mijn reacties hebben meer inhoud dan de reacties als "ik denk" "ik voel" "volgens mij"

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

"
het gaat inderdaad over een reading van honden dus reacties van ik geloof er wel of niet in zijn niet van toepassing maar dan zijn reacties zoals baby op het pc scherm ook offtopic :-D (is even een aanvulling op jou reactie) ik krijg de indruk dat mensen die niet geloven off topic wordt gegeven op hun reactie en mensen die er wel in geloven en  heel hun verhaal vertellen (over waar ze wel in geloven) dat ze iets hebben meegemaakt dat spiritueel is krijgen dan geen offtopic  terwijl het ook niets te maken heeft met readings:-D 

dus ik stel voor dat er enkel mensen reageren die iets afweten van readings
"

Dat laatste schiet bij mij weer even in het verkeerde keelgat; sceptici zoals ikzelf mogen geen kanttekeningen plaatsen bij het fenomeen? Hmmm, moeilijk te verdedigen lijkt me... Sorry ben nu eenmaal niet zo 'goedgelovig' en ik vind een beetje tegengas geven best op zijn plaats.

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

Je hebt laten zien dat je weet hoe zulke dingen werken dus mag jij zeker reageren

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

ik snap niet wat er mis is.... het enige wat ik bedoel is dat mensen off topic geven aan mensen die zeggen in geloof er niet in en dergelijke en mensen die vertellen dat ze bv een baby op het scherm zien verschijnen geen off topic krijgen.... terwijl het beide niet met readings te maken heeft..... snap niet goed wat daar verkeerd aan is dus waarom zo aangevallen voelen ? is op degene bedoeld  die "off topic " waarderen

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 2 doggies

honden foto van Sheltieduo_

die laatste zin is bedoeld omdat TS vraagt om ontopic te blijven en dergelijke dus daarom stel ik dat voor zodat TS meer te weten komt over readings ( los daarvan of het nu geloofwaardig is of niet daar heeft ts niets aan)

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

"
wie zegt dat het niet aannemelijk gemaakt is dat het op waarheid berust?
de rest klopt trouwens ook:jij probeert mensen ervan te overtuigen dat het niet bestaat.
maar tegelijkertijd neem je het anderen kwalijk als ze mensen ervan willen overtuigen dat het wel bestaat.
wat is het verschil? dat jij vindt dat je altijd gelijk hebt? "

Als jij beweert dat kabouters bestaan. Zou jij dan moeten gaan bewijzen dat ze bestaan of moet ik dan gaan bewijzen dat ze niet bestaan?
Jij zal dan moeten gaan bewijzen dat ze bestaan waarna het wweer aan mij is om "gaten te schieten" in je bewijs.
Ik en anderen met mij zijn al iets verder gegaan in dit en het andere topic door uit te leggen hoe het komt dat mensen denken dat kabouters bestaan of hoe het mensen lukt anderen te laten geloven dat kabouters bestaan

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

"
Als jij beweert dat kabouters bestaan. Zou jij dan moeten gaan bewijzen dat ze bestaan of moet ik dan gaan bewijzen dat ze niet bestaan?
Jij zal dan moeten gaan bewijzen dat ze bestaan waarna het wweer aan mij is om "gaten te schieten" in je bewijs.

"

Hahahaha, draai het maar om, bewijs JIJ eerst maar eens dat ze niet bestaan, dan zullen wij bewijzen dat ze wel bestaan. Grappig eigenlijk.
Het maakt toch geen reet uit of ze wel of niet bestaan. Als iemand denkt dat ze bestaan, so be it. Diegene zal er verder niemand kwaad mee doen. Laat elkaar in waarde.

Maar ik begrijp goed jij overal een verklaring voor wilt. Dus als je auto kapot gaat (als je die hebt) dan wil je een verkaring waarom dat zo is. Als je rugpijn hebt, dan wil je weten waarom dat is. Als je gelooft in God dan wil je wel weten of hij werkelijk bestaat.
Wat zal jij een zwaar en moeilijk leven hebben, alleen om alles te verklaren wat er gebeurd in het leven en in de wereld.

Ben ik toch blij dat ik zoveel meer boeiend leven heb zeg.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

" ik snap niet wat er mis is.... het enige wat ik bedoel is dat mensen off topic geven aan mensen die zeggen in geloof er niet in en dergelijke en mensen die vertellen dat ze bv een baby op het scherm zien verschijnen geen off topic krijgen.... terwijl het beide niet met readings te maken heeft..... snap niet goed wat daar verkeerd aan is dus waarom zo aangevallen voelen ? is op degene bedoeld  die "off topic " waarderen "

Tja, ik snap bepaalde reacties in dit topic ook niet.. Mss hebben mensen last van het warme weer?

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

ik vind hel wel fijn zon zonnetje op men kop O-)

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ik ook :-)

honden page profiel gojagoja 3 doggies

honden foto van goja

hmm, ik zou nog wel iets willen zeggen, en verder is het schluss met HP voor mij vandaag:

allereerst: ik heb via pb op een prettige manier met Angela de aanvaring van gisteren
mogen uitpraten, op initiatief van Angela, wat ik heel erg waardeer !!


en dan over dit topic en soortgelijke:

ik denk niet dat je ooit kan bewijzen waar je in gelooft
daar is het namelijk "geloof" voor (hopen op de dingen die je niet ziet)

maar mensen die het niet "geloven" geldt precies hetzelfde voor
het feit dat ze het niet "geloven" geeft aan dat zij dus ook een geloof hebben ........

begrijpen jullie me nog??? ;-)

mij zal je hier nooit zien schrijven dat het niet kan of bestaat, ik kan het 1 noch het ander bewijzen
en mensen voor niet goed snik verklaren, vind ik echt niet kunnen, we kennen elkaar hier allemaal amper en dan nog, wie heeft het recht om zoiets te zeggen.

wel vind ik dat mensen voorzichtig moeten zijn wat ze op een openbaar (honden)forum neerzetten
want op een honden forum verwacht je "hondse' gesprekken, en dit onderwerp mag dan gelieerd zijn aan honden (reading van honden) het gaat in feite over het readen zelf en niet om de hond, en of dat wel of niet mogelijk is.
eigen ervaringen, zoals eerder gedeeld hier in dit topic....... dat is in mijn ogen echt onverstandig
en ongepast.

ik wil niemand schaden, ik val ook nooit iemand aan, en al helemaal niet waar iemand in "gelooft"
ongeloof is namelijk in mijn ogen ook een vorm van geloof
geloven in de exactheid van de wetenschap.... uiteindelijk ook

en ik heb ook zo mijn "geloof", maar ik hou ook van eerst nuchter onderzoeken, en kritische kanttekeningen zetten mag volgens mij ook best, ook in dit topic

voor nu: ik ga genieten van het zonlicht, en laat HP vandaag verder voor wat het is ;-)

pagina 4 van 11 12 3 45 6 7 8 9 10 11
Volgende forumvraag: pups beschikbaar
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^