- dit accoun is verwijdert -

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

kan de foto niet zien...
@dali&jolie: ben ik niet met je eens dat het dierenmishandeling is, ze hebben deze regel niet voor niks opgericht. dit is puur om het kapotfokken van de doodle te voorkomen. het is nu eenmaal een populaire hond. het is gewoon dat mensen er niet meer kunnen fokken. vind het een goede zaak. maar dat is mijn mening;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "- dit accoun is verwijdert -" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ..

honden foto van .

Marijn, wat mooi dat je zo uitkijkt naar de komst van je puppy. Ik kreeg eerlijk gezegd een beetje de kriebels toen ik las dat je je moeder overgehaald had door te zeuren en te smeken. Ik hoop dat zowel jij als je moeder je realiseren dat het opvoeden van een pup veel energie kost. Het beestje moet zindelijk gemaakt worden en zal vaak naar buiten moeten voor korte plasrondes, bereid je daar maar alvast op voor door je wekker op half 3 's nachts te zetten. Zeker in de pubertijd, kunnen ze het bloed onder je nagels vandaan halen, hij zal je uitdagen en grenzen opzoeken. Wanneer de periode van de wisselende tandjes eraan komt, is de kans groot dat hij overal op zal gaan knagen, ik hoop dat je een goed puppy-proof huis hebt. 

Geloof me maar, het opvoeden van een hond is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik zie dat je nog veel vragen hebt, "houden honden hier van?", "beschermen honden je?". Wellicht zal jij (het wordt immers jouw hond, als ik het goed begrijp), je eerst heel goed moeten inlezen over gedrag, lichaamstaal, karaktereigenschappen van het ras, de do's en don'ts etc. Weet je wat mijn hond zou doen als er inbrekers kwamen? Nou, hij zou ze verwelkomen met een lik en ze helpen inpakken. Zulke dingen zijn bij elk ras verschillend, en binnnen een ras is elke hond ook weer anders. Labradoodles zijn slimme honden met een will to please, misschien is het leuk iets te gaan doen als agility, gehoorzaamheid of doggydance. Sporten met je hond kan jullie band versterken én een actieve hond genoeg fysieke en mentale uitdaging bieden. Denk daar eens over na, inplaats van of hij het leuk zou vinden om te varen.

Je streeft ernaar beste vrienden te worden met de hond, maar wat nou als hij uiteindelijk meer naar je moeder zal neigen? "Ik bedoel honden zijn wel vast goede vrienden, ze vinden het niet erg om iets voor je te doen of dat jij de baas speelt. " Dit kan nog eens hard tegenvallen in de pubertijd. Ik snap dat je graag fantaseert over je toekomst met de pup, maar ook over de mogelijk negatieve of minder leuke dingen hoort nagedacht te worden, zodat je later niet voor verassingen staat.

Je hebt een leuke naam bedacht! Aangezien je ook vraagt of andere mee willen denken, is hier even een klein lijstje: Macey, Terry, Miyuki, en natuurlijk Cody (zo heet de mijne). Misschien heb je er wat aan, al is Wolfie natuurlijk ook gaaf.

Ik heb niet alle reacties gelezen, maar om even heel duidelijk mijn mening te geven; Ik zou als ik jouw was vér uit de buurt blijven van marktplaatsfokkers. Labradoodles zijn best populaire honden en er zijn genoeg broodfokkers die ze verkopen, deze mensen hebben de gladste smoezen klaarliggen en echt waar, ze zijn zo sneaky als maar kan.

Veel plezier en succes met je pup! En geduld is een schone zaak..

honden page profiel Dali en JolieDali en Jolie

honden foto van Dali en Jolie

" kan de foto niet zien...
@dali&jolie: ben ik niet met je eens dat het dierenmishandeling is, ze hebben deze regel niet voor niks opgericht. dit is puur om het kapotfokken van de doodle te voorkomen. het is nu eenmaal een populaire hond. het is gewoon dat mensen er niet meer kunnen fokken. vind het een goede zaak. maar dat is mijn mening;-) "


Dit is besloten door Beverly Manners en haar dochter Angela van Tegan Park de "ontwikkelaars" van de Aus. Doodle. Zij doen aan back to back breeding. Dus nest na nest zonder loopsheid ertussen :'( En Beverly heeft haar honden laten debarken (de honden konden hierdoor niet meer blaffen) omdat ze teveel herrie maakten. Als je je er in zou verdiepen zou je weten dat zij degene zijn die een verziekt ras hebben opgericht, met ongeteste honden en honden uit het asiel.

Als je perse een Australische Doodle wil zijn er inmiddels genoeg fokkers die uit de club gestapt zijn en die contracten afsluiten om de hond na de pubertijd te laten castreren.

Mijn mening is dat het belachelijk is dat een pup niet normaal kan opgroeien door dit soort praktijken. Dit gebeurt bij geen enkel "toekomstig" ras!

Ik probeer mensen alleen bewust te maken dat het dus ook anders kan.


honden page profiel Merp & MiepMerp & Miep

honden foto van Merp & Miep

Wat leuk dat jullie een puppy nemen! Ik denk alleen wel dat je een beetje te hard van stapel loopt. Ik lees dat je nu al spullen heb ingekocht en dat je drie weken wachten lang vindt. Er zijn hier mensen op HondenPage en die wachten een aantal maanden en soms zelfs jaren op een puppy terwijl de knoop al lang is doorgehakt. Ik kan je juist zeggen dat de voorpret het leukste is. 

Het feit dat het allemaal snel moet roept bij mij een tweede vraag op: Weten jullie hoe duur een goede, gezonde, rasechte Labradoodle kost? Het lijkt mij namelijk sterk dat iemand binnen 2-3 weken opeens €1500-€2000(?) heeft. 

Maartje zit hier ook op HondenPage en is een erkennende fokker. Maartje woont volgens mij in Drenthe en dat is nou ook weer niet heel veel weg voor jullie. Hier is een link naar haar profiel en misschien kan je haar een PB sturen met vragen zodat zij jullie ook een beetje kan helpen?

honden page profiel ManjaManja

honden foto van Manja

" Thank You all x

Maar, ik weet zeker dat ik en die hond wel vrienden gaan worden, ik verzorg en speel met hem, en soms ga ik met hem naar de boot en hem overall aan laten wennen (:

Ik woon trouwens in een flat op de 1e verdieping dus hij hoeft geen trap of lift te gebruiken, en in de buurt zijn wel veldjes waar hij kan loslopen. Maar zelf vind ik het zielig dat ze persee aan de lijn moeten of anders een bekeuring >:(  Dat was ook eerst de reden waarom mam geen hond voor me wilde kopen; dat vond ze zielig, maar ik ook.

Gelukkig is der een losloop veld in de buurt waar ik woon, hier lopen trouwens bijna wel iedere dag langs ons balkon van de flat heel veel mensen met hun honden. "

Je kunt lekker naar de Potten :-D daar lopen veel honden los! Daar ben ook met Toby naartoe geweest om hem los te laten lopen. Ik heb zelf ook altijd in Sneek gewoond vandaar dat ik het weet. Ook is er nu een park vlak bij het van der Valk hotel, ben ik nog nooit geweest maar schijnt ook erg leuk te zijn! Ik weet niet waar je in Sneek woont, ik woonde in Tinga, daar kun je makkelijk naar het schelpenpad tussen Sneek en Ijlst, ook leuk!

Succes met het uitzoeken van je hondje! Let inderdaad goed op of je niet bij een broodfokker terecht komt, er zitten er een aantal in Friesland! De Labradoodle is ook erg in trek in de broodfok.
Stel je komt toch per ongeluk bij een broodfokker uit en je bent daar en je bent helemaal verliefd op een pup, doe het alsjeblieft niet. Voor een goede pup moet je soms wat geduld hebben. Misschien weet je al veel over broodfok en gaat dit helemaal goed komen maar ik wilde het toch graag even zeggen :-D

Groetjes, Manja!

honden page profiel T&dogsT&dogs

honden foto van T&dogs

" We nemen er wel een via marktplaats mar die mensen fokken geloof ik niet, die hebben gewoon af en toe nestjes en ik zie zelfs foto's van de honden die buiten enzo zijn en niet vast in een kooi,
alleen het stomme is....Ze moeten nog geboren worden :(!!!!!!!! Dan kan ik jaaarenwachten. *zucht* "


Mag ik misschien zo brutaal zijn om te vragen voor een link.
Ik zou echt heel erg uitkijken met marktplaats, want ze gaan natuurlijk echt niet die honden fotograferen in hun hokken ;-)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik kan de foto ook niet zien

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik vind het wel een goede zaak dat ze op die manier door-fok van het ras willen voorkomen.Maar Ik deel ook de mening dat zo snel wel veel te vroeg is.

Dan zou ik liever zien dat in een contract is vast te leggen dat op de leeftijd van een half jaar of een jaar een bevestiging van een dierenarts word opgestuurd dat het dier is geholpen.
Dat zou ik wat rechtvaardiger vinden en eerlijker tegenover het dier vinden, maar kan me wel goed voorstellen dat een Fokker een dergelijke ingreep verlangd.

*maar ik denk dat we op deze manier weer een offtopic topic krijgen.
Misschien voor dit onderwerp een aparte topic starten?

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

honden foto van Mango &Mona

Hoi hoi,ik heb zelf een labradoodle.Ik heb 1 jaar op de wachtlijst gestaan.Duurde zo lang,maar wel fijn achteraf want nu wist ik zeker dat ik ervoor wilde gaan.Ik heb niet niet alle berichtjes gelezen,maar je zeg dat je op een flat woont.Moet je pup vele uren alleen zitten overdag?
mango van ons is nu 4 maanden en ze kan zo ruim een uur alleen in de kamer zijn.Soms iets langer.Wat me wel opvalt bij Mango is dat ze echt een hekel heeft om alleen gelaten te worden.Ik had vroeger een kooikerhondje en die kon ik met 13 weken wel 3 uur alleen laten,maar Mango echt niet.Toen ik op de wachtlijst kwam te staan zei de fokster dat ze niet wilde dat de pup naar mensen ging die langer dan 4 uur werkte(beiden dan).Dus Mango langer dan 4 uur alleen laten i.v.m. werk werd ik van de wachtlijst afgehaald.Hoe is jullie situatie thuis met werk/school ed??De fokker vroeg ons het hemd van ons lijf.Ze zei namelijk ook dat het bijzondere karakter van de labradoodle verloren zou gaan indien ze dagen alleen zou zitten.

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

honden foto van Mango &Mona

op marktplaats staan helaas weer een paar labradoodles die weg moeten.1 i.v.m allergie van een kind in huis en 1 hond moet weg omdat er een kleinkind op komst is en ze bang zijn dat dit niet samen gaat.Bezint eer ge begint.Arme honden:'(

honden page profiel Dali en JolieDali en Jolie

honden foto van Dali en Jolie

Ik zag ze ook echt zo triest. Vooral die met dat kleinkind vind ik zo'n raar excuus :'( Mijn borstel ging jeuken toen ik hem zag :'(

Nog even voor Marijn een pup is totaal niet te vergelijken met een kitten. Kittens groeien idd heel snel op maar met een pup gaat dit toch wel wat anders.

Kitten's zijn normaal gesproken zindelijk zodra je ze krijgt ze krabben hooguit af en toe ergens aan maar verder is hier weinig opvoeding voor nodig.

Een pup daarentegen neemt het eerste jaar bijna al je tijd in beslag met opvoeden mits je het goed wil doen. Deze dient alle jaren daarna ook nog uitgelaten te worden en zeer vaak gekamd en geborsteld worden.

Een doodle heeft zeer veel aandacht nodig om zijn vacht klitvrij te houden. Hou hier zeker 1,5 uur per week voor vrij. Daarnaast is het ook nodig om hem 1 keer per 3 maanden te laten trimmen. Alleen naar de trimster is geen optie want dan zou je hondje vreselijk pijn krijgen door een vervilte vacht.

Ik hoop dat je moeder het ook echt zelf leuk vind want meestal komen dit soort verantwoordelijkheden uiteindelijk bij moeders terecht.

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

honden foto van Mango &Mona

Een doodle is zeker een kostbare hond.Aanschaf speciale borstel,trimmen a 80 euro per 3 of 4 maanden.cursus volgen(zeker met een 1e hond aan te bevelen).Tja,die hond op marktplaats.triest die vacht.Mijn oudste dochter vroeg zich af wat die kinderen van die mensen er zelf van vinden dat ze die hond weggeven via marktplaats.Echt,mijn dochter was razend.
Onze jongste dochter is 17 en dol op Mango,maar ik ben wel degene die de meeste tijd met haar is.Ik wilde zelf een hond en mango is ook dus echt mijn hond,maar wanneer het is dat je ma het alleen doet voor jou ben je verkeerd bezig.Jij gaat op een dag uit huis,studeren e.d. en dan heb je zelf ook geen tijd meer voor je hond.Denk echt samen met je ma heel goed na of het wijsheid is.Je moet er zelf toch ook niet aan denken dat je hond op marktplaats zou komen te staan omdat je ma er geen tijd meer voor heeft en jij gaat studeren?
MIjn schoonzus heeft uit het asiel een kat gehaald voor mijn nichtje.Kat  is 10 jaar oud,maar heel lief.Dit heeft mijn schoonzus gedaan omdat mijn nichtje ook graag een hond wilde,maar mijn schoonzus niet.Een kat kan op de kattenbak,kattenluikje en kan uren alleen zijn.
Denk asjeblieft heel goed na en laat je moeder heel eerlijk zijn tegenover jou.
Het klinkt misschien lullig,maar ik denk ook in het belang van je toekomstige pup

i love dogs (Gast)

Ja dat is een betrouwbare site

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Wat leuk dat je een pup mag!! Als ik alles zo lees hebben jij en je moeder wel nog een hele hoop te lezen en te leren over honden voor er een pup komt. Verdiep je in het ras en hondengedrag in het algemeen, want een hond en kat zijn niet te vergelijken. Er komt een hele hoop werk kijken bij het opvoeden van een pup, en dat duurt zeker 1,5 jaar want de pubertijd valt ook niet mee. Is je moeder ook bereid hier tijd in te steken als jij naar school moet? Want als ze al niet eens een stukje wil rijden voor een goede pup.. Wij moesten ruim 2 uur rijden om onze pup op te halen en mijn schoonouders toentertijd zelfs 3 uur! Nederland is niet zo groot, dus dit lijkt me ook helemaal niet zo erg, die autorit is wel de minste investering die je in de pup moet steken. Ook ik wil je nog waarschuwen voor broodfokkers! Toen wij 3 jaar geleden onze sheltie Lizzie gingen ophalen wist ik nog niet heel veel van de broodfok af en ik heb me toen laten verleiden. We hebben erg veel geluk gehad met haar en haar gezondheid, maar ik voelde me achteraf heel stom! Nu zijn we wel gegaan voor een schotse collie met stamboom van een fokker die is aangesloten bij de rasvereniging en waar we zelfs mee gaan fokken en dat voelt goed!!!

Ik zou gewoon voor jezelf ALLES op een rijtje gaan zetten. Misschien zelfs een map maken met alle info over het ras, over fokkers en over het opvoeden van een pup, zodat jij en je moeder dit kunnen doornemen en allebei goed voorbereid zijn. Dan kunnen jullie echt gaan genieten van je pup!! :-) Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen!!!!!

honden page profiel Cassandra en RenzoCassandra en Renzo

honden foto van Cassandra en Renzo

heee leuk dat je een hondje krijgt zelf heb ik ook een hondje renzo een berner sennen waar ik cursussen mee heb gevolgd ga je ook een puppycursus volgen met je pup groetjes cassandra

honden page profiel Marijn&wolfie<3Marijn&wolfie<3

Mensen ik zou vandaag een hond, krijgen maar...
Mam had een goede nest gevonden die vandaag weg mocht dus ze had gebeld om 10;00 ofZo en ze zeiden dat we mochten komen om vier uur. Dus na heel lang rijden (echt we kregen er rugpijn van en ook nog een uur of twee rijden) kwamen we eindelijk aan. Maar dan.... ZIJN ALLE PUPPIES AL WEGGEGEVEN SERIEUS DAT DOE JE TOCH NIET VANMORGEN HADDEN ZE NOG EEN PAAR MAAR ZE GEVEN GEWOON WEG TERWIJL WE SUPER LANG ONDERWEG WAREN! :(! Serieus dat doe je toch niet?? Ik wou zo graag dat ik ze vandaag al mee kon serieus het rijden verpestte de hele middag enzo...:(

Gelukkig vonden we nu nog een nestje. Twee reu puppy's heel schattig, de eigenaar zei dat het flauw was om ze al weg te geven terwijl je onder weg bent en zei dat hij dat niet zou doen. Dit keer gaan mijn opa en oma ze ophalen zodat wij niet uren hoeven te rijden. Donderdag krijg ik ze al!!

honden page profiel ..

honden foto van .

Sorry, maar het lijkt erop dat er tegen de lucht gepraat wordt. Marijn, na het lezen van al je reacties is het overduidelijk dat jij nog niet klaar bent voor het nemen van een hond. Je bent dan verantwoordelijk voor een levend wezen! Aangezien je bij je moeder gezeurd hebt ga ik ervan uit dat dit jouw hond wordt.
De fokker die je eerst noemt lijkt me overduidelijk een pretnestje of een broodfokker. Een goede fokker belooft iemand geen pup om hem vervolgens aan een ander weg te geven. Ook schrik ik er erg van hoe snel dit allemaal gaat, wees alsjeblieft geduldig en kijk kritisch naar de fokker! Dat hij je beloofd jouw pup niet aan een ander te geven... Misschien moet je denken aan de testresultaten en gezondheidstoestand van de ouders in plaats van het eerstgenoemde? 

Heel veel mensen komen hier met advies en tips, het lijkt echter net alsof je het gewoon allemaal negeert. Jammer..

Mag ik vragen hoe oud je bent? Wellicht is het handig als je je moeder dit topic eens laat lezen, er staat veel handige informatie in.

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

uuh sorry hoor...ze? 2 puppen? nee toch?? ik vind dat jullie TE snel willen...iets in de kop hebben en dan meteen hup een pup, maar zo werkt het helaas niet. hebben jullie je verdiept in de fokker? welke fokker is het? vind het te snel gaan. het is geen pakje boter he wat je koopt?

honden page profiel ..

honden foto van .

Wacht, 2 puppen tegelijkertijd? Bij iemand die nog nooit een hond heeft gehad en zich duidelijk niet ingelezen heeft.. Dat belooft wat.. :'( Dit gaat, zoals al gezegd, veel en véél te snel. Ik adviseer je serieus om nog een jaartje te wachten met de aanschaf van zelfs één hond. Nogmaals, het zou handig zijn als je je moeder dit topic eens laat lezen.

honden page profiel Dali en JolieDali en Jolie

honden foto van Dali en Jolie

Marijn misschien is het handig als je ons de link geeft van marktplaats.

Wij kijken dagelijks hierop en herkennen inmiddels ook vaak wel de betere fokkers en de broodfokkers.

Iemand die de pups al weggeeft terwijl deze zijn beloofd zijn in mijn ogen ook niet betrouwbaar!!

Ik snap dat je heel snel een hondje wilt maar als je geen ziek hondje wil kan je echt beter even geduld hebben.

honden page profiel Dali en JolieDali en Jolie

honden foto van Dali en Jolie

dubbel

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

2 pups in huis..en ook nog 2 reuen? Jeetje.. weten je ouders wel waar ze aan beginnen? En komen ze wel van een goede fokker..want Labradoodles zijn niet goedkoop (in de buurt hier heeft iemand er 1 die was 1500 euro)..en dan moet 2 zeker flink wat kosten..

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

" Mensen ik zou vandaag een hond, krijgen maar...
Mam had een goede nest gevonden die vandaag weg mocht dus ze had gebeld om 10;00 ofZo en ze zeiden dat we mochten komen om vier uur. Dus na heel lang rijden (echt we kregen er rugpijn van en ook nog een uur of twee rijden) kwamen we eindelijk aan. Maar dan.... ZIJN ALLE PUPPIES AL WEGGEGEVEN SERIEUS DAT DOE JE TOCH NIET VANMORGEN HADDEN ZE NOG EEN PAAR MAAR ZE GEVEN GEWOON WEG TERWIJL WE SUPER LANG ONDERWEG WAREN! :(! Serieus dat doe je toch niet?? Ik wou zo graag dat ik ze vandaag al mee kon serieus het rijden verpestte de hele middag enzo...:(

Gelukkig vonden we nu nog een nestje. Twee reu puppy's heel schattig, de eigenaar zei dat het flauw was om ze al weg te geven terwijl je onder weg bent en zei dat hij dat niet zou doen. Dit keer gaan mijn opa en oma ze ophalen zodat wij niet uren hoeven te rijden. Donderdag krijg ik ze al!! "

slaat volgens mij wel op 2 puppen, of ben ik gek?? ik hoop dat dit niet waar is!

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Ik dacht dat we die bui al zagen aankomen....

honden page profiel Dali en JolieDali en Jolie

honden foto van Dali en Jolie

ooh dat van die 2 had ik ook even overheen gelezen ;-) Sorry maar ik wens jullie daar heeel veel sterkte mee.

Jij wil heel graag een honden vriendje toch?

Met 2 puppen hebben zij straks hun eigen vriendje en ben jij niet interessant genoeg O-)

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

" Mensen ik zou vandaag een hond, krijgen maar...
Mam had een goede nest gevonden die vandaag weg mocht dus ze had gebeld om 10;00 ofZo en ze zeiden dat we mochten komen om vier uur. Dus na heel lang rijden (echt we kregen er rugpijn van en ook nog een uur of twee rijden) kwamen we eindelijk aan. Maar dan.... ZIJN ALLE PUPPIES AL WEGGEGEVEN SERIEUS DAT DOE JE TOCH NIET VANMORGEN HADDEN ZE NOG EEN PAAR MAAR ZE GEVEN GEWOON WEG TERWIJL WE SUPER LANG ONDERWEG WAREN! :(! Serieus dat doe je toch niet?? Ik wou zo graag dat ik ze vandaag al mee kon serieus het rijden verpestte de hele middag enzo...:(

Gelukkig vonden we nu nog een nestje. Twee reu puppy's heel schattig, de eigenaar zei dat het flauw was om ze al weg te geven terwijl je onder weg bent en zei dat hij dat niet zou doen. Dit keer gaan mijn opa en oma ze ophalen zodat wij niet uren hoeven te rijden. Donderdag krijg ik ze al!! "


Hier kan ik echt om huilen! Marijn, alsjeblieft, zeg het af! Dit kan echt niet... Je hebt nog nooit een hond gehad, nu krijg je er ineens twee.. Heb je gevraagd om testen, stambomen e.d.? Een fokker die zegt dat het 'flauw' is om de pups te vergeven, knijpt ondertussen z'n handjes samen, want dan kan hij z'n pups kwijt..

Je hebt bij lange na nog niet genoeg informatie ingewonnen, Marijn.. Ik vind het zelfs behoorlijk egoïstisch hoe je nu te werk bent gegaan door alleen aan jezelf te denken en nit aan het welzijn van je pup(s). Ja, echt, want jij zal en.moet binnen drie weken een hond krijgen zondar dat je ook kaar enig idee hebt hoe het allemaal in elkaar zit.

Ik werd eerst heel enthousiast van je vrolijke reacties, maar nu word ik alleen maar nijdig..

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Ik kijk mijn ogen uit in dit topic.... ;-)

Kan haast niet geloven dat er moeders zijn die hiermee akkoord gaan..

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

oef ... heb het een beetje gevolgd maar dit heeft toch een vervelende wending gekregen. 
Hoop dat je verstandig genoeg bent om het af te zeggen of in ieder geval 1 pup te nemen maar liefst geen. 

Lees alles nog eens door dan weet je zelf dat het gewoon helemaal niet verstandig is wat je nu aan het doen bent.

honden page profiel Dali en JolieDali en Jolie

honden foto van Dali en Jolie

" 2 pups in huis..en ook nog 2 reuen? Jeetje.. weten je ouders wel waar ze aan beginnen? En komen ze wel van een goede fokker..want Labradoodles zijn niet goedkoop (in de buurt hier heeft iemand er 1 die was 1500 euro)..en dan moet 2 zeker flink wat kosten.. "


Waarschijnlijk is dit een fokker die 2 pups geeft voor de prijs van 1:'( :'( Een normale fokker geeft niet snel 2 pups mee, en al helemaal niet aan een hondenleek!

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

@ Dali en Jolie: Ja, die kans zit er dik in! het is ook heel frustrerend dat Marijn niet meer reageert!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "- dit accoun is verwijdert -" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 7 12 34 5 6 7
Volgende forumvraag: Welke bijnaam heeft jouw hond ?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^