Vastgotaspets fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Vastgotaspets fokkers op de HondenPage.

Sinds 2016 kreeg ik mijn eerste Västgötaspets en als snel kwam er nog een teefje bij. Al snel kwam de wens om een nestje te fokken en daar uit is een teefje aan gehouden. Naast mijn Beauceron liefde is nu de Västgotaspets ontstaan en met deze bezoek ik enkele shows en doe ik de gezondheidstesten en DNA testen vooraanstaand de planning voor een nestje. Mijn honden leven bij mij in huis in het mooie Limburg waar ik naast het bos woon waar ik alle dagen met mijn honden alle kanten uit kan en veel op ontdekking ga en tijdens de wandeling oefeningen met ze doe. Af en toe zal er een nest zijn. Ik wil vooraf eerst kennis maken met eventuele pupkopers maar ook mensen die met het ras willen kennismaken kunnen een afspraak maken.

Wij zijn een kleine kennel, eigenlijk meer hobbyfokker en fokken af en toe een nestje uit goede bloedlijnen. Onze focus ligt op gezondheid, karakter en dan pas schoonheid.

kleine kennel in het midden van het land. Aangesloten bij de rasvereniging Scandia en de Zweedse rasvereniging.

van 't Huis te Woude

Een kleine familiekennel van de samojeed en de västgötaspets. Liefde voor de hond staat bij ons voorrop. Onze honden leven als gezinsleden in ons huis. Wij zijn geregeld aanwezig op shows met onze honden, hier beoordeelt een keurmeester in hoeverre de hond aan de rasstandaard voldoet en wat de verbeter punten zijn. Wij fokken af en toe een nestje. Ouders worden altijd getest op HD (officieel uitslag van Raad van beheer) en op erfelijke oogafwijkingen doormiddel van een ECVO rapport (officieel erkend door de Raad van Beheer) incl Gonioscopy voor de samojeed.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Vastgotaspets fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Vastgotaspets ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Vastgotaspets? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Vastgotaspets? Kijk dan bij de Vastgotaspets rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Vastgotaspets fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Vastgotaspets puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^