Fokker vermelding van Admirable Chien

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Admirable Chien
Beschrijving: Sinds 2016 kreeg ik mijn eerste Västgötaspets en als snel kwam er nog een teefje bij. Al snel kwam de wens om een nestje te fokken en daar uit is een teefje aan gehouden. Naast mijn Beauceron liefde is nu de Västgotaspets ontstaan en met deze bezoek ik enkele shows en doe ik de gezondheidstesten en DNA testen vooraanstaand de planning voor een nestje. Mijn honden leven bij mij in huis in het mooie Limburg waar ik naast het bos woon waar ik alle dagen met mijn honden alle kanten uit kan en veel op ontdekking ga en tijdens de wandeling oefeningen met ze doe. Af en toe zal er een nest zijn. Ik wil vooraf eerst kennis maken met eventuele pupkopers maar ook mensen die met het ras willen kennismaken kunnen een afspraak maken.

Contact
Website: http://wwwmijnbeauceron.nl
Telefoon: 06-34416732

Adres
Woonplaats: Brunssum

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Admirable Chien is te vinden onder
- Vastgotaspets fokkers
- Beauceron fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Mijn 3 teven van bijna 2 en 3 1/2 en bijna 6 jaar zijn hondjes met kort als langstaart en zijn verschillend van kleur. Ze gaan graag met mij mee naar het water en kunnen goed met andere honden overweg.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD A voor de 2 oudste teven en de jongste heeft HD C. Ecvo is maar 1 jaar geldig en is alleen nog maar bij de oudste teef gedaan en ze was vrij. De volgende maand word weer bij de oudste Ecvo onderzoek gedaan. DNA afname bij pups voor ouder controle. Ook is bij 1 DNA test gedaan en de andere 2 volgen volgende maand. Ook zal staks diversieteit DNA afgenomen worden

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden door dierenarts en Raad van beheer onderzocht en gechipt. Na titeren [bloedonderzoek] zal gekeken worden is of de pup nog beschermd is of niet en dan volgt de gangbare vaccinatie en na verloop van tijd word er weer getiterd om te zien of de vaccinatie is aangeslagen. Na ontlasting onderzoek zal gekeken worden of het noodzakelijk is om de pups te ontwormen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
pups mogen met 9 of 10 weken weg. Als ze naar het buitenland gaan pas na 15 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ik fok ongeveer om de 2 jaar een nestje met 1 hond

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huis

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Admirable Chien
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Admirable Chien

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^