Schotse Herdershond, Korthaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Schotse Herdershond, Korthaar fokkers op de HondenPage.

Wij fokken honden! Welk ras? "Alle!" Welke maat hond? "Alle!" Van golden retriever tot Dobermann wij zijn de fokker waarbij alles kan. Wilt u liever een mix? Een husky x tekkel? Of liever een tekkel x pomeriaan? Daar doen wij ook aan! Wij hebben OOK elk weekend laatste kans hondjes; de overblijvers met een verlaagde prijs speciaal voor de impulsieve honden koper. Koopt u twee pups dan krijgt u een bonus. Koopt u een heel nestje van minimaal 6 dan krijgt u een opblaas jacuzzi van ons gratis erbij.

Wij fokken al 25 jaar de kortharige collier met groot plezier. We leven samen met onze roedel in huis. We fokken meestal 1 nest per jaar en soms 2 nesten per jaar. De puppen worden geboren en groeien op in de woonkamer. We doen veel om te socialiseren en hen een goede start te geven

Van de Kuytenbergh Van de Kuytenbergh Van de Kuytenbergh

Ik Ben Joke Ackermans, fokker en liefhebber van de Schotse Herdershond Korthaar. Ik heb een kleine kennel. De honden leven bij mij in huis, En ook de pups zullen in de woonkamer opgroeien. Puppy's worden gefokt volgens de richtlijnen van SHV 'de Collie Club'. En ouderdieren worden getest op erfelijke afwijkingen. De Schotse Herdershond korthaar, is een lieve stabiele hond, die graag actief bezig is met zijn baas.

Van Linda's Hoeve

Australian Cattle Dog American Staffordshire terrier Schotse Herdershond korthaar.

Van Linda's Hoeve

Kennel Van Linda's Hoeve Schotse Herdershond Korthaar (Collie)

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Schotse Herdershond, Korthaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Schotse Herdershond, Korthaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Schotse Herdershond, Korthaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Schotse Herdershond, Korthaar? Kijk dan bij de Schotse Herdershond, Korthaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Schotse Herdershond, Korthaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Schotse Herdershond, Korthaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^