Dwergschnauzer, zwart fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Dwergschnauzer, zwart fokkers op de HondenPage.

D'el casa di Vita

Sinds 1998 fok ik dwergschnauzers zwart. Gezondheid staat voorop mijn honden worden dan ook ieder jaar getest op PRA en Cataract. Inmiddels ben ik in bezit van 6 generaties,waar ik natuurlijk erg trots op ben. Naast het showen van mijn honden ben ik ieder dag op de hei of in de bossen te vinden met ze,zodat ze lekker kunnen uitrennen en ravotten.

Tulpashoeve Tulpashoeve Tulpashoeve Tulpashoeve

Wij, Ton en Cécile Tulleken, wonen in een landelijk dorpje, niet ver van Zwolle. Wat begon als een hobby is nu een passie geworden! We hebben niet alleen zwarte Riesenschnauzers, maar ook zwarte Dwergschnauzers. Dagelijkse zie je me in het bos met een deel van de roedel, want 7 is teveel om in één keer mee te lopen. Ook fiets ik bijna dagelijks met ze, hangt eigenlijk af van het weer! Ik ga zeer regelmatig met mijn honden naar shows. De verschillende keurmeesters letten elk op andere dingen, dus je krijgt een mooi beeld van je hond. Uiteraard worden al onze honden jaarlijks gecontroleerd op PRA en Cataract. Ik vind het niet alleen belangrijk om een mooie hond te hebben en te fokken, maar de gezondheid en het karakter is eigenlijk veel belangrijker.

van Casabosita van Casabosita van Casabosita

Sinds 1983 heb ik schnauzers, eerst Riesenschnauzers waar ik mee geshowd heb en uiteraard na de nodige onderzoeken w.o HD onderzoek heel af en toe een nestje mee gefokt heb. Sinds 2010 heb ik een Dwergschnauzer waar ik mee show en na de nodige gezondheidsonderzoeken ook een nestje heb gefokt, van dat nestje is er een teefje gebleven. Het nest wordt gewoon in de huiskamer geboren waar ze blijven tot minimaal 9 weken, zo worden ze optimaal gesocialiseerd als ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Bezoek ook mijn website eens, en als u wil neem gerust contact op en kom een kopje koffie drinken.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dwergschnauzer, zwart fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dwergschnauzer, zwart ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Dwergschnauzer, zwart? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dwergschnauzer, zwart? Kijk dan bij de Dwergschnauzer, zwart rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dwergschnauzer, zwart fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dwergschnauzer, zwart puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^