Riesenschnauzer, zwart fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Riesenschnauzer, zwart fokkers op de HondenPage.

Tulpashoeve Tulpashoeve Tulpashoeve Tulpashoeve

Wij, Ton en Cécile Tulleken, wonen in een landelijk dorpje, niet ver van Zwolle. Wat begon als een hobby is nu een passie geworden! We hebben niet alleen zwarte Riesenschnauzers, maar ook zwarte Dwergschnauzers. Dagelijkse zie je me in het bos met een deel van de roedel, want 7 is teveel om in één keer mee te lopen. Ook fiets ik bijna dagelijks met ze, hangt eigenlijk af van het weer! Ik ga zeer regelmatig met mijn honden naar shows. De verschillende keurmeesters letten elk op andere dingen, dus je krijgt een mooi beeld van je hond. Uiteraard worden al onze honden jaarlijks gecontroleerd op PRA en Cataract. Ik vind het niet alleen belangrijk om een mooie hond te hebben en te fokken, maar de gezondheid en het karakter is eigenlijk veel belangrijker.

Kennel v/h Samerithahof. Wij fokken al sedert 1998 de Riesenschnauzer zwart. Deze geweldige honden zijn voor ons de meest ideale rashond voor u in huis. Zij zijn zeer alert op alles wat er in en buiten het huis gebeurt, en daarnaast geweldig trouw aan de baas en zijn omgeving. Een ideale trouwe viervoeter als het gaat om de omgang met kinderen, en met alles wat er in huis leeft. Dit ras is zeer leergierig en dan ook zeer geschikt voor gehoorzaamheids-training,bewaking of als de hond het echt leuk vindt, IPO of politiehond training. Al met al een ras waar je alle kanten mee op kan.

Noirouge is een kleine kennel die zo nu en dan een nestje Aussies fokt. We richten ons sterk op uitmuntende gezondheid, sterke werkinstincten bij schapen/koeien/eenden, goede bouw en top karakters - open en vriendelijke honden. Pups worden zeer goed gesocialiseerd. In de toekomst zullen we waarschijnlijk ook met Riesen fokken, eveneens gericht op goede gezondheid, uiterlijk én werkinstincten!

Kennel van de Nieuwe Riet heeft drie Riesenschnauzers. Elk jaar doen we een nestje omdat we het zo vreselijk leuk vinden.

Ik ben Hobby fokker van Riesenschnauzer zwart. Wij hebben vier teven en twee reu's . Met de teven doe ik op vierjarige leeftijd een éénmalig nestje. Met de honden doen we mee aan shows en IPO

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Riesenschnauzer, zwart fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Riesenschnauzer, zwart ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Riesenschnauzer, zwart? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Riesenschnauzer, zwart? Kijk dan bij de Riesenschnauzer, zwart rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Riesenschnauzer, zwart fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Riesenschnauzer, zwart puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^