Akita fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Akita fokkers op de HondenPage.

WIJ ZIJN AL SINDS 1984 EEN ERKEND FOKKER. WIJ HEBBEN AL VAN ALLES GEFOKT: ENGELSE BUL . FRANSE BUL. KEES HONDEN. BLONDE BOEF . KUVASZ. EN DIT ALTIJD ALS HOBBY FOKKER : MAAR ZIJN NAAR JAREN AFWEZIGHEID . GEVALLEN VOOR DE AKITA UNO . DIT RAS HEEFT EEN PRACHTIG KARAKTER! WE HEBBEN IN ONZE FAMILIE 4 TEEFJES . DIE EIGENLIK MAAR 1 NESTJE PER JAAR KRIJGEN. DEZE WORDEN ALLE VIER DOOR DE ZELFDE DEKREU GEDEKT: DEZE REU IS OOK VAN DE FAMILIE: DEZE REU WORDT OOK AANGEBODEN VOOR ANDERE DEKKINGEN BUITEN ONZE FAMILIE !! V.D.IJDA HOEVEN

WIJ ZIJN AL SINDS 1984 EEN ERKEND FOKKER WIJ HEBBEN AL VAN ALLES GEFOKT ENGELSE BUL FRANSE BUL KEES HONDEN BLONDE BOEF KOUVAS MAAR ZIJN NAAR JAREN AFWEZIGHEID GEVALLEN VOOR DE AKITA UNO WE HEBBEN IN ONZE FAMILIE 4 TEEFJES DIE EIGENLIK MAAR 1 NESTJE PER JAAR KRIJGEN DEZE WORDEN ALLE VIER DOOR DE ZELFDE DEKREU GEDEKT DEZE REU WORDT AANGEBODEN VOOR ANDERE DEKKINGEN BUITEN ONZE FAMILIE

Wij zijn een kleine akita kennel gelegen in Oost-Vlaanderen. Wij hechten enorm veel belang aan gezondheid, uitstraling en karakter.

HINODE KARA HINODE KARA HINODE KARA HINODE KARA HINODE KARA HINODE KARA HINODE KARA HINODE KARA HINODE KARA HINODE KARA

Onze kennel bestaat al sinds 1996. Wij fokken uitsluitend Japanse Akita's met sociaal karakter en uit uitmuntende bloedlijnen. Voor inlichtingen en informatie aarzel ons niet om ons te contacteren. Akitavrienden zijn steeds welkom!

Kawaii Tenshi Kawaii Tenshi Kawaii Tenshi Kawaii Tenshi Kawaii Tenshi Kawaii Tenshi Kawaii Tenshi Kawaii Tenshi

Af en toe fok ik een nestje waarbij het karakter, de gezondheid en de schoonheid van de ouderdieren heel belangrijk voor me is. Bij mij kan u de 3 kleuren van de akita terugvinden; rood/wit, brindle en wit. Wenst u meer informatie of uw wil kennismaken aarzel dan niet om me te contacteren.

Takamori Saigo Takamori Saigo Takamori Saigo Takamori Saigo Takamori Saigo Takamori Saigo

Wij zijn gepasioneerd fokker. Ons uitgangspunt is dat wij gezonde en sociale pups aanbieden, die bij het juiste baasje een gelukkig leven hebben. Al onze Akita,s worden gefokt volgens de regels van Koninklijke Sint-Hubertus en hebben een FCI stamboom.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Akita fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Akita ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Akita? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Akita? Kijk dan bij de Akita rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Akita fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Akita puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^