joepie ben jarig!!

Dogboek > joepie ben jarig!!

Ik ben jarig, ben 1 jaar geworden.

Is dat niet helemaal toppie?? :-D

Ik vind het zelf wel, ben de hele dag blij geweest, kreeg ontbijt met ei en brood en heb het smakelijk opgegeten O-) Daarna mijn broertjes gaan halen buiten, ik slaap nog steeds binnen!! Fijn gespeeld, ons eten naar binnen gewerkt en wat meer snoepjes dan anders gekregen!! Ah ja, ben jarig voor iets!! :-D

Daarna gaan we mijn verjaardagsfeestje houden bij Yoena thuis, die is tenslotte ook jarig. Maar eerst mocht ik mee naar de dierenwinkel, mocht een cadeautje kiezen voor mij en voor zus!! Joepie!! Jarig zijn is geweldig!! ikke snuffelen en kijken, de drinkbak en voerbak daar leeg gemaakt, ben jarig mag alles!! ;-) ik kies een nieuwe stoere riem die de politiehonden op de tv ook hebben, ben er echt knap stoer in!! Voel me helemaal sterk nu!! O- Daarna kies ik voor een lange stok die ruikt naar vlees en trek die uit de schappen, en sleep hem mee, moet hem gaan betalen tenslotte!!
oh wacht, voor zus nog!! Tja, heb al iets vast!! Doen jullie het maar baasjes, jullie weten ook wel wat wij lekker vinden, heb het druk met dit lange snoepje in balans te houden!! ;-) Ze kiezen baconsnoepjes en een schink voor yoena en yenza. Je kunt haar zus tenslotte niet uitsluiten!! En het is een feestje voor iedereen!!

Lang leven ikke!!

Als we bij zus aankomen, heb ik de helft van mijn cadeau al op en heb ik mijn nieuwe riem al om, echt vet stoer!!

Zus vindt hem prachtig en wilt hem ook dus ik zeg tegen het vrouwke, doe maar af want ze maakt hem kapot!! O-)
Ze is dol op haar cadeau en ze deelt ze met ons twee, ja mijn broers zijn nog thuis, niet eerlijk ik weet het!! Maar anders kreeg ik niet genoeg aandacht, ben namelijk nogal druk samen met zus!! Hihi, we hebben lol voor 10 pups!! en zijn zo druk als 20 pups!! vandaar!!.

Het feestje was een hit en morgen mag ik als cadeau mee op vakantie!!

Vriendelijk pootje voor iedereen die ook 1 is geworden van mij :-D

Door honden page profiel imke steevensimke steevens op 05 augustus om 22:08



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^