hij is er, het duiveltje

Dogboek > hij is er, het duiveltje

Hoi,

Weten jullie nog dat ik een poos terug schreef dat er een nieuw broertje zou komen, awel hij is gearriveerd. Maar dat ik het leuk vindt!! Het is juist een kleine wervelwind!!

Hij is echt zwaar vermoeiend, mijn baasje zei toen strak nog tegen het vrouwke dat ze mij niet meer zien spelen met mijn broer Darco!! Jongens, ik ben MOE!! Echt die kleine buit je energie uit!! Hij daagt me uit en dan moet ik hem grommend waarschuwen dat hij moet stoppen, en dan doet hij dat niet en dan bijt ik zachtjes en dan wordt het vrouwke boos, terwijl ik alleen maar tegen dat klein ding wil zeggen dat hij respect moet hebben voor de ouderen!! O-)

Al heb ik een positief ding aan hem gemerkt, hij SLAAPT veel!! Echt niet te doen, ik slaap veel maar hij spand de kroon!! Maar ik heb ok al ondervonden voor wat hij zo veel slaapt, hij huilt de hele nacht, houd de hele buurt wakker, dus ook ons!! Daarom speel ik nu niet meer met Darco!! Ik ben gewoon MOE door het slaaptekort. De baasjes klagen erover dat hij zo doet, maar ze beseffen niet dat wij dat buiten ook horen!!

Nog zo iets, ook al ben ik al wat op leeftijd ik speel nog heel graag, nu mag ik toch niet aan dat speelgoed van die kleine komen, omdat ik het kapot maak!! Wat moet je er anders mee doen, daar dient dat toch voor!! Maar ze doen gemeen, nu deden ze dat vroeger ook al maar nu vindt ik het erger, want ik wordt daar jaloers van!!

Ik bedoel kom op!! Waarom krijg ik geen nieuw speeltje?? Iedere keer als ik iets krijg, krijg ik het niet kapot. Ze kopen altijd van die dingen die niet te vernielen zijn, onverwoestbaar noemen ze het!! En ze hebben gelijk, dat speelgoed is echt niet kapot te krijgen, hoe hard ik ook mijn best doe. En ze zeggen dat dat heel duur is, ik vraag er niet achter, iets goedkoop wat te vernielen is ben ik veel blijer mee!! Dat lijken ze niet echt te begrijpen!! Want hierdoor krijg ik maar twee of drie keer per jaar een cadeautje. En die kleine heeft zo veel, er ligt zelfs nog in de kast voor hem, balletjes, schoentjes, flosjes, kip, snoep, doekjes en alles piept. Zelfs een grote bal waar snoep uit komt en ik mag er niet aan komen,niet eerlijk!! Af en toe steel ik toch iets puh!!

Dus op het moment ben ik nog niet zo blij met mijn nieuwe broer, hopelijk voor hem en voor mijn andere broer komt dat nog!! maar ik ga het niet beloven, behalve voor een koekje misschien of een grote schenkel, kan er eens over nadenken, zo voor een dag ofzo!!

Weet je wat wel lachen is, mijn broer is echt nog steeds de grote ster in volhouden, Darco negeert hem al een week en hij houdt vol, die kleine springt dan naar hem toe en hij rent gewoon weg. Hij moet er echt niets van hebben, hij is echt MAF!! Want hoe harder hij weg rent hoe harder Raico achter hem aan gaat, TOF om te zien haha!! Dat vindt mijn vrouwke ook, maar op een gegeven moment roept ze Raico wel terug, want mijn broer is een echt stress kieken!! Hij krijgt het echt op zijn heupen van die kleine haha!! Ben benieuwd hoe lang hij dat volhoudt!!

Tja, dat was het zo ongeveer wel, ik hoop vannacht een goede nachtrust te hebben, maar ik slaap nu alvast wat zodat ik er tegen aan kan!!

Met vriendelijke pootjes Yenzo de Labrador. O-)

Door honden page profiel imke steevensimke steevens op 20 september om 14:20



haha!! Graag gedaan!! En ik meen het hor!! Zie die pup graag maar ik ben toch blij dat hij nu eindelijk sinds een week of twee de nachten door slaapt!!!!!

bedankt voor de uit leg nu weet ik waasrom tante saartje zo nukkig is en niet wil spelen met me de laatste tijd ze is gewoon moe van mijn gejank snachts groetjes zoey

ja mijn baasje en vrouwke zijn er ook helemaal weg van

echt leuk zo'n pup erbij

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^