ons hondenren

Dogboek > ons hondenren

:-D Dag lieve vrienden en baasjes van mijn vrienden!! O-)


Ik kan eindelijk meedelen dat ik een nieuw ren heb, of ik er blij mee ben dat is nog te bezien uiteraard!!

Maar na dat ze weken niets hadden uitgevoerd heb ik ze eens toegeblaft dat ik dit niet vind kunnen, zomaar je werk laten liggen is geen stijl, dus afgelopen zaterdag hebben ze eindelijk de familie opgetrommeld en ik vroeg meteen of Yoena en Yenza ook zouden kunnen komen, dan had ik nog vier ogen die de baasjes in de gaten konden houden, zoveel man aan het werk houden was anders niet te doen!! ;-)

Maar het weer speelde niet mee en doordat ik dat niet onder controle kan hebben, {heb het geprobeerd maar helaas kon ik zoveel druppels niet aan!!} hebben de baasje op de computer eens naar het weerbericht gekeken, en het zou nog gaan opklaren in de namiddag, dus het volk kwam evengoed!!

Mijn vrouwke had lekkere macaroni ham en kaas gemaakt.{Dat wist ik doordat ik de lepel en pan met mijn broers heb uitgelekt!!} We moesten toch keuren dat het smaakte O-)!!

Maar eerst moest er gewerkt worden dus ik samen met Yoena, Yenza, Yenzo en Darco naar achter even tonen waar ze moesten beginnen, toen het droog was gingen ze eindelijk mee!! Terwijl ik het toch echt HONDENWEER vond!!!! Ze hebben alles klaargezet en zijn gaan puzzelen en ik heb heel goed meegeholpen door al mijn hondenvrienden bezig te houden, met de bal, met op en neer springen, met op en neer rennen, met bijten, met zoveel dat ik nog niet meer weet wat allemaal, maar ik heb ze heel goed bezig gehouden zei het vrouwke nadat ze naar huis waren, kreeg er zelfs tussendoor een koekje voor!!! ;-) Ik was een hele trotse jongen!! Heb iedereen gepest, aan het werk gezet, bouten gestolen, zodat ze achter mij aanmoesten, dat was echt lollig!! O-) En ik was in de heerlijke koude regen met mijn zus door de zand aan het rollen!! Yep heb iedereen heel goed bezig gehouden!! Het zou erg zijn vond ik!! Als ik dat niet deed, dan nam ik mijn taak niet serieus, en ik ben een hele serieuze jongen!! Ik heb ook echt mijn steentje bijgedraagd door te helpen bij ellen met het bijdraaien van schroefjes!! Daar heb ik bewijs van!!

Na een paar uur de baasjes en mijn vriendjes bezig te hebben gehouden was het moment daar, mijn hok ging in de bench, ik heb een gloedje nieuwe, ik gaan kijken, en ja het bevalt me zolang ik er niet in moet!! ;-) Want het interieur laat te wensen over, waar is mijn deken, de stoof en die kleur bruin, is ook zo...bruin!! Had liever blauw ofzo!! :-D

Maar ik krijg dat niet, ik moet er zo in. Ik ben een brave!! Dus ik doe dat, ik huil het heel fabriek {daar woon ik} bijeen, maar ik krijg geen gehoor!! Ze zijn weg, ze hebben mij achtergelaten, verbannen tot een eeuwigheid hier langs mijn broer in het donker, voor altijd!!! :'(

Oh wacht ik hoor een auto, ik jank nog eens en ja een zaklamp, een lichtje komt deze kant op! Ik zie iets, ik hoor het vrouwke, ze is daar en ik heb de langste 15 minuten van mijn leven overleefd, ik ben zo fier als een gieter omdat ik eruit mag!! Doe dit nooit meer zeg ik hen, maar helaas de volgende dag zit ik uren opgesloten, daarna laten ze mij en mijn broers weer los en eindelijk snap ik het, ze komen terug als ik braaf ben!!!

En eigenlijk is dit zo slecht nog niet, mijn eigen slaapplaats en alles nieuw!! Zelfs mijn drinkbak is nieuw, wat zijn ze toch lief.


Ben met mijn kont in de boter gevallen zegt het vrouwke en ze heeft gelijk, ik vind het hier heel leuk en ´s nachts slaap ik nog lekker in mijn bench!! Ik kan het wel hebben zo.

Maar nu ga ik stoppen want zie dat broer Yenzo een schink heeft en die ga ik even afpakken, heel stiekem!! Ben ik wel even mee bezig!!

Doeg vriendjes, tot het volgende avontuur!! O-)

Door honden page profiel imke steevensimke steevens op 06 december om 20:46 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^