bijna 3 maanden.

Dogboek > bijna 3 maanden.


Hallo :-D

Ik ben ondertussen 11 weken en heb al heel wat mee gemaakt.
Maar nu gaat er echt iets gebeuren dat mijn hele leven gaat veranderen, en weet niet zo zeker of ik het leuk vindt? O-)


het zit namelijk zo!! Mijn broers slapen buiten vanaf dat ze drie maanden zijn, eerst overdag en bij een broer en daarna alleen. Ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken. Kijk ik heb een hekel aan opgesloten worden, maar het is veel groter dan mijn bench. Ik mag er mijn behoeften doen en ik kan spelen met mijn grote broer Yenzo.
Maar toch wringt er iets.
Volgens mij willen ze van mij af, ik bedoel ze doen mij naar BUITEN!! :-(

Kun je er zelf aan uit!! Dat wil dus ook zeggen buiten slapen, buiten spelen en er pas uit kunnen als de baasjes wakker zijn. Niet meer lief slapen voor de bank, maar zodra de grote broers er in willen {die zotte geven dat zelf aan dat ze dat willen, zo graag zijn ze daar?} moet ik mee erin!! Ik weet niet of ik het wel wil. Ik maak graag de baasjes wakker voor naar buiten te kunnen, voor wat liefdevolle aandacht enz. Ik bedoel daar ben je toch puppy voor?

Maar ik denk dat ze gaan vol houden, want heb al een keer moeten oefenen, ik heb bij mijn broer in het hok gezeten, en zat knus tegen hem aan. Ik heb maar geluk met mijn lieve broer, hij gaf mij aandacht en warmte. Mijn baasjes doen wel hun best om het zo goed mogelijk te doen voor ons, want ik heb verhalen gehoord dat er dingen gaan veranderen!!

Zo hebben ze in het oude huis een gloed nieuw hok gekocht, maar na de verhuizing hebben ze dat nog niet neer gezet en nu willen ze dat gaan doen. Helemaal achter in de tuin komt een prachtig hok, en ik krijg een eigen privé plaats. We hebben alle drie een eigen hok, en nachthok, waterkom en speeltjes. Eigenlijk is het zo gek nog niet!!;-)

Ze gaan er volgende week aan beginnen, nu moeten ze alleen nog een hok gaan kopen voor mij, en een ren kopen, want ze willen het nieuwe stuk apart houden, zodat het mijn als broer er niet meer mocht zijn kan worden afgebroken. Ze willen in de toekomst geen drie vriendjes meer, maar een of twee!! mijn baasje vindt het wat druk??? Mijn vrouwke daar en tegen vindt het geweldig. Die zou niet anders willen. Maar baasje is dol op me, zalle!! Ook zei kan mij niet meer missen. Maar wel hard genoeg om mij buiten te zetten!!

Ben benieuwd of ik ga toegeven en de nacht buiten goed ga doen. Eerst nog een tijdje oefenen overdag en aan de DA vragen wanneer ik voor de eerste keer veilig buiten kan slapen. Moet de 12de eerst nog een spuit!! Mijn broer Darco ook.

Ik hou jullie op de hoogte voor het vervolg op dit tafereel. Hopelijk ga ik het net zo fijn vinden als mijn broers.
Ik hoop het voor mijn baasjes, dan kunnen ze ´s nachts weer door slapen, al vinden ze mij een knappe jongen en staan ze graag op voor mij, ze beginnen toch wel vermoeid te worden, door mijn nachtelijke huilmomenten.

Ik ben gewoon graag bij ze, geef me eens ongelijk?!!

Lieve pootjes Raico de LAB O-)

Door honden page profiel imke steevensimke steevens op 05 oktober om 15:03



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.
bijna 3 maanden.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^