Over Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant

honden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant Mijn naam is Wichita en ik ben de trotse eigenaresse van een geweldige beestenbende. Ik ben helaas op jonge leeftijd chronisch ziek geworden en hoewel ik altijd al gek ben geweest op dieren was het pas rond die tijd dat mijn huisdieren zo vreselijk belangrijk voor mij zijn geworden. Mijn beesten geven mij een reden om te leven, iets om mee bezig te zijn en iets om voor op te staan in de ochtend en voor dat zal ik hen eeuwig dankbaar blijven.
Wij hebben een flinke beestenbende hier rondlopen, namelijk; 2 poezen (Ragdoll Fantasia en asiel/adoptie kat Haley), 1 zwaar bejaarde chinchilla (Angel), 2 cavia's (Peruvian halfbroers Four en Dash) en last but not least, mijn grote liefdes... Mijn mijn twee Sheltie meiden Abby en Eevee (moeder en dochter), onze Chinese Cresteds Elphaba en Glacee (halfzusjes) en de enige reu van het stel Biewer Terriër Grant.
In 2008 ben ik begonnen met fokken met Abby en in 2009, nadat we aan alle eisen van de Nederlandse Sheltie Vereniging voldeden, is haar eerste nestje geboren. Kort na de geboorte van Abby’s eerste nest werd ook de kennelnaam Special Princess goedgekeurd en in 2010 is Abby’s 2e nestje geboren. Uit dat nest hebben we een van haar dochters Eevee aangehouden die in 2015 mijn officiële hulphond is geworden. Het fokken wat ik deed met Abby was een hoogtepunt in mijn leven, om die pups te zien opgroeien en vervolgens zo gelukkig te zien bij hun nieuwe gezinnen en ook om echt iets te betekenen voor het ras vond ik prachtig. Helaas is bij Abby begin 2011 epilepsie geconstateerd en zijn daarmee al onze fokplannen met haar en haar dochter ten einde gekomen. Met de komst van de Chineesjes hebben wij na een stop van bijna zes jaar in de zomer van 2016 de fokplannen weer op te kunnen pakken maar helaas verliep ook dit nest niet zoals gehoopt. Inmiddels hebben wij dan ook voorlopig onze fokplannen weer even stopgezet en genieten we gewoon van de roedel die we hebben.
Voor meer informatie over mij en mijn dieren kan gekeken worden op mijn site, http://www.special-princess.nl/
Instagram of Facebook pagina.
Ik vind het altijd geweldig om andere dierenliefhebbers, met name hondenliefhebbers te ontmoeten dus misschien nog eens tot ziens op een show of ander evenement.

Krabbels aan Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant heeft 27773 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant zeer positief gewaardeerd bij 469 waarderingen.

Berichten en online status
Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant was voor het laatst online 1 maanden, 2 dagen, 11 uur, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^