Animal Event 2019!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marieke en SkipMarieke en Skip 3 doggies

honden foto van Marieke en Skip

Ik ben wel van plan om te gaan. Welke dag en hoeveel dagen weet ik nog niet. Misschien ga ik op vrijdag heen, blijf ik daar kampen, en ga ik op zondag terug .

Skip vind grote mensen massa's best spannend, maar leert er altijd wel van dat mensen hem niet opeten.

 

En als je blijft overnachten kan je makkelijker even terug naar de tent om uit te rusten. 

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Had ik een auto en woonde ik dichterbij, dan ging ik vast ook een paar uurtjes daar rondlopen. Gaat dus hier niet lukken,

honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva 3 doggies

honden foto van Sigrid & Sandy en Diva

Wij gaan ook weet alleen nog niet welke dag.

Sandy en Diva blijven dit jaar lekker thuis.

honden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant + gast Mojo

Ik weet nog niet of wij gaan. Vorig jaar ben ik er voor het eerst geweest en vond ik het erg leuk. Ik heb toen ook fanatiek meegedaan aan De Mooiste Hond verkiezing en die van mijn gemeente gewonnen dus dat was één van de redenen om het evenement voor het eerst te bezoeken. Dit jaar doe ik weer mee maar een stuk minder fanatiek dus of ik win is nog zeer de vraag... Als ik win kom ik sowieso om mijn certificaat op te halen en neem ik in ieder geval Abby & Eevee (de Shelties) mee (Elphaba, de hond die ik deze keer genomineerd heb, neem ik dan niet mee want die kan niet tegen zulke druktes helaas). Als we de gemeentelijke titel niet winnen dan moet ik echt nog even kijken of we gaan of niet, dan hangt het een beetje af van het aanbod e.d. dit jaar. Heel misschien komt Grant (Biewer Yorkie) ook mee trouwens maar dat hangt ook nog een beetje af van het weer die periode.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Hier is change of plans we gaan waarschijnlijk de vriidag i.p.v. de zondag. Het komt mijn twee vriendinnen net wat beter uit omdat 1 waarschijnlijk moet werken zondag en de ander heeft.  een huis vol oppashonden. 

 

Naja we gaan wel en het zal dan de vrijdag hoogwaarschijnlijk worden. En het groepje wordt zelfs groter...twee andere dames gaan ook nog mee met hun honden waaronder Maylo's vriendinnetje Saartje. Zo n leuk hondje :) 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Wat ik overigens wel laats leuk vond dat ik Bella en mijzelf op de achtergrond langs zag komen op de FB pagina van het animal-event. Ik dacht echt 'uh? Die hond ken ik...'. Was het dus Bella en toen zag ik dat ik op de achtergrond zag en dat Maylo echt net onder de tafel uit loerde.  

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^