Over rosina

Wij zijn hondenliefhebbers geworden doordat een vriendin van ons zo'n 23 jaar geleden haar hondje Saartje (maltezer) niet meer kon houden vanwege een allergie van 1 van de kinderen. Na even nadenken (we kenden Saartje ook al vanwege oppas in de vakantie) besloten wij om haar bij ons te nemen. Ze is slechts 14 jaar geworden. In die tussen tijd hebben we een maltezer pup die we Jolly noemden opgevoed, zij werd 17 jaar.  Een tijd na het overlijden van Saartje kregen we de vraag of we Ginny (toevallig ook een maltezer) bij ons wilden nemen. Omdat de baasjes gingen scheident. Ginny was toen al 10 jaar en wat een lief en leed we me haar gedeeld hebben, vertel ik wellicht nog eens.

Toen Jolly twee jaar geleden overleed besloten we, met gemengde gevoelens geen hond meer te nemen. maar o het verlangen was zo groot. Toen kwamen we in aanraking met stichting Aai, die (straathonden) probeert in Nederland een plaatsje te geven (zie de speciaal daarvoor bestaande site van Aai). Zo kwam Gouma van twee bij ons in huis (zij staat op de eerste foto) Zij had in Corfu op straat geleefd en toen opgevangen bij Louisa die daar bij haar huis honden die van de straat komen, opvangt en observeert. Omdat Gouma een hondje bleek te zijn die graag een maatje wil namen we een paar maanden daarna Gypsy in huis (adopteren noemt men dat in deze wereld).

O en ons hart is zo groot, dus we vingen naast onze eigen hondjes ook hondjes van de stichting op. Want wanneer de hondjes nog geen adoptiegezin hebben, komen ze vanuit het buitenland eerst in een opvanggezin. Zo passeerden Lilly (India) Tsimbo Corfu, Dolly(Turkije)
Profis (Corfu) en als laatste Riki uit Roemenië. maar het bleek dat we ons zelf overschat hadden. Niet wat de hondjes betreft maar wel wat er om heen hangt aan kijkers, administratie etc. En omdat mijn gezondheid niet optimaal is besloten we daar (met een bloedend hart) mee te stoppen. Als pleister op de wonde kwam als laatste Lisa in huis (zij komt vanuit Roemenië en is nu vier maanden bij ons.)  De leeftijden van de honden liggen (geschat door de dierenarts uit het land van herkomst) nu tussen de twee en half en 4 jaar. En ja ze hebben het met zijn drietjes fijn en wij met hen. Wordt vast vervolgd, Jullie hebben nog foto's van Gypsy en Lisa te goed.

Krabbels aan rosina

honden page profiel koertkoert schreef om 06 augustus om 21:43
Mooi hond
honden page profiel Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & GrantWichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grantgoedgekeurde fokker schreef om 22 mei om 00:12
Hoi, dankjewel voor je lieve krabbel op mijn pagina. We hebben inderdaad een flink huis vol dieren, mijn lust en mijn leven! Epilepsie heeft inderdaad voor ons een hoop doen veranderen, waar onder al onze plannen. Maar we zijn dolblij met de meiden die we nu nog over hebben en hopen zeer binnenkort ook weer een nestje te hebben. Ik lees op jouw pagina dat jij ook al het nodige hebt meegemaakt! Hopelijk kun je nog lang van je huidige hondenfamilie genieten ondanks alles. Dikke knuffels voor hen ook en natuurlijk heel veel liefs!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef om 19 mei om 20:53
Bedankt voor je aardige krabbel in mijn profiel. Casper is een lief en pittig hondje. Op schoot wil hij niet liggen. Wel op de bank strak tegen mijn been aan en wordt graag aangehaald. Heerlijke roedel heb je. Ik hoop dat je er lang van mag genieten ondanks je niet optimale gezondheid. Groetjes, Loesje
honden page profiel LoesjeLoesje schreef om 19 mei om 20:47


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

rosina heeft 58 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van rosina zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
rosina was voor het laatst online 3 jaar, 9 maanden, 1 weken, 6 dagen, 7 uur, 48 minuten, 55 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Lisa was zoek vinden we haar hier bij het opmaken van de bedden???? honden foto honden foto honden foto Gypsy (de grootste van de twee) en Gouma kijken wat we in de tuin bij de caravan aan het doen zijn. honden foto Dit is onze Gouma.
Een straathondje uit Corfu. Via stichting aai bij ons gekomen. Het is een teefje en malthezermix. Ze heeft nog twee pleegzusjes Gypsy uit Corfu en Lisa uit Roemenië honden foto Lisa ligt hier in de tuin bij de caravan het is een echte zonaanbidster het was de eerste keer dat ze mee kon ze is in juli 2015 bij ons gekomen
rosina heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Gypsy, Gouma, lisa


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^