HondenPage baasje Melissa - Kenji & Nina

Wat schreven de vrienden van Melissa - Kenji & Nina op het forum

honden page profiel GeaGea schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Ik zou heel snel een goede verzekering afsluiten, want dit kan anders nog wel eens een heel duur hondje gaan worden....
honden page profiel GeaGea schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
" Als het klopt dat ze ooit zwerfhond was, dan was dat de ultieme vrijheid voor haar. Geen regels, geen dwang, geen verplicht slapen, geen training, en veel zelf kunnen beslissen en keuzes maken...  " Alaska's Finest! Denk dat dit wel mee zal vallen. De hond is nu aan het wisselen volgens TS, dus tussen de 4 en 7 maanden oud ongeveer.Komt uit Mexico en de TS heeft de hond al 7/8 weken. Dus hoe lang heeft de hond op straat geleefd? Als je er bij bedenkt dat de pup eerst een rabiës enting moet hebben en dan 3 weken moet wachten tot dat het kan reizen.....
honden page profiel GeaGea schreef in 8 weken pup in huis - wordt het echt beter?
Je hebt tegenwoordig hele mooie rennen met dakpaneel waar ze dus niet uit kunnen klimmen....
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
" Haha ik dacht dat vdh stond voor duitse herdershond. En je hebt een rottweiler, dus die tip kwam niet bij mij vandaan.  Ik zei ga naar de belgische raad van beheer, sint hubertus dus.  " ientje Nee, VDH staat voor Verband für das Deutsche Hundewesen. Op de originele stamboom moet de naam van de bezitter ingevuld worden en dan opgestuurd worden naar de VDH.Voordat je de stamboom weer terug hebt, ben je wel een paar weken verder.
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
De Anerkennung  fur das Ausland van de VDH kost de fokker 50 euro en als je hem zelf gaat aanvragen kost dat 70 euro.  
honden page profiel GeaGea schreef in export formulier
Je kunt een export pedigree via de fokker of rechtstreeks via www.vdh.de  opvragen.
honden page profiel GeaGea schreef in Oude hond van 15 jaar en ik weet niet meer wat ik moet doen
Ik hoor veel goede dingen over Cholodin, misschien is dit ook een goed supplement voor jullie hondje.Cholodin is voor honden die wat ouder worden en daar last van krijgen. Denk aan honden die wat verward, onrustig, dement of minder alert zijn. 
honden page profiel GeaGea schreef in Overstappen naar vers vlees
" Nee je kan alleen mengen met een koudgeperste brok, een standaard brok verteerd anders. Ik heb onze pup dezelfde nacht nog op vers gedaan. Als je langzaam de pup wil laten wennen kan je het ongeveer een week wat overgieten met kokend water, af laten koelen voor je het geeft natuurlijk. Gaat dat goed dan gewoon vers rauw. Groente koken fruit niet! " carlijn Wij fokken en al onze pups krijgen gelijk kvv en ook gemengd met diverse soorten brokken, zowel geperst als krokant.Ook al onze volwassen honden eten gemengd kvv en diverse merken brokken. Wij hebben al die jaren nog nooit problemen ondervonden.
honden page profiel GeaGea schreef in Berp haar eerste nest
Jammer van de darminhoud.... maar ik tel er vijf. 
honden page profiel GeaGea schreef in Honden naam
Even Google gebruikt op bijvoeglijk naamwoord met een W gezocht. Dan krijg ik https://nl.wiktionary.org/w/index.php?title=Categorie:Bijvoeglijk_naamwoord_in_het_Nederlands&pagefrom=welig&subcatfrom=W&filefrom=W#mw-pageshttps://nl.wiktionary.org/w hierop staan ontzettend veel woorden met een W. Succes met zoeken.
honden page profiel GeaGea schreef in Bevalling?
" Bedankt!  Moest het morgen nog zo zijn ga ik gewoon eens vragen om langs te gaan..dan ben ik ook gewoon gerust dat alles oke is nog ... " Dominiek Het zal waarschijnlijk niet lang meer gaan duren als ze haar eten laat staan, zolang ze zelf nog rustig is gaat het goed. Zelf geef ik de teef zodra de eerste pup geboren is een eetlepel vanille roomijs, krijgen ze energie van. Daarnaast heb ik nutridrops in huis voor extra energie voor moeder en pups. Succes! 
honden page profiel GeaGea schreef in Bevalling?
" Ik snap prima hoe het werkt, ik had al pups toen jij nog op school zat gok ik, maar ik vind het ronduit gevaarlijk om te zeggen dat ze mogelijks al verder is."Dagmar Een goede dierenarts zal alvorens te gaan snijden eerst de progesteron gaan bepalen en zolang deze nog boven de 3.0 ng/ml is weet je dat je wachten moet. En verder hebben jullie beide gelijk, de eicellen hebben vanaf eisprong 63 dagen (+/- 1 dag) nodig om tot een pup te ontwikkelen. Bij alleen een dekdatum heb je gewoon een grotere marge in dagen dan bij progesteron bepaling.
honden page profiel GeaGea schreef in Advies over situatie
" Dat geld voor veel aandoeningen maar HD en ED vererven niet zo. Dus als mijn teef vrij is en de vader vrij is wil het niet zeggen dat de pups dan ook vrij zijn. Dit vererft namelijk op meerdere genen dus is niet zo zwart wit als de ouder dieren zijn vrij dus de pups ook. En de fokker van dit nest claimt zoals het hier staat dat de moeder vrij daarvan is omdat de ouders van het moeder dier getest zijn. Daar slaan ze de plank dus behoorlijk mis want dan zou HD & ED ook niet zo’n groot probleem zijn in veel rassen.  L2hga in mijn ras ja daar zijn de pups vrij van vanwege het feit dat beide ouders vrij getest zijn. Alsnog kies ik er zelf voor om dit wel te laten testen. Qua geld kost het niet zo heel veel maar ik vind het wel zo netjes alle test uitslagen te kunnen overleggen.  " Anke,Vaös&Lein Ja, dat weet ik dat HD, ED en PL niet zo vererven, zoals gezegd ik fok zelf ook.Voor HD, ED en PL ga ik naar Kranendonk in Putten.Maar er staat genetisch, dus dan denk ik aan een DNA test. Maar als ik de tekst van TS lees heb ik wel grote twijfels over de testen van ouders en voorouders. een goede fokker heeft dit allemaal ter inzage liggen. Al mijn pupkopers laat ik de testen zien van de ouders. En daarnaast zijn mijn honden terug te vinden in Dutch Dog Data met de testuitslagen er bij. De ouders van de pups hebben in dit geval (van de TS) beide geen stamboom en de antwoorden op de uitgevoerde testen zijn voor mij dus niet geloofwaardig.
honden page profiel GeaGea schreef in Advies over situatie
  Dat de fokker zegt dat de moeder genetisch vrij is omdat de ouders getest zijn is klinkklare onzin.  Ze is zeker aansprakelijk bij problemen die erfelijk zijn, dus ik zet ook ?? Bij haar of zijn kennis .  ientje Ik begrijp dit stukje niet. Als de ouders van de moederhond genetisch vrij zijn, dan klopt het toch dat de moederhond ook vrij is?Ik fok ook en laat DNA afnemen door mijn dierenarts, wat ik opstuur naar Embark. Als beide ouders terugkomen als genetisch vrij, dan zijn de pups ook automatisch genetisch vrij. Een hond kan vrij, drager of lijder zijn van een genetische afwijking. Een hond die vrij is, heeft de genetische afwijking niet en kan de genetische afwijkingen ook niet doorgeven aan zijn nakomelingen.
honden page profiel GeaGea schreef in Hard buikje pup
" Hoi allemaal!! Ik en mijn vriend hebben onze eerste pup Bambi, en wij zijn helemaal in de wolken!! Het is zo’n leukerd! Nu heb ik een vraagje, Bambi heeft een hard buikje, en haar ontlasting is wisselend. De ene keer zacht, dan weer hard, elke keer andere kleuren. We zijn al naar de dierenarts geweest, we hebben haar volgens schema ontwormd, en ontvlooid, op aanraden van dierenarts na 2 weken nog een extra keer ontwormd, en een test op giarda die was negatief! Dus nu, geen idee wat het is.. De dierenarts vertelde dat het harde buikje kan komen door aanspannen omdat ze buikpijn heeft.. Dat vind ik dus mega zielig! Heeft iemand ideeen of tips? Misschien een tip qua voer? Ik geef haar nu brokken van carnilove Puppy. alvast bedankt!! groetjes,   Joyce " bambi Het vetgedrukte is het probleem. Je stopt de pup vol met gif, dat kunnen de darmen van de pup niet verwerken.Gebruik deze middelen alleen als het echt nodig is.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ga voor je gevoel! Je krijgt het niet voor niks..  " Barbara Dankjewel! Ik heb m'n besluit eigenlijk al wel genomen 
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ik denk dat KNGF graag Martin Gaus mensen heeft, maar weet dat niet zeker hahaha. Mijn doel met de opleiding was om les te gaan geven bij een hondenschool in mijn buurt. De eigenaresse van de hondenschool heeft zelf Annorlunda afgerond, en zij heeft mij meer geleerd dan Dogvision.. Ik ben uiteindelijk niet doorgegaan naar Annorlunda, ivm privé-omstandigheden. Ben ook gestopt met lesgeven en inmiddels heb ik die ambitie ook niet meer. " Tamara & the A-Team Elders op dit forum las ik inderdaad dat KNGF graag mensen wilde van Dogvision of anders Martin Gaus, maar dat topic dateert van toen Annorlunda nog niet bestond. Ik heb ze op de man af gevraagd waar hen voorkeur naar uitging en kreeg daar niet echt een duidelijk antwoord op, behalve dat ze (veel) ervaring met het lesgeven aan hondenbezitters en het trainen van een grote diversiteit aan honden dus heel belangrijk vinden. Waarom denk je dat Martin Gaus de voorkeur heeft? Ik begin nu wel weer te twijfelen haha.Wat jammer dat je Annorlunda niet meer verder op hebt kunnen pakken!Intuïtief heb ik een heel goed gevoel bij Annorlunda en ik neig ernaar om me in te schrijven voor de groep die in januari start. Alles wat ze schrijven nu op fb n.a.v. hun congres bijvoorbeeld spreekt me echt enorm aan! Wat ik hier lees over Dogvision en over KNGF brengt me wel weer een beetje aan het twijfelen, maar uiteindelijk kom je met alledrie wel waar je wezen wilt en maakt het misschien voor toekomstige werkgevers niet zo heel veel uit.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ziehier de link (het staat onder workshops bij Dogvision)  https://www.dogvision.nl/modulen/workshop-trainingsvaardigheden Jaaaa... mijn boek is er bijna! Ben er zelf heel blij mee en trots op. Er staan vooral veel dingen in die wij fout gedaan hebben hahaha maar ik wilde juist geen perfect boek maken.  Veel plezier met alles. Honden zijn zo leuk!   " Barbara Echt heel tof! Ik heb een literatuurstudie gedaan (officieel nog steeds bezig) en een eigen boek uitgeven over dieren lijkt me waanzinnig! Dankjewel! Ik kijk heel erg uit naar de opleiding en om me alleen nog maar met honden bezig te houden 
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Hoi Amber, Ik denk dat ik niet gemotiveerd genoeg ben om telkens maar weer mensen te vertellen hoe ze hun hond iets moeten laten doen (heel kort door de bocht gezegd). Ik vind honden geweldig en vind het concept de mens achter de hond ook heel interessant maar Kynologisch instructeur daar heb ik denk het geduld niet voor.  Ik ben de opleiding gaan volgen omdat ik juist theorie zocht naast de praktijk die ik met mijn witte herders meemaakte. Ik zocht de onderbouwing waarom ze dingen deden, op het trainingsveld kreeg ik heel weinig achtergrond info. En ik kreeg ook echt hele verkeerde adviezen van mensen om mij heen. Ik voelde dat dat niet klopte maar wilde dat graag ook echt kunnen staven.  Ook ben ik illustrator en ben ik gevraagd voor een 2 tal boeken over honden: een over witte herders (dat boek heb ik ook zelf geschreven) en een boek voor kinderen met een hondenfobie.  Tijdens de modules die ik deed waren er best wat mensen die geen hond hadden, dat lijkt mij echt heel lastig. Voor mij vielen er dingen gelijk op zijn plek, de theorie en de praktijk kwamen mooi samen. Dus mocht je iemand in je omgeving hebben die een oppas/uitlaatservice zoekt, of een stage plek ergens dan zou ik dat wel aanraden.  De nieuwe module 1c bij dogvision heeft als mogelijkheid dat je zonder hond komt en dan alleen als kijker. Op zich leek mij dat ook nog wel een optie, ook omdat je zonder hond niet zo afgeleid bent en je heel goed andere honden (en hun baasjes!) kan observeren en analyseren. Maar dan kan je ook proberen om vaak bij een hondenschool te gaan kijken.  Succes!  groet Barbara " Barbara Ah oke, dat snap ik. Bedankt voor je duidelijke antwoord. Ik ben benieuwd hoe het vak als instructeur mij uiteindelijk gaat bevallen! Wat onwijs leuk dat je een boek over witte herders hebt geschreven! Module 1c kan ik op de website van Dogvision zo snel niet vinden, misschien kijk ik eroverheen. Ik heb een aantal (vaste) oppashondjes, dat scheelt misschien inderdaad iets. Het is inderdaad sowieso een goed idee om regelmatig bij een hondenschool te gaan kijken, bedankt voor de tip!
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ik ben nooit tot 1c gekomen , maar goed dat dat nu bestaat uit praktijk.Dat was niet toen ik me daar inschreef, dus heb ook alleen mijn ervaring kunnen delen. Hier ook snel tot het besluit gekomen dat instructeur niet bij mijn doelen past. " Tamara & the A-Team Mag ik vragen wat uiteindelijk je doel met de opleiding is (geweest)? Ik zie dat bij Annorlunda, net als bij Martin Gaus, de nadruk ligt op didactische vaardigheden en praktijk en dat vind ik wel heel fijn; ik heb het KNGF gemaild met de vraag naar welke opleiding hun voorkeur uitgaat en wat ze vooral belangrijk vinden is dat je veel ervaring hebt opgedaan met het trainen van verschillende rassen en over didactische vaardigheden beschikt. Naar mijn idee sluiten Martin Gaus en Annorlunda het beste aan op hun functieomschrijving.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Voor mij was 1c de kers op de taart omdat het niet alleen je hond maar ook jezelf onder de loep neemt. Het heeft mij toen ook doen besluiten dat ik geen kynologisch instructeur wil worden en daar was ik anders waarschijnlijk pas achter gekomen als ik module 2 was begonnen.  Het advies van Annorlunda geeft om in een vroeg stadium stage te lopen of ergens te gaan kijken vind ik een heel goed advies. Dat maakt dat de stof die je in theorie leert eerder op zijn plek valt. Want ik kan me zo voorstellen dat als je geen hond hebt als je aan deze studie begint je het lastig krijgt.    " Barbara Mag ik vragen waarom je toen besloten hebt om geen kynologisch instructeur te worden? Lang geleden heb ik bij Martin Gaus, toen hun onderwijssysteem er nog anders uitzag, een module over communicatie gevolgd en dat deed me destijds ook twijfelen of ik wel geschikt was als instructeur. Inmiddels kijk ik daar wel ietsje anders tegenaan en wil ik beroepsmatig met honden aan de slag en vormt de communicatie met mensen daar hoe dan ook altijd een (groot) onderdeel van. Uiteindelijk ligt mijn hart (ook) bij de GT Op dit moment heb ik geen hond en dat is inderdaad wel een dingetje. Ik zag dat ze bij Dogvision op de website ook heel duidelijk waren over dat het praktijkgedeelte niet te volgen was als je weinig ervaring hebt met het trainen van (eigen) honden. Hoe dat bij Annorlunda zit weet ik niet en ben ik wel benieuwd naar. De wens voor een hond is heel groot, maar ik had juist besloten nog een paar jaar te wachten tot ik zeker weet waar ik ga werken, hoeveel uren ik ga maken, etc.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ik heb de opleiding bij DogVision gevolgd, en ben daar afgehaakt door de redenen die jij noemt over Martin Gaus. Te weinig diepgang, te veel ''oude stempel'' dingen.   Annorlunda vind ik erg fijn, bij hen leer je erg waarom honden dingen doen, en waarom jij de dingen aanleert zoals je ze aanleert. Ik heb er erg veel aan gehad, en vond het praktijkdeel ook nuttig. Iets wat DogVision ook niet aanbiedt. " Tamara & the A-Team Bedankt voor je reactie! Jij bent dus overgestapt van Dogvision naar Annorlunda, interessant! Zag je veel verschil in bijvoorbeeld trainingsmethoden, (opleiding)niveau en professionaliteit? Kijk, dat is waar ik naar op zoek ben! Ik wil geen trucje aanleren en daar dan - net als de andere studenten - heel goed in worden, nee, ik wil weten wat erachter zit. En op welke theorie ze hun inzichten baseren. Misschien dat het bij Martin Gaus meer verdiepend wordt vanaf module 2, dat weet ik dus niet. Tot nu toe ben ik niet ontevreden over Martin Gaus hoor, maar ik heb me eigenlijk nog niet eerder in de verschillende opleiders verdiept en het is een dure opleiding, dus ik wil de beste keuze maken 
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Hi Amber,  Ik heb 2 modules gedaan bij Dogvision. Module 1a en 1b. 1a is toegepaste ethologie en 1 b is leren bij de hond. Daarna heb ik 1 c gedaan, dat is niet echt een module maar meer een voorbereiding op 2: kynologisch instructeur. Ik vond alle modules heel erg leuk en interessant. Van tijd tot tijd ook best pittig (het is hbo niveau). Ik heb geen vergelijkingsmateriaal dus ik weet niet of ze achterlopen maar die indruk had ik niet. De lessen zijn heel erg gevarieerd en worden door verschillende docenten gegeven. Ik heb me (nog) niet ingeschreven voor 2 omdat mijn ambitie niet ligt bij het vak kynologisch instructeur.  Mocht je meer willen weten kan je me altijd een berichtje sturen.  " Barbara Bedankt voor je antwoord! Over het opleidingsniveau maak ik mij niet zo'n zorgen. Ik denk dat ik juist wel zoek ben naar iets meer niveau dan wat ik tot nu toe bij Martin Gaus heb gehad.
honden page profiel GeaGea schreef in Bloedlijn
Ik zie dat de fokker in februari dit jaar nog een nest heeft gehad. Zou gewoon de fokker vragen.
honden page profiel GeaGea schreef in Dobber †
Heel veel sterkte Nynke.
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Leuk dat je aan het rondkijken bent voor meer opleidingen tot kynologisch instructeur. Ik ben zelf een tijdje geleden begonnen en weer gestopt bij de 'opleiding' voor ki bij Aeres (die uiteindelijk door Gerda van Quiebus verzorgd werd). Ik heb begrepen dat ze nu hun wegen scheiden, maar dat was in ieder geval drie keer niks.   Ik ben dus ook verder gaan kijken en heb mij toen ingeschreven bij Annorlunda. Die wordt overigens gewoon erkend door de raad van beheer (bron bij houdenvanhonden). Ik ben nog niet begonnen, maar tot nu toe voelt het heel goed. Ik heb een uitgebreide informatiegids ontvangen met o.a. een verplichte literatuurlijst met schrijvers zoals P. M. Reid, Bradshaw en (eerlijk is eerlijk) boeken van instructeurs verbonden aan de opleiding. Maargoed, dat zijn dan wel instructeurs zoals Monique Bladder, Sam Turner en Erika Bokelmann, dus wat dat betreft valt er niets te klagen . Ik was ook erg onder de indruk van de achtergrond van het grote team vakdocenten.  In module 1 krijg je al de opdracht om bij 3 verschillende hondenscholen snuffelstage te lopen en ze raden daarbij ook aan om eens te kijken bij hondenscholen waar je zelf niet zou gaan trainen. Daar leer je immers ook heel veel van. Ik heb er persoonlijk erg veel zin in   " Wendy Bedankt voor je reactie!Ik vond het er ook heeel goed uit zien en de verplichte literatuurlijst en praktijkervaring die je op moet doen klinken veelbelovend!  Ik had elders op dit forum vernomen dat het KNGF een voorkeur heeft voor Dogvision of Martin Gaus, maar dat is ook al even geleden en misschien is dat inmiddels veranderd. Ik heb er wel over na zitten denken om ze te mailen en het na te vragen. Veel plezier met je opleiding! Ik ben benieuwd hoe het uiteindelijk bevalt!
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
" Ik heb geen ervaring met deze opleidingen maar even een ander idee wat in mij op kwam. Je wilt meer diepgang dan je nu krijgt maar doet nu wel de opleiding waarvan je het idee hebt dat het volgens de nieuwste inzichten is? Dan zou je ook de docenten kunnen vragen hoe je meer de diepte in kan en meer kan leren over het waarom. Ze zullen vast adviezen hebben welke boeken en/ of aanvullende scholingen je kan lezen/ volgen om zo toch de gewenste diepgang te krijgen. Dus als aanvulling naast de huidige opleiding.  "   Femke Bedankt voor je antwoord!Ik heb geen idee of de opleiding bij Martin Gaus vernieuwd en volgens de nieuwste inzichten is, dat heb ik gehoord en ben benieuwd naar ervaringen van anderen en of het daadwerkelijk zo is. Met diepgang bedoel ik inderdaad dat ik vind dat de lesstof best wel oppervlakkig blijft. Vanuit mijn studie ben ik juist gewend om alles te bevragen en echt in een bepaald onderwerp 'te duiken'. Ik mis het niet zozeer, maar heb het idee dat de manier van lesgeven bij Dogvision (meer theoretisch) beter bij me past. Bij Gaus hebben ze wel wat aanvullende literatuur opgegeven en die ben ik aan het lezen, maar kan de docenten inderdaad ook vragen! 
honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur

honden page profiel AmberAmber schreef in Opleiding tot Kynologisch instructeur
Hallo allemaal! Momenteel volg ik de opleiding tot Kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie, maar zit erover te denken om de opleiding misschien elders voort te zetten. Ik mis tot nu toe wat diepgang, het 'waarom' achter bepaalde zaken. Ik weet dat er al veel topics zijn over dit onderwerp, maar die dateren uit circa 2014 en ik ben op zoek naar recente ervaringsverhalen.Zijn er toevallig mensen die ook de opleiding tot Kynologisch instructeur volgen of hebben gevolgd? En wat is jullie ervaring met de betreffende opleider?Zelf heb ik een heel goed gevoel bij Dogvision alleen heb ik gelezen/gehoord dat ze vaak wat achterlopen, is dat zo? Terwijl Martin Gaus onlangs wel vernieuwd zou zijn op basis van de nieuwste inzichten. Ik heb pas één module gevolgd en heb daar zelf nog geen beeld van, dus ook ervaringen met Martin Gaus/Edupet zijn welkom!Annorlunda vind ik er ook heel erg goed uitzien, maar mijn voorkeur voor nu gaat uit naar een erkende opleiding. Het allerliefste zou ik werken met therapie/(autisme)geleidehonden en ik had gelezen dat KNGF bijvoorbeeld een voorkeur heeft voor studenten van Dogvision of Martin Gaus.Ik ben benieuwd! Groetjes,Amber
honden page profiel GeaGea schreef in Aussie Djaidey 11 maanden
Prachtige pup, heerlijk vrij en ondernemend.
 

Vrienden van Melissa - Kenji & Nina

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van DISHAhonden foto van sandrahonden foto van Dorienhonden foto van louisehonden foto van Silvyhonden foto van profiel verwijderthonden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van -Iris & Tommy-honden foto van ladyhonden foto van Mandy & Bram.honden foto van isabelle honden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van Marianne v. B.honden foto van rooshonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Nickhonden foto van Ralph, Bo en Dexhonden foto van Geahonden foto van  Karpalohonden foto van J.honden foto van sergihonden foto van YmY en de bende honden foto van ingehonden foto van korinahonden foto van Chonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Daisyhonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van katrienhonden foto van Wendyhonden foto van zonnetjehonden foto van Lunae ~ Amyhonden foto van Laura honden foto van srtdsrhonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van kimberleyhonden foto van Teskehonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van *honden foto van Jootjehonden foto van kwenda ,chihuahuahonden foto van Amberhonden foto van The tibbies on tourhonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van chantalhonden foto van Japjeshonden foto van      Evelien & Midashonden foto van desireehonden foto van Tanjahonden foto van ***...Kelly...***honden foto van margothonden foto van Kimberley O'Connorhonden foto van jannyhonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Ilse Roelandthonden foto van Irishonden foto van Saar & Siepkehonden foto van Vorkjehonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Jolandahonden foto van Ronjahonden foto van hondenvriendjehonden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van  MiniBendehonden foto van Jozefienhonden foto van Joyce&Jayhonden foto van Cassanhonden foto van Mariahhonden foto van Samanthahonden foto van Chloé & Beemerhonden foto van Gerda de Jonghonden foto van Dominique en Guccihonden foto van jennyhonden foto van Angeliquehonden foto van Noorhonden foto van Nikita x Noa x Ladyhonden foto van  brigittehonden foto van Rocky & Ivonnehonden foto van nataliehonden foto van mel honden foto van Antoinet & Lunahonden foto van Djangohonden foto van Do&Piphonden foto van Laura.honden foto van choco en shanahonden foto van Bianca & Tarahonden foto van bonnyhonden foto van goofie honden foto van kisseshonden foto van kimberlyhonden foto van kimhonden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van Nusha Shar-Peihonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Y. Vellemahonden foto van Gio en Kyrahonden foto van S&F.honden foto van Fayhonden foto van Samantha & Aikohonden foto van Mies en Bohonden foto van biancahonden foto van Gerina, Timo en Zendéhonden foto van Sandy & Tomhonden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van mamaloes darius dilaylah en de pups! honden foto van Caroline & Atlashonden foto van *_Stephanie & Chanel_*honden foto van KeesKittyhonden foto van jeltjehonden foto van Sarahhonden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Josien , Logan en Nikkihonden foto van  honden foto van Tanjahonden foto van karin ,Gucci en Imanihonden foto van Nolita.honden foto van minniehonden foto van Deniz & Pasahonden foto van Lottehonden foto van Linda en Nousya honden foto van Ilsehonden foto van silke & woody honden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van Mariahonden foto van Nathalie Van Ouytselhonden foto van jessiehonden foto van Isabellehonden foto van pathonden foto van Michelle & Lunahonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Melissa & Phoh-Kaihonden foto van Tom

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^