HondenPage baasje lorenzo

Wat schreven de vrienden van lorenzo op het forum

honden page profiel JessicaJessica schreef in Op zoek naar de beste orthopeed
Dierenkliniek Putten  heeft een orthopeed
honden page profiel JessicaJessica schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Bravecto zou ik niet gebruiken vind ik chemische troep
honden page profiel JessicaJessica schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Werkt zo n keramische kralenketting echt tegen teken?  Welke alternatieven gebruiken jullie tegen de teken? Ik wil het liefst iets wat niet chemisch is
honden page profiel JessicaJessica schreef in Tips waak/erfhond raskeuze
Boerboel zou ik niet buiten laten. Het is een heel ander klimaat dan waar hij vandaag komt. Ze zijn extreem waaks voor eigen gezin en zelfstandige werkers dus als ze vinden dat ze moeten ingrijpen doen ze dat. Dus als je kinderen vriendjes mee nemen is dat niet handig.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Koop geen pup bij fokker X in Ede
Heb je een foto van de hond? Ik ben wel benieuwd of de hond er echt ziek uit ziet. Een goede fokker is lastig en helemaal bij een Franse Bulldog. Ik zit regelmatig op marktplaats te kijken en na een tijd zie je bij welke fokkers het niet klopt. Ik kom regelmatig dezelfde fokkers tegen waarvan ik denk dat de honden zijn opgekocht
honden page profiel JessicaJessica schreef in Hebben jullie dat ook?
We missen ze nog vaak Galo    Dyuna 
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Waarmee is mijn boxer gekruiist
" Deze week helaas Bruno's maatje overleden, je merk wel dat die het moeilijk heeft ermee en echt zoekende is. Van pup af aan was onze stafford al bij hem , zie fotos in deze forum. Ben wel nooit erachter gekomen waarmee Bruno gekruist is. Hij word in maart alweer 10 jaar oud. Hoop dat Bruno niet te veel gaat leiden door dit grootte verlies.  " theo Sterkte met het verlies
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vraag aan Dobermann eigenaren!
Mijn maat en nicht van men vrouw hebben dobberman en idd ze hebben ook verlatingsangst.  
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Honden naam
" Ja is enkel omdat dit jaar de letter W is (België) " Linda, Bo en Benji Roepnaam kan je zelf kiezen toch.. Dat hoeft niet met een W  
honden page profiel JessicaJessica schreef in Aanschaf/opvoeding/omgang met andere dieren
Voor een oude hond zou ik er geen pup bij zetten. Het kan 2 kanten opgaan. Of de oude hond leeft er van op of hij kan het drukke gedrag niet handelen en word overrulled door de pup.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Afbeeldingen maken met AI
Super gaaf!!!
honden page profiel JessicaJessica schreef in Afbeeldingen maken met AI
" Als je een foto hebt wil ik wel een poging wagen. Heb je nog voorkeur voor een bepaalde stijl?  " Hannah & June Ik vind de disney stijl leuk. Heb je wat aan deze foto's?
honden page profiel JessicaJessica schreef in Afbeeldingen maken met AI
" Als je een foto hebt wil ik wel een poging wagen. Heb je nog voorkeur voor een bepaalde stijl?  " Hannah & June Dat zou ik super lief vinden. Ik zoek een foto.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Afbeeldingen maken met AI
Wat leuk gemaakt. Zou iemand dat van James kunnen maken?
honden page profiel JessicaJessica schreef in Beginner: hulp gevraagd
Wij geven Energique aan de hond. Dat is compleet voer volgens het merk.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Waakhond en gezinsmaatje
Wat vind je van een Cane Corso? Ik vind het de ideale erf hond al zou ik de hond in de nacht in huis laten omdat ik bang zou zijn dat er of wolven (woon je in het buitengebied?) Of dat mensen de hond proberen wat aan te doen.
honden page profiel JessicaJessica schreef in De Stelling Muilkorf
Dat ben ik niet helemaal met je eens. Onhandelbaar kan ook komen door mishandeling of door karakter.  Of de hond niet de baas kunnen zijn.En liever een muilkorf dan dat de hond een voorbijganger bijt of alles van de grond eet.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Vraag over fokken
Wij willen in de toekomst misschien een 2de hond erbij. Ik merk alleen dat ik het ontzettend moeilijk vind om een goede fokker te vinden. Vele mensen fokken zonder testen en met kleur hypes. Nou wil ik echt een hond waarbij de ouders getest zijn. En wat ik begreep is bij een Franse Bulldog een FCI stamboom niet het belangrijkst. Gezien de neuslengte test naar mijn mening een wassen neus is zoals hij uitgevoerd word. Liever heb ik een fokker waarbij de ouders getest zijn en je beduidend goed een goede neus ziet inclusief (luchtpijp onderzoek van ouders) Maar wat ik lastig vind is dat ik toch wel "fokkers" zie waarbij de testen op orde zijn en beiden ouders een goede neus hebben en de pups ook  maar dat ze dan fokken op hype kleuren. Overal lees ik op internet dat de blauwe en merle kleur soms gezondheidsproblemen geven. Als je een pup koopt met een normale toegestane kleur maar uit een ouder die blauw of merle is. Hoe zit het dan met de gezondheid? Waarom zijn er zo veel fokkers die echt meer als 5 nesten van verschillende moeder honden per jaar hebben. Ik krijg dan ook een beetje het gevoel dat zulke mensen vooral veel honden hebben om te fokken voor het geld.Hoe kan ik controleren  of zo n moeder hond echt maar 2 of 3 nestjes in haar leven krijgt? En dat een fokker niet zo veel honden heeft waar hij/ zij mee fokt?
honden page profiel JessicaJessica schreef in Max naam voor teefje?
Ik vind het ook een naam die veel voor komt en ik zou het voor een teef niet doen. Maar jullie moeten vooral doen waar jullie blij van worden.
honden page profiel JessicaJessica schreef in James
Sinds Juli hebben wij een nieuwe hond. We zijn er ontzettend blij mee.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Ik kan niet inloggen
Els ik heb ook een andere telefoon en nou lukt het inloggen.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Fok- en houdverbod agressieve honden (NL)
Ik vind dit een moeilijk onderwerp. Wij hebben zelf altijd honden gehad die onder de oude RAD regeling vielen. Super honden voor ons alleen lastig met andere honden. Toen viel me al op hoe goed je het zelf ook doet als eigenaar door je hond aangelijnd te houden en op rustige tijden te lopen, je vaak loslopende honden tegen kwam. Dat heeft soms voor lastige situaties gezorgd. Nu heb ik een kleine hond en ben ik zelf bang om zo 'n hond tegen te komen. Het zou zo veel makkelijker zijn als mensen hun hond aangelijnd hebben waar dat moet.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Ik kan niet inloggen
Het lukt mij niet om in te loggen. Alleen als ik wachtwoord vergeet indruk kan ik via een link inloggen.
honden page profiel JessicaJessica schreef in Tuigje oudere hond
Wij hebben  voor de hond een Frenkiez y tuig.
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vlooien en teken
" Misschien zit er bij de tekenbehandeling teatree champo bij voor de tekenbehandeling, de geur daar blijven teken bij weg, maar dat staat wellicht op de fles , volgende keer even kijken….en een washand met 50-50 appelciderazijn water, over de vacht strijken daar blijven de teken ook bij weg…. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Ga het eens vragen aan een medewerkster . En hoe lang het stand zou houden.
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vlooien en teken
" Mooi, denk het wel…..staat er op welke champo er wordt gebruikt tegen teken ? " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Neen je hebt gewoon spoelen ,shampoo , conditioner , teekbehandeling , en droogfuncties. Maar heb dat nooit begrepen hoe je ze kunt behandelen met teekshampoo :)
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vlooien en teken
Ik Was telkens mijn honden in een dogwash in de lokale winkel. Daar heb je een optie tekenbehandeling helpt dit eigenlijk? 
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vlooien en teken
Komen teken zoveel voor dan? In al die jaren hebben mijn hondjes nooit teken gehad komt dit doordat het kortharige zijn? Of hebben we gewoon geluk gehad :) Vaccins en ontwormen deed ik eigenlijk ook niet meer... 
honden page profiel Abby &Google Abby &Google schreef in Oppas: Den haag
" Wat is een Xolo puppy? "jantien  Xoloitzquintle... het ras
honden page profiel Abby &Google Abby &Google schreef in Oppas: Den haag
Hallo, Ik zoek voor aankomende Zondag een oppas voor een aantal uurtjes, voor mijn Xolo puppy (3,5 maand) in Den haag. Het gaat om de middag tot begin avond. Wie kan mij helpen? :D Thanks!
 

Vrienden van lorenzo

honden foto van ilonahonden foto van louisehonden foto van HILLhonden foto van jannettehonden foto van roy_Chonden foto van Macho en Lady(L)honden foto van INI    King & Yarahhonden foto van Trotsuh Eigenaar Van Kyrahonden foto van elinahonden foto van Missyhonden foto van Esther&beertjehonden foto van Amadorhonden foto van Monicahonden foto van dustyhonden foto van Helena & Tyronehonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van Ali  &  Rockyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Justmehonden foto van Mirandahonden foto van Melodyhonden foto van Rinskehonden foto van Dorienhonden foto van Abby &Google honden foto van Angela & Guushonden foto van michaela en barthonden foto van Jessicahonden foto van Chre & Djago & Anisa & Elvishonden foto van rico

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^